pocoksari#2330
a szektorok szerintem sz@rok, túl sok van belőle, van nyersim, de annyi nincs, hogy 20 szektorhoz bepakoljak annyit, hogy ne kelljen ránéznem hosszú évekig, eddig a nyomi épületeket lestem, most meg azt, hogy az idióta szektor miért nem építkezik vagy ha igen, akkor miért nem azt amit kellene, közben meg lesem, hogy tényleg van-e elég nyersanyagja...azt spec. nem tudom, hogy épít-e olyan épületet, amihez valami ritka ásvány kell
vezetőket értelemszerűen nem tudok pakolni ennyire, meg ha mégis lehetne, akkor azokat kellene pótolgatnom és azért lépkednék a menüben...a régi rendszer sokkal jobb volt
ami meg szintén zavar, hogy belassul a gépem :( egy év hosszú percekig tart, így kicsit unalmas is
az elején gyors terjeszkedés, megoldani, hogy ne támadjanak, aztán én támadok, aztán felépítkezek az abszolút tech főlényig, legyártom a tutiszupi flottát és sokszoros túlerőben leverem őket, aztán megtámadom az ősöket, azán várok, hogy legyen elég influence a többiekre, aztán vége (és építek 47643 épületet kézzel)