11630
  • Mr_no_NaMe
    Gyerekek kicsit belebonyolodtam itt az építkezésbe...hát konkrétan beszartam.

Ágyak, székek, kutak...lerakom a kis víz szivattyúmat a pocsolyába, de áram kell ám neki...hát rakok egy generátort mellé...hoppá de össze is kéne kötni kábellel. Összekötöttem működik. Az agyam eldobom :D

Kicsinek tűnt a világ, de most még is túl nagy...nem tudom mit kezdjek magammal, hova menjek mit csináljak...mindig van valami aktuális küldi, hogy menjek el ide, öljem meg ezeket, menjek vissza...de úgy nem tudom. El vagyok veszve. A fegyver fejlesztéstől még dobtam egy hátast amúgy.

Nem tudtok esetleg egy olyan high-ultra közötti beállítás pakkot, cfg csomagot ami a lehető legjobban kihozza a minőséget a legtöbb fps mellett? Menne ez ultrán is, de a városban, 3-4 fős harcnál van kb 20 fpsem, és tökmind1, hogy a lancserrel highra vagy ultrára állítom :/
  • patchaou
    Ez a karakter készítés nagyon nem ment nekem. Remélem lesz majd mód arra, hogy mások által létrehozott arcokat valahogy beillesszük a játékba :)
  • lipovics
    Megvan!
    Lehet építeni toronyt (azt hiszem az elektromos erőforrásoknál van), ami hívja a telepeseket.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tök jó, felépítettem egyet és utána pár órával bemondta a rádió, hogy Sanctuary várja a telepeseket és sok szerencsét kívánnak nekünk.
    A füves gyerek rádiója volt, nem jut eszembe a neve.
    Ugyanazon azt is bemondták, hogy a broterhood of steels gondban volt a rendőrösön de segítettek neki. Meg beszélt a minute man-ről is, tök jó, hogy interaktív a rádió.
  • StrikeFor
  • StrikeFor
    :D
  • kissssss
    jesszus úr isten.....
  • raja
    Hihetetlen, hogy pár leírt szó miatt milyen hiszti folyik
    Utoljára szerkesztette: raja, 2015.11.13. 13:25:35
  • StrikeFor
    nem is beszélve arról,hogy korántsem vagyok egyedül ! a kolléga is rendesen taglalja az észrevételeit a játékkal kapcsolatban " paj01 #2248"

"Grafika alapvetően elavult amit helyenként sikerült feldobni jó bevilágítással meg effektekkel."

"Azt várná az ember, hogy legyen valami evolúció de úgy fest a beth játékok mindig csiszolatlan gyémántok maradnak."

ennyi
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 13:09:00
  • StrikeFor
    volt jó pár játékmechanikai kérdésem és azokat jöttem megnézni, valamint érdekel a többi játékos véleménye és tapasztalata a játékkal kapcsolatban ! ez már megint egy olyan topik ahol se kérdezni se véleményt nyilvánítani nem lehet?
  • StrikeFor
    értem tehát minden flame ami nem dicséri a játékot......oké! elnézést,hogy van véleményem nem tudtam,hogy nem szabad a szabad gondolkodás
  • kill3r21
    Mondjuk én eleve nem értem, aki Ennyire fél a spoilerektől az tolja végig addig ne menjen olyan helyre ahol belefuthat.
  • Paranoia
    minden esetre kicsit moderálhatnád magad
    nem először keltesz itt flamet!

Ami spoiler gyanús azt törlöm és elküldöm az írónak,h spoiler tagban írja be újra.
  • PiszkosFred
    Nezopont kerdese, kinek mi a buli... Torold a kommentet es folytassatok, csak szoljatok, ha vege!
  • StrikeFor
    viccesen, tudatlanul vagy akár nem szándékosan is lehet SPOLIER-t ellőni ,de az attól még spoler....egy klasszikust idézve "WULFGAR MEGHAL" és kuka az egész könyv :)
  • Paranoia
    buuu most megölted a bulit... :D
  • PiszkosFred
    Senkinek sem esett le, hogy a 2217-es komment egy szarkasztikus valasz volt, urambocsa' egy vicces komment? A kep is, mivel dogmeatre jellemzo volt midnig is, hogy sose azt csinalta, amit mondtal neki (csapdakba belerohanasrol es az "auto attack" stlusrol nem is beszelve), illetve folyamatosan bennragadt epuletekben, keritesekben, stb.

Az oregasszony kommentje meg azert kellett (marmint a jatekban), mert o visszatero szereplo, es meg kellett magyarazni, hogy miert bukkan fel ujra.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.13. 12:45:55
  • Különc
    Hagyd rá, direkt hülye
  • morcosqtya
    De azt se én írtam be, csak visszakérdeztem. Miért én vagyok a hunyó?
    + a vicces kép..
    ezek egyike se én voltam....
  • morcosqtya
    De leírok neked még egy spoilert hogy elbasszam a játékodat:
    A JÁTÉKBAN LEHET SZEREZNI LŐFEGYVERT ÉS HOZZÁ LŐSZERT!
    ÉPÍTHETSZ BENNE.
    VAN BENNE KUTYA.

Remélem minden fő szálat ellőttem és fő karakterrel kapcsolatos kardinális csavart sikerült lelepleznem.
  • Kandurex
    hát..., hogy, elmegy a kutya.... a spoiler a menése a kutyának....kápise? :)
  • morcosqtya
    Lassan írom, hogy megérthesd:
    Előttem 2 hsz-ben beírták SPOILER nélkül, hogy elment a kutya, erre én megkérdeztem, hogy mindenképpen elmegy-e?
    Kérdést tettem fel.
    Miért is volt ez spoiler?????
  • StrikeFor
    mi a trollkodás abban,hogy egy Kulcs NPC-vel kapcsolatos eseményt SPOLIER nélkül beírsz és még neked áll feljebb?

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 12:22:46
  • PTW
    Az az igazság hogy bethsda igenis fejlődött írás terén (is!).
    Egymás után futok bele az éerdekesebbnél érdekesebb helyszínekbe és karaktertekbe, sokszor megnevettet a játék az írásával (ilyen nemtudom mikor volt utoljára). A robot bemutatószalon, hihetetlenül zseni!

A companionok kifejezetten faszák lettek. Igaz, a blökin kívül egyelőre csak Piperrel utazgattam, de az ahogy a társ lereagálja a különböző helyszíneket a saját karakterének megfelelően, és ahogy szépen felfedi saját sztoriját, az egészen frissítően szórakoztató bethesdától.

A párbeszédrendszer pedig lehet, hogy mass effektes, de az egész dinamikája szuper. Egyzsercsak beszélgetsz. Nem álltál az arcába nem klikkeltél bele, egyszercsak elindul egy beszélgetés, 1 percre sem törve meg a játék sodrását.
    Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.13. 12:16:52
  • dartonite
    Lesz kuldetes kesobb ahol majd hasznalhatod.Egy teljesen mas helyszinen.

• PiszkosFred
    Vedd fel oket a foldrol, inventoryban meg rendezd armor/sebzes/stb alapjan es kesz. Ami nem kell, lebontod.
  • Zozo0122 #2269
    Arra rájött valaki, hogy a Concord-i csata után az elején

a fosztogató vezérnél talált corvega kulcs mit nyit?
  • raja
    Leviszed a tároló mellé rákattintasz a blökire talk-fetch-items és kiveszi
  • böröczk
    Jaja, mindig a jelenleg equippelthez hasonlítja.
  • dolfy #2266
    Sziasztok!
    Eljutottam Med Tech Research-ba és ott van az emeleten egy terminál amihez valamilyen "Jacob's Password"-ot kér. Sehol sem találom, esetleg valaki aki járt ott tudna segíteni?
  • Kandurex
  • patchaou
    Az a kutya tud valamit, mire leért a lift már ott várt a rács túloldalán :)
  • dartonite
    Mindent elkovettem hogy a legmagasabb charisma erteket kapjam a dialogusokhoz

• oneal1
    hogyan?
  • raja
    azt tudtátok, hogy a kutyával kilehet vetetni az indulásnál lévő (Vault 111) epic fegyvert? Nem kell mesterszintűnek lenned
  • raja
    Azt láttam, de ha több fegyver be rakva a gyorsmenübe akkor melyikhez hasonlítja? Amelyik épp a kezembe van? Elég fapados így:(
  • Carlos
  • RatBaG #2258
    öhö öhh öhö... cornholio!

• böröczk
    Amikor a pipboyban rámész az itemre, írja, hogy mennyivel ad többet vagy kevesebbet a jelenleginél (+,-szal jelzi)
  • raja
    Felszerelést nem lehet összehasonlítani?
  • oneal1
    Trinity towerben jart mar valaki? Ami dumat lenyomnak ott az ellen azon befostam :D