Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Ezek a modderek... <#vigyor3>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

woow <#wow2>
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ryder62
Na, csak én vagyok noob 😄 Azért nem volt fám, mert a settlementeken amit lebontottam, nem vettem fel. Bent maradt a workshopban. Gondoltam ha fát bontok, akkor a tatyómban landol. Murkwatert kigyomláltam, még egy huncut farönk sem maradt ott, lett 400 akármennyi fám.

rambozo: akkor inkább lebontom őket, úgy is csak nyűg.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Jól érted, de még csak le sem kell őket bontanod. Ebben a vidóban is látszik, hogy elég TABbal a workshopba helyezned őket.
Ryder62
Tehát ha jól értem: ha terjeszkedek a településemen és pl a csík 90%-ka betelt és beállítok egy rakás nem kellő fegyóval amit kiborítok a földre és lebontom őket akár vissza ugorhat a csík mondjuk 80%-ra, anélkül hogy a településen ténylegesen alakítottam volna?

Azt tudom hogy a legendary kis bicskámat meg szöges mutánsaprító falapátomat nem tudtam lebontani mert legendary itemek.

Nem a tatyóban lévő cuccok mennyisége, hanem az így lebontott cuccok mennyisége számít. Valami miatt úgy veszi a program, mintha valami építményt bontanál le, ezért levonja az épített dolgok számából, így felszabadul hely a további építkezéshez. Sajnos csak fegyverrel működik, az egyéb szétdobált és így lebontott tárgyakkal nem. Az "alapanyagokat" nem is kell szétbontanod, azt megteszi automatikusan, ha olyasmit használsz, ami benne van egy a workshop raktárában lévő tárgyban, a többi anyagot meg raktározza.

Count Adyn
Javaslom sanctuaryban belépni a workshopba és tolni egy /scrapall -t konzolban mielőtt bármihez is fognál, egyszerubb lesz az élet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ryder62
A tatyóban lévő fegyverek miért befolyásolják a felépítendő dolgok mennyiségét?

Kell a Local Leader perk és tudsz settlert supplier line-hoz rendelni. Odamész hozzá "építő módban" és Q.
Ez gyakorlatilag összeköti azt a településedet amiben indítod azzal, ahová küldöd. Ettől kezdve oda-vissza mászkál és a két település nyersanyag készlete (de csak az) közös lesz.
Ha Sanctuary-ból indítasz egy ilyen ellátót a Red Rockethez, onnan egy másikat pl az autósmozihoz, akkor mind a három nyersanyagát eléred a másik két helyen is.
A Provisionereknek adj megfelelő fegyvert meg páncélt, mert kinyirhatják őket út közben.

A Provisionert mindig ott számolják bele a létszámba, ahonnan indítottad.

A csík a jobb felső sarokban az ott megépíthető dolgok mennyiségét mutatja. Ha betelik, nem tudsz mást felhúzni. Úgy lehet csökkenteni a csíkot, ha kidobálsz pár fegyvert a tatyóból és építő módban "lebontod" őket.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.03.13. 17:55:14

Ryder62
Sancuary-t még nem pucoltam ki. Na majd átmegyek favágó szimulátorba. De lehet még az kéne hogy minden olyan települést bejárni ahol sok fa van. pl sunshine triding coop vagy Oberland station.

Van rá perk.
lvl6 charisma kell hozzá.
Minden településnél belemész a workshop-ba alapból adni fog x nyersanyagot.És minden workshop mást.
Viszont én meg azt kérdezném hogy nincs egy közös?Mert így baromira átláthatatlan kell x alkatrész aztán vagy veszek vagy járjam be a fél térképet a worksopok után hol van?Valami mód nincs hozzá vagy más megoldás?

Fákat scrapeld be, adnak vagy 20 egység fát.
Én most kezdtem újra, és azzal kezdtem, hogy a kezdő helyen, bedaráltam mindent. Így most lett közel 700 fa.
Ryder62
Hogy lehet sok fához jutni? Bejárom egész Common megyét, majd visszatérek a településemhez és kb 7-8 házalap meg is eszi az egész készletemet. Pedig fosztogatok rendesen.

A brahmint hogy lehet odaszögezni valamihez? Fel alá mászkál.

Ha megnyitom a workshop menüt látni a jobb felsőben egy csíkot. Az mi? Telítettség mérő? Hogy mennyi tárgyat pakolhatok le?

Benne, miután beállsz az Institute-hoz. Vagy mod.

Alapból benne van az instutite épületek "craftolása" vagy csak móddal lehet?

És only spicervassal játszom hardon 😄D
Nameg a dlckben lesznek a legütősebb fegyverek.én amúgy egy fegyvert sem fejlesztettem és nem is fogok se jelmezt se.ki korán kel aranyat lel, a feles a gyengék decije!
És ha kijön a G.E.C.K akkor vajh tudnak rá megoldást majd?
Azóta szenvedek ám rajta. 😄
Letöltöttem már minden amit lehet, de egyszerűen, ha fényforrás felé nézek, felzabálódik az fps. Alapból 80% körül pörög a Gpu fényforrásnál kopp 100%, azt már nem bírja. Cpu meg alszik kb.
old world blues, dead money,(honest hearts talán) the pitt, point lookout, ezek mind fasza dlc-k voltak, remélem majd a f4 is kapni fog legalább ilyen színvonalú "bővítést".

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ryder62
Na oké, de nagyon ritka az értelmes, és tartalmas DLC szerű mod. Kik azok akik legyártanak új területeket, ellenségekkel, küldikkel, sztorival, és szinkronnal? Nagyon kevés ilyen mod születne, és gyakorlatilag 0 lenne az olyan ami jó level designnel rendelkezne és lore hű. Mert utóbbival szoktak elvérezni. Kell az offical DLC, de tartalmas legyen és újdonságot hordozzon.

PiszkosFred
Ha gonosz akarok lenni, akkor azt mondom, hogy lehet nincs is ra szukseg, mivel a legtobb mod elerheto lesz konzolon (oke, leszamitva a nude es egyeb tarsait), igy lesz tartalom boven, nem kell annyit gyartani, mint korabban, mod support nelkul 😊

De nem akarok gonosz lenni, es mivel a SP ara is megnott, en bizok 1-2 minosegi cuccban. Aztan majd leglatjuk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ryder62
Far Harbor DLC-re kiváncsi leszek, nagyon Point Lookoutosnak tűnik. Bár szerintem max még 1 ilyen dlc jön majd a többi meg ilyen "szemét" lesz. Legalábbis nem úgy tűnik mintha agyon akarnák pumpálni normális DLC-kel mint a 3-at.

Mondjuk én építgetek, meg dekorálok is, szóval én nekem a szemét is jól néz ki a polcon. 😄
broman191
Én is megszállott scavenger vagyok, de bevallom, hogy egy bizonyos fejlettségi ponttól túl sok értelme nincs a guberálásnak, kivétel ha nagy settlement építgető az illető és többek között az alapanyagok vásárlásán is spórol. Tapasztalatom szerint ritka az igazán különleges vagy egyedi loot, akármilyen helyszínt nézünk, egy átlagos helyen 'kukázva' főleg ritka, hogy bármi igazán érdemlegeset találunk. Egy-egy legendary ellenfél több valamirevaló lootot dobott a sok-sok óra játékidőm alatt, mint amennyit akármerre szereztem nyitva tartott szemmel járva. Kukabúvár szemmel csalódás a játék... <#idiota>

Ti akik, olyan játékosok, hogy nem tudnak elmenni egy kuka mellett anélkül, hogy belenéznétek, hogy bírtok ezzel a játékkal?
Én szívem szerint, minden egyes kis részletet megvizsgálnék, de ekkora térképen ez kivitelezetlen szerintem, hogy minden kis izét megtaláljon az ember, szóval erőt veszek magamon és nem mindent kutatok át ami nem fő helyszín.
Városokban is annyi kutatni való van, hogy nem győzök magammal. 😄
és erősen ajánlatos a főbejáraton keresztül bemenni mert a hátul levő leszakadt kerítés után a roncsok közé szépen belehet akadni és onnét már csak konzolal lehet kiszabadulni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Robotics Disposal Ground, ha kifele nézel a kezdőhely hídjáról, akkor koppra balra kell menned.
"A bazi nagy robicseket, amit a kezdő hely közelében lehet feléleszteni, ha elküldöm egy messzebb található pontra, akkor kísérgetés nélkül is odatalál egyszer vagy biztosabb ha végigkísérem a long roadon? 😄"

Ez a robot hol van? Én nem emlékszem rá. Pedig a térkép feléig minden fűszálat nagyítóval néztem meg 😊
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.03.07. 09:58:00

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Köszönöm, akkor várok vele még.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Arra gondoltam, hogyha akkor ér oda mikor nem vagyok közelben, akkor is lemegy a fight? És ha pár -játékbeli- nap után megyek arra akkor meglesz a harc nyoma?
PiszkosFred
Harom honap, harom DLC nyarig, varj meg! Ha eddig kibirtad, ez mar nem oszt, nem szoroz. Hiba mindig is lesz benne, van akinek sose jonnek elo, van aki folyamatosan szop miattuk, erre egyszeru igennel/nemmel keptelenseg valaszolni.

Sziasztok!

Érdemes most már belekezdeni a játékba ha csak egy végigjátszást tervezek? Arra gondolok hogy az eddigi patchek után sok hiba maradt-e benne, és várható-e mostanában komolyabb DLC, ami miatt várjak még pár hetet/hónapot.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Elvileg akkor van értelme oda küldeni, ha Te magad is vele mész. Ő lesz a BodyGuard😊

Azzal együtt, hogy nekem nem sikerült elindítanom. Megadtam a célhelyet, közölte, hogy elindul és egy helyben topogott, nem mozdult semerre.
A bazi nagy robicseket, amit a kezdő hely közelében lehet feléleszteni, ha elküldöm egy messzebb található pontra, akkor kísérgetés nélkül is odatalál egyszer vagy biztosabb ha végigkísérem a long roadon? 😄
A windowed mod ne legyen bepipálva akkor megy teljesképernyőn.
Arra tud-e valaki megoldást miért nem fut teljes képernyőn a játék mert ha így játszom nem éles a kép és a zárnyitásnál csak homály van nem látszik semmi😞 már 178 órát szenvedtem vele lvl31 vagyok de rohadtul idegesít, hogy a monitor alján 10 cm nincs játék kép ráadásul ma az egyik betöltésnél forgattam a képet erre elcsúszott jobbra az egész és most jobb oldalon sincs képem vagy 10 cm .

És a következő pillantban a bódé mögül rád ugrik 1 DC boss és ketté tép, mert a kutya a hátszél miatt nem érezte a szagát 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Csak egy kép, de ami hangulat mögötte van az eszméletlen.

Szar idő, először érsz Diamod city körzetébe, útközben lelőttél pár gouhl-t, kutyád szimatol, mászkál a közeledben, sehol senki, távolból lövések hangja, s mindeközben, szól a Diamond city radio. Pörfekt. 😄
ekkh <#idiota>
broman191
<#eljen><#idiota>

Count Adyn
Best faceswap ever😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Railroad-ot addig toltam míg a 13at kellett volna szabadítani és mivel ott azt erőltették h használjak erőszakot nekem meg nem volt bajom az egghead-ekkel így hagytam a fenébe. (persze PAM és pszicho Tom végtelenített ugráltatgatásai is nagyban hozzájárultak h ne jöjjön be a frakció)
Hiába voltam jóban az inst-al nem volt olyan opció h beköpjem őket és kifejezetten gáznak éreztem h miután vezető lettem ott nézhettem Patriot rusnya orcáját. (Sehol egy "És dobjátok a földle, de dulván" opció) A bunker hill-i csatánál az opció h szólhatok a RR-nak semmit nem befolyásolt. Nem egy RR küldi Benny Hill bohózat volt mert engem nem bántottak a gépek míg a q idejére csatlakozó szerencsétlen kelt-feküdt szóval besétáltam, felmarkoltam a cuccot kisétáltam, quick travel.
Ezek szerint nem jutottam el odáig h bármit is befolyásolni tudjak de ilyen bénaságok láttán nem is érdekelt h őszinte legyek. BoS küldi kapcsán mentek a levesbe mind. (És Deacon perkje megmaradt :S)

Miután lement az end credits utána rákerestem h mi kell ahhoz h a Minutemen final Q trigerrelődjön és számomra nem logikus miért kéne az Institutal rosszban lenni hozzá. (pedig alapból velük terveztem befejezni)

Nem értem azt a részt sem h ennek is örülni kell mert milyen merész fiúk vannak a Beth-nél h így adták ki. Skyrimban millióval több quest van, akad ott is jó és választási lehetőséges.

Azt értem h miért estél hanyatt a S. után a F4 companion rendszerétől de ha nem ahhoz viszonyítunk hanem teszem azt a Mass Effect-hez / Dragon Age-hez / KotOR-hoz akkor bőven látható h van még hova fejlődni. (Nem olyan hatalmas léc amit meg kellene ugrani, pláne nem friss cuccok h ne lehetett volna ihletet meríteni belőlük) És akkor ilyen Planescape Tormentet, Baldur's Gate 2-t nem emlegetek fel.
Tetszik vagy sem de ebben a játékban sokszor marha értelmetlen volt h miért csatlakozik hozzám az adott figura; legjobb példa Hancock vagy Valentine.
[\spoiler]

Utoljára szerkesztette: Andule, 2016.03.02. 12:21:38
Vannak döntési lehetőségei milyen irányba viszed a viszonyt a inst. és a railroad között. Vannak rád vonatkozó döntéseid vannak, magas karizmával befolyásolható dolgok nem sok de van. Fel van azért építve. Közepes szintű? Lehet 😊 Társak is jók. Azt látom figyelembe vették a new vegas után valamennyire a mi kéréseinket is. Mondom csinálhattak volna skyrim szerű játékot is. Amibe még ennyi sincs. Neked kevés. Edit: Egy AA+-os cégtől ennél jobbat mint rpg, leszámítva a lengyeleket, nem fogsz kapni. Nézd meg mit művel a Bio a EA irányítása alatt. Ami neked kell az csak kickstarter szinten kapod meg.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.02. 07:26:50

No offense de hol kaptál te ebben közepesnél jobb sztorit vagy nem lineáris frakciókat?
Jobban várok egy raider telepes modot, új funkciókkal, és lehetőséggel, hogy kis raider bandámmal letarolhassam a teljes várost. Esetleg karóba húzós ficsörök is lehetnének 😊 Meg még sok minden ami volt az F3-ba is 😊
Edit: Meg persze kompánion modokat is mint az FNV-hez. raider kompánionokat,
Niner. 😄 Persze szolidabbak is jók lesznek 😊 Lehesen igazi Evil frakciót készíteni 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.01. 21:33:43

PiszkosFred
Jaja. Ahogy kijon a GECK, tuti, hogy lesz ebbol egy zombikkal teli (es mutansok, deathclaw, stb. nelkulii) TWD-re hajazo vilag, mert annyira adja magat az otlet a hatodik szeria (es vszinuleg a 7. egy resze) hasonlo kornyezete meg a FO4 uj ficsorok miatt (epitkezes, bazisvedes, lakok keresese, kereskedes a kisebb settlementek kozott, stb.). Csak tele kell rakni faval a kornyeket, mert az kell 😊

Tisztán érdekelt csak, jó oké, érdekelt, az etalonnak számító első részek után estél be vagy szimplán csak mindig ahhoz fogsz viszonyítani. Akkor már az is eredmény, hogy végigmentél rajta. 😊
Annyiba nézem másként már tudok örülni annak, ha egy ilyen cég foglalkozik azzal, ami engem is érdekel és nem egy skyrim 2-t kapok, közepes sztorival, lineáris frakciókkal, nulla szintű kompanionokal. A helyzet az, hogy mi a perem vagyunk az eladásban.
És itt kaptam
-élvezhető kompanionokat
-4 frakciót történettel
- jó mellékquesteket.
Nekem már ennyi is elég. Mert tudod, enélkül is el tudják adni 20m pl.-ban. Sőt a metacriticen már ezt se nézték be nekik, hogy nem sárkányköpeny, sárkányhős. szóval nem 8.2 hanem 6 alatt van nagyrészt ezért szerintem mert ez nem skyrim 2. Edit: gondolom az is betett nekik, hogy xp meg képességfa és nem fejlődés. Pedig én is arra számítottam beteszik az eladás miatt. Szóval részemről respect a Bethnek, hogy nem a 100%eladásra ment. Megtehették volna azt is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.01. 21:15:46

NV ~120 óra, F3-ba csak belenéztem (5-10). Miért?

WD-t azt hagyjuk pls, az első (és feltehetőleg egyben utolsó) hatewatch sorozat nálam. (+ van külön topicja)