3985
-
#248 Amikor kiválasztod a támadókat választhatsz, hogy az ellenfélre vagy a pw-re menjen (klikk vagy ráhúzod). Ezen kívül minden játékost sebző varázslatot átirányíthatsz rájuk. -
#247 Erre nem emlékszem, hogy tudom támadni? -
#246 Leütöd. A tanító mutatta is, hogy a támadásokat lehet a PW ellen indítani, és minden pont sebzés 1 loyalty-t levesz. Ha hagyod, hogy felmenjen a 3. képesség használatáig, akkor általában már mindegy. -
#245 A planeswalkerek ellen mit lehet csinálni, kijátszotta a gyerek, minden elhalt lényemet megkapott, én meg néztem, mint a hülye, hogy esélyem sincsen ellene. -
#244 Nah nyitottam egy Mythic Rare-t (achi is jár érte :-D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#243 Én is vettem 3 boostert belőle, de nagyon haszontalan lapokat kaptam, legalábbis a fehér-zöld,fekete-piros deckembe, de legalább a kék-fekete kapott egy kis támogatást és elgondolkodtam egy artifact decken, mert ahhoz is jöttek hasznos lapok:) -
#242 Na megjött a 400 arany, vettem is gyorsan 3 boostert és egész jó lapokat kaptam belőle, tök jó ez a rendszer, hogy nem ugyanazokat a szarokat nyitom folyton, mint a HS-ben. -
#241 Küldetést én sem értem 5 körül leülök gép elé, még nincs napi, pvp-zek aztán olyan fél6-6 után már van. DE miért pont akkor én nem értem. -
#240 Tegnap csináltam egy gyökérelf (fekete-ződ) paklit. A controll (fekete-fehérhez) képest az a különbség,hogy míg azzal felmentem 7-8-as szintre nap végén mindig 2-3ason fejeztem be, ezzel legalább már nem csúszok 4-5 alá :). Aprócska lépés előre:D. -
#239 Bocsi, közben szerk, mert utána olvastam :-) -
#238 Szerintem holanp/hétvégén lehet adnak 400 goldot ingyen és valamilyen bug folytán megjelent.
Nekem is feljött és én se kaptam semmit:) -
#237 Ajándék!
Ki és be kell lépni. Ha nem jelenne meg, türelem, elvileg pár óra és megjelenik az accon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem jelenne meg: Katt
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.07. 22:40:41 -
#236 Itt van egyébként a két paklim:
Fekete-Piros
fehér-zöld wizard deck
-
#235 Na, úgy érzem kezdek belerázódni:)
Már stabilan verem a hard ai-t is mind a két deckemmel (fehér-zöld lénypumpáló és fekete-piros áldozós/control:)
-
#234 Hú de jó lapjaid vannak. -
#233 ez az - van még bőven reszelnivaló rajta
3 Faerie Miscreant
2 Goblin Glory Chaser
2 Goblin Arsonist
1 Jace, Vryn's Prodigy
1 Sigiled Starfish
1 Abbot of Keral Keep
1 Mage-Ring Bully
1 Throwing Knife
1 Fiery Conclusion
1 Chief of the Foundry
2 Thopter Engineer
1 Ghirapur Gearcrafter
1 Artificer's Epiphany
1 Anchor to the Æther
1 Guardian Automaton
3 Whirler Rogue
2 Aspiring Aeronaut
4 Scrapyard Mongrel
1 Flameshadow Conjuring
1 Ringwarden Owl
2 Meteorite
3 Kapsho Kitefins
10 Island
7 Mountain
2 Sulfur Falls
4 Izzet Guildgate
1 Foundry of the Consuls -
#232 Megmutatod? -
#231 Én tegnapelőtt nem, tegnap kaptam (és valami bug miatt vagy háromszor teljesítettem is :D ), ma megint nem járt...
Nincs még minden rendben a "napi" quest kiosztással :)
(viszont összeraktam egy olyan vörös-kék thopteres paklit, hogy már most is elég jól darál, és még csomó minden hiányzik belőle) -
#230 Nem értem ezt a küldetés dolgot ebben a játékban, tegnap sem kaptam, meg ma sem, még. -
#229 :DDD
Összeraktam egy fehér-zöld wizardos decket a küldetésre, hát 0-ról 6-os szintre vitt pvp-be:D
Egy boostert kihúztam csak ezzel a deckel:D
Iszonyat, volt olyan meccs ahol 3.körre már 6 sebzés kint volt az asztalon(ugye kb ennyi sebzést már ezalatt be is vittem az ellenfelemnek), volt egy olyan ahol 3X kellett muliganolnom hogy időbe tudjam pumpláni a lényeket és sikerült nyerni.
Persze volt egy mana csődöm is, de elég kegyetlen egy pakli és még nincs is tematizálva a 1/1 counterekre.
A zöldbe ez a wildsize,primal bellow,chorus of might kegyetlen erős a gyors,olcsó fehér lényekkel megspékelve.
wildsize-t simán op-nak mondanám más játékban, gyakorlatilag ha csak nem konkrétan destroy it lappal támadják szinte mindentől meg tudod menteni az adott lényt és egyben álltalában meg is ölöd a támadót.
A trample miatt szinte biztos, hogy a sebzéstől sem tudja megóvni magát a játékos és még húzol is egy lapot:D
Primal Bellow meg..pff late game-be gyakorlatilag egy 1 manás bombát tudsz csinálni bármelyik lapodból:D
opopopopopop....
Amúgy Dzsini, duelsben mennyire lehet zombi decket összerakni?
Vagyis úgy kérdezném inkább, hogy mennyire érheti meg.
-
#228 Nézegetem, rengeteg elf lapom van, na akkor hajrá elf pakli, annyira jó lett, hogy 2 meccs alatt 2 elf jött fel :D -
#227 zöld, fekete és kékből állok a legjobban -
#226 hs stílusodból ítélve téged kékfekete, kékfehér játékosnak gondollak :D
de ha gyenge kék lapok jönnek, akkor mind1 -
#225 Tekintve, hogy a kék lett az egyik leggyengébb szín az Originsben úgy egyáltalán, ráadásul a Duels még jobban lényközpontú, és abban különösen gyenge a kék...
teljesen véletlen, mert ugyanúgy sorsolja neked is a boostereket, mint mindenkinek :) -
#224 Akkor lehet nem véletlenül van abból a legtöbb lapom? :D -
#223 Nagyon drága ahhoz képest, hogy csak 1 lényt állít meg - a kéknek ennyi jut, ha már lejöttek az ellenfelek. A fekete, fehér meg tudja ölni, a vörös elégeti, a zöld letankolja. -
#222 magicben itt a kék a "szemét" szín :D
eszméletlen kontrol dolgokra képes -
#221 Közben írtam mellé, így talán világos mi a kínom :-(
Rendszeresen leszívatnak vele és persze removal nem jön, amit meg is értek, mert alapból is alig van. -
#220 ráteszed az ellenfél lényére, és kör elején nem tud untappelődni. (mintha folyton fagyasztva lenne HS-ben), blokkolni sem mivel tapelve van -
#219 Nem értem ezt a lapot. Ill. nem akarom érteni... ezzel így kb. se védekezni, se támadni nem lehet, ha csak nem jön fel egy enchant removal (nálam k. ritka!). Tehát effektíve a legütősebb lapom is leviszi kutyába elég olcsón... nemár :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.06. 18:16:21 -
#218 Ez a fekete-zöld, wizarddal összerakott kedvenc paklim:
3 Jagged-Scar Archers
1 Shaman of the Pack
4 Lys Alana Huntmaster
1 Thornbow Archer
4 Scarred Vinebreeder
2 Reclamation Sage
1 Llanowar Empath
2 Gilt-Leaf Winnower
1 Might of the Masses
3 Bone Splinters
1 Perilous Myr
1 Titanic Growth
3 Lys Alana Scarblade
1 Fleshbag Marauder
1 Erebos's Titan
2 Primal Huntbeast
1 Languish
1 Outland Colossus
1 Kothophed, Soul Hoarder
1 Woodland Bellower
1 Gaea's Revenge
8 Swamp
9 Forest
2 Woodland Cemetery
4 Golgari Guildgate
1 Evolving Wilds -
#217 Igen, ez egy frankó lap, nyertem már miatta meccset, kár, hogy csak 1 van belőle és jó ritkán jön fel, ha éppen forest archetype-os küldim van :-/ -
#216 Nálam a deck wizardos paklikból szinte nincs is pusztító varázslatom. Rettenetes ez a része a játéknak... persze közre játszik az is, hogy nagyon széles palettát ölel fel amiket eddig nyitottam, sajnos túlságosan különböző archetype-okba esnek a lapok :-(
Én Dzsini úgy szoktam, hogy nem látom, hogy mi van a másik kezében... neki gyak. nincsenek negatív vagy useless lapjai, hanem szinte kizárólag olyanok, melyek egymást erősítik. Nem vagyok audista, én is ilyet pakolnék össze csak wizarddal nem nagyon megy :-(
Majd az lesz az igazi, ha több lapom lesz, mert most ez olyan, mint anno HS-ban, hogy én volt voltam a kezdő buzi a gőzfürdőben... -
#215 Nekem a fekete-zöld paklim, amivel hardon farmolok wizardos :)
... a mai feladat meg a "pakolj fel +1/+1 countereket" volt, arra egy fehér-zöldet raktam össze, nyűglődés volt vele minden meccs (minden fehér-zöld renownos lény, más countergyártók). Aztán egyszer bejött egy manahiányos ellenfél, és az Outland Colossus meg még egy-két renownos lény összehozták.
-
#214 Sajnos kénytelen vagyok a szutyok deck wizardos paklikkal kínlódni, hiszen quest van! Többek között 4 + 4 wines, az 8 win wizardos paklival.
Mondtam már, hogy utálom a wizardos paklikat? Olyan baromságokat dob fel nekem néha, hogy eszem ágában nem lenne berakni -.-
Tegnap nekem is volt egy olyan, hogy 3 HP vs. 22 HP-ról megfordítottam a meccset és nyertem :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.06. 08:18:23 -
#213 "kivár, amikor kiteszem xy combot és azonnal szedi is le"
Te nem úgy szoktad, hogy a kis vacakjára nem sütöd el a pusztító varázslatot / counterspellt / akármi, hanem kivárod, amíg valami valódi veszély jelenik meg az ellenfélnél? Alapból feltételezed - még egy ismeretlen paklinál is - hogy lesz olyasmi nála, ami komoly gondot tud okozni. Játszol már egy ideje vele, láthattál sok színt, színkombinációt, sejted a földjei alapján, hogy kb. mi várható tőle abban a színösszeállításban, amire majd koncentrálnod kell.
Az AI-t nagyjából megtanították arra, hogy milyen lapok "veszélyesek", azokra fog koncentrálni - pl. a leeséskor sebzős vagy -X/-X-et adó lények (ezeket próbálja életben tartani amíg nem okoznak nagy gondot), ismételhető hatású lények (pl. a lenti pokolkutya, vagy az az elf, ami minden másik elf megjelenése mellé egy 1/1-es tokent termel - ezeket minden erővel pusztítja, még saját fontos lényeit is beáldozva egy sokszoros blokkba), minden Renown-os lény (ezeket kiemelten blokkolja, még ha lenne fontosabb is), ilyesmik. 10 életpont alatt viszont gyakorlatilag bármit feláldoz, hogy az életpontjai megmaradjanak, még akkor is, ha pár kör alatt 1-2 életponttal túlélve szinte biztosan halálosan tudna visszatámadni. A mennyiséggel nehezen, vagy nem tud mit kezdeni, ha van egy vödör apró lényed, akkor abba szinte biztos, hogy nem mer beletámadni. Nem tervez 1 körnél távolabb, amit viszont emberként hamar meg kell tanulni.
Rohadt nehéz dolog igazán hatékonyan (és gyorsan) Magicezős AI-t írni, még ilyen nagyon szűk kártyakészletre is. És jön a bővítés ősszel.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.08.06. 06:52:40 -
#212 So as a rule of thumb I would go with 24 lands in a deck.
If the deck is all one color, take out 1 land.
If the majority of your spells are over 3-4 costing cost, add a land or 2 (especially if multi colored and large casting costs).
If you are playing with multiple creatures that produce mana and have multiple mana fixers, then take out 1-2 lands.
Never go below 20 in a single color or 22 in a multi-colored deck.
Hogy melyik földeket forgassa el, azt jelzi egy kerettel, az irányításnál van egy gomb, amivel váltogatni lehet elsütés előtt.
Végre kaptam új napi feladatot :) -
#211 Túl könnyű lenne:D
Szerintem logikus, hogy miért van így, persze jobb lenne ha feladásnál jönne automatikusan az arany.:) -
Hát én közepes ai ellen szoktam próbálgatni a paklikat illetve ott próbálok farmolni, hardon nekem eddig nem sokszor sikerült nyerni.
Amikor nyertem abból is általában azért mert az ai valami érthetetlen okból vezérelve az egész meccs alatt nem tudott kirakni normális lapokat:D
Milyen paklival játszol, mert valószínű, hogy azzal van lehet a probléma.(de majd nyilván Dzsini megmondja a tutit:)
Egyébként még közepes ai ellen is vannak olyan paklik amiket egyszerűen nem lehet megverni, ha csak nem csinál sok idiótaságot, persze ez inkább azzal függ össze, hogy milyen paklival kerülsz játszol ellene.
Az eggyik kedvencem ami egy körbe kirakta ellenem lilianat és chandrát, persze land hátrány és a két lap amivel elérhettem volna a győzelmet 1 körre volt, hogy kitegyem.
Ha hagyom chandrát átalakulni akkor kövi körbe biztos halál, ha megöm akkor meg liliana alakul át és dobatja el azokat a lapokat amiket le kellett volna hoznom:D
a tipikus sakk matt mikor már csak 3 sebzésre vagy a győzelemtől:D
Ezt egyébként régebben is imádtam Magic Online-ban is mennyi olyan parti volt, ahol leküzdöttem 2-3 életpontra és onnan nyerte meg az én 20 életpontom ellen:D
Ott is ilyen buta aggro paklikkal próbálkoztam, bár ott sokkal kevésbé élmény constructedet játszani, vagyis inkább költséges ha életképes paklit akarsz:D
A draftért viszont megéri, valami hasonló itt is lehetne, pl egy-két régebbi blockot behozhatnának ilyen draft eventre.
-
#209 Fury én nem éreztem ezt a játékban még ma hardon sem, ami jobban zavar, hogy nem lehet normálisan játszani mások ellen, mert folyton szar a szerver, meg ha valaki feladja ok átveszi az AI de ha bukok miért nem adja meg legalább a fele aranyat, elvégre az játékos feladta, nem?