11630
-
Zozo0122 #2374 Na, mivel erősen kellett már, ezért felépült Sanctuaryban az első házam a nulláról. Kb. 4-5 órája ezen dolgoztam, de elkészült, bár áram egyelőre nincs, meg 1-2 rész még nincs berendezve, mint nincs mivel, majd később még inkább fel lesz töltve :D Marha jó lett szerintem :) -
ontopic :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ne sajnald, ok sem sajnaljak magukat, rohadt sok penzt kerestek ok is es meg fognak is. Mind a ket ceg pezsgot bontott es orul, csak "te" kombinalod tul mindig :) A lenyeg az, hogy amig a normalis jatekot gyartok el tudjak magukat tartani fuggetlen kiadokkal, nem kell kurvanak allniuk egy par betus kiado egisze alatt, addig nekunk a jatekosoknak jo. -
Although #2371 "Oh bameg" :) Nem kell aggódnom max sajnálhatom a lelkiismeretes lengyeleket most amiért ez nekik a max rekord lenne.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.13. 22:21:17 -
kissssss #2370 meg lenne egy kérdésem a grafikával kapcsolatban, hogy a fenébe lehet értelmes kinézetet varázsolni a játéknak mert a szemem kifolyik a jelenlegi kinézettől.
Meg egy engine cserére, de miket is beszélek. Valószínű marad ez. -
kissssss #2368 nos ha nincsen óangolul a szöveg akkor én is megértem a leírtak 90%-át viccektől kezdve az ironizáláson át bármit ami nincsen rébuszokba leírva, de ha van magyarosítás valamihez akkor azt használni is fogom. -
Nem 2015 lesz az ev, amikor csodbe megy a Bethesda :) Ebbol es a kovetkezo idoszak varhato eladasaibol talan futja egy "fapados" TES folytatasra. -
én is küzdök.néha összefossa magát a játék xd nem fogom fel érted semmi akdás megyek és 0fps beakad.érdekes:) -
Én most FPS gondokkal küzdök :D de majd alakul -
hhehe :D én ma olyan jót vadásztam egy pár super mutánsra a hegyről xd utána power armoros raiderre nuke-val akart lelőni hát adtam neki egy kis minigunt meghalt 3mp alatt xd jó volt -
HeadShot :D
De hogy hogy maradt ott nem tudom :D -
mi történt vele?xdd -
LoooooL xD
Utobbi nem "jo" erzes, hanem duhito, mert akkor ebredsz ra, hogy - tisztelet a kivetelnek - mennyira silany a szinkronos magyar forditas :) -
DantesHUN #2359 Ne akarj jót. Meg...én szeretem az anyanyelvemet. Ennyi -
Madi92 #2358 Régen én sem, de ez az egyik legegyszerűbb formája a nyelvtanulásnak. Tényleg nagyon hasznos. Csak jót akarunk. :D Nem mellesleg nagyon jó érzés mikor elkezded megérteni a dolgokat játékokban. Vagy mikor filmeknél észreveszed, az eredeti szinkron és a magyar felírat közötti különbséget. -
én még annyira nem merültem bele ebbe 30óra játéknál vagyok és még alig csináltam pár questet :D és negyedét fedeztem fel a dolgoknak. -
kissssss #2356 soha se értetem hogy miért okoz másoknak fizikai és mentális fájdalmat az ha valaki saját nyelvén szeretné olvasni a játékot könyvet stb, függetlenül attól hogy tud e az illető angolul vagy nem. -
Vsync picit bugos elvileg, most vagy ki kell kapcsolni manualisan, vagy be kell, passz :) (vagy borderless windowsban jatszani).
Kerdesem a kovetkezo, farm ahol elunk jatekosoknak. A melosokat meg tudom valahogy nezni, hogy ki milyen feladatra van odarendelve? Mert en odaig folyamodtam, hogy van egy rakas ruham (outfitem es sisakom) es aszerint oltoztetem fel oket, amilyen munkat vegeznek. Farmereket egyfele ruhaba, scavengereket masikba, a bazis vedoket meg katonai/pancel ruhakba. De ezen kivul nincs vmi lista, amit nem vettem eszre, vagy valami? Oke, aki a kukorica mellett gugol napkozben, az nem kincset keres a kornyeken, de ezen kivul valami? :D -
Ezért nem szimszezek abben a játékban, mert mielött elkezdem a épitést minden fosul néz ki miután beletettem 10 órát akkor csak szimplán szarul mint a legocskább favela rióban.
Ez persze nem a játék hibája a világa ilyen, csak ha már sok órát elcseszek valamire az nézem már ki valahogy, szvsz.
Megvettem a dimond citys házat na az se szebb...ezen a téren a skyrimi házak fényévekkel jobban tetszenek de az persze egy másik világ. -
úgy vettem észre vannak ilyen ismétlődő side questek a settlereknek segíteni ebben abban:) -
Na most van az hogy valami tweak után kell néznem, eddig szép fix 60 fps, de elértem egy kihalt városba, esőbe a 20 fps-t mardossa a game :( -
idáig jutottam,de ez a villanyszerelés nem az erősségem
Valaki tudja mi erre az orvosság? Random elkezdte csinálni és nem tudok lőni sniperrel, mert nem oda lő ahol a célkereszt van. Valamiért elcsúszik a kép ha scopeolok. Reload nem orvosolja
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.11.13. 19:45:14 -
En a fallout 1-2 -n tanultam meg angolul .. szal ne magyaritason agyalj hanem az angolon ;) tobbet er -
én a holotape-ektől szoktam elcsodálkozni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
volt ahol egy anya és kisbabája várja a férjét haza aki gondolom sose érkezett meg.
Akkor az a feleség akit a férje nem engedett be a pincébe meg a katona aki dezertált hogy megkeresse a lánytesóját.
ezek nagyon megdobják a dolgot -
Although #2347 Nem tudom ki olvasta kis Charlie és Clint beszélgetéseit csak úgy csendben. Speciel árnyékba lopózva hallgattam. Emlékeztetett arra amit a Bio szokott csinálni. Egy a pár közül. Edit: Mondjuk ebbe a Beth is otthon volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Apa szép a ruhám? Egy kis hercegnő vagy..." Nagyon üt miközben a világuk elpusztult. Maradtak akik voltak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.13. 19:21:47 -
itt nezz szet Valoszinuleg lenyugodtak a kedelyek es megsem mentek el felgyujtani a cenega pesti irodajat, se nem kezdtek el tuntetni a Parlament elott, hanem nekialltak forditani sajat erobol. -
hogy lett neked magyar?
-
XeroX #2344 A gravitáció csak nálam nem működik ?
furcsán néznek ki a lebegő dolgok :)
kissssss #2343
-
Although #2342 Biztos lesz aki többet tud segíteni majd. részemről ennyi egyenlőre. Hardon is jól lehet boldogulni ha nem egy brotherhood armor képzeletbeli tulajdonosának képzeled magad. -
Although #2341 Grafika jó, potenciál a játékba jó. Valami ilyesmiről álmodtam a skyrim idején is. Mindegy lényeg eljött. Oké pár szó kezdő shadow harcosoknak és hagyományos rp fanoknak. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-biztos észrevetted, részint a skyrim modjai mint a requiem szintén igaz volt, ha feléd néz és mozogsz észrevesz. (Jól jelzi a hidden kijező körüli változás is.)
- Figyeld meg a delikvens mozgását mikor van az amikor biztos meg tudod lepni.
-Low levelen ne hősködj!
-Ahogy minden normális rp-ben komoly teljesítményre csak magasabb szinten vagy képes
-Perkeket értelemszerűen ne ész nélkül nyomkodjuk.
-stb, stb. egyenlőre
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.13. 18:09:36 -
Zozo0122 #2340 Na, de ti is tapasztaltok fps dropot, ha messzire néztek a távcsőbe? -
Zozo0122 #2339 Próbáld rendzsergazdaként futtatni a játékot, úgy tuti enged átállítani dolgokat. Nálam a játék legeleje óta át van állítva világoskékre, és azóta is olyan. -
Minek hivják a tárolót? azt is épiteni kell? -
amivel egyikünk se akar találkozni
via Reddit
-
Az is lopásnak számít, ha senki sem veszi észre? -
Nalam is gyulnek a bobble head -ok ;)