3985
-
#328 Azért kíváncsi leszek, hogy a battle of zendikarral jönni fognak-e duelsbe is az elmebeteg eldrazzik:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bár miért ne jönnének?:D
ramp és mill paklik sokat erősödnek majd, pl ha bejön a landfall képesség.
-
#327 De hülye vagyok! Tényleg! Bocsi :-/
Azért ringattam magam ebben a tudatban, mert az elf dekkem lapjai majdnem egyeznek azokkal, amiket ott kaptam, így nem volt megerőltető. -
#326 Hivatalos - csak ha részt vettél a közösségi feladatban, akkor jár érte a pénz. -
#325 Öööö a sztori pályák fix pakli fix pakli ellen vannak :) -
#324 Mi? Dehogy, hát ott ő adja a piros decket, a piromániás gyerekekkel. -
#323 Oda olyan dekkel mész amilyennel csak akarsz, lehet deck builderes is, tudom, mert azzal csináltam meg és megadta. Már pedig, ha te építed a dekket, nem egy nagy valami egy egyszer már kiismert gépi ellenfelet lenyomni, 40G-t simán megér :-) -
#322 Dehogynem :) -
#321 Egyszer lenyomni az 5. pályát nem egy nagy varázslat... -
#320 Na úgy tűnik ha a kveszt előtt csinálod meg az éppen aktuális közösségi feladatot akkor nem kapod meg a goldot, a quest ideje alatt újra teljesíteni kell. Hát ez nagyszerű, bohóckodni megint a hülye story módban, mert az a 40 gold egyáltalán nem rossz. -
#319 Én is megkaptam, de én is direkt megcsináltam újra. Rögtön a belépéskor jött fel egy ablak, ahol írta, hogy miért kapta ma 40G-t.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.13. 12:30:20 -
#318 Megkaptam, igaz én meg is csináltam egyszer - de nem írták sehol, hogy lenne összefüggés.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.08.13. 12:23:30 -
#317 Ti megkaptátok a tegnap lejárt közösségiért a 40 goldot, vagy azért nem kaptam meg, mert nekem is meg kellett volna a múlt héten újra csinálni az aktuális story küldetést? -
#316 Nem mindenki játéka-hobbija, de bőven nem megfizethetetlen, én tizensok éve diákként bőven jól elvoltam vele, nem kell rá többet költeni, mint tetszés szerinti hétvégi/esti bulira/játékra.
Mindenki eldöntheti, hogy mire költi a pénzét, erre is lehet. -
#315 Párom is valamennyire érdeklődik a kártyás játékok iránt, minap leült, hogy megnézzen... 20 perc múlva ilyen fura fejjel közölte, hogy hát ez nem az ő játéka, sokat nem ért belőle :-D -
#314 ahhoz kéne nyerni a lottón is :D -
#313 Pontosan ez a célja - jól emészthető, egyszerű, és jó bevezető azoknak, akik esetleg ettől a játéktól felbátorodva az egyik következő pénteken lemennek a közeli boltba FNM-re. Ott vesznek pár csomagot, jól érzik magukat, és pár év múlva már versenyekre járnak. -
#312 Szerintem pont ezért jó ez a játék, nincsen agyon bonyolítva, nem mindenki vágyik már a túl sok szabállyal rendelkező, agyon bonyolított játékokra. Mondjuk a HS-től jóval összetettebb de ennyi kell, mert az meg már csak pénzfeldobás lassan. -
#311 És a Duels nem is használ bonyolultabb, összetettebb varázslatokat, nagyon lényharc-központú :) De így lehet megtanulni a játékot, amúgy simán el lehet bárkit ijeszteni, ha megmutatod neki a szabálykönyvet :) (627K txt, 210 oldal PDF) -
#310 Bezony, nekem is kellett pár nap, mire erre ráébredtem, de sokkal hatásosabb vagyok, mióta képbe kerültem :-) -
#309 Aha, világos. Kösz. -
#308 Így van, ahogy Dave is írja a legutoljára elsütött varázslat jön létre legelőször, és onnan "visszafele".
Így például megmentheted egy Titanic Growth-al a lényed, ha bele akarnak csapni egy villámot - hiszen amint ő elsüti a villámot, te reakcióból adsz neki +4/+4-et, így máris bőven túléli. Hacsak el nem süt még egyet erre reakcióképp, de akkor már két varázslatot elpazarolt. -
#307 tehát támad
nyomsz egy instantot
ő sacrifice-al dob 2dmg-t a lényedre
nem történik más. ez így felmegy a képzeletbeli "stackre" egymásra pakolódnak. a Stacken ha nem kerül már rá semmi, legeőször a legfelső sül ki, tehát a sacrifce effektje, utána jönne az instantod, de mivel a sac 2dmg megölte, kisül de nincs meg a targetje->hatástalan lett -
#306 Na ez hogy van? Ő támad én nyomok egy azonnalit a lényemre, ő erre feláldozza a kis 1/1-et és beleküldi az enyémbe a 2 sebet jgy a semmire nyomtam a varázslatot. Az ő áldozata előbb jön létre, hiába én nyomtam előbb a varázslatot? -
#305 Ma kinyitottam Nissát is:)
Talán Chandra melett ő a legjobban használható, bár nem tudom mennyi ramp van a duelsbe, nekem nem igazán van még elég belőle, hogy komolyabban tudjak ráépíteni.
Egyébként a wizardos deckek csak és kizárólag aggresszív paklinál működnek, egyébként egyszerűen vagy túl lassú lapokat ajánl fel, vagy az olyan kulcs lapokat mint pl bone splinters a kék-.fekete graveyard pakliba nem ajánlja fel de a perilious myr is ilyen, pedig ennél a 2 laptól jobb synergy ebbe a fajta pakliba nem nagyon kell.
De ma a piros-kék artifact paklival is így jártam, egyszerűen úgy nem lehet épkézláb paklit összerakni, ha csak mindig az 5 ő általa felájánlott lapra kell hagyatkoznom.
Manuálisan meg csak nagyon minimálisan lehet befolyásolni.
-
Solyom2 #304 Köszi! -
#303 #54 -
Solyom2 #302 Amúgy mi a különbség e között, és a Magic Online között. Melyik a jobb? Mindkettő F2P? -
#301 Felesleges az összes lapot beletenni, amit a kezdők 90%-a soha nem használna, nem értene meg (viszont rohadt nehéz lenne rá megtanítani az AI-t). Ha valaki komolyan akar magicezni, annak ott a papírváltozat és az MTGO, ez az alapokat megismerni és játszani egy kicsit pont jó. -
#300 Hát mert nem kerül bele a setekből az összes lap, gondolom itt nyilvánul meg ez, illetve nincs draft rendszer sem.
-
#299 80-at számoltál, akkor elméletileg a kiegig bőven meg lehet csinálni, nem is kell a napi 1. -
#298 Ö... a Duels mennyiben nem f2p modell igényes klienssel?
Bannerba értelme lenne bepakolni dolgokat, ha lenne napi 4-5 új ember, akinek újra el kellene magyarázni mindent :) 5 ember nagyjából a teljes topicközösség... -
#297 Egyèbkènt a wizzard miěrt nem pròbál a hs mintàjàra egy teljes f2p modellt igényes kliensel?
Ezzel lefedhetnęnek egy olyan részt amit az online nem tud.
Màs:
A bannerba mehetne esetleg a card image gallery,hivatalos oldal,lore...stb?
-
#296 Olvass vissza, vagy számold össze :) -
#295 Mit is számoltál hány pakk kell a fullhoz? -
#294 BFZ papíron október 2-án jön ki, valószínűleg - mivel alapvetően reklámtermék a Duels - nem fognak sokat késni ahhoz képest. 7 hét van odáig. -
#293 Az ősszel lesz, nem? -
#292 Majd fog innen is hiányozni, mikor jön az új kiegészítő, és vakarod a fejed, hogy melyik boostert vegyed :) -
#291 Ja, akkor itt jól kitalálták, nem úgy, mint a HS-ben ,hogy lassan másfél év alatt még hiányzik egy köteg lap, bár ahogy én látom ebbe érdemesebb időt rakni. -
#290 Pont úgy van a lapmennyiség, hogy egyszerre leszel kész a commonokkal, uncommonokkal és a ritka/mythic részleggel :) -
#289 Nekem szerencsére nem annyira. Én próbálok naponta nyitni egyet, annyi nekem elég a kártyázásból. Ma egy Languish volt a ritka lap. Jó lenne már nekem is egy planeswalker.
Ja, elvileg ugyebár úgy van, hogy csak olyan lapot nyithatsz ami még nincsen meg, na akkor mi van ha teszem azt már semi, vagy csak mitikus ritkák hiányoznak? Üres lesz a pakk, vagy a hiányzó ritkák lesznek benne? Na nem mintha ez a veszély fenyegetne, csak úgy eszembe jutott.