5896
-
#805 Igen, alighanem hülye kérdés volt :) -
#804 Hát manapság létezik nem steam-es doboz? :D
Szerintem aligha, ami nem az az meg digitális. :D -
#803 Nem is arra gondoltam :) -
#802 Konzolon nem hinném. -
#801 A dobozos verzió is steam-es?
-
LBandi77 #800 Azért megreccen néha,engem nem zavar de biztos lesz akit igen. -
LBandi77 #799 Nagyon jó a game. -
Ulthane #798 Nekem is odaadtak volna ma a Gamerben, de mondtam nekik, hogy megveszem inkabb digitben, ugy 16500ert kijon. Utolag mar banom, meg kellett volna venni naluk, leszarom a ket ezer forintot, tolhattam volna most hetvegen. :( -
#797 úgy tűnik akkor nagyon jól van optimizálva a játék.főleg a patchekel kijavították azt is ahol eddig gond volt.tudom konzol topik de steamen ha valós a gépigény akkor tényleg nem lesz gond vele -
#796 Tegnap írtam hogy 1.03 PSen is javította frémet. Ahogy olvasom PCn is 35-40 helyett 60al fut ahol eddig gond volt. Úgy tűnik nem placebo -
#795 persze :D és én fogok is.mindbe farmoltam.mert én imádok xd és már tudok is pár helyet kinéztem magamnak xd -
#794 Na ma délután meg az apróságokat megcsinálom még, alakul, alakul. :D -
#793 Minden játékban , hasonlókban van és lesz is ilyen....és megtaláljuk, mivel van youtube. -
#792 Akkor itt is megkell keresni azt a helyzint mint anno a BBben megtaláltam. Ahol soult lehetet farnolni orrba szájba. -
#791 Isten meghallgat minket......... -
#790 Holnap kezdődik preload -
#789 Én ott vagyok azon a bizonyos falon az első 10-ben :P -
#788 kinek mi. :D -
#787 Inkább. :D -
#786 hónapokig vergődés ng+7ben meg a vadbarmoknak -
#785 Vacakolás az első végigjátékban a csíráknak való. :D -
#784 tuti.mivel nincs bonfire ascetic.jó dolog volt az a része hogy nem kellett egyből ng+ba menni hanem a kedvenc bossodat farmolgathattad vagy bármit.de részben szar is volt.főleg az hogy kifogytak a mobok így más dolgot nem igazán lehetett farmolni. -
Bandicoot #783 Ez tuti? 2-ben imádtam. Mindig kipucolásig mentem majd bonefire ascetic.:(
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.09. 13:05:56 -
#782 Pedig az nem volt rossz dolog :( -
#781 nem fog a 2ből csak azt vették át hogy minél többet halsz annál kevesebb a hp-d :D -
LBandi77 #780 Még nem tudom. -
#779 Amúgy itt is ha 10-12x leölsz valakit akkor eltünik? -
LBandi77 #778 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 szimpla katana szerezhető az elején. -
#777 Király. Én maradok a harcosnál. Esetleg ha hamar megszerezhető a dual katana akkor arra építek valamit. -
#776 Fasza. :) -
LBandi77 #775 Na így elsőre,tetszik a game.
Thief karaktert indítottam grafika rendben sebesség bloodborne-nál picit de csak egész picit lassabb.Backstabot nem sikerült csinálnom viszont a parry könnyebb mint a 2-ben 10-ből 8 sikerült.
Már az elején van 1-2 nehéz ellenfél,de a sima mobok gyengék.
Jó lesz ez. -
#774 Jah tudom, de azt akartam hogy minden kedvenc ott legyen, nekem nem gáz ha ilyen. :D
QB-nél rezgett a léc, hogy hogy a gecibe fog odaférni, a többi elfért nyugiba, de egy kis módosítással szerintem elfogadható lett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 02:24:59 -
#773 ügyes gyerek vagy te és jó lett bár nekem kicsit túl zsúfolt.hallottad már azt hogy a kevesebb néha több?:) -
#772 Úgy érzem, hogy még jobban sikerült mint terveztem, nem tudom nektek mennyire gyün be, de nekem nagyon. :D
Értelemszerűen a dfontosabb játékaim vannak rajta, és amikből várható végigjátszás, ha már Twitch. :D -
#771 Ő találtam egy megoldást egy közös nevezőt, ami nekem korrektül megteszi....mert maga a banner 900x480 lett, de a csatorna mozgatásával sokkal több a feles terület....na mindegy a lényeg hogy íme a végeredmény:
Ezt sikerült csinálnom kb 5-6 óra alatt! :D
Profilom a banner beillesztése után. :)
Íme a csíkra helyezve a háttér....:D
Illetve külön a szerkesztett háttérkép:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 02:23:23 -
#770 én nem értek a twitchez :D küld el privátban vagy linkeld be ide nekünk -
#769 Ő na megvan a kép, 900x480 ahogy a twitch óhajtotta....mi a rákomat csináljak hogy annyira legyen éles a kép mint rendesen alap méretben?
Mert twitchen homálytenger mikor kiteszi a kpet. :D
Ha ezt megmondod nekem, akkor megmutatom. :D -
#768 oksa várjuk majd szólj mutasd:D -
#767 Állad a földön lesz...nagyon kemény meló mire minden a helyére került, nemsokára megvan. :D -
#766 majd meglátjuk :D amúgy majd megnézem mit műveltél te pro xd