3294
-
akkor szerintem mindenki visszamondaná a megrendelést és agyfaszt kapna
-
Gabe18 #768 A pc-s megjelenést egy hónappal elhalasztják...
-
Was #767 Akarod mondani PS4K VR, ugye? ;) -
sirdond #766 Amugy szerintem bejelentenek egy dark souls mmo-t ps4 vr-re -
sirdond #765 Es a berserk-nek nemsokara jon is uj anime sorozata :) -
Was #764 Végül is van, egy ami annak mondható, állítólag Miyazaki ihletet vett belőle: Berserk. Ez tényleg nagyon jó. Volt egy eredeti sorozat, illetve készült belőle 3 nagy film is. -
Ja, furcsa is, hogy még nincs DaS anime sorozat. -
Vagy film.
Mindegy, csak Ron Pearlman legyen benne! Ő a Dark Soulsra született :D -
rákészülték és valami lényegtelen fasság lesz....mondjuk egy rajzfilm...akármi -
Was #760 A PS4-es esélyes lesz valamikor; volt már erre célzás tavaly november végén. Én személy szerint valami ilyennek örülnék a legjobban.
Mondjuk most kifejezetten Dark Souls news-nak tüntették fel. -
BÁRCSAK....!!!!!négy! -
Demon Souls pc-re...tudom ez valószinütlen. -
Esetleg egy Demon Souls vagy Dark Souls remaster?
-
Kiadják még egyszer az összes részt ps4-re, most ez ugy is divat. -
Was #755 Az, vagy egy easy mode a következő patchben :)
Mondjuk sok rossz dolog is az eszembe jutott a nagy hír kapcsán, de ez a mobilos téma nem. :D -
Remélem nem egy slashy souls féle mobilos bejelentés lesz. -
Was #753 Big Dark Souls news today
Utoljára szerkesztette: Was, 2016.04.08. 07:59:13 -
Mindenféle felár nélkül is adtak már játékhoz fémdobozt meg egyebeket ... és sajna mióta teljesen beütött ez a digitális DRM, meg acchoz kötött játékosdi, egyre kevésbé érdekes, hogy mi van a polcon ... mi van a polcon, ami innentől kezdve értéktelen, csak egy üres váz. Őszintén szólva emiatt már nem is gyűjtöm őket ...... mert lélektelenné válnak ... míg a PS3/PS4-es játékaim doboza mind élettel teliek, hiszen bennük van a komplett játék, ami ott van, ahol a doboz :) -
ja értem xd hehe -
Az eredetiben a batman vs supermanről kérdezik. Szomorú lesz tőle :D -
ez amúgy valós dolog ?:Dvagy csak összevan vágva ? -
Affleck visszaemlékezik a sorozatra :D -
sirdond #747 végre egy jó cikk, köszi -
Durante elemzése
És ha nem tudod ki ő, gtfo :D -
Gabe18 #745 Amikor a CDG felvitte 15-re húztam a szám, de így hogy a kifejezetten jól kinéző fémdobozzal jön, azt mondom legyen. -
Én meg fordítva vagyok, ennek hajlandó vagyok megelőlegezni a bizalmat, és megveszem a fémdobozos cuccot, az előző is így volt meg, hát akkor szép lezárása a sorozatnak. 3k plusz, de hát na. Ott lesz a polcon. Kétlem, hogy csalódnék a játékban. Megérdemli.
És ezzel a - remélem nagyon dicsőséges - vétellel zárom a fizikai, kézzelfogható vásárlásaimat.
Illetve ott lesz még a Witcher 3 újabb kieg, ha jár hozzá a következő pakli kártya :D -
Mivel láthatóan kis hazánkban most meg akarnak minket rántani a PC-s verzió árával - a népszerűségre való tekintettel -, inkább megvettem digitálisan 'normál' áron :) -
Magukra vessenek akik nézik :) egy percet sem néztem meg belőle :) -
Benchmark lista -
Negritis #740 -
-
Nem vagyok meglepve,eddig még mindegyik from játéknál voltak kisebb-nagyobb fps gondok. -
Pio #737 Polygon 7/10? Egyre több játéknál ad elég meglepő értékelést a polygon. És most nem arra gondolok, hogy úúú a DS3 nem lehet 7/10, hanem arra, hogy az átlag az jól láthatóan 9/10. -
Itt a IGN teszt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugy tünik fps gondok megint lesznek de minden más jónak tünik. -
Megérkeztek az első Dark Souls III értékelések.
IGN - 9.5
PC Gamer - 94/100
Gameinformer - 9.25/10
WCCFTech - 9.2/10
App Trigger - 9/10
press-start - 9/10
RPG Site - 9/10
jeuxvideo - 9/10
Hardcore Gamer - 4.5/5
Gamesradar - 9/10
Metro - 9/10
Gamekult - 9/10
Jimquisition PC - 9/10 PS4 - 8/10
Destructoid - 8.5/10
Gamespot - 8/10
Polygon - 7/10
cubed3 - 7/10
-
Zozo0122 #734 Ennél egy picit jobb géppel fogom tolni. Remélem nagyrészt tartani fogja a 60-at és nem lesznek Blighttown-szindrómás részek, amibe beleszakad a framerate... -
lehet, lehet -
Nekem gyanús, hogy ott belőttek valami olyan setupot, amivel ráfutnak a 970 3.5 gigás szoppantyújára. -
"The optimization seems to swing both ways. I played through the game at max settings on the PC version using a Nvidia GTX 970, Intel i5 4590 at 3.30 GHZ, and 8GB of DDR3 RAM. The frame rate held a cool 60 throughout the majority of the game, but sunk down to 30 in areas such as Farron's Keep and Lothric Castle." -
jaja.alig várom.