5896
-
#845 Szintén. De így fogom érezni magam :D
-
Ulthane #844 Nahh, ha már te is ezt mondod, hogy sokat halsz! :)
Akkor kezdek rettegni. -
LBandi77 #843 Hát srácok én dex.buildet csináltam nagyon jól kell mozogni hogy fasza legyen,relatív sokat halok néha most úgy érzem hogy a lassan járj tovább élsz taktika a nyerő.és a flaska sem túl sok.legalábbis így elsőre. -
#842 -
Ulthane #841 Dexre gyúrok majd, katanával vélhetően. -
#840 úristen xd -
#839 1 nap!
Már készülök :y
-
#838 végig op a dex build.talán a legjobb.a str build is jó csak ugye lassabb könyebb bekapni egyet mire csapsz egy nagyot xd igaz dexből kb 4 ütés kell ami kiteszi a str build 1 ütését de hát na :D én maradok str build-nál elején pajzsal majd átmegyek 2hand greatswordre ha bejön a téma
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.11. 01:54:28 -
#837 :) -
#836 A Mercenary ennyire op vagy csak a játék elején?
Elég gyors + dual penge. Szerintem dark kedvence lesz. :D -
#835 Én a szokásos módon megkeresem a legnagyobb, leglassabb, legállatabbultranehézkardot és endurance + str végig :D -
Bandicoot #834 Majd betársulok én is katanás vagyok/leszek. Sajna én majd csak 12-én délutántól tudok nekiesni. -
#833 Deluxhoz megkaptuk az OST-t is igaz még azt se lehet elinditom -
#832 Akkor mivel annak tetszik a movesetje...igy dexes karim lesz akkor az első mégis. :) -
#831 Az -
#830 A katana meg dual katana dex alapu? -
#829 -
#828 hát én úgy láttam hogy a dex kari nagyon op tud lenni.után a a str és a mágusok meg amolyan low gecik ,talán a pyro ami egész jó de a másik kettő.kezdő szitnen legalábbis szart sem ér.nagyon elszúrták.mondjuk a korábbiakban is csak szórakozásból vittem azokkal is végig de ott jóvolt -
#827 casterrel szopni fogsz azt tudom, mert elég gyengék DS3ba. STR build a domináns -
Samurai84 #826 Ááá gyerekek, ez kibírhatatlan. Már nagyon várom a keddet, sajna egyéb elfoglaltság miatt csak kb. 1 órát fogom tudni tolni reggel, de 15től szerintem éjfélig bontom majd. Már csak az kellene eldönteni dual wield rouge type vagy paladin / cleric build legyen... Félek a STR / FTH karitól, mert BB-ban is rákeféltem a pure STR-re. Úgy is az lesz hogy mindenki dashel, gurul, i-framek tömkelege hátbaszúrás és lecsapkodják a mágusokat nem? Van valaki itt aki előző DS-ekben tolt ilyen papi karaktert? Mire kell figyelni? Én eddig csak Tankokkal vittem végig őket, ill. egyszer indítottam egy sorcit, de felaprítottak elég hamar.
-
#825 Hajnali 1kor még nem lehetet arra írtam :) -
Ulthane #824 De toltheto. Mar lent van a gepemen, telepitve. -
#823 Itt tauntol a játék a PS menüben :(
19.4gb 1.03 verzió -
#822 Én még élvezni akarom QB-t. :D
Meg a vasárnapot, nem sietek. ;) -
#821 Jogos én is megveszem majd. De még mindig sok a kiadásom (kocsi téma) így ez halasztva. :)
Legyen mááár kedd. :D -
#820 ígyis úgyis megvettem volna úgyhogy behúztam deluxe editiont. Olyan közel van már :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.10. 01:33:30 -
#819 Azt nem is vettem szerencsére. Jobb esetben is csak szeptemberben, de inkább oktoberben lesz első dlc szerintem. Addig meg minek legyen ott a pénzem. :) -
#818 season passt nem írja sehol egyelőre, hogy meglenne -
#817 USbe még nem tölthető :(
Na meg csak kedd reggel 6kor indul :( -
#816 Na már töltöm is. SOON!
ejj 1 témát adtak csak és a szarabbikat :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.10. 01:06:58 -
#815 EUsba is. Most vonta le pénzt sony :y -
#814 Most nézem US digibe kapunk Official Soundtracket is. :) -
#813 jó lenne már :D -
#812 Lassan indul a szopó roller. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.10. 00:12:40 -
#811 Ja azt hittem steam mindegyikhez kell és a sajátja meg egy belső profil.
Most jómegaszontam....de remélem érted mire célzok....álá Crysis.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 23:48:52 -
#810 Nem is tudod. Origin, Uplay, TT, Galaxy(GoG), BattleNet és egyéb nem steamworks-ös játékokat nem lehet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.09. 22:02:30 -
#809 Coopot majd összehozhatunk. Megdumáljuk hogy sghu passwordot használja mindenki alapból és akkor lehet együtt tolni. -
#808 Igen, egyiket sem kell steam-be regelned? -
#807 Hát, minden játék ami alapból nem steamworks-ös, az nem steam-es dobozosan:) CD Project, Ubi, EA, TellTale játékok, stb. -
#806 Próbálkozni szabad. :D
Én sem tudom, csak 99%-ra merem mondani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 19:16:30