Grid Autosport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom ki hogy van vele de egy fémtoknak vagy akármilyen autos makettnek jobban örülnék mint ilyen szottyadt szaroknak.
Next PC upgrade: 2022
"5) You'll be able to do split screen cups with a friend where you both race for the same team. Not the full career though.
6) No LAN mode at this time"
ééééé sajnos "no pit stops sorry".
De azert egy alap, normalis auto-, kormany- es FFB-kezeles beleferhetne😊
Mondjuk picit fura, hogy ugyanazt a 3-4 pályát mutogatják, meg pre-alpha footage 2 hónappal a megjelenés elõtt, de õk tudják... 😊
Aki meg szimulátort remélt attól vagy most ettõl azt nem értettem eddig se, hiszen a GRID egyáltalán nem, elõtte meg a TOCA sem volt igazából szimulátornak mondható, nem is az a cél vele, sohase volt. <#nemtudom>#nemtudom>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
(Mondjuk a GfWL szarakodás esetleg még miatt hozzánkvághatnák a DiRT3 DLC-ket Steamen, akkor újra lenne valami a szememben a CM <#vigyor1>#vigyor1>)
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De a ebben a részben újból lesz ....
(Érdekes, hogy semelyik játékfejlesztõ céget nem érdekelte a BTCC az utóbbi idõben, most meg hirtelen kettõbe is bekerül.)
Modjuk az vicces hogy a bemutató vidiben meg a Hockenheimringen mennek. 😄
https://www.youtube.com/watch?v=uC8jFfM6FfA
Bár a videóban nem látszik én még számítok egy BMWre is hiszen ahhoz is megvan a modelljük. Bár a Grid2ben már az új hátsó lámpa volt. A brit bajnoksában meg nem ment olyan.
A Régi Toca Race Driver-ekben pont azt szerettem hogy választhattam career módban hogy merre megyek tovább. Grid1re nem nagyon emlékszem hogy volt (2õt nem is próbáltam, túl sok utcai kocsi/pálya...), de pl a Dirtbe azt utáltam hogy minden feladatot meg kell csinálni hogy mehessek tovább, gate crasher, meg hasonló hülyeségek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerintem
De valóban a legbosszantóbb dolog amit eddig tapasztaltam játékban: van egy teljesen jó cucc, nem HC de elég szépen tudna muzsikálni, erre televágják mindenféle TC-vel, meg stability helppel, és nem lehet kikapcsolni .... Brrrr!!!
Le is szarnám ,de olyan versenylebonyolítás van, ami a világon sehol, erre ott vannak benne ezek a vackok ....
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem ertem, miert nem tudnak normalis kormanyzast es FFB-t csinalni, a cockpit allitasrol mar ne is beszeljunk (bar eben mar az is csoda, hogy lesz valamilyen cockpit)😊)))
Az F1-et is kiadjak evrol evre, es minden evben meg kell csinalni ugyanazt, hogy hasznalhato legyen, eleg idegesito. Eszrevehetnek, hogy miket csinal meg a nagykozonseg azonnal, ami elev szar, hianyzik, nem jo stb.
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
“If GRID 2 raced off into a more narrative-led world of racing with more accessible controls, it’s clear that for many of you, that wasn’t what you wanted or expected from GRID 2. So with GRID Autosport we had the opportunity to make a much more focussed motorsport game, a desire that many of you have expressed directly to us, and a game that in spirit goes back to some of our earlier titles in terms of content and handling.”
The handling is said to be more authentic to ensure that each car has its own personality across all disciplines. These include Touring Cars, GT, Single-Seaters, Muscle Cars, Drift, Supercars, Hypercars, Time Attack, Prototypes and more.
Parasite Eve 2, best game EVER!
szerintem
A Codemasters annak rendje és módja szerint be is jelentette a széria következõ darabját, amely minden eddiginél teljesebb élményt kínál majd.
A Codemasters az egyik legnagyobb múlttal rendelkezõ csapat a versenyjátékok terén, a nevükhöz fûzõdik a Dirt, a Grid és az F1 széria, valamint a korábbi Colin McRae részek. A csapat amellett, hogy egy új IP-n is dolgozik, a múlt héten megszellõztette, hogy mára nagy bejelentéssel készülnek, ami most meg is érkezett.
A Grid széria harmadik része a Grid Autosport nevet kapta, és a fejlesztõk fogadkoznak, hogy ez lesz messze a legjobb része a sorozatnak. Amellett, hogy megõrizték a korábbi részek autentikus érzését, rengeteg extra feature-t pakoltak a játékba, ezzel is bõvítve a lehetõségeinket. Az új epizódban hosszú éjszakai futamok is helyet kaptak, valamint a sokak által hiányolt belsõ nézet is implementálásra került.
A karrier mód során csapattársakat toborozhatunk és szponzorok kegyeiért küzdhetünk, míg az online csatározásokban hetente különbözõ kihívások, tabellák és klubbok egymást közti versenye vár majd ránk.Összesen 5 különbözõ versenystílus, 22 helyszín és több mint 100 pálya áll majd rendelkezésünkre, ahol összemérhetjük tudásunkat az ellenfelekkel.
A Grid Autosport megjelenése június 26-ra várható PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. A galériában találtok még néhány képet, érdemes szemezgetni közülük.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022