5896
ds35d07c.gif
  • Myselor
    fantasztikus zenéik vannak a bossoknak.de úgy se fogsz arra figyelni harc közben :"D
  • AntiHero
    Reggel 6ig :(

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.11. 16:14:47
  • TDC Geronimo
    Éjfélig hallgassátok ezt

dinamikus témánál is ez a zene. Alig várom, hogy halljam a többi boss zenét
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.11. 16:10:35
  • Myselor
    nagyon gyengék .nemboldogulsz vele már az elején se ha nincs mellette kardod vagy bármi.csak lövögetsz párat de nemsokat ér :D gondolom később lehet erősebb de kezdetben nagyon nem ér semmit.itt nem tudsz csak mágiára hagyatkozni
  • SlickAdam
    varialtok itt...
    ki köll valasztani az emberket, amelyiknel kard van es viszonylag szep a ruhaja. aztan majd a következö vegigjatszasnal mehetnek az egzotikus hulyesegek.

pro tipp rovatunkat olvastak
  • Kandurex
    most nem az van, hogy gyengítve lett a caster? eddigi részekbe full tápok voltak....vagy nem?
  • AntiHero
  • TDC Geronimo
    "legalább lesz benne kihívás!"

• Kandurex
    Megjött a kulcsom

és egyértelmű Knight, ütök - vágok - amputálok!

bár..... így, hogy gyengítették a castereket, lehet ám tolok majd valami fire alapú kasztot...legalább lesz benne kihívás!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.11. 15:25:56
  • AntiHero
    kikapcsolt monitor kihagytad. :D
  • LBandi77
    Lobos UFO. Nem tudtad?
    BB. kos ng+7 gatyában fegyver nélkül ököllel.
  • Seth
    Meg. Fallout 4 -et pl 4 nappal megjelenes elott megkaptam. Amit eddig rendeltem az mind 1-2 nappal korabban ,legkesobb a megjelenes napjara megkuldtek. 8 rendelesembol meg egy sem kesett
  • AntiHero
  • AntiHero
    Az a szép a DSben, hogy mindent meglehet csinálni mindennel. Teszem azt alap fegyverrel is végig mehet, ha ügyes. Lobos a 2tőt is végig vitte egy merőkanállal. :D
  • AntiHero
    Mercenary asszem azt kapja kezdéskor alapnak.
  • Ulthane
    Én az Amazon uk-ről rendeltem meg a Guidebookot, az lenne jó, ha ma megjönne, de már nem fog. Ha csak megjelenéskor postázzák, azaz holnap, akkor pont akkor nem lesz itt, amikor a legjobban kéne: az elején. :(
  • Ulthane
    Alap fegyóval te sehova sem mész, barátom!

Szerintem neked egy dex, endurance és hp-re gyúrt kari kell (nekem is), ha vajazni akarsz.
  • LBandi77
    Hát a katanát visszateszi a hüvelybe parry helyett és 2 fajta brutális támadást lehet vele csinálni,parryzni nem.
  • Ulthane
    Nekem is ez tetszik :)
  • TDC Geronimo
    2h val is lehet parryzni én úgy tudom. Aztán lehet nem minden fegyverrel
  • LBandi77
    Ami miatt most furcsa sok BB után hogy ott megszoktam ha bekapok 1 ütést és gyorsan visszatámadok akkor visszatölti a hp-t itt meg bekapok még egyet és kampó,aztán számomra sokkal könnyebb a parry mint a backstab és parryzni 2 kézbe fogott karddal nem lehet én meg úgy használom,nagyon nehéz egyenlőre backstabelni mert utánnad forognak gyorsan, a pajzsosok meg megütnek a pajzzsal.
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    de ezek osztrakok. oda is er tenyleg idöre?
  • Seth
    gameware.at , en innen rendelek miota kint lakom nemetbe, baromi jok, gyorsak, meg importalnak is ha kell. Apocalypse edition ma erkezik toluk
  • TDC Geronimo
    Tegnap még str buildet akartam, de ma azon gondolkodtam, hogy csinálok egy fullos vigor, dex endurance buildet csipetnyi vitalityvel és rongyokban, sok HPval, sok staminával BB féle playstyle. Estig még eldöntöm :y
  • LBandi77
    Van benne twinblade?Azért azt megnézném mikor valaki a Thief alap fegyverrel végigmegy.
  • darkSectorxxx #860
    Aha. Na zsír.
  • AntiHero
    Mercenary is úgy, hogy pajzsot a hátára pakolod és twinblade-el szeletelsz. :D
  • darkSectorxxx #858
    Na akkor lehet azt csinálom, hogy elindítom a cuccot és próbálok menni velük kicsit, talán akkor érezni fogom.
    Legalábbis ezeket amiket írtatok kipróbálom.

Reggel lesz 1 órácskám tesztelni.
  • AntiHero
    Mercenary való neked a BB miatt. :)

• darkSectorxxx #856
    Ja a fegyó nem okoz gondot, alap fegyóval végigmegyek. :)
    Amúgy kösz.
    De az assassin nem egy könnyű karakter, én elsőre azt tippeltem, hogy a warrior felé húz majd a mérce.
  • LBandi77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az elején lesz 1 szamuráj nagyon gyors és 1 ütése majdnem 90%-ot levesz na őt lehet faszán parryzni(5-6 db.),jutalom a katana.
  • LBandi77
    Én Thief karaktert indítottam a magas dex.miatt de szerintem jobb az elején az assassin.Most katana és azthiszem a legerősebb íj van nálam,sokszor kell mert van 1-2 nagyon köcsög ellenfél.ugrabugrálok mint a szöcske de gyakran beszopatnak,a flaska néha kevés ezért ha sok soult gyűjtöttél vissza kell menni fejleszteni mert hamar bukhatod.A fegyver fejlesztés nehézkes az alapanyag hiány miatt de lehet csak rossz irányba megyek.Beleraktam kb. 15 órát és a legjobb fegyver +4-es.
  • SlickAdam
    mert legjobb online aruhaz a födön es csak nekik van apokaliptika edicio errefele
  • darkSectorxxx #851
    Írhatnátok legyetek szíves néhány dolgot ha nem gond, hogy mely karakter kb mire jó.

Énis el tudom olvasni a jellemzést, de ha ismeritek már a sorozatot, vajon itt ki lesz az én vajazómesterem?

A lényeg, hoz középkategória kellene. Varázsló kizárva. Túl könnyű és túl nehéz fegyver is kizárva. Stamina legyen és ennyi.

Na tippeket?
  • Kandurex
    majóistenért' rendelted onnan?
  • SlickAdam
    ami belemegy postaladaba, azt bubis boritekban levelkent kuldi amazon :(
  • Kandurex
    Sima levél? Postával vagy mi?
  • SlickAdam
    mehhh, feladtak nekem is, de meg csak ma es sima levelkent, ami altalaban minimum 2 nap
  • Voltan
    :D:D:D:D:D:D Ez hatalmas :D