1568
10804749371454315238.jpg
  • Különc
    Nemsoká
  • Maala
    Igazi fanok úgysem néznek fel hétvégén... Tulajdonképpen evés-ivás-wcn kívül mást úgysem nagyon fognak csinálni. :D
  • Különc
    Ja és innentől +fav a topik

#123 milyen net az hogy nem jön le?
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2016.02.04. 16:55:55
  • PiszkosFred
    25gb? Akkor mar tuti szombat lesz belole :D
  • Különc
    Instant gamingtől megjött, pre-load gomb működik

Szerk: tölthető

Utoljára szerkesztette: Különc, 2016.02.04. 16:52:33
  • PiszkosFred
    Nem tudom, en a GLS-t varom majd holnap, es mire hazaerve az aktivalas utan este lecsorog a kliens, lesz szombat is :)
  • Maala
    És a steames már előtölthető?

Vagy ne mérgelődjek, hogy még nem küldték meg a kulcsot a csúnya cd-kulcsos oldalról? :D
  • PiszkosFred
    Meg nem veheto at. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.04. 16:33:21
  • Bandicoot
    És ha lenne hozzá 0-day Lara segg mod?:)
  • TBTPumpa
    Én koszos AMD-s vagyok, ez pedig Nvidia cucc. Nem indulna el, úgyhogy kimarad egy ideig, de kíváncsi vagyok rá. Majd valami akcióban később.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.04. 16:13:36
  • Maala
    És elmentél már... érte? :D
  • TBTPumpa
    Galaxisba megérkezett:
  • Maala
    Köszi, megnyugtattad a z......... részemet. :)
  • Hyder
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.allkeyshop.com/blog/buy-xcom-2-cd-key-compare-prices/
  • Fenrir
    Köszi szépen a felvilágosítást :)
  • Fenrir
    Meg is húzom magam, az érvelésed kikezdhetetlen...
    Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2016.02.04. 08:28:43
  • Maala
    Jól látom, hogy Instant-Gamingen a legolcsóbb a játék, ugye? :D

A világért sem akarnék az éjféli kezdésről lemaradni, de a fillérb@szás is egy hobbi egy ekkora értékű gép mellett. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.02.04. 08:05:13
  • Etelkozi Vata
    Megnézve Odd legutóbbi late game videóját, kicsit fokozódott a varakozasom.
    Nagyon brutalok az ellenfelek de a saját arzenálunk is érdekes.
    Az ew-ben a 27. vegigjatszasom van folyamatban, holnapra be kell fejezni.
  • Maala
    Azért kíváncsi leszek, mi lesz a day1 LW csapattal közösen összehozott munkából. :)
  • Although
    Ne fárasszuk egymást a Fallout 4 nem 5.4 ahogy a skyrimnál is tömegével ment az 1 mondatos 10 pont most lehet azok szórják a 0 pontot. X példát lehetne sorolni sajnos a metacritic tele van trollal. Ettől függetlenül sok nagyon értelmes értékelést is lehet olvasni. Azokat zömmel már stílusról is megismerem és nem egymondatosak.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.03. 21:40:39
  • unrealnoise
    Ekkora butaságot ember...

"A pontszám rész azért faszság, mert hiába 99/100 valami, ha te vagy az az egy, akinek nem tetszik, teljesen alaptalannak érzed a kritikát. Innentől kezdve meg mindegy, hogy 50/100 valami vagy 95/100."

Ez persze így oké, csak ha valami 99/100-on áll akkor nagyon is érdemes ránézni arra a játékra, meg a felhasználók/kritikusok majd 100%-ának tetszik. Szóval érted, hiába lehet esélye annak, hogy nem jön be, ha ez az esély kurva minimális a magas értékelések miatt. oitt az IMDB-s példám. Lehet szemezgetni a legaljából is, ott biztos egy csomó borzalommal találkozik az ember, a százalékos esélye sokkal nagyobb. Szóval azt állítani, hogy nem számítanak a pontok, a pontozás, nem mérvadó, stb. Dehogynem. Nagyon jó iránymutatók ezek...
  • Papa01 #105
    Én nagyon örülnék neki. :)
  • Shiwo
    attól még valszeg mások lefordítják, főleg ha tényleg jól sikerült
  • PiszkosFred
    Amen! :)
  • Etelkozi Vata
    3 éve játszom folyamatosan az xcom EU és ew játékkal. Ha lementek a játék végi statisztikák máris kezdem elölről.
    Az xcom 2 pedig alapjaiban hasonló, helyenként más, de jobb, szebb és érdekesebb lesz.

Saját magamnál jobb kritikust keresnem sem kell, hogy eladja nekem a már régen elorendelt játékot.
  • Papa01 #101
    Ez egy nagyon szomorú hír... :((
  • Bandicoot
    Ha válogatsz az más tészta, ott külön ki tudod szűrni kik megbízhatók kik nem csak trollkodnak. A pontszámról beszélek. A metacritices pontszámok számtalanszor buktak már el a beteges divatfika miatt.
  • Maala
    Teljesen megbízható a user rész, ha képes vagy kiválasztani a normális kritikákat.

A pontszám rész azért faszság, mert hiába 99/100 valami, ha te vagy az az egy, akinek nem tetszik, teljesen alaptalannak érzed a kritikát. Innentől kezdve meg mindegy, hogy 50/100 valami vagy 95/100.

Ugyanerre megvan az esély több cucc esetében is, 7 milliárd emberből biztos lesz olyan, akire egyszerre érvényesek a megállapítások. Ki lehet számolni nagyon egyszerűen, hogy mekkora a valószínűsége.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.02.03. 15:59:03
  • Bandicoot

Nem a kritikák alapján döntöm el én sem hogy mi tetszik és mi nem, csak reagáltam a metacritic felvetésre, mennyire is megbízható a user rész az utóbbi években - semennyire.

A topikhoz hozzászólva pedig: Az Xcom 2-t tárt karokkal várom (főként az sms-t hogy lehet érte menni).
  • Maala
    Aha, oké. Én inkább magam döntöm el, hogy jó-e a játék. De nektek jó kritikaolvasást, meg pontszámnézegetést. :)
  • Bandicoot
    És ez főleg az elmúlt pár évben lett jellemző. Divat lett a trollkodò beteges fikázás.
  • Bandicoot
    Azért meg kell hagyni, a metacritic számtalanszor vérzett már el a reàlis pontozásban a tipikus divatfikázò trollok miatt akik újra és újra beregelnek (vicc hogy ez ellen semmi védelem nincs) csak hogy egy egy utált filmjükre vagy játékukra bedobjanak egy nullát.
    Elég csak a közelmúltbòl az új SW filmre vagy a Fallout 4-re gondolni. Érdekes mòdon a 0 pont közeli kritikák java 0 perces regektől származik copypaste leírva ugyan azokat a baromságokat.
  • TBTPumpa
    Ezek szerint nem
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.03. 13:54:29
  • PiszkosFred
    Ha "picit" korabban szuletik, mar tarkon is lotte volna Fenrirt... Bar, latva a kirohanasat, meg akar most is megtortenhet.

Azon azert irigykedve csodalkozom, mennyi szabad energiaja es ideje van egyeseknek, aztan tessek, ilyen ostoba kommentekbe fekteti, pocsekolja...

(ha moderator erre jar, torolhetne az utolso x kommentet btw)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.03. 12:40:44
  • Renegade
    veled mi van?
  • unrealnoise
    Jézus, itt tartasz 2016-ban?

A Battlefield HGardline azért áll csak 71%-on mert az EA keveset utalt... :D Szakadok rajtad ember. Azt hiszed, hogy sokat tudsz a világ működéséről, arról, hogy miképpen is mennek a dolgok, de közben fingod sincs az egészről. Naphosszat hozhatnék fel példákat, amelyekkel cáfolhatnám a kikezdhetetlen érvelésedet, de hagyjuk már. Nem érsz annyit.

Az imdb, és a metacritic vicc mi? :D Akkor mondok valamit. Nézze meg mindenki, azaz te is a 100 legjobbra és legrosszabbra pontozott filmet. Aztán itt helyben becsinálok, vagy szarrá röhögöm magam, ha neked a legrosszabb filmekből több kedvenced lesz...

Csak úgy szólók, hogy a TOP 25-ben (NEM 250-ben!) olyanok vannak, mint a Hetedik, Harcosok klubja, Matrix, Nagymenők, Poinyvaregény, és sorolhatnám. Jah, tudom. Mind szar. Csak fizettek a kiadók a médiának, azok meg eladták a népnek, meg amúgy sem jelent semmit az egész. Elég szar filmek ezek. :D AHHAAA...

Pfúúú, *****----
  • Hyder
    Én ahonnan rendeltem ez a különbség a kettő között

A Deluxeban - Reinforcement Pack van
    A Day 1 ban - Resistance Warrior Pack.

XCOM 2 - Reinforcement Pack
    Bolster your ranks with three themed DLC packs available together for an amazing discounted value. Each themed content pack will add unique new twists to the core game experience:

ANARCHY’S CHILDREN is a rebellion themed DLC featuring more dramatic soldier customizations. (To be released in Spring 2016)

ALIEN HUNTERS introduces new soldier customizations and gameplay themed around XCOM as an elite alien hunting unit. Face off against “Ruler” aliens with new, more powerful weapons and armor. Experience a new dramatic mission & confrontation. (To be released in Summer 2016)

SHEN’S LAST GIFT introduces a new soldier class with unique upgradeable weapons, armor and customization features, and a new narrative-driven mission and map. (To be released in Summer 2016)
  • kissssss
  • Különc
    Ha te mondod
  • kissssss
    illendő lenne...