Malachit#6862
Én PA nélkül megyek végig. Csak 2x használtam eddig. Az első DC -nél ahol úgymond a sztori kötelez rá majdnem és a robot kieg végén. 3-4 után már nem is gyűjtöm őket. 1 van a bázison, ha kéne, meg még 2-őt majd beszedek. Így lesz 1 általános célú, 1 rados és 1 hightec-es, de használni szerintem továbbra sem fogom őket, csak ha tényleg a kényszer adja.
Survivalon az igaz élmény mikor 1 dc lvl77-en koponyás és az utolsó lövést megúszva leszakítja a fejed egy ütéssel és kezdheted az utolsó 20+ percnyi vadászatot és barangolást az erdőben :)
A Rebeca2 meg másnak is lebugolt? Utánna olvastam, de konzolt nem használok (survi), így nem tudom hogy tegyem helyre az egészet. Odamentem a 3 rákból 2 hulla volt, a kapu nyitva, 1 eltűnt és a csávó se volt sehol, aki adná a random küldetést. Írták, hogy lehet utána ment a harmadiknak és megdöglött valamibe, majd a hulláját kiresetelte a rendszer, vagy csak be van valami elborult helyre ragadva. Nem ráz meg a fegyver hiánya, már túlléptem a szintjén, csak a jó kis event miatt csináltam volna meg. Valaki tud megoldást esetleg?