11630
-
Irgum76 #10063 ja csak átfutottam most olvasom pontosan mire jó
rakom is fel -
Irgum76 #10062 nincs de egyenlőre nem járok arra
erről a Faraway Area Reform-ról meg még nem hallottam de ez még inkább fogná a gépet nem?
mondjuk jónak tűnik memória meg van bőven
de nem esik le az FPS forgáskor (ja 1st-ben) csak olyan kapkodós -
ntex #10061 boston fps fix meg FAR fel van telepítve? -
Irgum76 #10060 Hi,
próbálom belőni a beállításokat az FPS-el nincs gondom 30 körül mozog az nekem elég
viszont amikor forgok körbe eléggé zakatol a kép de ahogy nézem a videókat 60 FPS-el sem szép egyenletes a forgás
valami tipp? mod, beállítás? -
zmok #10059 Köszi!
Tök jól működik!
Nagyon a játék elején vagyok, de az építkezős karakteremnek ez sokat segít. -
Irgum76 #10058 Gratula! :) -
krisztajo #10057 Köszi, sikerült.
Bár volt pár küldi amit elbuktam, nagyon nem mindegy a sorrend, hogy mindent meglehessen csinálni.
De a lényeg hogy összejött a hármas béke. -
Irgum76 #10056 hát igen csak itt például hogy találjam ki, hogy hányas armorer-rel illik heavy-t tápolni? -
ntex #10055 Hát vannak "cheat" funkciói az tény, pl. a Mercenary pack-os táskákat amit az AWKCR-es Armorsmith asztalnál lehet csinálni ott a táskákhoz +100 kiló súlylimiteket lehet rendelni, plusz ott is vannak kimondott cheat funkciók hogy +2000 vagy +10000 súlylimitet adjanak. Sajnálom hogy ezek nincsenek alapból tiltva benne, elég illúzióromboló dolgok.
Armorsmith-ben sincs minden balanszolva rendesen, pl. volt egy ruhám ami alapból adott vagy 45 armort, még arra rá tudtam pakolni a nehéz páncélokat amikkel összesen lett vagy 150-es ballisztikus armorom. A raiderek alig tudtak megsebezni, 10-15 hp-kat szedett le egy találatuk survival fokozaton. Az tényleg jó dolog hogy ezzel lehet ruhát felvenni a páncéldarabok alá, más kérdés hogy így túl OP leszel. Igazából szerintem jó dolog, csak nem kell használni belőle azokat a dolgokat amik borítják a játékegyensúlyt. Minden csak önkontroll kérdése, hogy meg tudja e állni az ember :D -
Irgum76 #10054 bocs már megint floodolok
viszont készülj rá rendesen elég húzós ütközet legendary-ik hada érdemes lezárni falakkal a réseket és egy bejáratot hagyni
de így is "betelportálnak" legendary steal-boyos synt ügynökök
és 3 hullám van -
Irgum76 #10053 viszont kérdés:
érdemes feltenni (megtartani) a Armorsmith Extended-et mert ahogy így nézem elég sok sebből vérzik
nálam például armorer 1-essel tudok light páncélból heavyt csinálni aztán megjelenik 2 heavy menü opció az egyikhez 3-as kell a másikhoz 4-es
de akkor már nálam az 1-essel tápolt heavy...
meg néha ad armor pontot néha nem
a kinézete tetszik sokkal jobb mint az eredeti amíg fel nem veszel valami rucit rá mert akkor ki-be lógnak a pácél részek
van valami alternatíva vagy patch?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.08.18. 21:42:06 -
Irgum76 #10052 ja van valami gyerek telepes mod fent biztos az de csak mókás volt -
Irgum76 #10051 a várvédőst tejesítheted ott a syntek támadnak -
krisztajo #10050 Újra egy kis segítség kellene.
Irgum76 leírása alapján nem tűnt olyan nehéznek a hármas béke megoldása, de mégis gondjaim vannak vele.
Lehet hogy én vagyok hozzá béna, de már nem tudom mit csináljak.
Mindhárom frakciónak dolgozom.
A Testvériségnél túl vagyok Dance küldijén és Kells már csak olyan küldit adna ami a Vasút ellen visz így nem vettem fel.
A Polgárőrségnél megkaptam a Várvédős küldit, de ha jó tudom oda sem mehetek.
A Vasútnál még dolgozom a Menedékházas küldik, most kaptam meg a negyedik részt.
De nem tudom, hogyan kéne tovább mennek a főküldiben?
Ha nem teljesítem a Várvédős küldik hogyan kapok újat, ha viszont teljesítem akkor a Testvériség már ellenséges lesz vagy rosszul tudom.
Ha tudtok segítsetek!
-
#10049 Valami mod lesz a ludas, az ott alapból üres. -
#10048 Ööö. annak ott tök üresnek kellene lennie :D -
Irgum76 #10047 most kezdtem ismét új játékot
Sanctuary pince-bunkerbe lemászva egy kis csaj áll előttem pip-boyal a kezén és aszondja "hé mister"
erre én "hey" így elbeszélgettünk egy darabig
de semmi "szia kislány hát téged meg kizárt ide?"
úgy tűnik ez tök természetes :) -
#10046 Amíg folytonos a vonal, mindenki megkap mindent. Bizonyos emberkék a játékbeállítások/modok/stb. miatt féltik a szállítmányozókat, pedig nem halhatnak meg alapból, csak a te lövéseidtől, csapdáidtól.
Ezért pedig csomópontokba rendezik (nagyobb településekbe bevezető sok vonal) az ellátmányozási vonalakat, nem hosszú vonalakba. Az egy vonalnak a fenti esetleges okok miatt az lehet a hátránya, ha valahol megszakad a vonal, az utána következő települések is leszakadnak a vonalról - és ha ezáltal pont termelő településekről szakadnak le, kitörhet az éhezés pl.
Minden azon múlik, hogy használunk-e specifikus településeket, vagy sem. -
Andule #10045 Onnantol h megvan a perk nincs korlat, ha A-t osszekotod B-vel, majd B-t C-vel akkor A is ossze lesz kotve C-vel ergo hozzafersz a kozos Supply "masszahoz". -
#10044 Köszi. Épp azon agyaltam, hogy kéne összekötni a településeim. Csak kettőt lehet,vagy többet is?
-
Kroki105 #10043 Cc-be ingyen van fönt egy shoti, és egy űrruha, ha valakit érdekel... -
Andule #10042 Igazad van, marha reggel volt meg :D -
#10041 Majdnem. Mert Local leader 1-es a településnyersanyag-megosztó. :) A 2-es a boltok, és workstationok felhúzásához kell.
Plusz ha megvan a szóban forgó perk, akkor ki kell választani egy telepest (építő módban), parancsot kell neki adni a Q gombbal, akkor feljön egy lista, ahol ki lehet választani, hogy a jelenlegi települést melyik másik településsel kösse össze a kiválasztott telepesed, aki ide-oda fog bandukolni a két település között. -
Although #10040 Nem tudom ismerős e valakinek, a random fps drop amikor közel lefagy a gép, általában beltérben.
Próbáltam rá megoldást találni az enb kezelővel bekapcsoltam fpslimitet és 60 alá tettem. Ez viszont grafikai bugokat okoz.
Valaki talált erre megoldást? -
Andule #10039 Local leader 2es perk. (Ch 6) -
#10038 Én annak idején ezzel oldottam meg:
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10283/?
Lelövi a VSyncet a loading screeneken, valahogy össze vannak kötve a frame-ek a töltés idejével. Ha jól emlékszem húszból egyszer nem csinálja, de a többi esetben jelentősen gyorsul a betöltés.
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2018.08.16. 23:31:55 -
zmok #10037 Sziasztok!
Kezdő vagyok, csak pár napja vettem meg a játékot.
Lenne egy kérdésem: Mit kell tennem ahhoz , hogy a települések megosszák egymás közt a nyersanyagot, amit gyűjtögetek? -
ntex #10036 Szerintem nincs erre megoldás. Nálam SSD-n van a játék, igaz jól szét van modolva de nálam is van hogy 40-50 secet kell várnom mire betölt belső térről külsőre lépve, az SSD meg alig dolgozik ezalatt, van hogy másodpercekig fel sem villan a töltés led a gépházon. Redditen valahol olyasmit olvastam hogy a lassú betöltésnek köze van a 60fps limithez, az lassítja le.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.16. 22:33:47 -
#10035 Ini-fájlokban lehet, hogy mókolni kellene, ha korábban az alapjátékban nem volt ilyesmi.
Van egy configuration tool, ami az ini-k mélyszerkesztésére (IS) való. Magyarázó szöveget is ír a változtatható beállítások mellé, hogy mit változtatsz, mi az alapértéke, mi az ajánlott... olyanok is szerepelnek ott, amiket a sima launcherben vagy játékon belül nem találsz meg.
Saját launchert csinál, de ugye az ini fájlok mentése miatt lehet pl. máshogy is indítani a játékot, az adatokat használja.
Fallout 4 configuration tool -
stalker001 #10034 Sziasztok.
Hosszú betöltési időre nem tudtok valami buherát?
Virágbolti verzióm van dlc-vel, de az alapjáték nem töltött 3 percet csak azért mert átmegyek egy ajtón fel a tetőre pl... nagyon gáz így. -
Irgum76 #10033 köszi (esetleg néztem volna meg cseszem meg) -
ntex #10032 Features:
- Hundreds of gameplay, quest, NPC, object, item, text and placement bugs fixed.
Szóval nem csak grafikait javít. Amúgy miért nem tudod feltenni a legújabbat? -
Irgum76 #10031 Hi,
az Unofficial Patch csak grafikai glitch-ek javítására való vagy játék bugokat is javít?
sajnos bizonyos okok miatt a nexuson ami van azt nem tudom feltenni
próbálok máshonnan régebbit beszerezni de ha csak a grafikát módosítja akkor leszarom -
krisztajo #10030 Köszi szépen, sokat segítettél. -
Irgum76 #10029 csak arra válaszolok amit biztosan tudok
"Először is azt szeretném tudni, hogy elkezdhetem-e a DLC-ket a főküldetés befejezése után."
korábban is elkezdheted (csak nem érdemes) én anno azért tettem fel a far harbort mert a hülye mosómedvék oda küldtek cuccot beszerezni kb a 10. szinten mint kiderült ráadásul a térkép másik felére 100xp-ért...
Far Harbor-ból biztos vissza tudsz jönni
"Egyáltalán lehet játszani tovább a főküldetés után"
lehet és ha csak arra koncentrálsz elég hamar ki is lehet pörgetni kb 25. szinten (és mint azt már sokszor leírtam szerintem nagyon hülye befejezése van)
"hogy van a játéknak egy ötötik végkifejlete is, amiben elérhető a három nagy frakció békéje"
ha mind a három frakció küldetésit viszed és olyan küldetéseket nem vállalsz amik frakciók ellen megy akkor nem kell böngészni a netet
illetve ne juss el odáig, hogy egy frakció intézkedjen az adott szituációban (bocs a homályos fogalmazásért csak nem akarok spiolerzni)
én elsőre is így csináltam meg minden segítség nélkül
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.08.13. 09:11:17 -
krisztajo #10028 Néhány új kérdésem lenne.
Először is azt szeretném tudni, hogy elkezdhetem-e a DLC-ket a főküldetés befejezése után.
Egyáltalán lehet játszani tovább a főküldetés után, az esetleges elmarad mellékküldik miatt vagy akkor befejeződik a játék.
Illetve van-e itt is olyan DLC ami nem átjárható és ha elkezdtem akkor addig nem tudok visszatérni az alapjáték helyszínére amíg végig nem játszottam?
És végül néhány oldalon azt olvastam, hogy van a játéknak egy ötötik végkifejlete is, amiben elérhető a három nagy frakció békéje.
Csak nekem eléggé homályos volt amit írnak róla.
Ebben tudtok segíteni?
Én legszívesebben ezt választanál, a New Vegasban is a független véget választottam.
Így egyik félnek sem lett abszolút hatalma. -
Irgum76 #10027 Baszki tegnap feltápoltam a jumpsuitot liner-el
receptek,enchantok, perkek minden működött faszán
aztán átírtam az értékét mert úgy gondoltam 20 caps kevés érte aztán rámentem a workbench menüben és azonnal ki is lépet
azóta próbálom visszahozni, újat csinálni de már ha csak ráteszek egy sima enchantot máris kilép :(
lehet sikerült úgy megborítanom, hogy telepíthetem újra...
errrgghhh -
#10026 Csak szimplán megfertőződtél :) Antibio. -
ntex #10025 Infection: Periodic Damage-t kaptam 8 óra alvás után, nem tudom hogy miért. Lehet bugol valami?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.12. 18:55:28 -
Kroki105 #10024 Akkor valószínű én egy nemlétező dolgot élhettem át a játékban.
Az a sok jet, le kéne vele állni...