11630
  • Although
    Egy szál bicskával dolgozok és működik.
  • ratgab
    Sajnos egyetértek. A kulcsszó a szórakoztatás. Nem vagyunk játékteszterek (én voltam majd 2 évet egyébként), hogy megszakértsünk mindent. Szórakozzunk! Arra vannak ezek a programok!
  • molnibalage83
    Nem értem a korábbi nyavajgást. Igen, nem ez a no1. grafika, de a 2013-as TR kb. ilyen volt.
  • AnarchoiD
    sallala

dicsertem a followereket... sajna amiota raadtam a masik power armort (eddig 5 ot talaltam) folyton azt jatsz hogy belegyalogol a legnagyobb ellenseges tuzbe es nullara amortizalja a pancelzatat 5 sec alatt ;()

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.12. 18:40:50
  • RatBaG #2170
    visszamegyek sanctuarybe, az inventoryban szöszölök, erre egyszer csak "Dogmeat found something", az elméletileg kipucolt helyszínen.
    a kutya elrohan, megyek utána, nagy nehezen megtalálom, erre ledob elém 7 darab pipe pistol-t... WTF :DDD
  • Különc
    Miért stream képet linkelsz? Talán meg sem vetted a játékot, csak keménykedsz?
  • PiszkosFred
    "I can't understand why people can't just play their damn games, trying to explore and enjoy them instead of overanalysing everything. Sometimes I think that what made some old games such magical experiences wasn't always that the game itself was so special...but simply the lack of the internet with all it's drama, exposure and spoilers." - ma szinte mindehova ezt masoltam be, ide is megteszem.
  • StrikeFor
    Ultra és Source.....azért ez sokkal nem szebb ám a játékban sem....pont ezt ecseteltem.....sajnos nekem egy nagy fekete monitort fényképez ingame :)

csak pont a grafról beszélt Cohn és lekaptam gyorsban :) témába vág :P
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.12. 17:59:05
  • szabii98
    Váó, livestream kép, talán még nem is source :D gratulálok
    csak úgy elmondom hogy a Fallout kimondottan szarul néz ki livestreamen
  • StrikeFor
  • ratgab
    Ezzel nincs is semmi baj. Azért mindent nem kell elfogadni, amit az embernek a kezébe nyomnak :-).

Utálnék egy olyan világban élni, ahol mindenkinek ugyanaz tetszik.
  • ratgab
    2 választásod van: Vagy elfogadod vagy nem. Szerintem ezen fölöslegesen idegesíted magad. HA belefér a tűréshatárodba ez a dolog, akkor jó, ha nem akkor meg játssz mással, aminek az elemeit el is tudod fogadni és még szórakoztat is.

Minden ezen múlik szerintem: Szórakoztat vagy sem. Ha igen még a hibáit is kevésbé látod. Ami meg nem szórakoztat azt hagyni kell a fenébe! Volt már nekem is pár ilyen játék, ami sokaknak bejött, de nekem meg kínszenvedés volt. Del lett a vége a dolognak. Ízlések és pofonok különbözőek úgy tartja a mondás ugyebár :-).
  • StrikeFor
    tökéletes és igazad is van,de én azért kicsit többet szerettem volna kapni! ennyi
  • ratgab
    Fallout 3 óta a sorozat elsősorban a lőfegyverekre épít. Közelharci cuccok eléggé háttérbe vannak szorítva ezért ilyen purítán a rendszer immár a 3. újkori rész óta. Ez is megszoksz vagy megszöksz dolog szerintem. Fallout elsősorban nem a melee-ről szól.

Mindenbe bele lehet kötni, mindenben lehet hibát találni, de minek mikor szórakozni is lehet...Nem kell mindig játéktesztelőt játszani (nem csak rád értem, hanem ez már általánossá vált és borzalmas méreteket öltött a mai világban). Ha szórakoztat a játék, akkor elérte a célját, ugyanis azért készül. Ha nem szórakoztat akkor meg nem kell rugózni rajta..uninstall aztán keresel mást. Az, hogy mi lehetett volna belőle megjelenés után már teljesen irreleváns. Benne van ami benne van a többi meg csak fantáziálás. Mondhatnám ha nagymamának áramszedője lett volna ő lett volna a villamos...De nem volt neki (remélem egyértelmű a példa).
  • Paranoia
    true true...

szelektíven kell hszket olvasni..nem nehéz...
    Kerüljük a vita témát lehetőleg!
  • MarkBlade
    Azt akarta írni hogy azért lehetne szebb is a graf. A kültér egyébként szép de a modellek bizonyos esetekben tényleg gázak. Sőt néha el is tűnnek. Távolról kukucskáltam egy ház mögül és hol eltűnt hol megjelent az ellen, attól függően hogy a rendszer hogy értelmezte a kitakarást. Pl belógott a ház kis része ezért teljesen eltüntette. És tényleg vannak szebb játékok. Pl, Mad Max.. bár ez összetettebb.
    Igazából nekem tetszik mielőtt lehurrognátok, de az tény hogy ebben igaza van. Itt igazából a storyt a karakter fejlesztését gyűjtögetést kell élvezni. De amit írtak hogy milyen gépigény kell és ahhoz képest mit tud az vicc..Mondjuk 1000* inkább ez legyen mint még egyszer egy Batman mizéria..
  • yesname #2157
    Én sem értem minek van itt. Ha meg tetszik neki az összkép, akkor csak lesajnálni tudom, hogy a negatívat/gyengébb dolgokat erősíti fel magának. Bár ettől még boldog ember lehet.
  • Andriska86
    Szerintem hozza a szintet. Ezzel a shaderrel játszom, kicsivel FHD felbontás felett, 60 FPS körül, és GTX 760 SLI-vel futtatom.

Amúgy ha nem tetszik, úgyis készülnek majd hozzá kiváló modok. A Skyrim is mennyit változott az évek során! Csak aztán legyen hozzá géped...

• molnibalage83
    Ez megint csak csőlátásra vall kritika terén. Mutass már az elmőlt 10 évből olyan játékot, ami radikálisan új játékmenetet adott. A radikális szót aláhzunám, tehát olyan core rendszert, amit még soha nem láttál. Na ugye...
  • ratgab
    Mindenhol vannak ilyen arcok.. Bejön leírni, hogy ez szar az szar, mintha bárkit is érdekelne, vagy bárkit is befolyásolna abban, hogy élvezze a játékot.

Az ilyen beírásoknak semmi értelme az ég adta világon. Akinek tetszik és élvezi az nem a hibákat fogja keresni benne (Univerzális ténymegállapítás: MInden egyes játékban van hiba és ha keressük meg is találjuk), akinek meg nem tetszik az magától is rá tud jönni nem kell nekik állandóan minden játéktopikban beírogatni. Ráadásul 1x leírom max, hogy nem tetszik, indoklom, hogy miért aztán viszlát.... De hogy órákon keresztül ezen rugózik valaki azt nem tudom értemezni...De tudom....Trollkodik...
  • yesname #2153
    Pedig lehet építésnél WASD-vel lépkedni a selection menüben. Csupán a Shift-et kell még hozzá nyomni.Vannak helyzetek amikor nem igaz a mondás, hogy amiről nem tudsz az nem fáj.
  • yesname #2152
    Te össze-vissza beszélsz. Nem akarod elismerni mit mondasz és arra mit is mondtak, illetve kértek. Pedig most éppenséggel teljesen egyértelmű volt minden és visszaolvasható. Nagy terelőgép vagy. A #2146-ban is ezt folytatod.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.11.12. 17:15:06
  • Myselor
    amúgy nemtudom akinek ennyire nem tetszik se a graf és kevés neki ez amit tud minek játszik vele?:) érdekes akik már több órákat beletoltak midnenki elégedett.annyira sok újítás van amúgy tök jó megvédeni a saját falukat,felfedezni nyomozni is kell sok dolgot lehet sok új dolog van és ez bőven elég meg más a hangulat sokkal jobb mint eddig szerintem:) na mindegy én elvagyok és inkább játszok .képeket amúgy nyomhatnának mások is eddig csak én meg zozo nyomtunk be :D
  • StrikeFor
    szerintem nem szép !pedig nincsenek nagy igényeim...

Ami még nem tetszik,hogy pl 2016-ban a melee combat jobb klikkre bemutat 2 féle csapás animációt a defense jobb klikkje meg maga elé tartja a kezét és tsokolom....ne már

vegyünk egy MMO-t: Black Desert Online: ott a két egérgombbal az alap melee kardvágásra tudsz sacc/kb 12 féle mozdulatot! klikkre,hosszan tartott klikk, jobb+bal egyszerre, csak jobb klikk, először jobb utána bal, vagy először bal utána jobb stb. stb. és az egy MMO de olyan animációkkal,hogy hajam leteszem! nem egy offline játék
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.12. 17:08:53
  • Systore #2149
    mindegy, megvan
  • Myselor
    amúgy csak engem basz fel a gránát?xd 2mp alatt robban :D igaz én is 2x anynira szépen emgöltem egy egy mini bosst vele hogy csak na.de az idegölő amikor rohan pár szuper mutáns feléd és szórják a molotovot meg a gránátot és robban feléd lehet ám ugrálni elfele ami nem mindig jön össze xd .most írtottam ki vagy 10szuper mutánst nagyon kemény volt főleg egy legendaryval együtt :D az egyik group megfeküdt a rakétától a többit leszedtem sniperrel szép lassan .kemények amúgy a ghoulok és talán őket utálom a legjobban eddig itt nagyon erősek tudnak lenni főleg hogy sokan vannak egyszerre mindig .lőszerből viszont annyiran em vagyok eleresztve oké mindig van elég de na :D diamond cityn kívül remélem lesz más normális kereskedő hely is habár ez biztos :) 16 level vagyok lassan nagyon jók a perkek és amúgy azt jól vettem észre hogy minden könyv amit elolvasunk vagyis füzet az végleges perket ad?nagyon jó lett ez is.van 2 bobblehead figurám is eddig.20 óránál járok már én is sőt több nemtudom pontosan de lesz még annyi hiszen alig csináltam questeket még xd a mainből meg 1t :D
  • molnibalage83
    Most akkor döntsd már el. A F4 szép vagy sem...? Te azt mondtad, hogy 2006-2008 közötti szint. A W1 2007-ben ennek közelében nem volt, pedig akkor kibaszott szépnek számított úgy, hogy egy kőkorszaki motort használt. A W2 -őt azért hoztam fel, mert a W széria köv. tagja és 2011-ben a Crysis 2-vel emlegették egy lapon.
  • StrikeFor
    W3 nem szép most? vagy a Dragon age? igazából annyira nem is a grafika a lényeg,de a mozgás/effektek az erősen "TESCO"s......szerencsére a hangulat meg a korábbi részek eladják,de 2016 körül már ez kevés......szerintem........
  • StrikeFor
    az olyan dolgok pedig,hogy WASD-vel mozogsz,közben kell az egeret is használnod,de basszus a nyilakkal szelektálod az építendő cumókat ez olyan fokú blődség,hogy félelmetes.......bal kéz WASD -jobb kézben egér,de ugye vagy az egeret vagy a bal kezed fel kell szabadítani amikor váltogatod a craftolható cumókat...pffff
  • molnibalage83
    Kérlek linkelj be ingame képeket, mert nagyon kíváncsi vagyok.

A Witcher legrégebbi része 2007-es és NWN Aurora motorja mozgatja és minden, csak nem Sandbox... A W2 tényleg szép volt 2011 táján, apró hiba, hogy az sem sanbox. A Tomb Raider 2013-as és sandboxnak hívi elég erős túlzás.
  • Systore #2143
    Hello.

Hubrics comics épület emeletén találtam silver shroud ruhát, ami quest item. kérdésem, hogy hol találom az ahhoz szóló questet?
  • Myselor
    az is jó lenne ha úgy menne ahogy ahhoz illene de sajna nem :D
  • StrikeFor
    nem Trollkodom,tényeket közöltem.....a graf 2006-2008-as szint..........nézz meg egy Witchert vagy Tomb raidert

• Negritis
    lethalfrag tolt 2 éves nem borotválkozós mindennap streamelős cuccot
    az se volt gyenge
  • karajjj
    Esetleg ha valakit érdekel, emberünk eldöntötte, hogy addig nem borotválkozik, míg hardon végig nem tolja 100%-ra a játékot és az egészet közvetíti twitchen.
  • MarkBlade
    Fallout 3..
  • Bandicoot
    Csak EGY olyan 6-8 éves Sandbox címet mondj ami így néz ki, és meghajolok a troll elött.
  • Madi92
    Egy világban játszódik, másban nem nagyon.
  • PiszkosFred
    Hja... Az a legviccesebb, hogy a varoskat akarom fejleszteni, azon kattog az agyam, es kvazi a jatek alapotlete, a szabad kalandozas most csak mint "anyagbeszerzo korut" van az epites mellett :)
  • molnibalage83
    Az F4 mennyire kötődig az elődökhöz? Régóta tervezem a szériát végigtolni. Most jött el az ideje?