4498
-
#675 Adnál a köznek egy linket? -
#674 én tudok egy oldalt ott van doom just cause 3 tomb raider inside.ezeket pakolták fel ma :) megbízható oldal -
DonPedro22 #673 Igen az mondjuk nem ártana... kép legalább és ha valós akkor egy linket is :D -
#672 bocsi a hitetlenségemért már látom szépen meg is jöttek a denuvos gamek :) -
#671 jó poén.képet vagy videót vagy megse történt -
#670 tomb raider már fut is nálam állat maxon -
#669 hol láttok ti ilyen játékokat feltörve?:) -
#668 Már az INSIDE is lelett tudva -
kasa85 #667 Diablo Torr
Rise.of.the.Tomb.Raider-Digital.Deluxe.Edition
Feltörve.
Szép lassan gyűlnek itt a drágaságok :D
-
#666 Asszem a következő game a JC3 lesz!
Amúgy a REVOLT csapatnak van egy publikus Discord szerverük, itt nyomon lehet követni, hogy épp mit sütögetnek
link
Én tegnap nyomon követtem a publikálást ,nem volt semmi! xD
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2016.08.06. 16:45:46 -
Although #665 Nehéz elfogadni, úgy néz ki egy korszak lezárult és most minden morzsára vetődnek. :)
Amennyire megértettem a dolgot ezt nem fogják könnyen kijátszani és végtelenségig variálható akár patchekel is.
Én örülök neki, nem azért mert olyan hűde jó a színvonal, de ez inkább az igényszint csökkenésből adódik mint warez nem warez. Ha a piac ténylegesen nyomás alá helyezi őket akkor jobb lesz, persze a konzumidióta mint termék előállítás az egy cél a piac részéről. Hiszen az életben minden minimum energia befektetésre törekszik. :) -
#664 Na ez az amire azt mondom , hogy nekem nem érte meg a teljes árat, végigjátszottam de ennyi -
#663 anno volt a gumiba egy ifa szimulátor program, na azt tovább fejleszteni, azt GO xD -
Ironman2 #662 3dm már előre felrakta,pedig még nincs is hozzá "repedés".D (a DOOM-ot is)
Engem amúgy csak a Tomb Raider izgat,de még igen drága,nem nagyon akar lejjebb menni az ára.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.06. 12:35:44 -
#661 Ha még így is lenne (szerintem nem) akkor is kihatással lehet a jövőben megjelenő címekre, szal nem fogják leszarni.
Nem jó "reklám"ez a steam-nek. -
#660 Szerintem már leszarják ezeket a játékokat magasról ..... szóval nem lesz itt semmi "védekezés" ez ellen. -
#659 Ez nem bukás. Kijavítják és nincs warez megint, mivel megint semmi nem fog elindulni. Még talán jól is jön egy kis demó. -
#658 az igaz, annyira nem jártam utána, mert ezek a játékok nem érdekelnek pont amik denuvosok lettek. -
#657 Itt pont hogy nem duplaklikk van.
Számomra nem érnek meg annyit ,hogy regeljek egy új steam accountot. Ezek mind mind lesznek 5$-k majd....és akkor semmi szarakodás nem lesz A türelem olcsó játékot teremt. -
#656 igen, de ez technikai kérdés, nem kétlem, hogy javítani fogják, de már a 2. kört bukta el a denuvo, mert az egyszerű usert nem a technikai részletek érdeklik, hanem hogy a duplaklikk után elindul-e a játék avagy sem. -
#655 Fentvan a link a Tomb Raiderhez már redditen.
Viszont ez nem crack, nem törés, csak megkerülte a steam drm-jét úgy, hogy a denuvo ne baszakodjon. Valószínűleg javítani fogják:/ -
#654 vicc hogy a gyerek azt állítja feltörte már a tomb raidert meg a jc 3 is -
Ironman2 #653 Majd akkor szóljatok ha lesz belőle scene release,így minden addigi,csak próbálkozás -
#652 Mintha direkt segítenék a warezos népet.... hátha többen veszik majd... -
#651 akkor nagyon egyszerűen fixálva lesz: törlik steamről a demót (eredetileg azt tervezték, hogy csak pár napig lesz letölthető az E3 tájékán, aztán mégis csak fent hagyták) -
#650 its just a bypass. NOT A CRACK. it basically just fools steam into thinking you are playing the DEMO. so unless other Denuvo game has DEMO. imo dont expect this to work on other games.
-
#649 Hát ezt kipróbálom drága barátaim..
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.08.05. 20:56:28 -
#648 virtuális gép, ha jobb nincs. Nem fog úgy futni, de legalább fog ^^ -
#647 Hmm, curious what the crack does. I for one don't feel very 'safe' to connect to a new steam account just for cracked games on the same PC that I have my legit steam account on.
I mean, great work if it works, but I'll still wait. erre gondoltam én is -
#646 nagy baromnak kell ahhoz lenni hogy valaki a sajátját használja ami esetleg tele van megvásárolt játékkal... :D -
#645 csinálni kell egy újat, a main accodnak semmi baja nem lesz -
#644 igen csak elég rizikós mert csinálsz egy steam fiókot oké de meglévőt féltem
Utoljára szerkesztette: drop, 2016.08.05. 20:48:36 -
#643 má itt is van
https://www.skidrowreloaded.com/doom-cracked-voksi/
-
#642 reddit thread
Itt mindent megtalálsz, hogy mi kell hozzá. De még nem sokan tesztelték, mert 50 giga a játék ugye. -
#641 Most komolyan nem mondod hogy ez igaz... -
#640 ha müxik, tök 100 :D (..és elvileg igen)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.08.05. 20:42:11 -
#639 Hát igazság szerint nem feltörték, csak valahogy megkerülték a bolgárok, de úgytűnik működik:) -
#638 .....persze...drága barátom...ezt mennyit olvastam már.....hehehe
......egy okosító linkelt légyszi......
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2016.08.05. 20:42:24 -
#637 Igen úgy néz ki a doomhoz már van is okosság. :) -
#636 feltörték a denuvot