pocoksari#2332
legyen havi egy kattintás, csak azt meg kell keresni, tehát végig görgeted a listát, megnézed a gépet mit épít, mi az amit kellene, pl. én fejből nem tudom, hogy a 17. bolygón éppen mi lenne a jó, egyrészt milyen típusú épület, bírja-e a lakóhely, nem lesz-e negatív az amennities, van-e elég ritka ásvány, a parasztok ott éppen szolgák-e vagy vinnem kell-e szakképzett pofákat stb. stb., a plussz munkaerőre ránézve látom, hogy azok lefokozódó ruler kasztúakk és már negyedszerre nézem egy év alatt, tököm kivan ezzel
én egy uralkodó vagyok, stratégiai döntéseket hozok, 2 bolygóval még oké eltökölök, de 40 bolgyót már elég uncsi menedzselgetni...a vazallust nem próbáltam, nem azért hódítok, hogy utána kiadjam egy függőnek, aki majd idióta módon használja fel az erőforrásokat, nem segít, vagy ha mégis nincs haszna a három primitív cirkálójának...a leghatékonyabb ha minden az én kezemben van, de ezeket a piti döntéseket már az én útmutatásom alapján, de a gép hozza meg...ehhez az kellene, hogy tényleg azt tegye amit mondok