Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
rambozo: akkor inkább lebontom őket, úgy is csak nyűg.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Azt tudom hogy a legendary kis bicskámat meg szöges mutánsaprító falapátomat nem tudtam lebontani mert legendary itemek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez gyakorlatilag összeköti azt a településedet amiben indítod azzal, ahová küldöd. Ettől kezdve oda-vissza mászkál és a két település nyersanyag készlete (de csak az) közös lesz.
Ha Sanctuary-ból indítasz egy ilyen ellátót a Red Rockethez, onnan egy másikat pl az autósmozihoz, akkor mind a három nyersanyagát eléred a másik két helyen is.
A Provisionereknek adj megfelelő fegyvert meg páncélt, mert kinyirhatják őket út közben.
A Provisionert mindig ott számolják bele a létszámba, ahonnan indítottad.
A csík a jobb felső sarokban az ott megépíthető dolgok mennyiségét mutatja. Ha betelik, nem tudsz mást felhúzni. Úgy lehet csökkenteni a csíkot, ha kidobálsz pár fegyvert a tatyóból és építő módban "lebontod" őket.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.03.13. 17:55:14
lvl6 charisma kell hozzá.
Viszont én meg azt kérdezném hogy nincs egy közös?Mert így baromira átláthatatlan kell x alkatrész aztán vagy veszek vagy járjam be a fél térképet a worksopok után hol van?Valami mód nincs hozzá vagy más megoldás?
Én most kezdtem újra, és azzal kezdtem, hogy a kezdő helyen, bedaráltam mindent. Így most lett közel 700 fa.
A brahmint hogy lehet odaszögezni valamihez? Fel alá mászkál.
Ha megnyitom a workshop menüt látni a jobb felsőben egy csíkot. Az mi? Telítettség mérő? Hogy mennyi tárgyat pakolhatok le?
Azóta szenvedek ám rajta. 😄
Letöltöttem már minden amit lehet, de egyszerűen, ha fényforrás felé nézek, felzabálódik az fps. Alapból 80% körül pörög a Gpu fényforrásnál kopp 100%, azt már nem bírja. Cpu meg alszik kb.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
De nem akarok gonosz lenni, es mivel a SP ara is megnott, en bizok 1-2 minosegi cuccban. Aztan majd leglatjuk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én szívem szerint, minden egyes kis részletet megvizsgálnék, de ekkora térképen ez kivitelezetlen szerintem, hogy minden kis izét megtaláljon az ember, szóval erőt veszek magamon és nem mindent kutatok át ami nem fő helyszín.
Városokban is annyi kutatni való van, hogy nem győzök magammal. 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ez a robot hol van? Én nem emlékszem rá. Pedig a térkép feléig minden fűszálat nagyítóval néztem meg 😊
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.03.07. 09:58:00
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Érdemes most már belekezdeni a játékba ha csak egy végigjátszást tervezek? Arra gondolok hogy az eddigi patchek után sok hiba maradt-e benne, és várható-e mostanában komolyabb DLC, ami miatt várjak még pár hetet/hónapot.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Azzal együtt, hogy nekem nem sikerült elindítanom. Megadtam a célhelyet, közölte, hogy elindul és egy helyben topogott, nem mozdult semerre.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Szar idő, először érsz Diamod city körzetébe, útközben lelőttél pár gouhl-t, kutyád szimatol, mászkál a közeledben, sehol senki, távolból lövések hangja, s mindeközben, szól a Diamond city radio. Pörfekt. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Railroad-ot addig toltam míg a 13at kellett volna szabadítani és mivel ott azt erőltették h használjak erőszakot nekem meg nem volt bajom az egghead-ekkel így hagytam a fenébe. (persze PAM és pszicho Tom végtelenített ugráltatgatásai is nagyban hozzájárultak h ne jöjjön be a frakció)
Hiába voltam jóban az inst-al nem volt olyan opció h beköpjem őket és kifejezetten gáznak éreztem h miután vezető lettem ott nézhettem Patriot rusnya orcáját. (Sehol egy "És dobjátok a földle, de dulván" opció) A bunker hill-i csatánál az opció h szólhatok a RR-nak semmit nem befolyásolt. Nem egy RR küldi Benny Hill bohózat volt mert engem nem bántottak a gépek míg a q idejére csatlakozó szerencsétlen kelt-feküdt szóval besétáltam, felmarkoltam a cuccot kisétáltam, quick travel.
Ezek szerint nem jutottam el odáig h bármit is befolyásolni tudjak de ilyen bénaságok láttán nem is érdekelt h őszinte legyek. BoS küldi kapcsán mentek a levesbe mind. (És Deacon perkje megmaradt :S)
Miután lement az end credits utána rákerestem h mi kell ahhoz h a Minutemen final Q trigerrelődjön és számomra nem logikus miért kéne az Institutal rosszban lenni hozzá. (pedig alapból velük terveztem befejezni)
Nem értem azt a részt sem h ennek is örülni kell mert milyen merész fiúk vannak a Beth-nél h így adták ki. Skyrimban millióval több quest van, akad ott is jó és választási lehetőséges.
Azt értem h miért estél hanyatt a S. után a F4 companion rendszerétől de ha nem ahhoz viszonyítunk hanem teszem azt a Mass Effect-hez / Dragon Age-hez / KotOR-hoz akkor bőven látható h van még hova fejlődni. (Nem olyan hatalmas léc amit meg kellene ugrani, pláne nem friss cuccok h ne lehetett volna ihletet meríteni belőlük) És akkor ilyen Planescape Tormentet, Baldur's Gate 2-t nem emlegetek fel.
Tetszik vagy sem de ebben a játékban sokszor marha értelmetlen volt h miért csatlakozik hozzám az adott figura; legjobb példa Hancock vagy Valentine.
[\spoiler]
Utoljára szerkesztette: Andule, 2016.03.02. 12:21:38
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.02. 07:26:50
Edit: Meg persze kompánion modokat is mint az FNV-hez. raider kompánionokat,
Niner. 😄 Persze szolidabbak is jók lesznek 😊 Lehesen igazi Evil frakciót készíteni 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.01. 21:33:43
Annyiba nézem másként már tudok örülni annak, ha egy ilyen cég foglalkozik azzal, ami engem is érdekel és nem egy skyrim 2-t kapok, közepes sztorival, lineáris frakciókkal, nulla szintű kompanionokal. A helyzet az, hogy mi a perem vagyunk az eladásban.
És itt kaptam
-élvezhető kompanionokat
-4 frakciót történettel
- jó mellékquesteket.
Nekem már ennyi is elég. Mert tudod, enélkül is el tudják adni 20m pl.-ban. Sőt a metacriticen már ezt se nézték be nekik, hogy nem sárkányköpeny, sárkányhős. szóval nem 8.2 hanem 6 alatt van nagyrészt ezért szerintem mert ez nem skyrim 2. Edit: gondolom az is betett nekik, hogy xp meg képességfa és nem fejlődés. Pedig én is arra számítottam beteszik az eladás miatt. Szóval részemről respect a Bethnek, hogy nem a 100%eladásra ment. Megtehették volna azt is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.01. 21:15:46
WD-t azt hagyjuk pls, az első (és feltehetőleg egyben utolsó) hatewatch sorozat nálam. (+ van külön topicja)