11630
  • patchaou
    Akkor erőd lesz mindenhol :)
  • morcosqtya
    A #2233 -as vicces képért esetleg nem akarsz perelni, hogy spoileres???
    Gyengeelméjű.
  • morcosqtya
    Ne legyél idióta.
    Okold a 2216-ot meg a 2217-et.
    Trollkodásoddal meg elhúzhatsz a büdös picsába. Thx.
  • StrikeFor
    "nem volt spoiler"......hát persze,hogy nem.....még néhány NPC halálát vagy lényeges dolgait nem akarod beírni?
  • PiszkosFred
    "Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait."

Sokaig, a TES VI is erre keszul majd.
  • PiszkosFred
    Nem kell, csak ne lepodj meg, ha esetleg megjelennek a fosztogatok, mutansok es egyeb harcias "persona non grata" es agyonvernek/leolnek mindenkit :)
  • paj01
    Azt nem értem, hogy tulkepp ugyanaz az engine, korábbi beth gémekhez annyi jó modot csináltak már a userek. A legjobbakat a beth miért nem ülteti be alapból a játékaiba? Pl továbbra se tudom hova tenni, hogy kvázi ötödik generációs játék ezen az enginen és még mindig 3rd personbe ha elteszed a fegyvert egyszerüen eltűnik...Modderek ezt már megoldották tehát ez inkább igénytelenség a fejlesztők részéről. Hátitáskák is dobnának az immersion-ön.
    Az ostoba AI-val is kezdhetnének már valamit. Legyilkilok 10 enemyt shotival meg gránátokkal, erre a szomszéd szobában lévők beszélgetnek, hogy hmm vajon hol bujkál? Biztos elment...gagyi. AI Pathfinding is vicces tud lenni.
    Ez a creation engine vagy mi, nagyon über volt még oblivion idején de már idejét múlt. A vele született rendellenességeket a fejlesztők nem tudják vagy nem akarják orvosolni. Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait.
    Azt várná az ember, hogy legyen valami evolúció de úgy fest a beth játékok mindig csiszolatlan gyémántok maradnak.
    Grafika alapvetően elavult amit helyenként sikerült feldobni jó bevilágítással meg effektekkel.
    Am jó játék, több mint alkalmas a kikapcsolódásra, nagy benne a potenicál, talán éppen ezért bosszantó h, a játék közben előjövő bugok, hiányosságok, furcsaságok megtörik az összhatást. Zavaró, hogy a sok kis fogyatékosság miatt, ami legtöbbször kiküszöbölhető lenne, nem kapunk tökéletes játékot. A 9+ értékeléseket túlzásnak tartom. Nálam max erős 8-as az alkalmazott korosodó technológia miatt.

• patchaou
    Sanctuary kiépítését és védelmét mennyire érdemes komolyan venni? Meg úgy nagyjából a többi "bázisét" ?
    Jöhet spoilerben is válasz :)
    A játékidőm nagyobb részét eddig az építkezés tette ki :)
  • PiszkosFred
    Nem, csak beakadt vhol. A vegen mindig visszatalal Sanctuaryba, es az ottani egyik kutyaolba. De ha mas nem, epits egy "kolompot", es rangasd meg. O is elojon. Legtobb esetben :)
  • PiszkosFred
    Igen, es egy picit feltuningoltak. (abban csak remenykedek, hogy a modder is kapott vmi kompenzaciot :) )
  • Voltan
    Godrays pl. low-on van nálam.
    Nagyobb városban, illetve mozgalmasabb csatáknál simán leesik 40 körülre az fps, úgy hogy egyébként hozza a 60-at.
    Nyilván nem deal breaker, így is játszható, de az az állítás, hogy egy közepes gép viszi ultrán az egyszerűen nem igaz.

Főleg ezzel a grafikával suhannia kéne mindenhol.
    A grafika szerintem sem jó, a fények például beltérben kimondottan idegesíteni tudnak, túl vannak tolva, úgy érzem, pedig a lighting effektek mondjuk pont ultrán vannak nálam.

Kültéren tud kimondottan szép is lenni, de beltérben olyan textúrákkal lehet találkozni, ami azért vicc, meg az időnkénti kockaasztal-kockaszék berendezés is röhejes azért.
    OK, tudom az apokalipszis után 200 évvel nincs IKEA, de akkor is :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.11.13. 09:31:43
  • morcosqtya
    Mit köszönsz?????
    Nem volt spoiler, itt olvastam.
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.13. 09:30:04
  • SaGa
    Hmm. Ezek szerint beépítették a NV-hoz készült RTS (Real Time Settlers) modot is az alapjátékba? Hetekig építgettem vele a falumat, a bányákat, küldözgettem a prospectorokat és karavánokat... Össze lehet kombinálni egy erődépítős moddal is. Szivatós, mert eléggé szétszórták a nyersanyag forrásokat, és mindegyikhez fel kellett húzni egy kisebb falut, hogy a központi települést el tudják látni alapanyaggal, de ne vigyenek el túl sok erőforrást ők maguk.
  • böröczk
    Nem tudom, mennyire válhatnak be a következő beállítások, akinek fps nehézségei vannak: http://www.gameranx.com/features/id/31572/article/fallout-4-guide-settings-to-turn-on-or-off-for-best-performance/
  • PiszkosFred
    Nalam, ahogy kilottem a godrays effektet, nem volt tobb (vagy nagyon minimalis) fps drop. Egy probat meger nalad is sztem.
  • Voltan
    "Nem a legjobb, cserébe ultrahigh-on megy egy közepes gépen."

Na, ez konkrétan rohadtul nem igaz.
    Nincs jól optimalizálva, időnként olyan fps esések vannak, hogy öröm nézni, és nem ultrán játszom...
  • Thomasovics
    Workshop nézetben kijelölöd az adott manust, majd az R gombbal tudod át küldeni másik telephelyre,
  • StrikeFor
    kösz b+
  • morcosqtya
    Mindenképpen megszökik a kutya? Nem lehet valami perkkel magamhoz édesgetni hogy total lojális legyen?
  • Paranoia
    melee weapon a másik megoldás... szét ütöd őket pcsába :D
  • Lengyel2
    Jaja, én is szoktatom magam arra, hogy inkább kikerülöm a vadkutyákat, meg a mole rat-eket meg egyéb aprónépet, mert sajnálom rájuk pazarolni a drága lőszert. És a sikeres küldetés fokmérője az lett, hogy több lőszerrel térek vissza belőle, mint amennyivel nekivágtam. :P
  • Paranoia
  • Myselor
    szerintem midnen szinten spórolósan kell xd
  • Myselor
    én normalon játszom,szerintem itt sem annyira könnyű hogyha repülnek a gránátok folyamatosan feléd meg jönnek a 20 darab ghoul vagy 5-6 super mutáns egyszerre fedezék nélkül xd különben jól boldogulok és lőszer is van hol ebbe hol abba több:)
  • Paranoia
    én is hardon vagyok,de így is elég sporolósban kell szórni a golyókat.
  • StrikeFor
    milyen nehézségen nyomjátok? én levettem HARD-ra Surviról,mert alig van lőszer a kis 10 mm-es full autó pisztolykámba és folyton lőszerhiányom van :P pedig még perk-et is választottam hozzá és veszem folyamatosan / level 8
  • Myselor
    éjszaka téptem is magam miatta.összefosta magát a játék nálam.ujra kellett indítanom a gépet. xd
  • PiszkosFred
    Csak elotte erdemes megnezni, hogy egy ember mennyi novenyt tud gondozni. Mert nincs ertelme 3 embert rakuldeni 6 palantara :)
  • Meridius
    Amúgy a grafika szép, de amit a bethesda leművelt Boston belvárosában optimalizálás címen, az gyalázat. :D
  • McHaals
    építő módban kijelölöd az embert (E), és odamész az őrtörönyhoz vagy a növényhez, és assign (E)
    ...hú de egyszerre írtunk :D
    Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.11.13. 07:58:24
  • Meridius
    Workshop nézet, ha ránézel egy emberre megjelenik az "assign" lehetőség, katt, utána katt a tárgyra ahova küldeni akarod.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.11.13. 07:57:39
  • Carlos
    Hogy lehet sanctuary-ban az embereket (default 5) feladathoz rendelni?
    Pl kertészkedjen meg másszon fel az őrtoronyba és őrködjön?
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a kastély foglalós rész kurva jó volt jött a nagy rák hát meghalt pár másodperc alatt dobott egy szép kis minigunt az egyik legendary szúnyog hát az kegyetlen :D
  • Bandicoot
    Oké,közben meg lett, legalábbis az a része hogy a rádiójelre érkező túlélőket a workshop módban lehet R-el átküldeni másik helyekre.

Más:
    Ugyebár a játékban vannak babák amik adnak egy pontot a SPECIAL részekhez.
    Nemtom volt-e már,találtam valamit amivel bármelyikhez adhatunk +1 pontot (vagyis mi választunk)

A volt házunk gyerekszobájában workshop módban pakolásszunk,és lám egy YOU ARE SPECIAL szórólap.:)
  • oneal1
  • Zozo0122 #2219
  • kissssss
    így járt...
  • RatBaG #2217
    megmondta az öregasszony, dogmeat egy önálló személyiség, jön-megy, ő választ társat... úgy tűnik, téged elhagyott.
  • oneal1
    kérdés:

ha elhagytam a kutyát, hogy tudom előkeríteni?

tudom szép gazda vagyok :D
  • PiszkosFred
    Ossze kell hangolnod a telepuleseket a "Supply line" kialakitassal (talan charisma 5-6 kell hozza meg perk), akkor tudsz majd kuldozgetni embereket a bazisok kozott (no meg kozos lesz a nyersanyag is, nem bazisonkent lesz szamolva), bar erdemes eszben tartani, hogy minden bazis befogadokepessege veges.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.13. 00:57:16