2461
  • Pluskast
    Mai adag. Két órás játék közbeni videó a fejlesztőkkel.
  • TokraFan
    Ugyanaz. Bizonyos helyeken jó és látható, de pl. az ablakokban a leírások már aprók, a csillagtérképen meg egyenes szemkifolyás. Eleve nem értem, miért nem lehet nagyobb ablakokkal operálni? HD felbontásnál -a videóban is jól látható-, a képernyő 60%-ka szabadon van, és középen a maradék helyen jelenik meg az ablak. Nem csoda,hogy 8 pixeles betűtípus kell, hogy minden kiférjen. Azért is érthetetlen, mert pl. az Endless Space esetén ez csodásan meg volt oldva, de a Star Ruler 2 is haladt a korral, ott ugyanis skálázható volt a GUI, addig nagyítom ameddig akarom. Ezek meg jönnek itt a 90-es évek méreteivel. Mindegy, nem kiabálom még el mert lehet, hogy állítható lesz, de kétlem.
  • bazsidiver
    Megnéztem a kiadó honlapját és úgy tűnik hogy itthon csak a hoi4 fog dobozosan megjelenni:

Nekem mondjuk nem sürgős, a tw warhemmeral úgy is elleszek addig amíg a hoi4 megjelenik, a stellarist meg majd beszerzem később egy leárazáson.
  • Pluskast
    Esetleg akkor ezen az oldalon próbáld megnézni.
  • TokraFan
    Thanks!
    Már megint a hülye font méretek. Ezt se fogom látni. :-( Nem hiszem el, hogy 2016-ban képtelenek HD felbontáshoz méretezni a betűtípusokat, vagy legalább skálázhatóvá tenni, hogy mindenki úgy állítsa be ahogy akarja.
    Ez megint szemkofolyás lesz.

Ettől föggetlenül, nagyon várós!
  • PetruZ
    Több, mint egy órás in-game videó fejlesztői kommentekkel, custom nation indulástól kezdve sok mindent megmutatva.
  • TokraFan
    Jónak tűnik ez a játék, nagyon kíváncsi leszek! A Paradox stratégiákban általában nem szoktam csalódni, de a Space 4X műfajban sok próbálkozás bukott már meg, ezért némileg még szkeptikus vagyok a végső játékot illetően. Illetve Paradoxot ismerve biztos itt is beindul majd a DLC szimulátor a végeláthatatlan kiegészítők tömkelegével. De ha jó a játék, akkor még ezt is benyelem!
  • Pluskast
    Egy mai félórás vidi a fejlesztőkkel

• Pluskast
    Júni 6. Összekapcsolják a normandiai partraszállás évfordulójával.
  • PetruZ
    Érdekes lesz, ha a hírek szerint a HOI4 meg május 25-én (vagy június 6-án) jön.
  • Pluskast
    Május 9-én jön ki.

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.03.16. 09:37:27
  • Pluskast
    Fél órás videó a játékról

• Pluskast
    3 videó

• Montanosz
    DDD ezt a génkészlet összeállitást a Bibliábol másolták, illetve lásd énok könyve, de mindenképp én is ugy gondolom hogy nagyon összetett játék lesz, jó szokásuk révén, hajrá,hajrá...
  • Pluskast
    Olvasgatom a paradox fórumon a fejlesztési naplókat. Mit mondjak ez a játék mérföldkő lehet az űrstratégiai játékok történetében. A fejlesztők olyan dolgokat pakolnak bele a játékba amit azt hiszem már sokan és nagyon régen szerettünk volna látni az ilyesféle játékokban. Beteszek két fejlesztői naplót amitől leesett az állam:

Itt az egyik. Ebben azt magyarázzák el a fejlesztők, hogy mi magunk genetikailag képesek leszünk módosítani olyan fajokat akik az evolúció alapján (ha nem nyúlunk hozzájuk) normál esetben évmilliók múlva intelligens lényekké fejlődnének. Ami érdekes benne, hogy mi magunk állíthatjuk össze a génkélszletüket ami által ha elég fejlettek lesznek az űrutazáshoz bónuszokat kaphatunk, pl olyan világokra lesznek képesek letelepedni ahova saját fajunk nem. Rengeteg infó van még benne olvassátok el.

Aztán itt a másik napló. Ebben azt írják le, hogy utazásaink során találkozunk majd olyan civilizációkkal akik még nem képesek az űrutazásra. Lesznek olyan bolygók ahol még csak a bronz korban járnak de vannak olyanok is akik már ismerik az atombombát. Mi pedig eldöntetlenjük, hogy szimplán csak megfigyeljük őket vagy beavatkozunk a fejlődésükbe. Ugyanakkor ezek a fajok maguktól is fejlődnek, de bekövetkezhet olyan esemény is, hogy kiirtják saját magukat. A mi beavatkozásunknak is több változata lesz, úgy mint passzív vagy agresszív megfigyelés, technológiai felvilágosítás vagy titkos beavatkozások. A lényeg, hogyha elérik az űrutazás korát akkor külön fajjá változnak és ha jól csináltuk a dolgokat akár egyből csatlakozhatnak is a birodalmunkhoz (ez tiszta Star Trek amúgy).

Lényeg a lényeg már ezzel a két dologgal engem megvett ez a játék.
  • MaRee
  • tutituti
    *egyelőre
  • j0nNyKa
    egyenlőre a sorozatgyilkos darabol
  • Muki100

• Muki100
    A Paradox űrbe megy az új grand strategy darabbal.
    Rómaiak egyenlőre nem megerősítve.