11630
-
#10023 Azért néhány percen belül nem lehet semmilyen fertőzésbe belehalni.
Mondjuk volt nekem is olyan hogy valami olyant kaptam el, ami miatt kb 5-6 másodpercenként csökkent valamennyit az életerőm meg nyögtem tőle :)
Kb mint amikor túl sok súlyt cipelek.
Az valami durva legendary black bloatfly-tól volt. Antibiotikum teszi a dolgát. Na meg ha vérzel, akkor csak a folyamatos healing segít.
Kajazabálás + purified water -
Kroki105 #10022 A ghoulok is adnak valami ragyát, bár lehet az valami mod szülemény volt. Nem lőttem le időben, megcsapott, aztán néhány percen belül kinyúltam gyógyszerhiányban. -
#10021 Fertőzést nem idegen ágyban alvástól kapsz, hanem ha fertőző állatokkal küzdesz, mint pl molerat, bloodbug, bloatfly stb.
Megcsípnek azt annyi :) Jöhet az antibiotikum.
Az Illness az más. Ha nem eszel rendes kaját, nem iszol tiszta vizet, vagy rendszertelenül alszol, akkor esély van a megbetegedésre. -
Kroki105 #10020 Néha le kéne cserélni az ágyneműt... -
ntex #10019 Az normális hogy 8 órákat alszom a játékban akkor mikor kiírja hogy fárad a karakter, saját ágyban alszom amit leraktam Sanctuary-ban, és mégis fertőzést kapok alvás után?
Egyébként ez az Armorsmith vagy nem tudom melyik mod pakolja a backpackeket meg a különböző övtáskákat, de ingyen (alapanyag sem kell hozzá) be lehet állítani nekik egyenként +100 -at carry weight-hez, kicsit cheaty a cucc. Így most a backpack bővítéssel kaptam +300 carry weightet. Úgy is kicsit elegem volt abból hogy 10 percenként kellett visszarohangálnom lepakolni a cuccokat :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.12. 13:58:03 -
Kroki105 #10018 Ó....
Az AmazingFollowertweaksel megpróbáltam feléleszteni Nate-t. Megvan Curie, ugye ő kell hozzá, de megszívtam, csak Kellogg megtalálása előtt lehet felkelteni, aztán már végleg kipurcan. Nekem meg ugye az már megvolt.
Na mindegy...
-
Irgum76 #10017 Hi,
ismét elakadtam a rulettel most már rendesen ráteszi a texturát le is tudom tenni bárhova
viszont nem snappel vagy mi szóval nem csatolja zölden semmihez
ezt találtam össz-vissz de nem értem, hogy hova és milyen keyword kéne
amit a srác csinált az első kommentben én is megcsináltam de nekem se segített
ez alapján csináltam de statocnál írják a kommentekben, hogy nem működik
mivel nincs lehetőség hozzáadni keywordöt
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.08.11. 18:51:04 -
Kroki105 #10016 Köszi, akkor meg van a bibi, Cait és Piper "közelharcoltak" velük. -
ntex #10015 Nah közben rájöttem mi volt a gond: Nem volt még sem Preston sem Codsworth "Companion" státuszban, tehát el kell érni velük addig hogy fel lehessen venni őket kísérőnek. -
#10014 Sajna nem egyszerű:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha téged, a társadat, vagy egy beindított protectront vagy bármilyen nem ellenséges NPC-t, bárkit megharap egy molerat, te kapod be a betegséget. Sajnos bug, vagy legalábbis annak tekinti a wiki.
If any companion or any type of creature not hostile to the player character, including the hackable protectron in the area, gets hit by one of the diseased mole rats, then the player character will get the disease, as if they had been bitten instead.
Totál egyedül kell menned, a protectront nem szabad beindítani. És nem árt némi stealth boy, hasonló lopakodás sem.
Eltörölni is gáz, ha a fenti hiba miatt elkapod:
The mole rat disease is one of the very few status effects that not even the game's god mode command, tgm, can make the player immune to.
It is regarded as a perk, 0023aec1, so using player.removeperk 23aec1 can remove the effect afterwards. -
Kroki105 #10013 A 81es menedékben, ahol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Curie van, hogy lehet megcsinálni a moleratos részt? Én állandóan elkapom a betegségüket, de nem értem hogyan. Hozzám se ér, amint meglátok egyet, belepaszírozok 42 tárat egyszerre, de úgy is elkapom a szarját. Van valami trükkje esetleg? Ok, nem nagy dolog a -10 hp, de szeretném megcsinálni betegség nélkül. Most is szépen eljutottam a feléig, nem harapott meg egy se tudomásom szerint, erre ott a jel, hogy beteg vagyok. Vagy esetleg lootolni se szabad? azt nem is próbáltam még -
ntex #10012 Ezért szeretem ezt a játékot. Már kb. 5x indultam el Coverga-ba kiírtani a raidereket, de mindig elterelt valami útközben és folyton annyi cuccot összeszedek h mindig vissza kell kutyagolnom lepakolni. -
SaGa #10011 Én ezt a kettőt szoktam használni:
Sim Settlements, Settlers of the Commonwealth – City leaders, Sim Settlements, recruitable leaders conversion. Ezek a két megnevezett mod (settlers of the commonwealth és a recruitable settlers) npc-iből csinálnak polgármesternek alkalmas karaktert. A recruitable settlers mindenfelé lepakol felvehető settlereket. 38+12-t. Ezeket beszélgetés közben lehet rávenni, hogy neked dolgozzanak. A Settlers of the Commonwealth is bepakol vagy harmincat szintén mindenfelé, őket is fel lehet venni. Az utóbbiaknak néha még valami háttértörténetük is van, bár túl emlékezetes nem rémlik. -
Irgum76 #10010 talán ez megoldás a problémádra:Sim Settlements Mayors (33 more Leaders)
de én nem használtam sosem az SS-t úgyhogy csak saját felelősségre
ja és a tököm tele az olyan "tutoriálokkal" ami 30 perces és végig a saját poénjain röhög vagy a paszintásal pöcsörészik ahelyett, hogy bemutatná a mod működését
ehhhrrrggg
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.08.10. 08:16:13 -
ntex #10009 Jöttek settlerek de azoknál is ugyanez a helyzet. Állítólag companionokkal működnie kéne, de sem Preston, sem Codsworth sem Dogmeat nem működik. Kell hozzá valami perk vagy más valami?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.10. 00:31:57 -
Irgum76 #10008 nincs alkalmas npc a vezetésre
hát nem csodálom elcseszett egy bagázs
junkie nagyi, fal kalimpáló, depi papi, agresszív kismalac lány, meg egy fura figura vurlicer puskával...
talán tegyél le egy szirént -
ntex #10007 Sim Settlements-ben mikor lehet elkezdeni építtetni a várost? Megcsináltam a Concord-os részt, Prestonék már Sanctuary-ban vannak. Leraktam a tervezőasztalt, ki akarok jelölni egy vezetőt a városra de nem enged, akár melyiket próbálom ráállítani a feladatra azt írja hogy nem érdekli, ha az asztalnál kerestetek akkor meg valami olyasmit ír hogy nincs alkalmas npc a vezetésre, több szövetséges kell. -
ntex #10006 Hát, a sokat említett Biraitbec modlistával pl. nem nehéz elérni. Ha mindent felraksz amit ajánl 200 fölött lesz a pluginek száma alapból, ha erre rápakolja az ember a saját megszokott modjait könnyen elérhető a 255-ös limit. -
Irgum76 #10005 azért az már elég durva ha valaki úgy játszik survivalben, hogy betelik a mod listája szerintem
de ha survival és modok azt tudtátok, hogy van tehénfejős mod?
normálban inkább csak poén de survivalben hasznos lehet -
#10004 NZXT Announces H700 Nuka-Cola Limited Edition Fallout themed chassis @ Guru3D -
ntex #10003 Csináltam magamnak egy survival konzol aktiváló mini-plugint mert kellett egy bug javításhoz ha esetleg valaki szükségét érezné. Van belőle .esp és .esl verzió, utóbbi akkor kell ha közel vagy a plugin limithez.
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/33900 -
#10002 Akkor: Első!
Ja nem, lemaradtam :D -
Kroki105 #10001 Nekem ott van egy ideje, még nem kukorékolt.
Wow, te lettél a 10000. Ezért ingyen olvashatod el ezt a hozzászólást. -
ntex #10000 Volt szó korábban a timescale-ről. a 6-os érték akkor teljesen biztonságos? Nem fog semmi galibát okozni? -
Kroki105 #9999 A végére kell rakni, ahogy saga írta, akkor ok minden. Nekem se volt vele bajom úgy. A LOOT a végére teszi ha lefuttatod. -
Irgum76 #9998 azt hiszem ez a válasz a Scrap Everything problémára de én most már ki nem próbálom
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.08.06. 21:58:34 -
Kroki105 #9997 tüdőrákot is okozhat nagyobb eséllyel.. -
SaGa #9996 Mondom, talán háromszor kellett kezeltetni magam és nagyobb akciók előtt szívtam el egyet–egyet, vagyis napi két-három szálat, az éjszakai alvások között. -
#9995 Azaz hány óránként szoktál 'dohányozni'? értem én a leírást, csak tapasztalat hiányában... :)
Esténként úgyis alszom, szóval napi 1-2 szál lenne tervben. -
SaGa #9994 Azt írja, hogy 15% az esély és a perceptionra meg az agilityre van hatása.. Az, hogy mikor leszel függő, a megfelelő perkkel (chem resistant talán) ritkítható, sőt, akár teljesen meg is szűnhet. Nekem talán három alkalommal volt. -
#9993 Gondolkodom rajta én is, mert cigi van bőven, karton, doboz, szál, és néha őrjítő hogy nem tudok menteni egy nagyobb csata előtt.
Milyen mellékhatásai vannak és milyen gyakori cigizéstől?
-
SaGa #9992 Nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni, én csak mentésre használtam, nem készítettem a receptek alapján spanglikat, csak a talált cigiket szívtam el, hogy mentsek. Így csak a rászokás mellékhatásait élveztem néhányszor, míg nem sikerült dokit találni. -
Kroki105 #9991 Az fent van, használom, de ezt a gázmaszkot nem tudtam. Jól hangzik, ki fogom próbálni, köszi.
A crimsonrider acces.-ban van egy mask, ha kell azt szoktam felrakni, de a tied jobban hangzik. -
ntex #9990 Végül a Horizon-t nem tettem rá a packra. Azt majd önmagában fogom játszani, nem akarom hogy bekavarjon az a sok mod a Horizon-nak. Viszont értesültem róla hogy a "Better Locational Damage" mod-ban van egy opció amit bekapcsolva, beállítástól függően 5 - 10 - 15 - 30 percenként autosavel. Még ez is jobb mint folyton ágyakat keresgélni. Amit linkeltél Smokable Cigarettes-ben egyébként ki lehet kapcsolni a buffokat amit ad? Nekem nem kell hogy adjon semmit, csak egyszerű mentéshez kellene.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.06. 19:14:10 -
SaGa #9989 Nem tudom, hogy lenne, de azt sem jelenteném ki, hogy nincs.
A Scrap Everythingnek van olyan verziója, amivel nem tudsz mindent lebontani (pl az utakat), meg olyan, amivel majdnem minden lebontható, ha óvatlan vagy. Én is töltöttem már vissza játékot azért, mert sikerült úgy elbontani valamit, hogy semmivel se lehetett eltűntetni a hiányosságot. Amit nem tudsz vele lebontani, arra ott a disable parancs. De ha a scrap everything a betöltési lista végén van, nem szokott otthagyni túl sok mindent. Sanctuaryban csak az egyik ház tetőszellőzője és a kábszer gyártó monitora az, amit nem lehet vele lebontani, ha jól emlékszem. -
Irgum76 #9988 nem, ez nem véletlen volt
egyszerűen van egy limit amit ellehet bontani és ha ezt túlléped akkor kijön ez a bug
a Spring Cleaning-él elvileg ez nem jelentkezik -
#9987 "azt a vid módosítást, amivel lopakodó módban pirossal megjelöli az ellenséges tagokat, kékkel a nem ellenségeseket, sárgával a lootolható hullákat."
Ilyen csak úgy magában felpakolható modként nincsen? -
ntex #9986 Igen régen használtam a scrap everything-et, nálam is volt olyan párszor hogy kiszedett véletlen olyat amit nem kellett volna, olyankor mehetett a save visszatöltés... Viszont csomó olyan dolog is volt amit meg sehogy nem tudott felszedni. -
Irgum76 #9985 a scrap everything-el én beszoptam rendesen valahogy túl tud töltődni és nekem fél Sanctuary eltűnt
mármint úgy hogy a házfalak egy része eltűnt a ház egyes falai megmaradtak
ja és az összes korábbi mentés betöltősekor elcsesződött
úgyhogy most kénytelen voltam újrakezdeni
bár lehet, hogy a patch segít rajta
viszont mindenki azt írta, hogy a Spring Cleaning-el nincs ilyen gond
ki is takarítottam vele Sanctuary-t tegnap
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.08.06. 18:22:21 -
Irgum76 #9984 ja igen de ez nem tetszik csak ott lebeg a semmiben
a hátizsákot már próbáltam korábban de azt írták nem igazán droppol én +5%-ra tettem így már találtam 3 postás táskát (jól megy a postás sityakomhoz én vagyok a jövő hírnöke :) ) most találtam egy nagyobbat és tök jó, hogy lehet csökkenteni a negatívumait perkekkel