Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ennek kb szerintem még semmi köze a végleges grafikához, de én így is elfogadnám, ha hozza a szokásos feelinget. Viszont a Wolfenstein alá egész ütős grafikát rittyentett legutóbb a Bethesda, szerintem jó lesz ez, várjuk meg a gameplayt!
grafban hoz egy közepes szintet, de legalább nem lesz hangos megjelenéskor a sajtó a visszafejlesztett grafkikától

sztem ez még a skyrim engine felupgradelve bár lehet tévedek

legyen tartalom, jó story és nem lesz gond

várós

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sheltem
Én nem tudom, hogy grafikailag mennyire rossz, de hogy árad belőle a hangulat (hang nélkül néztem csak) az biztos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Kandurex
van trailer,...az első perce kifejezetten gyenge grafikailag...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

még semmi...
wat?
Sheltem
Most nézzétek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.03. 16:06:26

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

please stand by
nanee 😄

Sheltem
Hja

Kandurex
lejárt...semmi....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Van még olyan hülye rajtam kívül aki nézi a számlálót és várja, hogy lejárjon? 😊

Sheltem
Na még 10 perc. Csipáznék 1 fps nézetes gameplay screenshotot(tudom tudom álmodik a nyomor).

Sheltem
1 játék miatt sose szerettem videókártyát cserélni 😊
A többiben igazad lehet, lehet jobb ha nem lesz benne multi.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.03. 15:43:34

Terawatt
Mire kijön addig simán gyűjtesz jobbra ha nem elég. 😄 Multiplayer ne legyen benne szerintem. Fallout széria is olyan mint az elder scroll. Singleben a legjobb. (ESO mondjuk abszolút nem lett annyira rossz mint ahogy a kritikusok beállították. Túl nagy volt az elvárás)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sheltem
Nekem 1. napos vétel. Főleg ha annyi játékidő lesz benne mint a 3 ban volt. Neadjisten valami ütős multiplayer(bár ez nem feltétlenül szükséges de nem bánnám).

szerk.: Azért az kell hozzá, hogy jól menjen a kis 660ti -men majd.

szerk2: Mennyire bírom az ilyen visszaszámlálókat 😛
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.03. 15:40:01

Terawatt
+fav nekem is. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz a "next gen" fallout 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

remélem fél óra múlva kapunk még szaftos bullshotokat, E3on meg gameplayt

Sheltem
+fav

A Bethesda a tervezettnél hamarabb élesítette a Fallout 4 hivatalos oldalát (most már nem elérhető), így idő előtt lelepleződött a sorozat negyedik darabja, ami az első információk szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Szemfüles rajongók a játék dobozképe mellett egy képet is le tudtak menteni az oldalról.

Visszaszámláló

Fallout 4 oldal

Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.06.03. 15:28:17