11630
-
Although #6920 Nem gondolom lesz lightosabb. Legfeljebb a moderek majd ügyködnek rajta. De 6GB alá semmiképp nem fog menni. Ez nagyon sűrűn texturázot város, merőben más terhelés mint a skyrim volt. A 2K verzióhoz is kell legalább 4GB kártya, hogy jól fusson a városban. Ehhez tényleg nem elég egy jó pc ehhez felső kategória kell. -
Ugyanaz a megoldas, mint a Skyrim eseteben, egy ingyenes onallo "dlc", amelyet megfelelo konfig eseteben orommel telepitesz, vagy gyengyebb gep eseteben nyilvan nem. De, mivel a munka/csomag kesz a PS4Pro miatt, igy kiadjak PC-re is, hogy akinek kell, az probalja ki. Lesz majd ebbol is lajtosabb verzio, gyengecske geppel erdemes azt megvarni. Vagy nem. A jatekos dont.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.01. 10:49:57 -
Although #6918 Ha jól olvasom, a pcdome-n, 1.9 akárhány patch része lesz, lehet majd választani ne töltse le? Vagy a setupon belüli új opció lesz? -
Jol latod. -
Although #6916 Majd optimalizálják, de ez a realitás. Az alap 2K szóval ez 4K texture lesz az meg zabálja a ramot. -
Malachit #6915 A fene vennem kell egy 1080-ast, kevés már ez a 290-es :P
Kb. közép téjékig eljutottam a parton. Közben letudtam a kínai bálnát is. A kapott három játékszert még nem próbáltam ki. Hatásuk nagyobb mint a megszokott zsíros bácsiéké? -
Jóózsf István #6914 Április elseje lenne??? A játékosok 99%-a le se töltse?
"58 GB-ot foglalnak majd az új textúrák. Emellett a gépigényt is feljebb emelik:
Processzor: Intel Core i7-5820 vagy erősebb
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB vagy AMD Radeon RX 490 8 GB
Operációs rendszer: Windows 7/8/10 64-bit " -
ntex #6913 Ja igen alapjáték terület. Am én is eleinte túl erősnek gondoltam őket, de mondom anyátokat :D Aztán rájöttem hogy a Hazmat Suit szinte teljesen elnyeli a sebzésüket (még jó hogy mindig magamnál hordok egyet :D), de azért mikor 2-3 lő rám egyszerre alig bírok célozni mert fel felrántja a képet a találatuk. Idegesítőek, plusz szeretettel dobálóznak Nuka gránáttal ami nekem ilyen mini nuke eldobható megfelelőjének tűnik és ha odadobnak egyet hozzám kb mehet is a quickload mert nem lehet időben elfutni a hatósugarából. -
Fallout 4 high resolution texture pack arrives next week for PC -
Although #6911 Nem Far Harbour, az elátkozott templom környékén, ahol a deathclaw van van egy közösségük, nagyon erős radioktív fegyvert használnak. Igyekeztem kikerülni őket általában. -
ntex #6910 Akkor mennek a levesbe :) Amúgy sem szimpatizálok az ilyen elmeroggyant szektás dolgokkal, legalább le lesz a gond róluk :D -
harras25 #6909 "nem számolja hozzá a város védelmi értékéhez a játék"
Ahogy az ágyakat sem , de azokat scrappelni sem lehet. Amikor saját turreteket telepítettem azok szétlőtték a régi turreteket saját maguktól. Legalább ennyi történt. De az egész covenantos rész trehány munka lett arra az esetre, ha ez a küldijének a kimenetele. Gondolom Bunker Hill se lett volna jobb, de ott nekem élve maradtak a lakók, mikor kitört a háború bölcsen csak az lőttem le akit muszáj volt a pincében és lopakodva, nem látta senki.
"Ezek a Children of Atom-osok kellenek valamire? "
Far Harbor ? Egy a három frakcióból akik között vagy békét teremtesz vagy egyikért kiirtasz egy másikat. Ha ölöd őket akkor elbuktad néhány küldijüket gondolom, és miattuk már nem fáj a fejed hogy esetleg őket akarod kihozni győztesnek. Esetleg próbálj bemenni Nucleusba, hogy lőnek-e rád. Teljes belépést csak tagként kaphatsz, de ez nem kötelez az elején semmire de lehet velük kereskedni. -
ntex #6908 Azért még unofficial patch után is maradt bug a játékban, kettő volt eddig ami súlyosabb:
Covenant-ba volt egy Minuteman-es küldi asszem "Defend Covenant", kiírtottam a támadókat de Jacob akinél le kellett volna adni mindig ugyanazt a mondatot hajtogatta Dan-ről és nem volt lehetőség a leadásra. VATS-ban valamiért pirosak a lakók meg Jacob is mintha ellenségek lennének, kivéve a macskát és a dokit. Érdekes hogy a város falán lévő turreteket nem számolja hozzá a város védelmi értékéhez a játék.
A másik hogy elértem a Rook Family House-hoz, illetve előtte volt valami misc küldetésem az egyik épületben de hallottam lövöldözést a közelben mielőtt beléptem az épületbe. Utána felmentem ahhoz a házhoz de csak 2 halott mirelurkot találtam ott, pár turretet amik számítógépre voltak kötve, meg egy bezárt pincét amit csak kulccsal lehet kinyitni. Uánaolvastam hogy hol lehet a kulcsot megszerezni de elvileg egy eventnek kéne itt lennie a megérkezéskor (úgy látszik volt is csak lemaradtam róla) és Barney adna egy küldit a mirelurkok miatt hogy aktiváljam a géppuska tornyokat és utána beengedne a pincébe. Viszont Barney sehol nincs az ég világon, a holttestét se találtam meg (volt aki csak a hulláját találta ott). Pedig a pincében elvileg van egy unique fegyver meg egy magazin is és nem lehet bejutni csak vele. Próbáltam bespawnolni az NPC-t de csak áll mint egy birka és nem lehet vele beszélni sem. Asszem ezt bebuktam akkor...
Ezek a Children of Atom-osok kellenek valamire? Engem megtámadtak a világítótoronynál így kiírtottam őket, később találtam egy tavat is a közelben ahol szintén ezek voltak, őket is kiírtottam. Nem egyszerűek, hazmat suit nélkül pikk pakk megesznek a sugárzást lövő fegyvereikkel, mondjuk párszor már a hajamat téptem a nuka gránátjaiktól is, elfutni se tudtam a hatótávjukból sose.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.30. 13:03:59 -
harras25 #6907 Mivel és lopakodó vagyok ADA-t hamar elküldtem Taffingtonba csörömpölni, a bénasága már irritált. MCCreadyval elmentem egy küldire, de 2x haltam meg ami Survivalban nem olyan jó dolog, szóval amúgyis erősebb vagyok egyedül a perkek miatt de ilyen társ végképp nem kell.
Na de Covenant:
A hullákat kivittem kapun kívülre. Azonban.... baszki inni akartam de pont volt a kút mellett egy nyavalyás ásó és azt kaptam fel. Mire a settlerek, az ÉN SETTLEREIM akiknek semmi közük nem volt az ásóhoz nekem ugrottak hogy "Thief !". SImán szitává lőttek, éppen hogy el tudtam úszni. Kicsit később visszamentem de még mindig megtámadtak. Otthagytam őket, visszamegyek NW-be, de ha legközelebb erre járok és még mindig lőnek rám kiirtom az egész kereskedelmi központomat... két companionom is itt lakik, ezek közül X6-nak tetszett dolog. Mégis mi volt ezen olyan vicces ?
Másik meglepi: hónapokkal a kiirtásuk után újra előkerültek a BoS-ok. -
Although #6906 A Bio mindig tiszta volt, mit jelent nekünk :) Jade Empire, DA, ME, messze kerültek önmaguktól.
A Beth sose volt kedvence a hardcore rpseknek. Mégis. Sose voltak a legjobbak, a Morrowind ok, egy pillanat amikor több lehetek volna mint amik lettek :) És mégis ez a banda egy kis tévúttól eltekintve, hozza 20 éve amit tud. A kis sztori írójukkal.
Mennyire gáz ez a világ istenítik őket egy játékkal amibe alig van jóra való karakter és lehúzzák őket azzal ami cseppet sem kevesebb mint amit korábban írtak. Mindig azonos színvonalon, lehet nem Gaider lehet nem CD Projekt, de van Morrowind, Oblivion majd Fallout 3, és most Fallout 4 mindezt egy utánozhatatlan open world környezetben. A skyrimet kihagytam az a kakukktojás, mindenkinek van. Piper story. -
Although #6905 Naaa.
Godrays fix
Várom a visszajelzéseket. Kinek, hogy mennyire javít. Elvileg és gyakorlatilag is javítja ezt a hulladék godrays dolgot. Beth komoly pénzeket kellene fizessen az ilyen modereknek!
Edit: Ultra beállítást kell használni elvileg minimális fps hatás van.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.28. 15:37:45 -
Amikor egyszer Ada kezdőpontjánál (amikor találkozunk vele) távolról lelőttem az ellenfeleket, szépen beragadt a questje, folyton nyögte, hogy keresi az ellenséges célpontokat (amikből már az összes mindent is kiszedtem), beszélni meg nem lehetett vele. Nosza, a konzolparancs megint segített... -
Malachit #6903 Erődöt tudtam és a szigetet is. A többi lehetséges settlerment hely, ami nem nyitott alapból arra voltam kíváncsi. (pl. nincs ott semmi, csak a munkapad meg csak pár bogár és ha takarítasz akkor Ada nyammog, hogy ha meg van a kapcsoló akkor lehet építeni oda, de persze azt nem leli az ember)
Tegnap volt pár órám és a radőrültek világító tornyától indulva a tengerkutató állomással bezárólag felfedeztem, leöltem, kiporszívóztam mindent. Beszereztem dísznek egy T51-es PA-t Slogba, de majd átviszem Hangman-be a másik mellé és átszerelem Rad-osra. Jól fog mutatni a másik semmire nem használt mellett :) Mászkálás közben összefutottam a kutyaárussal is. Mivel egy ruhaváltással 11-es karizmát tudok pattintani, most sikerült simán megvennem a kutyust. Vétel után elküldtem Sanctuary-ba haverkodni és tovább zörögtem az egyre bosszantóbban viselkedő Ada-val...
Jellemzően, ha leölöm a célpontját és az volt az utolsó ellenség a közelben, akkor kapok tőle egy pszi fejlövést, vagy valami mást ajándékba. Vígan lövi rám a rakétákat és a gránátokat ha ellenség van a közelemben, nem foglalkozva azzal, hogy abba én is beledögölhetek. Lassan veszélyesebb lesz rám nézve mint az ellenfelek. Lehet átszerelem közelharcira, mert idegbajt kapok tőle. Egyedüli előnye továbbra is a hatalmas teherbírás. :/ Ezeket a hibákat simán ki lehetett volna küszöbölni egy kis plusz programozással.
Ma, ha lesz időm benézek vízi városba a kalózkapitányhoz a puskájáért :) -
harras25 #6902 Ez viszont lehet. -
harras25 #6901 Nekem semmilyen MOD nincs fenn és tegnap a Láthatatlan Ember használta a fekvenyomó padot. Viszont a lólengésben minden telepes vérprofi, Berki Krisztián szánalmas amatőr hozzájuk képest.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.27. 08:13:59 -
ntex #6900 Nem tudom miért de újabban azt csinálja a játék hogy van mikor az fps leesik ilyen 15-20 -ra és elkezd rohadtul szaggatni, quicksave quickload után meg semmi baja. Sztem valamelyik mod kavar mert előtte nem volt ilyen eddig.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.26. 21:48:21 -
ntex #6899 És tényleg bevált. Köszi! -
rambozo #6898 Azt hiszem, hogy építő módban a turretekkel lehet lökdösni a lakókat és a teheneket. Esetleg próbáld ki, hátha segít. -
Although #6897 Általában kapcsolódó quest aktiválja. Az erőd az ami biztosan minutmenes. -
ntex #6896 Igazából már sok hasznom nincs belőle, mert már van 3 saját árusom Sanctuaryban akik kb ugyanazt árulják mint ő :) De am bírom én is az öreglányt, mindig ott ácsorog és cigarettázik szerencsétlen az út közepén mintha csak arra várna hogy hozzávágjak egy rakat cuccot.
Am nem tudom hogy mi történt de hirtelen csomó levegőben álló tárgyat látok mostanában, remélem nem valamelyik mod kavart be. Vagy lehet az unofficial patchet legalulra kéne raknom?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.26. 13:32:39 -
Zozo0122 #6895 Jó az ott :D Szerintem ne bántsd, mert akkor Carla nem jön többet. Jó találkozni az öreglánnyal az úton (valszeg így melléspawnol majd a tehene is) , mindig van vize meg néha antibiotikumja is. A többieknek ritkábban, Lukasnak kb. sosincs semmi csak páncélja :D -
ntex #6894 Sanctuaryban nekem is felmászott Trashchan Carla karavános tehene a háztetőmre... -.- Le lehet szedni onnan valahogy, vagy törődjek bele hogy ott fog nekem szuszmákolni örökké? -
Malachit #6893 Én a low weapont felraktam, de valamiért nem aktiválódik :/
Feldobtam még a textúra 2/4K-t is, szebb lett és nem akadozik. (Vivid Fallout - Landscapes - Textures in HD - ORIGINAL SIZE - LOWER RESOLUTION)
Felment a realistic road's, de nem változott semmi sem (gondolom ez se működik valamiért). Csak sötétebbnek kéne lennie az aszfaltnak tőle.
A True Storms - Wasteland Edition-t (sokat dobott a hangulaton és ha van kedve az embernek még állítgathat is rajta)
Végül felment az (Achievements), ami a modok mellett is engedi állítólag az acsik működését. (mert egy true storm és pár játék minőségét javító mod miatt miatt nehogy már bukjam azokat is. :/ )
Az unofi patch nem került fel, mert nem olvastam még utána miket javít.
Tegnap mászkáltam kicsit + csináltam egy maratont. Ez azt jelentette, hogy futottam egy Slog-Bunker-Good-Hangman-Slog kört szemét eladása és lőszer utánpótlás miatt. Ezt követően a tengerparti világító toronyból kiebrudaltam a rossz arcú lakókat.
Ada amúgy egy csomó helyen mondja, hogy ha valamit vissza kapcsolnánk, akkor lehetne settlermentet csinálni oda, látom is a munkapadokat több esetben, de nem aktívak. A Minute Man szállal válnának esetleg aktívvá?? -
ntex #6892 Vannak itt jó dolgok :D Találok egy ilyen asztronauta majom bábut egy autóban, kiveszem erre nagy dörrömbölést hallok mögülem, megfordulok és egy koponyás behemót jön felém. Még jó hogy voltak ott fák amik körül tudtam vele szaladni mert amúgy egy ütés voltam neki először :D -
Zozo0122 #6891 Amúgy abba gondoljatok bele, hogy ha a TES 6-ba is implementálják ezt a szintű bázisépítést, akkor az mekkora királyság lesz...:D -
Zozo0122 #6890 Szemezek vele, de még nem szedtem le. Igazából nekem annyi is elég lesz valszeg, hogy beküldöm moddal a konzolt és ott delete ami nem kell, így nyersanyagot se kapok érte és nem csalás :D -
ntex #6889 Építkezek nagy ritkán mikor épp van kedvem hozzá, de nem vagyok túl kreatív :D És nem survival egyelőre. Unofficial patch nekem is fent van, az alap dolog minden Bethesda játéknál
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.25. 18:40:20 -
Madi92 #6888 "Scrapp everything" mod is not an option?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.01.25. 17:58:34 -
Zozo0122 #6887 Nekem is van Full diologue interface, meg darker nights, meg még ez:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/8768/?
Ugyanis hánytam alapvetően a belső terektől, így hangulatosabb és félelmetesebb az egész. -
Zozo0122 #6886 Jah, Covenantnál hallottam erről, úgyhogy tegnap kivonszoltam a tópartra a hullákat és felgyújtottam az egészet. (Sajnos így nem szenesedtek el, mintha égéstől haltak volna meg, de egy próbát megért.) Mind1, így hogy kivonszoltam őket, hátha nem spawnolnak vissza. Ha igen, akkor egyben hazaviszek innen minden nyersanyagot és hagyom ezt a helyet, a Taffington Boathouse úgy is ott van mellette, ott már vannak telepesek, ha kellene vmi. -
Madi92 #6885 Attól függ. Survival vagy nem survival. Építkezel vagy sem? :D
Amúgy nekem:
Full dialogue interface; Unofficial patch;
-
ntex #6884 Azért csak belenyúltam a modolásba mert mondom miért ne. Felraktam kezdésnek modokból a DEF_UI-t meg hozzá a Valdacil's Item Sorting-ot azért így nem kicsit jobban áttekinthetőbbek az inventoryk.
Beraktam még ezt a Fallout 4 Enhanced Color Correction modot (F4ECC) de alig látni valami különbséget, kicsit mintha talán élénkebbek lennének a színek. Láttam van még armor meg weapon smith extended mod, de ezeket nem tudom be merjem e rakni (nem akarom hogy nagyon felboruljon a balance). Esetleg van valakinek ezekkel a modokkal tapasztalata?
Lowered weaponst is néztem de végül nem raktam fel mert az nem tetszik benne hogy minden lövés után egyből leengedi a fegyvert. Van még ajánlott mod amit érdemes megnézni? -
harras25 #6883 Sokkal gyorsabbnak tűnik mint PA-ban, a sima páncélokat meg nem próbáltam. Nagyon gyorsan keresztülrohanok a pályán. -
Although #6882 mocsári az epic, magas sebzéssel, és magas damage treshold. Ki kell kerülni őket :) -
Malachit #6881 Az miben segíti a rohanást, hogy MIB-ben vagy???