A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • lippet
    Sziasztok! Nem rég óta kezdtem el játszani eme játékkal, s mostanra felmerült bennem néhány kérdés, bízom benne, hogy tudtok segíteni bennük.

1.) Létrehoztam egy buszútvonalat a kertvárosi részben, de a rendszer kiküldött rá !95! buszt, így nagy dugót generálva a forgalmasabb részeken. Hol tudom beállítani, hogy egy adott vonalra hány járművet küldjön ki a garázs?

2.) Steam műhelyből rengeteg jó dolgot lehet letölteni. Éltem is a lehetőséggel, csomó járművet lecseréltem. Beállítható az valahol, hogy a fent említett buszútvonalon csak az általam a játékba rakott buszok fussanak, ne vegyesen a gyárival? Elég nagy a kontraszt a két járműtípus között (ugyan ez pl. a kukásautóknál).

3.) Miért van az, hogy egy "x" sávos úton szinte mindenki csak a szélső sávban autózik? Tegyük fel, hogy két sáv kanyarodik jobbra, de mindenki a szélsőben "sorakozik fel" a kanyarodásra, s így elég méretes dugó alakul ki.

Hirtelen ennyi! Köszönöm!