3985
-
#408 Lehet, hogy a következő háromban három lesz :) -
#407 Egy lassú (control) pakli így működik - amíg 1-nél több HP-d van, addig ráérsz felépülni. Onnantól tiéd a pálya, ahhoz a Disciple kiváló, baromi erős lap, csak jól meg kell támogatni kukázott varázslatokkal - amihez például a Jace-féle húzok-dobok egészen kiváló. Plusz kezded megérezni, hogy melyik szín miben erős, hogy kell használni az erőforrásokat, mi az, ami fenyegetés számodra, mi nem az, stb...
Csak nekem túl lassúnak tűnik, a farmolós meccseim során ritkán jön ki az ellenfélnek 5-6 föld. :) Addigra rég halott. -
#406 Én eddig 13-at nyitottam, akkor a köv 3-ban lesz 1? ÁÁÁÁÁ dehogy lesz :D -
#405 80 boosterből 5 darab jön majd össze - én a 34-ből 2-vel nagyjából hozom a matematikailag várhatót (16 boosterenként 1). -
#404 Disciple-t próbáltam most pár meccsben... nem azt mondom, hogy ha kitettem nyertem, de k. jó support kártya. A kritikus lényeit rendre elforgattam vele, a spellcounter szintén jól jön, meg persze 3/4-es blokkoló test. Tetszik!
Nissa-t még nem tudtam próbálni.
Viszont végre kezd összeállni a lapjaim között némi használható szinergia. Eleinte nekem nagyon keservesen ment, mert egyszerűen olyan random lapokat nyitottam, hogy még csak véletlenül sem passzoltak a buildbe. Most már sokkal frankóbb, most érzem úgy, hogy jóval kevesebb a frusztráció és több az öröm.
A kék/feketével rendre levernek 5-7HP-re majd onnan megnyerem a meccset :-D -
#403 Nekem is csak kettő van :-( -
#402 Már mindenkinek van planeswalkerje, csak nekem nincs. :( -
#401 Nissa szuper (még átfordulás nélkül is), Disciple szerintem picit lassú a Duels meccsekhez... -
#400 Nah ilyeneket nyitottam:
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.19. 11:28:44 -
#399 Beírtam ide rage-et, de ki és belépés segített.
Kaptam questért 40G-t, de nem adta meg. Ki és beléptem, megadta. Sigh... még mindig vannak bajok :-/ -
#398 Helyes, helyes, javítgassák csak. Majd délután jól letesztelem :) -
#397 Aztaq!!!
568 MB patch-et tölt ma reggel!
1. Addressed “Fatal Error/ Unknown Error”. Many impacted players will now be able to launch Magic Duels.
2. Players are now able to utilize the friends list to send invites or join a multiplayer session.
3. Fixed daily coin cap reset. The daily coin cap will now reset correctly.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.08.19. 08:18:24 -
#396 Biztos az én hibám, hogy minden napi küldetést megcsinálok... ma ismét nem kaptam új tennivalót. -
#395 Pár órája néztem, akkor még nem ment (20:00 körül), most viszont megy, meg is kaptam a napi questem.
Shepnek!
Na most megint volt olyan, hogy már 2 napja görgettem egy 20G questet. Elnyomtam első alkalommal, 20G, most elnyomtam 40G. Most jól néz ki a quest táblám, benne van 4 db. 40g, ebből 1 ugye a community. Holnap majd megcsinálom, mert van átfedés is :-) -
#394 Egy alja rohadék :-D
Sajna messze nem olyan még amilyennek szeretném, de még ha deck wizarddal készül, akkor is már igen jók az esélyeim. -
#393 Köszönöm szépen a választ! -
#392 Starting at 10:00 AM PST on 8/18, Magic Duels will be down for approximately four hours for server maintenance. Please schedule yourselves accordingly and be prepared! We will inform the community when the game is back up and ready to connect online. -
#391 Hát ehhez a részéhez annyira nem értek, de az a szöveg nagyon bejön azon a lapon:D
Meg ha magic hőssé tudnék transzformálódni akkor biztos, hogy tiszta fekete vagy fekete-kék varázsló lennék:D
Nálam az artok igen komolyan befolyásolták az érdeklődésem és hát a New Phyrexia stílusa ilyen szempontból az abszolút magam alá csinálok kaategóriába esett:D
Alapvetően a Scars of Mirrodin,Mirrdoin besieged-en is bejött ez a fém bolygó stílus, de a new phyrexiánál teljesedett ki nálam ez, mert az egyértelműen elment a darkos,sötét,"fekete" irányba.
Az innistrad nekem azért csalódás volt, mert én sokkal erősebb élőhalott fókuszt reméltem tőle.(vámpírok nem esnek ebbe a kategóriába,elsősorban a zombi/nekromanta fajta élőhalott témáért vagyok én oda fantasykban, így itt magicben is:)
Mechanikákban is a Phyrex mana,profilate,infect(talán ez nem annyira, de érdeks) sokkal jobban tetszett mint amik az innistradba voltak.
Bár lehet ezt is csak azért mondom,mert sokkal jobban bejött az a fajta stílus amit a New Phyrexia nyújtott.
Zendikar hangulas, de én a nagy lények miatt ilyen nagyon zöld block-ként képzelem el magam előtt.
Én meg az ilyen nagyon fekete/kék-ként elképzelhető világokat szeretem:)
(De ezért szeretem a magicet, mert szinte minden kiegészítőnél olyan hangulatos kártya artokat csinálnak, hogy előbb-utóbb elvarázsol:)
Ravnica tematika jön még stílusilag nagyon be.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.18. 10:29:14 -
#390 Dimirék már az RTR-ben is "nyilvános" guild voltak, a nem létezős móka az első Ravnica sztori része volt :)
Phyrexia így vagy úgy - azért az új Eldrazi stílus se tűnik rossznak...
Amúgy érdekes, sokakat megkérdezve a többségnek az tetszik a legjobban, ami akkor volt, mikor ő elkezdett játszani :) Persze nem mindenkinek, de elég sok kutatás volt a témában, és a többségnél működik ez.
(mondjuk Innistrad tarolt a maga idején régi motorosoknál is) -
#389 Ha már fekete-kék-ről van szó: az eggyik kedvenc lap szövegem is ahhoz kapcsolódik:
"In a space where there is no room, in a structure that was never built, meets the guild that doesn't exist"
Tinman:Milyen a fekete-kék decked?
Felnéztem a Magic Online fiókomba, be is indult sok-sok lapra a fantáziám amit itt is szívesen látnék:)
Igaz szinte csak "értéktelen" common/uncommon lapjaim vannak főképp, amiket ingyen hetente/havonta lehet traderbotoktól szerezni.
New phyrexia setből vettem pár boostert mondjuk, kedvenc témám a mai napig a new phyrexia.(Scars of Mirrodin,Mirrodin Besieged környékén kezdtem ismerkedni a MTG-vel)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.18. 09:47:49 -
#388 Két fajta lapod van. Az egyiket a "starter" csomagban kaptad, és a típussorban jobboldalt ez a jel van rajta: - ilyen szimbólummal a ritka lapjaid tíz duplaföld lesz, ha végiglapozod majd, ezek vannak a végén.
A másik az Origins boosterből nyitott, amin ez a szimbólum van: - ezek lesznek a ritkák között a nem-föld lapok, és ezek száma növekszik minden boosternyitáskor.
(persze ezek a szimbólumok vannak különféle színekben, jelezve a ritkaságot)
Ezért írtam, hogy meg kell számolni, mert a 23 amit ír, az a különböző lapok száma, nem a lapok mennyisége. Mivel minden ritkából lehet kettő, azokat egynek számolja a fenti érték (lásd #167 ) - ezért írtam, hogy számold meg.
És továbbra is: fekete - kék - nem halál/víz. A Duelst (és amúgy az Originst is) úgy rakták össze, hogy minden színpárosításnak adtak elég lapot és szinergiát ahhoz, hogy élvezetesen el lehet játszani vele - ha neked az a páros tetszik itt, akkor használd azt :)
(az egyszínűek is jól működnek, és háromszínűt is egész tűrhető módon össze lehet rakni, nekem egy fekete-fehér-vörös elég jól muzsikált)
(végre kaptam napi küldetést :) )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.08.18. 05:33:00 -
#387 Az szép... nekem szerintem eddig volt vagy 12 nyitásom.
Megpróbáltam amit írtál deck builderben, ha az arany és a vörös gombócot benyomom 23-at ír, de gondolom akkor ezt az ablakot zárjam be és nézzem át az így leválogatott lapokat?
"D" alatt ilyen dual képességű földet értünk, amikor ilyen vagy olyan manát is adhat?
Amúgy te benne vagy a dologban, még egy kérdés: A water/death jó combonak számít? Ebben vagyok a legjobb úgy érzem... még deck wizarddal is nagyon szép meccseket megyek, vissza tudom fordítani low HP-ről is gyakran. -
#386 Pont most volt olyanom, hogy elnyomtam egy 20-ast, jött még egy, ma 30 perce elnyomtam végre 40-est dobott. :-) -
#385 Érdekes ez az egész. -
#384 Hivatalosan UTC éjfél szerint jön az új küldetés :) (kivéve nekem :P )
Nem titok: 34 boostert bontottam ki a 80-ból - 5 mythicem van a 10-ből (Kytheon, Jace, Archangel of Tithes, Erebos's Titan, Woodland Bellower)
(belépsz a deck builderbe - filter a ritka/mythic ritkaságra (jobboldalt az arany és a vörös gombóc), és megszámolod, hogy hány nem "D"-s ritka/mythic lapod van, ennyi boostert bontottál (a D-sek a 10x2 duplaföld))
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.08.17. 18:42:56 -
#383 Nekem mindig 21:00 körül, de eddig 2x nem és akkor nem adta meg, ha 2 slotban már volt küldi + community. Ha csak 1 slot + 1 community volt, akkor mindig szépen megkaptam. -
#382 Szerintem is... én még ilyen üzit nem láttam, pedig többet tolom, mint HS-t.
Dzsini:
Még mindig titok, hogy hány lapod van összesen? Hadd sokkolódjak le :-/ -
#381 Fura, mert nekem minden nap délután szépen megadja az új küldetést, viszont pvp-t még mindig csak nagy ritkán tudok játszani, mert mindig van valami nyűgje. Erről jut eszembe itt van valami jutalom hó végén a rankedért? -
#380 Ja, a szokásostól eltérő módon szombaton és vasárnap is kaptam "napi" küldetést, hozzá összeszedtem 1-1 boosterre valót, és tegnap 10 órakor közölte, hogy összejött a limit. Hogy mihez képest, azt nem igazán tudom, de már több, mint 30 órája. -
#379 Túl sokat játszol :D -
#378 Én annak is örülnék, ha nem ez fogadna tegnap délelőtt óta (amikor írtam tegnap a tutorialos dolgot, akkor már ez volt)... gőzöm sincs honnan számolja a 24 órát, de már mindenhogy letelt. -
#377 De nekem már dobott újat, 2 volt, mindegy nem szarozok 10-20 aranyon, azért, hogy akkor ma ne játsszak de holnap majd elnyomom. Minek? Játszani akarok nem aranyat számolgatni. HS-ben is leszarom már, nem nyomkodom el.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.17. 15:38:47 -
#376 Ilyenkor azt csinálom, hogy megvárom az estét, akkor dob ugye újakat, és újra elnyomom. -
#375 Előtte is az volt, elnyomtam ezt adta -
#374 Elírtam ^^ -
#373 MTG - Magic The Gathering -
#372 Akiről tudtuk, hogy MGT-t tol arról azt is tudtuk, hogy sokat költ rá, persze olyan paklija volt, ami ütött, mint a 100% metil-alkohol... nem is szerette senki :-D -
#371 20G-t elnyomom mindig az aprópíz :-D -
#370 Ez a húzz 20 lapot, 20 aranyért, a legbarátibb küldetés :) Másik kedvencem a harcon kívül sebezz 20-at hősön ,vagy lényen 60 aranyért.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.17. 14:43:23 -
#369 Nem feltétlen. Egyrészt cserélsz kedvedre (én is cserélgettem sokat), másrészt a játékosok túlnyomó többsége "casual", tehát játszik abból, ami van - nem tétre, hanem a játék kedvéért. Ott pedig nem feltétlen az a cél, hogy a legbrutálisabb paklit rakd össze, mert hamar nem lesz játszótársad - és te játszani szeretnél, nem nézni másokat, ahogy játszanak. Nincs teljes gyűjteménye egyetlen kiadásból se, mert nem gyűjtő, hanem játékos.
A legjobb "esélykiegyenlítő" pedig a draft játék - ami úgy működik, hogy nyolcan körbeülnek egy asztalt, mindenki bont egy boostert, kivesz belőle 1 lapot, a többit továbbadja jobbra, amit kap, abból kivesz mégegyet, és továbbadja, stb. Majd a második boosternél ugyanez balra, a harmadiknál jobbra, és így az összeválogatott lapokból kell egy 40 lapos (szabadon lehet földet tenni bele) paklit összerakni, aztán egymásnak esni. Itt nincs szó arról, hogy "sok pénzed van", ugyanannyiba kerül mindenkinek a játék, és abból játszol, amit összeválogatsz magadnak. Jobb szórakozás, mintha vennél csak úgy 3 boostert :) (ez profi versenyeknek is része, mert a játék ismerete itt jön ki nagyon - tudni, hogy mit adtál tovább, mások abból mit csinálhattak, te mihez kezdhetsz a kapott lapokból, stb...)
Van persze a "constructed", ahol versenyeken vannak archetípusok, de mivel a régi - már nem elérhető - lapok kiforognak folyamatosan, így azok beszerzésére nincs szükség. A többi meg összejöhet boosterekből (lásd a fenti draft), cseréből, akár egy-két lapot közvetlen megrendelve viszonteladóktól.
És persze ott van a Vintage/Legacy, ahol a 20+ év minden lapja játszik - az valóban a gazdagok játszótere, mert több száz dollár egy-egy majdhogynem megkerülhetetlen lap (és van, hogy négy kellene belőle).
Ez ugyanígy működik a Magic Online-ban is.