11630
-
harras25 #6880 Alapjátékon simán megy a MIB most már és jó mert hamar átrohanok Bostonon "A" pontból "B" pontba. A DLC-ken az FH-ban eleinte kevés volt, a Nukát meg most kezdtem, itt még most is az. Milyen már hogy egyetlen mocsáti kreatúrát ami elől a hubolistákhoz futottam öt tag fél óra alatt nyírt ki és csak azért sikerült nekik mert halhatatlanok (legalábbis gyanús hogy azok) ?
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.25. 07:02:35 -
harras25 #6879 Nálam a brahminok felmásznak a háztetőkre aztán nem tudnak lejönni. Covanantban meg a lakosok hullái ott oszlanak szanaszéjjel miközben már settlement nekem, de ennek ellenére az ágyaik nem használhatók és nem is tudom őket scrap-elni sem, ahogy a többi tárgyat sem. Csak a helyet foglalják. Legalább a turreteket ki tudtam cserélni sajátra. -
Zozo0122 #6878 Jaja, tudom már ezeket a dolgokat, csak beleélés van :D Mindenki tudja a saját "helyét", minden felszerelt settler be van osztva, de a tökéletesen újonnan érkezők nemegyszer bejöttek már az ágyamba, miközben én építgettem :D Ezért került be az elektromos kapu, bemegyek, bezárkózok és annyi, ha érkezik is közben valaki, be nem jut és nem is borít fel semmit :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.01.24. 19:42:23 -
Jelold ki az agyukat, es akkor nem mennek be :) Az elektromos kapu meg minden zart ajto csak addig jo, amig ott vagy te is "eloben" az adott telepulesen. Sajnos hirtelen megerkezesnel vagy alvasnal a motor reseteli a cellakat, ezert is van az, hogy az osszes npc egy helyre spawnol es onnan indulnak meg minden iranyban (amely spawn pont pl neha olyan idiotan van megcsinalva, hogy emiatt kerulnek tehenek a tetore). -
Zozo0122 #6876 Pofátlanok nagyon. Az új settlerek rendszeresen hozzám jönnek be aludni, ahelyett, hogy mennének a rájuk váró üres ágyakba :D Már az van, hogy 2 őr áll az ajtó előtt és elektromos kapu van, bezárkózok mikor otthon szerelgetek, hogy be ne jöjjenek az újak :D -
Anno irta vki, hogy egy ladaban tarolta a p.coret a PA allvany mellett, erre jott a settler, siman kiszedte es hasznalta a PA-ban :) -
ntex #6874 Azóta én is kiszedem belőlük inkább :D -
Malachit #6873 Én azért ezt az Öltönyös MIB-ezést kihagyom... Így is agyon tudnak verni egy ütéssel, nem kell hogy még az esőcseppek is sebezzenek. Igaz láttam olyan mod-ot amiben, ha nem zárt térben voltál konstans radot kaptál arcba, plusz havazás és kis látótáv = nukleáris tél. Kb. mint IRL lenne talán ennyi atom elpukkantása után. Na az survivalon durva lenne :D
PA-kat szeretik a settlerek felkapkodni. Én mindig kiveszem a core-okat belőllük.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.01.24. 13:46:10 -
ntex #6872 Am az vicces volt hogy Sanctuaryba gyűjtögetem a talált power armorokat, mindegyikben hagytam egy fusion core-t, azt egyszer csak azt vettem észre hogy az egyik settler power armorban mászkál a házak között, mondom WTF? Akkor vettem észre hogy az egyik hiányzik, gyorsan kitessékeltem belőle :D A kis huncut meg se kérdezett hogy kölcsönveheti e
-
Zozo0122 #6871 Nekem Mama Murphy bugolt bele a plafonba (ismert bug) úgy picsán lőttem, hogy átesett a tetőn :D Gyorsan fel is kaptam a székét és áthelyeztem máshova, amíg felkelt, mostmár perfekt minden.
Amúgy gondolkodom rajta, hogy felrakok survivalba egy konzol engedélyező modot. Nem csalni akarok, csak adott esetben bugot javítani, társakat megkeresni, ha véletlenül elveszne valamelyik, akkor megnézni, hogy hol jár, illetve 1-2 apróságot kitörölni settlementekről, pl az autósmozi csontvázaitól jó lenne ilyen módon megszabadulni, meg a póznáktól, amiket a tehén a járásával azonnal kitör a helyéről ha kicsit is hozzáér (biztos tudjátok, ott a nyitott bárszerű résznél) mert sajnos nem scrapelhetőek.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.01.24. 12:32:51 -
Although #6870 Vannak epic lények amik nem hozzád igazodnak a Far Harbouron is meg a Nukán is. A nuka egyes zónái önmagukban is mókásak, különösen a radioaktív zóna. Annál tök mindegy milyen szintű vagy legfeljebb pár perccel később töltődik fel fullra :) -
Igen, az Automatron lágy szellő azokhoz képest:)
Furmányos, hogy Fo3-nál is a mocsár/sziget kombó volt nehéz DLC szerintem. NV-nél meg talán a Dead Money. Ott volt szintén köd:) -
harras25 #6868 Level 45 körül mentem neki a Far Harbornak és 70 körül most a Nuka Worldnak. Komoly nehézségemelkedés volt nekem mindkettő az alapjátékhoz képest. Jó, csak egylövetű pisztolyaim vannak, de erőseket lőnek főleg lesből, Commonwealthon az legbrutálabb soknevű szörnyek is leesnek tőlük könnyedén, de a DLC-k más szintet jelentettek nekem. Az ellenség engem sebzésében meg még ennél is jobban, a 900-as HP-m páncél nélkül gyorsan fogy ezeken az külhoni expedíciókon főleg a Nuka-n.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.24. 08:47:34 -
Although #6867 lv25-35 körül lesz még nehéz, meg a automatron őrjáratok, eliteb mutánsok, gunners is tud meglepetést okozni, -
Malachit #6866 Itt nincs kit seggbe lőni sajna. Azt írták még, hoyg hiába konzolozták oda a karaktert, akkor se indult el a küldetés/event. Beszélni nem lehetett vele, vagy ha igen, akkor is csak semmitmondó dolgokról. Max a zsebéből lehetett kilopni a kulcsot a pincéhez és ha helyrerakta így a program véletlen az eseményt, akkor elkezdeni az egészet. De sokaknak még ezzel sem indult el. -
harras25 #6865 Nekem a doki volt bugos az Institute-ban, olvastam hogy lőjem seggbe és megjavul. Úgy lett.... -
harras25 #6864 Hát én ekkora májer nem voltam, hogy repülő gránátokat lőjek szét, a VATS-ot általában hanyagolom. A Nuka World-ön viszont kemény ellenségek vannak, öltönyben ha vagyok még a patkányok is lerágják a lábam. Vissza kellett bújnom a PA-ba és még is így elfutok néha a mocsár kemény hely eddig. -
Azt én is csak konzol megoldással tudnám előkeresni (gondolom ugyanonnan a wikiről)... -
Malachit #6862 Én PA nélkül megyek végig. Csak 2x használtam eddig. Az első DC -nél ahol úgymond a sztori kötelez rá majdnem és a robot kieg végén. 3-4 után már nem is gyűjtöm őket. 1 van a bázison, ha kéne, meg még 2-őt majd beszedek. Így lesz 1 általános célú, 1 rados és 1 hightec-es, de használni szerintem továbbra sem fogom őket, csak ha tényleg a kényszer adja.
Survivalon az igaz élmény mikor 1 dc lvl77-en koponyás és az utolsó lövést megúszva leszakítja a fejed egy ütéssel és kezdheted az utolsó 20+ percnyi vadászatot és barangolást az erdőben :)
A Rebeca2 meg másnak is lebugolt? Utánna olvastam, de konzolt nem használok (survi), így nem tudom hogy tegyem helyre az egészet. Odamentem a 3 rákból 2 hulla volt, a kapu nyitva, 1 eltűnt és a csávó se volt sehol, aki adná a random küldetést. Írták, hogy lehet utána ment a harmadiknak és megdöglött valamibe, majd a hulláját kiresetelte a rendszer, vagy csak be van valami elborult helyre ragadva. Nem ráz meg a fegyver hiánya, már túlléptem a szintjén, csak a jó kis event miatt csináltam volna meg. Valaki tud megoldást esetleg? -
Zozo0122 #6861 Én is Survivalban nyomom, mentés nélkül, level 18 vagyok most. Épp Lexingtonban irtottam ki a raider bagázst, de jelenleg nem nehéz nekem a game. Az első 10 level volt nagyon kemény, mostanra könnyebb. Gyakorlatilag simán kiírtottam a várost, szerencsére ezek még gyengék, illetve segghülyék. A PA-s raidereket is úgy öltem meg, hogy repült felé a gránát, azt még a levegőben szétlőttem, majd 1-2 fejes és kidőltek.(a felszerelésem meg egész jó már, de PA csak akkor van rajtam, ha épp találok és akkor onnan már pakolom is haza őket - az új bázis már épülőben van az autósmoziban) Összességében marha jó survivalon, soha többé nem fogom nélküle nyomni. Bár én mindig úgy kezdek egy játékot, hogy beállítások - legnehezebb fokozat. Nehogy már könnyű legyen, az nem buli, hogy level20-ra isten vagy bármiben. -
harras25 #6860 Én azért tudom hogy ritkán haltam meg az első 1-2 lvl-t leszámítva. Óvatosabb lennél, beindulna az evolúció :). Meg az elején lehet sűrűn ágyat tenni és találni, nem vesztesz sok időt.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.22. 19:20:11 -
Although #6859 Én PA nélkül játszok. :) Hidd el néha 5 percre is jut 2 halál mert jönnek és segítenek aki bajba van és low levelen, ha kiszúrnak PA nélkül akkor instant halál, erre nincs időm. :)
Edit: A raiderek a kedvenceim fellármázzák egymást is mikor végeztem már 3-al akik eleve szintbe 3-5 szinttel felettem vannak, még jön egy negyedik is jó kis durrogtatóval és lerobbantja a kis karim fejét, stb. stb.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 19:07:10 -
harras25 #6858 Próbáld ki egy karakterrel a survival level 20-ig. Lesznek mérges pillanatok de megéri. Lopakodó PA-ban el tudtam menekülni kivéve a repülőrovarok elől.... de marha nagy élmény ahogy írták előttem még a felfedezés is nem leszel egyhamar Diamond Cityben, viszont sokszor fogsz futni egyik ellenség elől a másik karjaiba és aztán izgatottan elfutsz és elbújsz és remegsz a bokor mögött ahogy hallgatod hogy egymást irtják. Mert nem fogsz nekik ugrani csak úgy, mert örülsz hogy még élsz. Én csak egylövetű pisztolyokkal haladtam, nagyobb fegyverekkel talán könnyebb.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.22. 18:55:03 -
Although #6857 Ja de ott van még rengeteg játék végigmenni a PoE-n még egyszer, meg kellene venni a Tyrannyt, jön a Numenera is....:) -
harras25 #6856 Hónapok alatt ? Ugyan hétközben nem is nagyon játszom, volt hogy két-három hét alatt meg egyáltalán semmi időm nem volt. De nem unod el a karaktered, inkább összeforrsz vele hisz vigyáztál rá. És nem vagyok mai gyerek, egyáltalán nem. Meg én kipróbáltam mindkét játékmódot, én ismerem a különbséget azért mondom. Össze se lehet hasonlítani az élményt, hidd el :).
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.22. 18:41:17 -
harras25 #6855 Ja igen még ez is. Csak ha kilépsz akkor 1x tudod visszatölteni az exitsave-ot. De nem veszik el az állás, egyszer újrakezdheted. -
Although #6854 Nyilván te vagy az egyik legtürelmesebb játékos, ha egy karakterbe is beleteszel 150 órát :) Lehet főiskola vagy még 30 alatt. Később már lehet te se engeded meg magadnak. :) Lehet aztán igen. :) -
harras25 #6853 Nem lesz oda, tök jól bírja az Alt+Tabot és hogy órákig van a tálcán. -
harras25 #6852 Nem szentségtörés dehogy. Csak a játékélmény és tudásnövekedés össze sem hasonlítható ha tudod hogy nem kár az életedért. A Nuka Arénába vezető út is azért volt ilyen hosszú mert úgy kellett mennem mint az életben is tenném: nagggggyon óvatosan, félszemmel hátra nézve, és ha valami nem stimmt, akkor azonnal futás az ellenkezőirányba, jobb gyávának lenni mint halottnak (és az utolsó ágytól újrakezdeni). Nincs 3x annyi idő benne, meg lehet tanulni így játszani, és egész más, hogy minden rezdülésre figyelsz. Nincs Rambo, szánalmasnak tűnő de iszonyat izgalmas túlélés van. Mint lenne a valóságban. És észreveszed hogy megtanultál így játszani hogy nem bízhatod el magad. Persze PA és sneak perkek nélkül nem tudom hogy lehetne eljutni level 30-ig. Majd legközelebb megtudom. De egyre kevesebbet halsz meg és a végén már alig. Mert félted az életed.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.22. 18:36:07 -
Although #6851 Igen 2 magos gépekre 1-2 GB kártyákkal. A tied már elmegy vele.
Esetleg ezt, de a képek alá írt VRAM alapján. :)
Egy próbát megér azért. Veszteni nem vesztesz vele semmit meg el lehet olvasni az ismertető részt.
igen a Beth se nagyon törődik az optimalizálással. Megteheti a moderek megteszik helyette előbb utóbb.
Op. Vanilia
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 18:00:40 -
ntex #6850 i5-6500, 8GB 2133-as DDR4 RAM, 3GB-os GTX 1060. Nincs probléma az fps-el igazából meg nem high-end gépem van, csak néha érzem hogy mikrolag van, és láttam mit írtak ennél a modnál és gondoltam lehet összefügg. De teljesen jól fut úgy általánosságban 1080p Ultrában
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.22. 17:43:24 -
Although #6849 Milyen géped van függ, először játssz a részletes beállítással meg az ini fájlokkal. Ha 60 fps a probléma, bár a 40-60 között nem hiszem nagyon észre lehet venni. Optimized textura nem erre való, talán a Vivid az segít. A város kikezdi a gépek többségét. És mindig vannak droppok nekem lagok is, elején rosszabb volt. -
ntex #6848 Egyébként újratextúrázó modot érdemes felrakni? A modnál azt írták hogy túl nagy textúrákat használ a játék ami még high-end gépeken is okozhat frame rate dropokat, ahhoz képest közelről ugyanúgy pixelesek a fal textúrák pl. még Ultra beállítással is. A frame dropokat én is érzem, néha mintha nem lenne meg a 60fps (ködös időben még jobban). -
Although #6847 Igen akartam mondani, csak nem tudtam, merre felé csatangolsz. Az első egy óra az arénát jelenti?
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 15:04:42 -
harras25 #6846 Na az elején van egy matrac ahová vissza lehet rohangálni ha van hozzá türelem... -
harras25 #6845 Maximum az ötödik alkalom hogy így jártam és kb 120-150 óra van a karakteremben, az érzést nem cserélem el a biztonságra, annál sokkal szuperebb a tényleges fallout survival élmény. Csak most a kurwaanyjukat.... és még vizet se raktak sehová. Persze most gyorsabban végigszaladok hogy tudom mi miután jön. -
Although #6844 Hát ja, főleg, hogy nagy nagy ritkán de van crash is. Ami még idegesítőbb. Bár mondom betonstabil lett. Biztos igaz amit Harras állít úgy a legszuperebb ha nincs mentésed, de még az F4-nél, sokkal sokkal jobb játéknál is zavarna ha egy órám kuka lenne. Szóval van három egyszerű mod amiből kettő vagyinkább az egyik mindenképpen immersion, meg kell találd egy szekrénybe bárhol a wastelandon a kazettát és akkor tudsz menteni. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.22. 13:23:25 -
Madi92 #6843 Ha manuális mentés nem is. Azért olyan lehetne benne, hogy félóránként ment egyet. -
harras25 #6842 Gratulálok annak a szemétládának amelyik a nuka wolrd első egy órájába nem tudott egy kurva ágyat berakni. Gondolom gyűlöli a játékosokat. -
Ooo.. ki tudsz lepni es ott folytathatod, lesz egy ilyen autosave ez esetre.