11630
-
eddie #2133 Köszi a válaszokat! -
Madi92 #2132 Mutat mindent a játék, szóval, ha a minimális értelmi szintet megütöd, akkor bajod nem lehet. :D De úgy kerek, ha érted is mit miért csinálsz, elvégre nem egy csőfps.
Hozzáteszem, hogy most először mertem én is nekiállni angolul játszani ilyen komolyabb játékot, eddig mindig magyarításra vártam, de közben összeszedtem annyi tudást, hogy elég sok mindent megértek. Viszont a terminálokon található szövegeket nem mindig tudom értelmezni, pláne ha valamilyen hivatalosabb szakmaibb nyelvezeten íródott. Én meg szeretek mindent elolvasni és így néha fájdalmas, hogy lemaradok az ilyen apró kis dolgokról. -
Evoluti0N #2131 Nem akarok dolgozni, Fallout 4-ezni akarok.
-
karajjj #2130 Hát, minimális angol nélkül szerintem nem igazán fogod élvezni a dolgot. -
eddie #2129 Sziasztok! Angol tudás nélkül érdemes neki kezdeni? -
a wc-n újságot olvasó maci is jó volt xd
-
:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #2126 Bár hozzátenném, hogy másfajta lőszerekből tonnányi van nálam, + healing itemek is...drog is annyi van és annyi féle, hogy szerintem úgy be tudnám lőni magam, hogy arconköpnék egy szupermutánst és szörnyethalna
Survival fokozat amúgy, úgyhogy majd kellenek nehezítő modok...olyan is kéne, hogy a raidereknek csak pár töltényük van, utána átváltanak meleere.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.12. 14:28:45 -
Na kiprobalom akkor, ezt nem is tudtam. Koszonom. :) -
Zozo0122 #2124 Igen, vannak pluszban feloldható frizurák, sőt még tetkók is, különböző magazinokból. AZokat mindig vegyétek fel, és mindenek több különböző száma is van. Amúgy egy nagyon jó tanács, bár egy kis időt igénybe fog venni:
Olvassátok el a töltőképernyőket, tele van hasznos infókkal ÉS a menüből elérhető helpet. Sok, de sok mindent megmagyaráz.
Amúgy ma délelőtt 7. szinten megküzdöttem egy legendary radscorpionnal :D Kemény volt, kibírt vagy 5 molotov koktélt + egy raklap töltényt. Örömmel látom egyébként, hogy mostanra kezdek kifogyni a töltényekből, a kis kaliber, ami a pipe gunokba kell, na azokból már alig van, a ghoulok zabálják őket :D -
Az működik a Shift+WASD billentyűkkel is. Igaz Bethesda módon elég bugos. Sokszor beakad és nem akarja az igazságot. -
Korábban többen is kérdezték (és engem is érdekelt), hogy a későbbiekben lehet-e új frizurákat feloldani, elérni, nos, szerintem megtaláltam a választ.
Találtam parókát :D Ez speciel elég ratyi, de ha van ilyen, lehet még jobb is később :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://keptarhely.eu/images/2015/11/12/v00/20151112v00h2ogu2.png
-
Sajnos nem tudok rola, de jo lenne, ha lenne, mert csak a hagyomanyos menupontbol elerheto beallitast ismerem, es nekem is kellene (epitkezes soran nem nagyon akarom hasznalni a kurzor billentyuket a navigalashoz, bar mar megszoktam, de ha lehetne, lecserelnem) -
StrikeFor #2120 az irányításhoz még annyit nem lehet valami user.ini file-ban átkonfigurálni? ezek a reserved gombok kiakasztóak......én az egeremet és a nyilas oldalát preferálom a keyboardomnak...nem a WASD-ot....... -
Kabellel (nyomj egy spacet a generatoron es kosd ossze az eszkozzel, amelynek aramot akarsz adni). -
Dzsí Pí #2118 azt esetleg meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudom összekötni a városfejlesztésnél a water pump-ot a generátorral? már megépítettem elsönek a pumpot most pedig egy windmillt. de a water pumpnál csak azt mondja h áram nélkül nem müxik, a windmillnél meg nyomhatom az activate-ot, semmi sem történik -
Evoluti0N #2117 Hát, jah. A Witcher 3 után kicsit meglepett. Ott egy térképen belül konkrétan minden ház, barlang, épület egyben van a területtel és nincs egyiknél se töltőképernyő. Valahol mondták, hogy az előző generációban a Skyrimnél még kompromisszumokat kellett hozni, de itt majd az új, erős gépeknél meg tudják majd oldani Fallout 4-ben a töltőképernyő mentes játékot, aztán mégse úgy lett. -
Paranoia #2116 
-
Egyszerűen a karakter artistok szarok viszont az environment-es emberek szép munkát végeztek mint a többi játékukban is, át kéne csalniuk néhány jobb művészt más cégektől ezeket meg kirúgni a picsába, na meg használhatnák a mocap-et ma már ez elég alap. -
https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3shl9i/fallout_4_tips_everyone_should_know/ -
Az a poén hogy már van ilyen sőt szebb is pl. The Order 1886 vagy majd az új Uncharted de még a Dying Light is jól nézett ki, simán meg tudták volna csinálni szebbre de valamiért a Bethesda mindig visszafogja magát. -
Ezt nem ertem en sem. Mert, ha egy komplex nagy objektumba lepek be, alagsorral midnennel akkor oke. De az, hogy egy kvazi 2 szobabol allo "semmibe", ahhoz kepest nagyon sokat tolt. Kivarom persze, de egy ido utan bosszant azert, na.
Fallout 4 hagyomanyos kezdesenek indult, aztan jott a csavar... :D (nem spoileres, de kelloen beteg video). -
mike01010101 #2111 Igazából a sok töltögetés a probléma. Minden más tolerálható. Egy kicsi helységbe belépéskori (pl egy romos kávézó) töltés képernyő érthetetlen számomra. -
A karakterek grafikája elüt a scenery kidolgozottságától.
Az emberek mozgása kicsit mesterséges, nem szép, de a környezet grafikája bőven szép. -
silverchain #2109 Azért érzed, hogy ez azért erős volt?:) -
Elfogadom, de nem ertek egyet vele, ezert:
- Az "alt-tab" nem igaz, kifejezetten stabil meg ugy is, hogy kozben tobb "ehesebb" process is megy. Sot, ez szokatlan, mert a korabbi reszeknel ennek a motornak az elodje nem birta az alttabot.
- Iranyitas+grafika izles kerdese, a grafikával semmi gondom (ultran szamomra gyonyoru és beton stabil fps), iranyitas meg olyan, mint eddig.
- Targy osszehasonlitas eddig sem volt, de a rendszer jelzi, hogy az uj cucc amit nezel miben jobb, mint a mostani, ami rajtad van. Invben meg marad a fejszamolas, vagy rendezed oket.
- Ruhaknal jelzi, hogy hova valo (de a neve is elarulja a legtobb esetben)
- Craft sem tul bonyolult, csak eppen kell nemi ido, mire atlatja az ember. A visszafejtes mar mas kerdes, az picit "jobbrol vakarom a bal fulemet", de ha ledobalod a foldre a sok szart, majd R+E gombokat szpemeled, meg gyorsabb is, mint barmely masik jatekban.
Bugok viszont vannak - bar miben nincsenek -, engem a parbeszed kozbeni glitchek zavarnak nagyon, illetve - szerintem - picit hosszuak a toltesek, vagy legalabbis nekem annak tunnek (SSD-n is).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.12. 12:18:23 -
sztar007 #2107 Nem tudom mi bajotok van a grafikával, sokkal jobban néz ki mint a Skyrim. A Fallout new vegast ne is említsem. 3éve már kint volt a Crysis aminek fényévekkel jobb a grafikája. Kinti terek olyan Mad Max szint, de a karakterek mimkája, beszéde jóval gyengébb. -
Paranoia #2106 ige majd 2077ben
-
[röhög] -
szóval itt azt prezentálják, hogy milyennek kellene lennie 2015. -ben a grafikának?
-
Paranoia #2103 WP 1
WP 2 -
Lengyel2 #2102 Kisebb kereskedők kell, hogy legyenek előbb is a sztoriban, nekem az első, akit megtaláltam, az a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!farmer felesége volt az Abernathy farmon, a Red Rocket szerelőműhelytől nyugatra
de persze, neki nagyon korlátozott az inventory-ja. Remélem, találok még kisebb kereskedőket, vagy scavenger-ek nincsenek már, akik a F3-ban a rozsdás bevásárlókocsijukból árultak? :) -
:DASDA:d
A Wasteland meg lesz hódítva....
-
köszi a válaszokat!
akkor ott a bibi!
már jó pár küldetést megcsináltam, de a diamond city-be még nem akartam menni.... :D -
Diamond city a te barátod :D -
Paranoia #2098 vagy drumlin diner -
:)
-
pl, diamond city piactér -
erre valaki? -
Paranoia #2094 akkor már