paj01#2248
Azt nem értem, hogy tulkepp ugyanaz az engine, korábbi beth gémekhez annyi jó modot csináltak már a userek. A legjobbakat a beth miért nem ülteti be alapból a játékaiba? Pl továbbra se tudom hova tenni, hogy kvázi ötödik generációs játék ezen az enginen és még mindig 3rd personbe ha elteszed a fegyvert egyszerüen eltűnik...Modderek ezt már megoldották tehát ez inkább igénytelenség a fejlesztők részéről. Hátitáskák is dobnának az immersion-ön.
Az ostoba AI-val is kezdhetnének már valamit. Legyilkilok 10 enemyt shotival meg gránátokkal, erre a szomszéd szobában lévők beszélgetnek, hogy hmm vajon hol bujkál? Biztos elment...gagyi. AI Pathfinding is vicces tud lenni.
Ez a creation engine vagy mi, nagyon über volt még oblivion idején de már idejét múlt. A vele született rendellenességeket a fejlesztők nem tudják vagy nem akarják orvosolni. Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait.
Azt várná az ember, hogy legyen valami evolúció de úgy fest a beth játékok mindig csiszolatlan gyémántok maradnak.
Grafika alapvetően elavult amit helyenként sikerült feldobni jó bevilágítással meg effektekkel.
Am jó játék, több mint alkalmas a kikapcsolódásra, nagy benne a potenicál, talán éppen ezért bosszantó h, a játék közben előjövő bugok, hiányosságok, furcsaságok megtörik az összhatást. Zavaró, hogy a sok kis fogyatékosság miatt, ami legtöbbször kiküszöbölhető lenne, nem kapunk tökéletes játékot. A 9+ értékeléseket túlzásnak tartom. Nálam max erős 8-as az alkalmazott korosodó technológia miatt.