5896
-
#926 Ő nem gond, fire link előtt van egy jó pofa :) -
#925 Na 2. Boss viccesen könnyű volt. :D Elsőre lement. :)
3 óra alatt csak belejöttem ebbe. :D
Ja és Knight lettem. Nehéz péncél, Baszom nagy kard. Pajzs. STR build.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 09:34:43 -
#924 na.az a lényeg :D -
Ulthane #923 Én azt javaslom, hogy a játékkal kapcsolatos gyakorlatilag minden hszt, azt tegyünk spoilerbe.
Ma reggel belépve látom, hogy 51 új hsz van, gyaklorlatilag egyet se tudok elolvasni, mert mindent leszpojlerez.
Sőt, van egy konstruktív javaslatom. A spoiler tag előtt írjuk egy két szóban le, hogy mi a téma, aztán mehet a tag. Így ni.
Karakter generálás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hiszem, az assassint választom, az a legjiobban kibalanszolt, relatív erős, magas dex-szel.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.12. 07:57:53 -
#922 Na de eddig idegesített, mert meglett amit akartam. :) Irány tovább. -
#921 ja igen ott a firelinkshrine előszeretettel csinálja ezt:) sajnos
-
#920 Ja a katanáért megyek. Aztan a firelinkbe sose enged ki csak allok ott 1 percet várva a ködre.
Boss nem tudom vagy 7. neki futásra.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 07:48:36 -
#919 hanyadikra lett meg az első boss?:D -
#918 első boss öl meg vagy utána halsz meg? -
#917 Mondjuk gyorsabban is tolthetne a játék. Első boss utan a rendszerint ha meghalok csomo ideig nem szál fel a köd az kapun :/ -
Bandicoot #916 Csak az ilyen könnyű kristálydínó, tüskés és egyéb jelzősöket. Bármit ami a játékból jellemzésszerű. Köszi!:) -
#915 :D
Elhiszem.
Első boss halott.
Majd este rendesen elkezdem, ez ilyen ismerkedés volt, ez a Knight nem ross class. :) -
#914 Ő várj, nem láttam melyik a spoiler, de akkor bocseszos.
Mondjuk sejtem a tüskés bigyulára gondoltál, bocs de ha ennyire spoilermentesen akarom, akkor mindenki írhatna mindent spoilerbe. OMG, ez a topik DS3 topik, mejelent a játék, mire számítasz itt a topikban mint info? Nem lőttem le semmit, nem várog milyen ellenfél, nem láttad elvileg, most az hogy leírtam tüskés dino, az égvilágon semmi köze hozzá amúgy, mármint a tüskékhez meg a dino-hoz. :D
De oks, csak akkor tisztázzuk mik tilosak, nehogy utólag gond legyen....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 07:34:24 -
LBandi77 #913 Ne aggódj nehéz lesz.Akkorák a területek hogy néha azt sem tudom hol vagyok. -
Bandicoot #912 Sector nem lehetne hogy bármiféle karakterbeírásod vagy őrjöngésed közepette HASZNÁLD AZT A ROHADT SPOILER Tagot????? -
#911 Mi?
Az a tüskés egy mini boss volt????
WTF? Azt hittem mob
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 07:10:26 -
#910 LOL ez a DS3 eleje elég könnyű. :D
Féltem kicsit a kristálydinótól, de könnyedén feladta a harcot. D:DDDDDDDDDDDDDD
Csak a kibasszott zizik zavaróak, amúgy elég szép lenne a graf.... -
#909 Szerverek le is haltak. :o -
#908 Hajnalodik kiugrom az ágybol
A Dark Soul 3 már reám...(ja nem)
Dikk azt felkelek amugy 4:30 xD -
#907 PS+ tagoknak ingyenes DS3 dinamikus téma!
Vigyétek vegyétek. Na alvás tényleg -
#906 oh most nézem season passt leszedtem és leszedte a másik témát. Úristen de gyönyörű ez... -
#905 Nagyon nehezen tudtam rávenni magam, hogy abbahagyjam :(
A HUBnál már találtam egy láthatatlan falat, mögötte chestel, jártam a katanas csávónál, elsőre meglett, de mások nem voltak ilyen szerencsések :D (és ez csak ami képernyőre kifért, kb 3* ennyi vértócsa volt)
Első minibossnál elsőre megpurcantam, de akkor még nem vettem fel a souls ritmust. Másodjára lement. Simán felér egy bossal ez is főleg kezdő szinten.
Imádom már most, NPCnek olyan jó a szinkronjuk, hogy elhallgatnám egész nap.Na alvás aztán holnap (ma) folytatás :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.12. 02:42:16 -
#904 This fucking game <3
első miniboss meg boss down :y
dexes dual wieldes karit csináltam végülis. -
#903 2 perc! :D -
#902 -
#901 Néha twitch-en játszom, akit érdekel, és esetleg nem volt kézreálló a twitch, vagy annak egy app-ja, akár most twitteren is megoldható az értesítés...
Pláne most hogy jön Dark Souls 3, optimistán felkészülök. :D
Twitter profil -
#900 ja,mindenki várja újra az anál rodeot -
SlickAdam #899 hogy remegnek az emberek, hogy seggbeb####ak öket minden sarkon.:D -
#898 -
#897 lobos már készülődik épp all boss run van ds1ből :D gondolom éjfélkor ő is indul neki a 3nak :D -
#896 -
LBandi77 #895 Érdekes az online már megy sok az invader. -
#894 Jobb lesz kipihenve frissen reggel neki állni -
#893 ja kurvajo -
#892 EUba éjféltől indul. USAba reggel 6 :)
Nem baj kialszom magam legalább. Holnap ott rohadok meg a gép előtt. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.11. 20:32:16 -
#891 De neked milyen régióba van? -
#890 Hát még 3.5+.
Pedig már rendelném a magyaros-dupla-sajtos pizzát +sör.... De még várok vagy 11-ig. Hmm....lehet a sör kevés lesz :( -
#889 4 óra mi? :D -
#888 megyek alszok lassan. reggel 6kor kelés :D -
#887 4 óra :y Addig megyek siege, hamar menjen idő.