Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Te érted félre. A végén: "Dark Souls harmadik része PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik"!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem is te, hanem a cikk irója

How much can you take,before you snap?

Kandurex
Mondtam én olyat, hogy nem lesz? Csak nem fogok várni.

csak egy szokás szerint gagyi és megtévesztő magyar cikk...
lesz PC verzió, azonban a PC megjelenés bejelentését későbbre tervezik.

amúgy van új trailer is, de rossz minőségű
https://www.youtube.com/watch?v=ivYzd9m36MA&feature=youtu.be&t=381
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.09.13. 10:15:17

Kandurex
Akkor lehet eldőlt és PS-re veszem. Ign infok.

Kandurex
Japán megjelenés március 24 <#felkialtas>!! Ez lehet jó hír is, hisz az EU-US hamarabb szokott lenni rendszerint <#hawaii>. Akár február.... Szopó esetben meg ehhez képest is késhet. <#ijedt>

szerintem meg pont az volt a jó,hogy nem mana alapú volt a varázslás, minden minden másik játékban ezer éve, hanem kicsit másabb.

Kandurex
Igaz, igaz. Csak ehhez nem volt hozzáfűzni valóm.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.09. 14:46:46

Myselor
szerintem ez is elég fontos és jó dolog 😊

A varázslatainkat ezentúl nem a használatok fix száma, hanem egy mana-csík korlátozza majd, és Miyazaki szerint azon fognak dolgozni, hogy mindegyik iskola teljesen más élményt nyújtson, ne ugyanazok a spellek legyenek átdolgozva a különböző stílusokhoz.
Kandurex
Infók jöttek a Dark Souls 3 -hoz.

Véleményem:

Az utazgatás azonnal van a tábor tüzek között.. jó is, nem is,....szerintem nem volt olyan nagy baj, hogy el kellett jutni a sztori egyik pontjához, hogy legyen warp...igaz a zseniális pálya tervezés is hozzájárult.

Nincs Bonfire Ascetic. Megint egy nehezen megítélhető dolog,... ha eltűnnek az ellenfelek akkor hiba kihagyni, ha nem tűnnek el, isten áldja, nekem nem hiányzik.

Nem a Bloodborne-féle csengő-rendszert viszik tovább, piros pont! Nem kell tárgy az invade -hez? Fekete pont, ha nyakra-főre lehet invadelni!

A többi mellékes. Ezek pont olyan dolgok voltak, amik lehet, hogy negatívak, de lehet, hogy pozitívak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.09. 14:42:43

Myselor
persze ,én is hiányolom 😊 jó lenne valami de biztos jönnek majd a videók hamarosan ^^
Kandurex
persze, persze...csak jó lenne valami hype fokozás, szóval na,...

Myselor
hát.a lényeget tudjuk végülis már.de a történet érdekelne igazából hogy hol helyezkedik el és mi lesz végülis 😊 a többit jó lesz felfedezni magunknak
Kandurex
Érdekes, hogy fél év körül vagy még annyi se a megjelenés, és alig van infó, vagyis van, de azok többsége rumor, vagy következtetés valamilyen demóból...<#shakehead>

ez remek kis összefoglaló! the hype is real!

egyébként szerintem a roll speed-en és az armor endurance-en biztos változtatnak majd megjelenésig. lehet,hogy egyáltalán nincs is még implementálva.

Solid Snake

Voltan
Zweihander rulllz 😄
Remélem, olyan lesz, mint az első részben, ott az volt a favorit. A másodikban sajnos kicsit elszúrták

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1649&article&%20Dark%20Souls%203]Részletesebb beszámoló.[/url]

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

demon souls? <#idiota>

Myselor
reméljük bár ezt kizártnak tartom sajnos.annak örülök hogy megmaradtak a jól bevált fenyverek páncélok és lesznek újak is .a bloodborne egyik durva hibája ez a 3 ruha 3 fegyver volt tudom volt még pár de nem valami sok
Kandurex
Jó kérdés, sajnos ez megint ilyen Bloodborne fasság, hogy nem számít súly. Remélem egyszerűen arról van szó, hogy könnyű páncéban van és magas az endurance értéke....

Myselor
jólvan most azért ez jól néz ki így mozgásban a harc is rendben van kellően nehéznek néz ki akár csak az elődjei viszont nincs a páncélnak súlya vagy mivan?ez a gyors mozgás és vetődés kicsit zavaró a többi rendben van 😊
wedge31
A várfalon ücsörgö sárkány szép emlékeket idéz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
Na, rendben lesz ez. Mondjuk a minimál sebzésű mobokat nem értem. De összességében OK.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
agree

wedge31
Mivel pc-re nincs az a "gyöngyszem" igy egyelöre nem is parázok, hogy olyan lesz mert nem tudom az milyen...<#hehe>
Egy tesztet olvastam róla ahol írták, hogy lineáris a DaS-hoz képest és csak egy pár ruha meg fegyver van az egész játékban,plusz nincs pajzs, varázslás, stb, ennyi elég is volt, hogy a továbbiakban ne izgasson a játék.
Egy pozitivum van, hogy állitólag az a graf lesz itt is ami már nagyon hiányzott mert a DaS leggyengébb pontja mindig is a látvány volt.

Azért végleges következtetést ilyenkor levonni még elég korai és valszeg sokat fognak változtatni rajta. Egy biztos, nálam first day buy lesz.

Kandurex
BB nem Souls, ha az az irány, akkor véget is ért a souls széria. <#levele>

jarlaxxe
"Amúgy meg totál Bloodborne 2 így elsőre"- azért nagyon nagy kár lenne mert az a játék kanyarban sincs a DaS eddigi részeihez képest persze a casual arcoknak bejön de azok minden szart imádnak, akkor már csak az a kérdés minek hozták vissza a Miyzakit? maradhatott volna ott ahol volt...

Myselor
nemtudom nekem sem tetszik ez a pattogás.de ahogy láttam nem kötelező és nem mindig olyan harcok vannak ,majd meglátjuk
Myselor
majd kiderül mennyire lesz jó ez ,jönnek majd még gameplay videók mivel játszható lesz a gamescomon a játék😊 majd többet tudunk róla
Kandurex
De komolyan, miért gondolja ez a Miyzaki vagy szaki vagy a fasztuggya mester, hogy a mindenki az idióta gyors harcra vágyik? Szerinte mi a halálfaszáért lett sikeres a Demon és Dark (szigorúan első) Souls? Biztos nem az idegbeteg pattogó játékmenettől....!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.04. 18:30:57

Praise the sun!

Amúgy meg totál Bloodborne 2 így elsőre

wedge31
Köszi, mert az elözöböl csak pixel tengert láttam...

Jónak tünik. A harc felgyorsitását meg már elöre bejelentették hiába tért vissza a "hatalmas" Miyazaki mester az első rész harcrendszere nem tér vissza, de lehet, hogy ez nem is lesz baj majd kiderül.

Myselor
jobb minőségben 😊
Myselor
elég vicces ahogy kurva gyorsan mozog és vetődik el abban a páncélban eddig csak rongyokban vagy pucéran lehetett ilyesmit az első részben. 😄 nem kellene ennyire bloodborne-osítani de nem rossz amúgy ^^ én várom jónak néznek ki a bossok is a harc többi része pedig maradt jó 😊
Kandurex
Őőő...<#fejvakaras>, hát, elnézést

Köszönöm a helyreigazítást. Valószínűleg a "baszki" nélkül is megértettem volna.
Kandurex
Steamspy baszki, legalább a forrást nézd! Nehogy már bedőlj! A piac táncolna, ha PC játék ekkora eredményt hozna.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.01. 20:48:40

http://www.eurogamer.net/articles/2015-07-01-dark-souls-series-sales-surpass-8-5-million

itt is elég meggyőzőek.
Kandurex
Az egy ostobaság 😊 a spy az 100k játékos alapján becsül 😊 nehogy már bedőlj!

Kandurex
vagyis még annyi se....

Honnan veszitek ezt a számot? 3.5M PC -ből az durva lenne...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.01. 20:39:53

http://steamspy.com/

Akkor nézd meg és csodálkozz. 😊 Szűrj rá a 2014-es évre is és add hozzá a síma DS II-t is.

Csak a Prepare To Die-t majd 2 millióan vették meg PC-re.

Amúgy meg ez egy hivatalosan közzétett adat a Famitsun is fent volt.
Utoljára szerkesztette: argento77, 2015.07.01. 20:41:05
Kandurex
3.25M PC? Nem elnézett valaki egy nullát? Inkább 350k lesz az.

Nem voltam sosem túl jó matekos, de a 8 milliós összeladásból (amiben a 4 konzol is benne van) 3.25 milió PC-s az biztosan nem 1 százalék. Vagy vezesd le kérlek hogy jön ki ebből annyi. 😊
MerlinW
"From Software: ezek után az a legelemibb minimum, hogy a DS III PC-n fusson a legpöpecebbül. Kiérdemeltük. 😊"

Az eladások kb 1% volt a PC-s, tehát üzletpolitikailag én nem sok motivációt látok erre😊

[merlinw.org]

Mindemellett óriási tisztelet jár a PC-s tábornak hogy az első rész csapnivalóan gyenge portját ennyire sokan megvették. Ez abszolút jelzésértékű lehet a játékfejlesztők felé a jövőre nézve. Le lehet pacsizni a Sonyval, meg a Microsoftal és lehet tovább hanyagolni a PC-t (mert arra úgyis mindenki warezol)., mint játékplatformot. Nem kell rá BloodBorne, meg Demons Souls, de azt hiszem most igenis be lett bizonyítva, hogy van igény PC-n is az ilyen stílusú játékokra.

From Software: ezek után az a legelemibb minimum, hogy a DS III PC-n fusson a legpöpecebbül. Kiérdemeltük. 😊
jarlaxxe
Mivel ez egy japán cég és a játék is konzolon kezdte hiába fogy jól pc-n sose lesz az a fő prioritás.

wedge31
Ok, most már elhiszem de azt továbbra is fenntartom, hogy ennek fényében fordithatnának egy kicsit több figyelmet a pc-s verzióra.