Stellaris
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://kepkuldes.com/image/DOj0Y
Utoljára szerkesztette: senki13kara, 2018.12.16. 15:53:37
Ha ideiglenes tartalék kell, aakkor vegyél ritka nyersanyagot a piacról (amit egyébként termelsz), és ad el más fajoknak, simán nyersz ezeken az üzeleteken (akár megkétszerezheted a befektetésedet, ha normál áron van épp a nyersanyag, főleg he beleölsz egy kis influencet, hogy jobb áron kereskedjenek az idegeneket.)
Egy kis segítséget kérnék, az energiából valamiért nem jövök ki, már mindent visszább vettem csak, hogy növeljem az energiatermelésem, de így meg minden másból minuszban vagyok. A flottámat, az előőrseimet, a seregemet, és a vezéreimet is lecsökkentettem, de így sem oldódott meg a probléma, már a kutató állomásaim is el kezdtem megszüntetni, de ez sem ért célt.
Mit tehetnék?
Köszönöm a segítséget.
https://kepkuldes.com/image/DRAbN
Utoljára szerkesztette: senki13kara, 2018.12.16. 15:22:03
Ja értem a szektorokat, fel nem merült bennem, hogyy bármit is hagyok a szektor AI-nek, ezt már korábban is elbénázták, most legalább nem hajtépés a bolygókat magadnak kezelni (ok, ha mindent meg akarsz hódítani, akkor az lesz.)
Ez jó írányba halad, bár kétségtelen, hogy van pár érdeksség benne, a fő gond, hogy az AI elképesztően homály lett, nem tud értelmes flottát készíteni (vélhetően folyamatosan frissíti a hajóit, ami jelenleg nagyon nem jó ötlet.)
Egyébként érdekes ez az új bolygó menedzsment.
Nekem a legnagyobb bajom az, hogy az 5x crisis flotta is ugyan olyan méretű mint az 1x, csak több a fleet power ezért használok modot erre, hogy sokkal nagyobb és erősebb flottával jönnek. : D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem mindennap jó délutántól.
Crisis végéig ?
Jó lenne többen játszani..én javasolnék 1-2 modot, amitől pl erősebb a crisis meg a grey tempest (mert amúgy elég gyengék)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A mohának mindig a déli oldala fás!
Oltred
Köszönöm!
Másik nem tudásom a mega építkezés. Minden perk ki van nyitva hozzá, kész is a science nexus ( bocs ha elírtam a nevét) gondoltam többet is csinálok belőle, de nem tudok. A körvilágot is meg akartam csinálni, de a tudósos után semmit nem enged. Tuti én néztem be valamit avagy csak 1-et enged a 4 közül?
Kezdő világba építettem s robotokat vagyok, sima, nem Híve Mind-al.
Oltred
A halál csupán a kezdet...
Az lenne a kérdésem, hogy Titán hajók álltal a buff és debuff lehetősége is adott, például a tűzerő növelése vagy az ellenséges hajók tűzerejének csökkentése. Persze van még más is.
Egy flottába több Titán buff-debuff módosító érvényesül pláne ha mindkét hajó ugyan azzal van felszerelve vagy csak minden féléből egy hat az adott flottára?
Köszönöm a segítséget!
Oltred
Nagyon köszönjük a fáradságos munkátokat. Sok embernek szereztetek örömöt. Laci825.
Oltred
Az lenne a kérdésem, hogy ha több Energy Nexus van a bolygón akkor a hatása az halmozódik? Gondoltam tele pakolok egy planétát csak ilyennel. 😄
Köszönöm előre is a segítséget!
Oltred
CORPORATE CULTURE
Chief Executive Officers of a MegaCorp can conduct business on a galaxy-wide scale with a host of new civics. By building Branch Offices on planets within empires they have trade agreements with, the MegaCorp can add a portion of the planet’s Trade Value to their own network. Using the new Corporate Authority, construct an economic powerhouse and dominate galactic trade - for a brighter future.
CITY WORLD
With Ecumenopolis, players can increase the population density of core worlds to truly epic proportions, eventually creating a planet-spanning megacity.
CARAVANEER FLEETS
Keep an eye out for the Caravaneers, nomadic interstellar wheelers-and-dealers who stay aloof from galactic politics, and always have a bargain up their sleeve. Expect surprises when these master traders wander through your space or when you visit their home systems.
MORE MEGASTRUCTURES
Budget has been approved for your own glorious Matter Decompressor, Mega-Art Installation or Strategic Coordination Center to acquire new scaling capabilities for your megalopolis.
GALATIC SLAVE MARKET
Buy and sell pops on an industrial scale, set them free or keep them as livestock. The choice is yours!
VIP STATUS COMES WITH ITS PERKS
Keep your economy competitive in a cutthroat galaxy with additional Ascension perks!
Most találtam egy érdekes bugot, miután science shippel elvégeztem egy projectett az egyik naprendszerremben lévő napon, feldobot egy eventet akkarom-e ha gaia bolygóvvá váljon, a válasz egyértelmű volt <#buck>#buck>.
Utoljára szerkesztette: cobra64, 2018.10.22. 11:29:44
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.08.23. 12:35:29
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindenképpen van krízis, és a legtöbb esetben a többi birodalom mind használja a veszélyes cumókat, így még csak nem is nagyon változtatsz a végkifejleten. Ha nem kimondottan az egyik krizíst segítő birodalmat építesz (és terjeszkedsz el alaposan), akkor nem tőled függ, hogy mi jön. Bár hja nem növelted a krízis méretét és esetleg nem hoztad közelebbi időre a kezdetét, akkor semmi kihívást nem jelent, már ha hajlandó vagy megvárni az érkeztét.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De jumpdrive tech-et pl. végére szoktam hagyni, mert nem szeretem a battleship -eket retrofittelni unbidden ellen (100k-s flotta refit nagyon sokáig tart).
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2018.08.19. 10:55:28
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=683368781
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Itt van leírva a naprendszer és a szomszédos rendszerek felépítése. Kérdés, hogy milyen bolygót szeretnél a Marsból csinálni? Continental? Desert? Nem tudom mennyire értesz hozzá, de kezdetnek:
Ezeket át kell másolni a Földtől a Marshoz:
starting_planet = yes (nyilván a Földnél ezt ki kell törölni)
tile_blockers = none
modifiers = none
(az alábbiakat is majd ki kell törölni a Földtől)
init_effect = {
prevent_anomaly = yes
}
init_effect = {
generate_start_buildings_and_blockers = yes
}
Ha pl.: kontinentális típusú bolygót akarsz a Marsból csinálni, akkor:
class = "pc_barren" -> class = "pc_continental"
Az "entity" a bolygó kinézetét határozza meg (a Földnek, Marsnak és néhány további bolygónak egyedi textúrája van), ha nincs entity megadva, akkor egy random, class-hoz illő kinézetet ad a bolygónak.
Vagyis ha a class-t "pc_continental"-ra állítod, akkor szerintem ki kell törölni a Marstól az entity = "barren_planet_mars_entity" sort.
Ha ezek megvannak, akkor jöhet az, hogy a Földre generálsz kőkorszaki embereket. Nem tudom, hogy konkrétan hogyan kéne ezt megvalósítani, de egy dolgot megpróbálhatsz:
Ugyan ebben a .txt fájlban, a nap leírásánál a flagekhez hozzáadod a primitive_sol flaget a kapcsos zárójeleken belül.
Gondoltam beírom, hátha vannak nálam ügyesebbek.
Tehát a koncepció az lenne, hogy a Marson kezdünk a Földön meg kőkori emberek élnek.
Szóval, hogyan van a matek?
mondjuk valamennyit finomodott, mert míg a MOO2-ben az űrkorszak idején a lakosság fele a földeken dolgozott, addig a Stellarisban már csak a negyede.
Most, hogy egy bolygón akár 100 pop is lehet majd, ez talán majd csökkenti ezt a zavaró érzést.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.08.01. 10:05:50
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,