• harras25
    4-500 is összejön ha minden pénzét elkérem a szerencsétlen parasztnak. Nem mentem rá a vendor perkekre, azt hamar megtanultam hogy egy harci stílusra kell ráfeküdni és azokat a perkeket és eszközöket gyűjteni. Így sebeznek a pisztolyaim 100+ -t és ez még szorzódik a sneak skillekkel tüzeléskor.
    A pénz sokáig elment lőszerre meg core-ra, meg a settlementekre, de mostanra már felgyűlt 10k cash, már nincs mire költenem. Egy lövés mindenkinek elég, az estélyi ruhám nem szakad, a settlemenek közül a amit akartam megcsináltam, a PA se kell már.

Át kéne menni a FH-ba vagy NW-be, ezeken a helyeken azért tudom hogy vannak kajak ellenfelek.
    De még a főküldit még be kéne fejezni.

Azt olvastam hogy lehet béke a Minutemenek a RR és a BoS között. Majd meglátjuk. Szívem szerint ezzel a karakterrel mindhármat kinyírnám, de az Institute-tal már voltam (meg a mm-kkel is) ezért másik két frakció közül szeretném valamelyiket befejezni.

Gonoszság: a pénzkövetelésen túl mindig a cinikus vagy zsaroló vagy fenyegető párbeszédet választom és igen, van hogy aztán le lövöm az illetőt miután megkaptam amit akartam. A 10-es CHR miatt párbeszédben bármit megtehetek. Az előző karaktereim meleg szívű segítőkész alakok voltak, mint én vagyok.... Talán ezért játszom még a játékkal, mert ez most új élmény ezt a szerep..

Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.02.09. 14:56:17