11630
-
Zozo0122 #2454 Amúgy, ha már Sanctuary :D Vegyétek fel a kannibál perket, aztán plakátoljátok ki mindenhol, hogy:
Sanctuary for all, Community for all
-
Zozo0122 #2453 Hát igen, nehezítő modok kelleni fognak majd, survivalon is tele vagyok lőszerrel... :D Amúgy semmiképpen sem az ellenfelek erősebbé tételével!több hp-val kell nehezíteni, hanem adott helyre spawnoljon több ellenfelet és azok kevesebb xp-t adjanak! Legyen sokkal kevesebb lőszer, hogy gyakran kényszerülj melee használatára, stb.
Egyébként tegnap találtam Sanctuarytól 2 percre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy Fat Mant :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.14. 16:28:28 -
megköpött egy bloatfly, és sugárban spriccelt a vér a mellkasából :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Énis találtam már jópár olyat, de a road leatheren kívül mindegyik gagyin néz ki. Kék pizsamában pedig nem vagyok hajlandó szaladgálni így 20 as szint környékén :) -
Although #2450 Van lehetőség hard mod készítésére azért a modereknek. 2 csillaggal a stealthon már a alap raiderek nem látnak és inkább nem is hallják, nem is veszik észre amikor fejbe vágom őket. De ez meglepő szint így is egy ilyen cégtől mint a Beth lv7-ig kemény menet volt 7-8 óra alatt lett meg. Csak a dicséret amit tudok mondani. Látom a hibákat de oda tették magukat keményen. Ez már középút mint az Obli is volt vagy a Fallout 3. Nem gondolom sok ilyen lesz így nagyon örülök ennek!!!!
Edit: Azért pl Brute mutáns az már figyel ott bizony úgy kell működni, hogy mozgás nélkül kell meglepni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 16:13:43 -
Although #2449 Mondjuk volt visszatöltés bőven, néha kiszúrtak pl zombik, és akkor bizony nem volt menekvés. Nagyon kell figyelni rá, hogy lehetőleg ne tömegbe legyenek, mondom ég és föld élménybe a skyrimhoz képest. Itt tényleg az vagy amit játszol ha kis lesből támadó vagy akkor bizony nagy tömegű ellenfél végez veled alacsony szinten. Edit: Nem is viszem a kutyát magammal mert csak felhívja magára a figyelmet :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 16:04:41 -
Although #2448 Más a játékstílus. Mindig lopakodóval kezdek. Lv5-ön már super mutánsokra vadásztam. :) változatoság kedvéért vagy boxerrel vagy most már van harci bicskám is :)
Sok a hasonlóság a Fallout 3 és NV -vel.
Amit ott használtam itt is működik lopakodás közben VATS-al ellenőrzőm a környéket. Ha van valami fókuszál rá.
Mindig az a fontos milyen karaktert építesz, vannak előnyök hátrányok.
Ezekben a játékokban már egyszerű a karakter építés. Pl a conanba 3 hétig tartott míg találtam valamit ami bejön :)
Igen ezzel elégedett vagyok mert arra is figyeltek ami engem érdekel. sose voltam nagy igényű ha valami nekem szar az már gáz :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 16:01:44 -
ratgab #2447 Eddig, amilyen teljes testre való ruházatot találtam arra lehetett rakni páncéldarabokat. -
na megvolt az első bugos questem szóval tölthetem vissza és csinálhatok előröl egy csomó részt .remélem utána jó lesz és ezt ki fogják javítani :) -
Segítsetek plíz: láttam itt valakitől posztolva egy képet, amiben a karaktere egy kabátszerű göncben van, amire lehet pakolni páncél darabokat.
Hasonlít a drifter outfitre, de ugye arra nem lehet pluszban cuccokat rakni.
Meg tudná valaki mondani melyik ruha ez, hol lehetne megszerezni?
Habár nagyon faszán néz ki, kezdem kicsit megunni a karakteremen a mad max road leathert. -
ratgab #2444 Én már az első 3 órában találtam. -
Ez amúgy engem is érdekelne. Tele vagyok cuccal, és elegem van már belőle, hogy minden szart le kell dobnom, mert megtelik az inv. Lehet egyáltalán a játékban kereskedni valahol? 4-5 órám már benne van, de még nem találtam kereskedőt sehol sem. -
Hogy a ráncosba lehet dologra bírni a settlement-en elhelyezett store (boltot)? Leraktam egy fegyver üzletet, odairányítottam a fickót ne unatkozzon és kb ennyi. Álldogát ott egy ideig aztán elment aludni. Próbavásárlást akartam csinálni, de nem volt nála se pénz se posztó. -
ratgab #2441 Feliratokkal azért vannak gebaszok időnként, ha már bugot emlegetünk. -
Zozo0122 #2440 Amúgy a folyamatos Bethesda ócsárolásodhoz képest most tényleg jó látni, hogy elégedett vagy :) Nekem is nagyon bejön a game, és szintén semmi buggal nem találkoztam eddig, kivéve, hogy:
- a ragdoll hibák és a házépítésben a felboruló/elmozduló tárgyak még mindig jelentkeznek
- a snipertávcsőben néha leesik az fps
Amúgy hogy vagy te máris Diamond Cityben? 20 óránál tartok majdnem, de még közöm nincs hozzá :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.14. 15:48:37 -
Bandicoot #2439 Komolyba én se, grafikai meg gravitáciòsba itt ott... Egy dombròl nézelődtem a távolba és egy autòroncs pörögve fel-felrepült 2-3 méterrel a föld fölé, izgatottan odafutottam, mondom csak nem valami nagy monster van ott??? Odaértem abbahagyta... Bug...:D -
Ugye?
rage: azt még hozzátenném, hogy 1366x768 felbontáson tolom, még csak nem is kínzom a gépemet. Fél éves winfosom van telepítve, de ez a modern konfigokat már csak nem befolyásolja mint régen, amikor 2 havonta új winfost kellett telepíteni hogy ne akadjanak a játékok...
Lehet megpróbálok egy winfos reinstallt, legújabb drivereket, hátha valami kimaradt a számításból. -
Although #2437 Megoldódott. Mikor visszajöttem már oké volt. Eddig semmi komoly bugba nem futottam bele nem semmi! -
sirdond #2436 igen, az jó volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először azt hittem,hogy egy vertibird zuhant le. amúgy nálam kicsit bebuggolt. mert nem ott játszotta le a hangokat,ahol kellett volna (Beantown brewery), ugyanis pont fast travel-t nyomtam Sanctuary-ba. És nézelődök, sehol semmi, így muszáj voltam utána keresni google-ben...
azért remélem ezt javítják majd, mert elég zavaró volt
a fegyver viszont szokás szerint király :) -
Bandicoot #2435 Szerintem bug, nálam nem ragadt be, siratta a tesò, én meg ki akartam zsebelni a hullát az őr meg ott állt közelebb lépett és közölte hogy takarodjak. Nem ragadt be. -
-
Van az allat illetve egyeb "creature" szeliditos perk. Aki hasznalta, megmaradnak tarsnak, vagy ideiglenes? -
Nem :-)
Ha ott visszaesik tízre, megírom azt is. -
Meridius #2431 Bostonban még nem jártál, igaz? -
Nem nézegetem az fps-t, simán fut, nincsenek drop-ok.
Indításkor hardware detektálás után saját maga az ultrát ajánlotta fel. -
Érdemes csatlakozni a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Brotherhood of Steel-hez?
Nem örülnék ha mindenhol agyon akarnának lőni miatta. -
Although #2428 Milyen géped van? Ez már nem sima xbox-ról van ami 512k szint még minimumon se 4 mag és min. 1GB videokártya 8GB RAM nélkül ne is álmodjon róla senki. Az xbox one tele van procikkal mind core mind vga szinten. Már az is csoda ha elindul ez alatt.
A DA3 meg se rezdül 4 magos proci nélkül.
Edit: tény szaggat időnként. Javítani fogják ne aggódj ha a ramhasználat vagy más miatt. Egész jó. Ahhoz képest, hogy kihoztak egy újgenerációs motort úgy néz ki erre nem kell 10 évet várni hogy jó legyen :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 14:21:47 -
tegnap előtt amúgy az egyik gyár közelében hallottam hogy el repült felettem valami.csodálkoztam is ,mert mikor körbe néztem nem volt semmi :D azóta már kicsit utána olvastam és...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!éppen zuhantak az ufok már cska a helyet kell megtalálnom hova zuhantak le :D hehe -
Madi92 #2426 Hahaha, jó vicc. :D 30 fps-el? -
nekem nincs min állítani minden ki van kapcsolva már.tökéletesen fut akadás nélkül nagy részben.tényleg bárhol.van amikor meg összefossa magát a játék. -
Although #2424 Senki nem találkozott ezzel még? -
Although #2423 Nem értem az embereket. :) Állíts a beállításokon. Nekem nem új gépem van de közepesen jól elfut godrays nélkül. És nekem így is szép. -
Szinte ugyanilyen a gépem, a procim I5 2,8-as, a többi megegyezik.
Ultrán röccenés nélkül megy
Win 10 alatt játszom, a legújabb hivatalos driverrel.
Most látom, neked két gigás a VGA-d, nekem négy, de szerintem bőven elég ennek a kettő is. -
ugyanez a gondom nekem is -
Tegnap játszottam vele pár órát, basztam kicsit a grafikát de valahogy nem akart összejönni...
Konkrétan félig mediumon, félig highon IS szaggatott a városban ahol éppen jártam. Nem lehet, hogy valami nem jó nálam? Simán kéne mennie ennek a játéknak legalább highon!
R9 270x 2gb, 8 giga ram, I3 4. gen. proci.
Vannak esetleg vmi driverek amiket a megjelenés óta kaidtak? Mert szörnyű esetenként -20 fps dropokkal játszani... -
Although #2419 Jó lett, élő karakterek végre, elhiszem sok embert esz a fene mert aki nem érti a sztorit, szöveget az most ideges lehet. És ehhez nem lesz gyorsan fordítás.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 13:34:21 -
Although #2418 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Daimond cityben mikor kyle-t lelövik és az őr beragad a lövés pozícióba az bug? -
kissssss #2417 teli van a reddit ezzel....
-
néha borzasztóan felhúz a játék a sok töltésével és a beakadásával.egy nyílt terepen beakad és beáll fél percre a kép stb.utána képes reccenés nélkül menni városban nagy harcok közepette.érthetetlen.van amikor házban is beakad.olyan random frame drop van nálam hogy nagyon felhúz. -
Máshol azt olvastam, hogy a szélesebb felbontást sem kedveli. 16:9-el szerencsére nincs gondja XD