11630
  • PiszkosFred
    Tegyel a haz falara egy konnektort, azt kosd ossze a generatorral es ami elektromos kutyu van a hazban, az kap onnantol kezdve aramot (lampak, teve, radioado stb.), addig, amig birja a generator teljesitmenye.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.12. 00:36:22
  • Myselor
    na tőlem is pár kép.egyenlőre ez a kedvenc fegyverem és a páncél ez amiben tolom meg az alap vault kiegészítésekkel jobb még nincs:) level12 vagyok a power armort kicsit fejlesztettem meg a fegyvert is.kell a science 1 perk és akkor még durvábbakat tudok :D

• Z33noo
    Lehet csak én nem látok, de honnan tudom, hogy az adott fegyver automatic vagy non-automatic ?
  • Voltan
    Értem, és levágtam, hogy a poszter a szintlépés módja. Csak eléggé fucsáltam, hogy az elején hirtelen negyedik szintű lettem. Fura, és szokatlan, na.
  • kill3r21
    Vannak olyan házak amik alapig lebonthatóak, és arra ráépíthetsz, egy teljesen saját új házat, árammal berendezéssel kertem, vízzel mindennek! :) gondolom ha minden megvan akkor nő a happyness szint, aztán hogy ez az egész konkrétan mire is jó azt még én sem tudom, sajnos én is az elején vagyok :D
  • chris0000
    hi.
    kb. így kellett volna megcsinálni a pipboy editiont.
    teljesen mind1 lett volna,h mennyibe kerül,akkor is elkapkodták volna.
    pipboy
    50ezerért így kb.olyan feelingje van mint mikor 30éve megvettem a traffikba a rambo szettet amibe volt 1,1grammos műanyag gránát,szuper hajlékony műanyag kés,stb..:)
  • Shep
    Még a legelején vagyok, de ez a házépítősdi nem teljesen tiszta, rendbe tudok vágni egy házat és be tudom rendezni ahogy szeretném, vagy mire jó ez?
  • Bandicoot
    Azon a "hülye poszteren" kell szintenként leosztani egy csillagot, az első sor a SPECIAL szintek (erő, karizma,stb), az alatta sorok a perkek. És oszloponként kell nézni, mondjuk Strenth-ed 6-os akkor az alatta levő oszlopban 6 sorig oszthatod a perk pontokat. Szinte minden perkknek több szintje van. Lényegében ugyan azt csinálod mint a régi falloutokban, csak most nem százalékra van bontva a képesség, tehát mondjuk nem 25% lockpick skill kell a kezdő zárakhoz hanem 1 csillagos lockpick szint.
  • Myselor
    hát sok xp-t adnak eleinte a küldetések.utána lassabb lesz:)
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elmentem az elején a múzeumba, összeszedtem a bandát, megszereztem a Power armort, visszavittem az embereket Sanctuarybe, és hopp, hirtelen lvl 4 vagyok. Ez normális???

Öööh, most bocsánat, de én akkor hülye vagyok, vagy mi? És egyáltalán nem értem a szintlépési fejlődést, perkeket még nem választhattam, de azon a hülye poszteren osztogatok pontokat, most akkor mi van? Merthogy nem volt igazán tutorial, nem értem, a régi rendszerhez szoktam, most mi van?
  • Zozo0122 #2043
    Azt hiszem tenni kell az intelligence-re, hogy többet ilyen ne legyen Meg a karizmára, hogy kimagyarázd, hogy miért nem kapja meg a gamet a srác. :D
  • kill3r21
    Ezt mondjuk sejtettem, de nem találom, vagy nem tudom mi a neve :D
  • kissssss
  • Kandurex
    Kábel...
  • Zozo0122 #2039
    Egyszerűen arra értem, hogy a téged ért sugárzás levonódik az életpontjaidból, így tényleg komolyan kell venni :)
  • kill3r21
    Srácok, áramforrás saját lakásba, valaki segítsen, istenért nem jöttem rá, lerakom a generátor, de hiába rakok le izzót vagy bármilyen fényforrást, ugye nem világít, mi kell még hozzá?
  • Különc
    Fail
  • Kandurex
    Francba, ez a fos kezd berántani....most csinálom az ágyakat sanctuary -ban. De már eladtam, átutalták a lovét is, holnap adom postára.

Na most mi legyen...kurva élet...
  • Lengyel2
    Nem tudom pontosan, melyik effektet érted a sugárzás alatt, de én ilyet még nem láttam eddig Fallout játékban (talán 1 v 2-ben volt?), hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jön egy radioaktív vihar, és egész máshogy néz ki, mint a normál esőzés, a fák elkezdenek gyorsan reszketni, szó szerint, és mennydörgés helyett fura pattogó égzengés van, persze villámlik is, és hullámokban sugároz, az egész valahogy a Silent Hill-es "jön a sötétség"-re emlékezet... persze majd megszokom, de most így az elején állati "creepy" az egész. Ja és föld alatti bunkerbe húzódva előle nem bánt, ez is tetszik.

Tudnom kéne valami sorozatból vagy filmből, hogy mi ez?
  • kissssss
    badass
  • Zozo0122 #2033
    Nem, de ezek hatékony göncök, és jól is néz ki :D
  • Myselor
    mi vagy te bandita?:D majd később én is mutatok :D
  • PiszkosFred
    Jo, ezt csinaltam eddig, ezert kerdezem, hogy esetleg ezt ki lehetne e valtani vhogy, valami eger+bill kominacioval, stb.
  • Zozo0122 #2030
    Hát, ügyeskedd oda az egérgörgő, meg a jobb gomb nyomvatartásával valahogy.
  • PiszkosFred
    Azt meg lehet oldani vhogy, hogy ha epitekezek, akkor a sarokelemet hozzaigazitsa mondjuk egy ures hazalap sarkahoz, es ne nekem kelljen szorakozni vele? Mert ha egy elem lekerul, a tobbit mar igazitja, az oke, de az elsot nem lehet vhogy? Eddig elvoltam vele, de most ujraepitek par dolgot es jo lenne ha nem allna olyan csalen :)
  • Zozo0122 #2028
    Tudjátok mi tetszik nekem nagyon? A sugárzást ahogy megoldották, szerintem nagyon zsír lett :)

Amúgy így nézek ki most :)

• Nos
    Ööö, biztos megköveztek, de a story eleje elég gagyi. És ez a Murphy mami miért kellett??? De tényleg, muszáj volt belevinni ezt az ezoterikus maszlagot már az elején? Egyébként alapvetően szerintem jó iparosmunka a játék az eleje alapján, és lehet, hogy később be is fog szippantani, de bassza már ki valaki a bethes forgatókönyvírókat a picsába. Szerencsére sok jól kidolgozott elem van a játékban, amivel jól el lehet tölteni az időt, csak ez a klisé-generic történet . . . Persze lehet, hogy beindul, és a "forgatókönyv" szempontjából túl sokat várok el a játéktól. Ok, nekem már kicsit nehezebb újat mesélni, mint egy 10 évesnek (35), de van akinek sikerül. A metacriticen egyébként én is meglepődtem. Nálam simán 6,5, de ha picit kevésbé lesz generic a story akár 7,5 is lehet, szóval azért nem rossz.
  • morcosqtya
    Kandurex.
    Megvette de nem jött be neki a game.
  • ratgab
    Apropó valaki talált a játékban szerencsejátékot?
  • Paranoia
    kifolyik a szemeeem. 2 nap alatt sikerült 22órát játszanom :O mondjuk csak ma merészkedtem el dimond cityig.ott indul csak igazán a játék.
    engem beszippantott,úgy ahogy vártam.
  • StrikeFor
    Srácok a gombokat lehet konfigurálni valahogy? a 2/3-ára azt írja hogy reserved.............miért nem lehet beállítani úgy ahogy én akarom?
  • Myselor
    ja amúgy én is normálon játszom:) 1500fölé még nem tudtam menni pénzel.de majd most.pickpocket és sneak kifejlesztve :D
  • Myselor
    pontosan.és ha az ember erre rájön megtapasztalja akkor nem értem mire sokaknál ez a rinya :) amúgy nekem van fúzióm vagy 6db lehet szépen találni van egy full az armorban és találtam annyit.lehet már venni 400-500ért is :) persze fejleszteni kell és akkor jó az armor.de eddig még papír.nem op mint ahogy a fegyver se nem is használom.:) a kutya meg hát csak úgy jön velem majd lecserélem valakire ha lesz jobb:)
  • ratgab
    Normálon játszom. Az a kutya nem sokat számít. Úgy szétkapják, mint a huzat. Egyébként meg simán kiadod a parancsot és nem szól bele a küzdelmekbe úgy már. Ráadásul el is tudod kerülni ha nagyon akarod.

Power armort szépen leírta a kolléga. Fúziós energiával működik, ha kifogy belőle a nafta utána lassú, nincs benne vats, ergó használhatatlan. Ráadásul ellentétben a régi részekkel, sokkal hamarabb képes leamortizálódni. Lehet megkapjuk, de nem tudjuk orrba-szájba használni. Fúziós magot meg ritkán lehet találni. 1 helyen láttam eddig eladót 2000 caps-ért...Az meg kissé húzós ár még a játék elején.

Na igen lézerpuska azért közel sem olyan OP, mint amilyennek be van állítva.
  • Myselor
    már ez is baj :) hogy lehet építkezni de nem kötelező és hasznát evsszük minden szarnak ami megint cska nem kötelező midnen baj.az ilyen kerülje a játékot és kész:)
    ez hogy a kutya hamar van meg power armor lézer fegyver.hát egyik se egy nagy valami a kutya mint társ jó de a power armor alapból elég kényelmetlen és lelövik rólad gyorsan a fegyverről ne is ebszéljünk gyűlölöm xd
  • ratgab
    Amúgy meg itt tényleg megéri ószereskedni. Végre van értelme. Fel tudod használni építkezéshez a cuccokat. Eddig minden részben zavart, hogy felszedhető volt egy csomó minden bármiféle haszna nélkül. Itt is lehet lomot gyűjteni, de egyben szétszedve alapanyogot biztosít a településedhez, a fegyverekhez, a ruházatokhoz. Végre van értelm gyűjtögetni és ez jó.
  • Although
    Ja :)
    szép csendben bizonyított ez a cég, tényleg talán utoljára. Mi is itt vagyunk!
    Sok minden visszaköszön az F3-ból és van rész ami az FNV-ből. Minden úgy ahogy ők akarták.
    Az Obsidiannak nincs más dolga mint mondani azt amit azok rp-sek akikkel együtt nyomultam ilyenkor ha valami,
    nagy ritkán értékelhető megjegyzésem volt. :)
    "You are welcome" Most ezt teszem a Beth felé :) Lehet utoljára :)
  • Although
    *salutate*
  • Kandurex
    Biztos meg lehet magyarázni a hibáim. De én jobb szeretem a standard játékokat, amikor a dolgok a helyükön vannak...nem az elején :)

Végszóként:

Eladtam a genyóba :(

5 perce :(

I'm out.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.11. 19:45:56
  • KiruHoshino
    Természetesen. :D Mindig öröm számomra ha segíthetek. :D