11630
-
Akkor erőd lesz mindenhol :) -
A #2233 -as vicces képért esetleg nem akarsz perelni, hogy spoileres???
Gyengeelméjű. -
Ne legyél idióta.
Okold a 2216-ot meg a 2217-et.
Trollkodásoddal meg elhúzhatsz a büdös picsába. Thx. -
StrikeFor #2251 "nem volt spoiler"......hát persze,hogy nem.....még néhány NPC halálát vagy lényeges dolgait nem akarod beírni? -
"Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait."
Sokaig, a TES VI is erre keszul majd. -
Nem kell, csak ne lepodj meg, ha esetleg megjelennek a fosztogatok, mutansok es egyeb harcias "persona non grata" es agyonvernek/leolnek mindenkit :) -
paj01 #2248 Azt nem értem, hogy tulkepp ugyanaz az engine, korábbi beth gémekhez annyi jó modot csináltak már a userek. A legjobbakat a beth miért nem ülteti be alapból a játékaiba? Pl továbbra se tudom hova tenni, hogy kvázi ötödik generációs játék ezen az enginen és még mindig 3rd personbe ha elteszed a fegyvert egyszerüen eltűnik...Modderek ezt már megoldották tehát ez inkább igénytelenség a fejlesztők részéről. Hátitáskák is dobnának az immersion-ön.
Az ostoba AI-val is kezdhetnének már valamit. Legyilkilok 10 enemyt shotival meg gránátokkal, erre a szomszéd szobában lévők beszélgetnek, hogy hmm vajon hol bujkál? Biztos elment...gagyi. AI Pathfinding is vicces tud lenni.
Ez a creation engine vagy mi, nagyon über volt még oblivion idején de már idejét múlt. A vele született rendellenességeket a fejlesztők nem tudják vagy nem akarják orvosolni. Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait.
Azt várná az ember, hogy legyen valami evolúció de úgy fest a beth játékok mindig csiszolatlan gyémántok maradnak.
Grafika alapvetően elavult amit helyenként sikerült feldobni jó bevilágítással meg effektekkel.
Am jó játék, több mint alkalmas a kikapcsolódásra, nagy benne a potenicál, talán éppen ezért bosszantó h, a játék közben előjövő bugok, hiányosságok, furcsaságok megtörik az összhatást. Zavaró, hogy a sok kis fogyatékosság miatt, ami legtöbbször kiküszöbölhető lenne, nem kapunk tökéletes játékot. A 9+ értékeléseket túlzásnak tartom. Nálam max erős 8-as az alkalmazott korosodó technológia miatt.
-
Sanctuary kiépítését és védelmét mennyire érdemes komolyan venni? Meg úgy nagyjából a többi "bázisét" ?
Jöhet spoilerben is válasz :)
A játékidőm nagyobb részét eddig az építkezés tette ki :) -
Nem, csak beakadt vhol. A vegen mindig visszatalal Sanctuaryba, es az ottani egyik kutyaolba. De ha mas nem, epits egy "kolompot", es rangasd meg. O is elojon. Legtobb esetben :) -
Igen, es egy picit feltuningoltak. (abban csak remenykedek, hogy a modder is kapott vmi kompenzaciot :) ) -
Godrays pl. low-on van nálam.
Nagyobb városban, illetve mozgalmasabb csatáknál simán leesik 40 körülre az fps, úgy hogy egyébként hozza a 60-at.
Nyilván nem deal breaker, így is játszható, de az az állítás, hogy egy közepes gép viszi ultrán az egyszerűen nem igaz.
Főleg ezzel a grafikával suhannia kéne mindenhol.
A grafika szerintem sem jó, a fények például beltérben kimondottan idegesíteni tudnak, túl vannak tolva, úgy érzem, pedig a lighting effektek mondjuk pont ultrán vannak nálam.
Kültéren tud kimondottan szép is lenni, de beltérben olyan textúrákkal lehet találkozni, ami azért vicc, meg az időnkénti kockaasztal-kockaszék berendezés is röhejes azért.
OK, tudom az apokalipszis után 200 évvel nincs IKEA, de akkor is :D
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.11.13. 09:31:43 -
Mit köszönsz?????
Nem volt spoiler, itt olvastam.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.13. 09:30:04 -
SaGa #2242 Hmm. Ezek szerint beépítették a NV-hoz készült RTS (Real Time Settlers) modot is az alapjátékba? Hetekig építgettem vele a falumat, a bányákat, küldözgettem a prospectorokat és karavánokat... Össze lehet kombinálni egy erődépítős moddal is. Szivatós, mert eléggé szétszórták a nyersanyag forrásokat, és mindegyikhez fel kellett húzni egy kisebb falut, hogy a központi települést el tudják látni alapanyaggal, de ne vigyenek el túl sok erőforrást ők maguk. -
Nem tudom, mennyire válhatnak be a következő beállítások, akinek fps nehézségei vannak: http://www.gameranx.com/features/id/31572/article/fallout-4-guide-settings-to-turn-on-or-off-for-best-performance/ -
Nalam, ahogy kilottem a godrays effektet, nem volt tobb (vagy nagyon minimalis) fps drop. Egy probat meger nalad is sztem. -
"Nem a legjobb, cserébe ultrahigh-on megy egy közepes gépen."
Na, ez konkrétan rohadtul nem igaz.
Nincs jól optimalizálva, időnként olyan fps esések vannak, hogy öröm nézni, és nem ultrán játszom...
-
Thomasovics #2238 Workshop nézetben kijelölöd az adott manust, majd az R gombbal tudod át küldeni másik telephelyre, -
StrikeFor #2237 kösz b+ -
Mindenképpen megszökik a kutya? Nem lehet valami perkkel magamhoz édesgetni hogy total lojális legyen? -
Paranoia #2235 melee weapon a másik megoldás... szét ütöd őket pcsába :D -
Lengyel2 #2234 Jaja, én is szoktatom magam arra, hogy inkább kikerülöm a vadkutyákat, meg a mole rat-eket meg egyéb aprónépet, mert sajnálom rájuk pazarolni a drága lőszert. És a sikeres küldetés fokmérője az lett, hogy több lőszerrel térek vissza belőle, mint amennyivel nekivágtam. :P -
Paranoia #2233 -
szerintem midnen szinten spórolósan kell xd -
én normalon játszom,szerintem itt sem annyira könnyű hogyha repülnek a gránátok folyamatosan feléd meg jönnek a 20 darab ghoul vagy 5-6 super mutáns egyszerre fedezék nélkül xd különben jól boldogulok és lőszer is van hol ebbe hol abba több:) -
Paranoia #2230 én is hardon vagyok,de így is elég sporolósban kell szórni a golyókat. -
StrikeFor #2229 milyen nehézségen nyomjátok? én levettem HARD-ra Surviról,mert alig van lőszer a kis 10 mm-es full autó pisztolykámba és folyton lőszerhiányom van :P pedig még perk-et is választottam hozzá és veszem folyamatosan / level 8 -
éjszaka téptem is magam miatta.összefosta magát a játék nálam.ujra kellett indítanom a gépet. xd -
Csak elotte erdemes megnezni, hogy egy ember mennyi novenyt tud gondozni. Mert nincs ertelme 3 embert rakuldeni 6 palantara :) -
Meridius #2226 Amúgy a grafika szép, de amit a bethesda leművelt Boston belvárosában optimalizálás címen, az gyalázat. :D -
építő módban kijelölöd az embert (E), és odamész az őrtörönyhoz vagy a növényhez, és assign (E)
...hú de egyszerre írtunk :D
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.11.13. 07:58:24 -
Meridius #2224 Workshop nézet, ha ránézel egy emberre megjelenik az "assign" lehetőség, katt, utána katt a tárgyra ahova küldeni akarod.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.11.13. 07:57:39 -
Hogy lehet sanctuary-ban az embereket (default 5) feladathoz rendelni?
Pl kertészkedjen meg másszon fel az őrtoronyba és őrködjön? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a kastély foglalós rész kurva jó volt jött a nagy rák hát meghalt pár másodperc alatt dobott egy szép kis minigunt az egyik legendary szúnyog hát az kegyetlen :D -
Bandicoot #2221 Oké,közben meg lett, legalábbis az a része hogy a rádiójelre érkező túlélőket a workshop módban lehet R-el átküldeni másik helyekre.
Más:
Ugyebár a játékban vannak babák amik adnak egy pontot a SPECIAL részekhez.
Nemtom volt-e már,találtam valamit amivel bármelyikhez adhatunk +1 pontot (vagyis mi választunk)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A volt házunk gyerekszobájában workshop módban pakolásszunk,és lám egy YOU ARE SPECIAL szórólap.:) -

-
Zozo0122 #2219
-
kissssss #2218 így járt...
-
megmondta az öregasszony, dogmeat egy önálló személyiség, jön-megy, ő választ társat... úgy tűnik, téged elhagyott.
-
kérdés:
ha elhagytam a kutyát, hogy tudom előkeríteni?
tudom szép gazda vagyok :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ossze kell hangolnod a telepuleseket a "Supply line" kialakitassal (talan charisma 5-6 kell hozza meg perk), akkor tudsz majd kuldozgetni embereket a bazisok kozott (no meg kozos lesz a nyersanyag is, nem bazisonkent lesz szamolva), bar erdemes eszben tartani, hogy minden bazis befogadokepessege veges.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.13. 00:57:16