XCOM 2

← ElőzőOldal 32 / 32

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egész jónak tűnik. olyan szempontból kicsit olyan is, amilyet én már jópár évvel ezelőtt elképzeltem. igazi véres hent, és nem lehet babusgatni örökké egy egy karaktert. végül is pont olyan fogyóeszközök, mint a katonák általában. cannon fodder... 😊

az e3-as demó direkt ilyen "bemutató"-s volt, nem lesz ennyi átvezető mozi benne ami nem is gond a 10-ik küldetés után úgyis mindenki át akarná ugrani 😄

Maala
Persze, ugyanaz, a gameplay része, mint az IGN-es videóban, de az interjú más... Az lenne a lényeg.

Úgy beszélsz, mintha az XCOM-ban nem lettek volna ilyen előrenderelt action camera részek.

Ha már ki akar az ember akadni valamin, akkor az a spawn utáni 2 lépés legyen, mert az nagyon durva. 😊 Ebből a szempontból elég tré és megtévesztő a demó, mert a készben ilyen nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.20. 00:10:54

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

PiszkosFred
Mondja is az IGN videoban, hogy ez egy preparalt osszecsapat, beallitott spawn pontokkal, squad ertekekkel, stb, direkt demozni a nepnek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Viszont álságos, mert nem gameplay ,hanem "target " , mint az emlékezetes Killzone trailere a ps3-nak.

wedge31
Nálam bevált.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ahaha , ugyanaz a "gameplay" mint az ign-es videó, 100% hogy össze van vágva

9:54-től kezdve , nevetséges mennyire ki van eszközölve a "real time" .

Igazi előrendelés-serkentő-praktikának lehetünk tanúi.

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ezért jó a Long War, mert abba raknak bele új mapokat is egyrészt, másrészt a spawn is random. (Persze ez csak X körrel elodázza a tökéletes pontra mászást pl.)

Pedig az az egyik legkönnyebb küldetés, legalábbis LW-ben. 4 emberrel még nem jártam ott. -.-

PiszkosFred
Jaja, olvastam a vilag felepiteserol (es a variaciokrol) szolo dev interjukat, vilagos a dolog. De, az oke, hogy behatarolt vmilyen szinten meg igy is a lehetosegek szama, viszont meg mindig tobb a random faktor okozta uj szituacio (nevezzuk akar "elmenynek"😉, mint az alapjatekban, ahol kb. a 3-4 vegigjatszas soran mar pontosan tudtam, nagyjabol hol fognak erkezni/felbukkanni a kis szurkek. (egyetlen palyan volt ez elony, a balnavadasz falu, azt a mai napig ruhellem, tovbbra sem sikerult megoldani halal nelkul).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.16. 20:20:57

Maala
Hát úgy kell elképzelni, mintha legóznál. Ha egy kerékagyat rak be az rng, akkor kereket rakhatsz rá, ha padot, akkor legóbábut ültethetsz le rá. 😊

PiszkosFred
Most nézem ezt az IGN gameplay videót, és nem is tudtam, hogy nem csak a világ, hanem a küldetések is randomok (bizonyos fokig) lesznek,

dartonite
Nagyon kiralynak igerkezik!
Lesz par jo jatek ev vegen.
Maala
Az első gameplay videó.

jarlaxxe
wedge31
Az XCOM 2 idén novemberben fog megjelenni, egyelőre kizárólag Windowsra, később viszont Linux- és Mac-verzió is várható belőle - ezek pedig a Feral Interactive-nál készülnek.
A történet szerint húsz évvel járunk az Enemy Unknown eseményei után, az XCOM már egy gerillaszervezetként működik, és titkos hadműveletek segítségével igyekszik felvenni a kesztyűt a Földet megszánt idegenekkel, akik nem mellesleg Advent néven építették fel az ő kis kormányzatukat.
Mindez természetesen a játékmenetre is komoly hatással lesz. Ezúttal egy mobilbázison építgethetjük az ellenállásunkat, és miután csak szűkösen állnak a rendelkezésünkre a különböző erőforrások az egyébként sokkal fejlettebb idegenekkel szemben, ezért lopakodásra kényszerülünk. Az XCOM 2 ezeken kívül vérfrissített kasztokat, új idegenfajtákat, modtámogatást és procedurálisan generált pályákat ígér. -GK

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

← ElőzőOldal 32 / 32