744
-
#184 amúgy meg nem ezeket az idióta videókat kell nézni, lehet már volt de ez legalább értelmes.
-
#183 A muszerfal tetejeig ero nezet harom monitorral meg tokeletes is lenne. :)
Ha lehetne , minden jatekban addig tolnam elore :) -
#182 de, ennyi amit most látsz, ez ugyanaz ami a Grid2-ben is volt rajongói módként megcsinálva... :DD -
#181 Hát az sok játékban olyan :)))
Engem meg a legkevésbé ez érdekel :) -
#180 Most akkor ez a belsőnézet végül még se lesz megcsinálva ? -
#179 Engem az erdekel legjobban, hogy amiota hasznaljak ezt az engine-t, sok-sok eve, keptelenek voltak megoldani, hogy toltes kozben ne akadozzon a tolto kepernyon az animacio. Vajon megelem-e ezt a javitast, igy az utolso rokabornel, vagy sem :)
-
Csokis #178
-
Csokis #177 -
#176 olyan szép ez a belsőnézet :DD
-
CamelX #175 "Not one, but two cockpit views". Wááá! :))) -
#174 ha megint nem lesz ingame chat, tuti hogy kárt teszek a környezetemben... -
Csokis #173 GRID Autosport Preview -
#172 elsőre én is szerettem, de később már az agyamra ment. a sok balfasz sose tudta multiban normálisan bevenni az 1-2-3as kanyart. -
#171 nekem bőven elég a tartalom.. csak valaki konvertálja majd ár rF2-re vagy AC-ra.. :D -
#170 Jaja. -
#169 Egyelore azon izguljunk, hogy ertelmes autokezeles es FFB legyen benne;)
Mert hiaba a tartalom, ha "hasznalhatatan":P -
#168 Az egyik kedvenc pályám... és alig szerepel játékokban.
Nekem a GRID 2 kimaradt, nem voltam hajlandó feltenni... :) -
#167 remélem nem lesz megint elbaszva a matchmaking, így végre mehetünk a gp pályán is, nem csak azon a nyamvadt indy-n... -
#166 aztán miért ? Grid2be is volt.. úgy mint ahogy a lista fele is legalább.. a maradék meg Grid pálya.. :D -
#165 Igen, gondolom. De DLC formájában jöhetnének. -
PacsutaTibi #164 Szerintem ez a lista már nem fog változni.
Lesznek jó pályák, bár mondjuk a Brand Hatch Reverse verziók furák... :S -
#163 Red Bull Ring, el sem hiszem. -
#162 Na, ha azok bele kerülnek akkor megveszem:D -
#161 a Super Tourers-be még jöhetett volna Volvo, Mercedes, Nissan.. :D -
Csokis #160 The Cars of GRID Autosport -
#159 eddig is ez volt a neve, csak sokan Portimao-nak hívják, de a Hungaroring-nek se Mogyoród és főleg nem Budapest a neve, mégis sokan úgy hívják külföldön :D
egyébként a Hermann Tilke-által tervezett pályákat szokás Tilke pályának nevezni.. az Autódromo Internacional do Algarve-t pedig Ricardo Pina tervezte... tehát akkor ez.. :D -
RYO21 #158 Annyira idegesít, ez az új Autódromo do Algarve név :D -
#157 http://blog.codemasters.com/grid/06/grid-autosport-track-list/ -
#156 Végre úgy néz ki az ékszaka, mint az éjszaka ! :)))
-
#155 Csoxa , hogy birta ebren :)))) Amugy ugy emlekszem, higy valami 20-30 koroset is lehet allitani. -
#154 RACE 1/2 (2 LAPS)
Jo lenne, ha a nehezsegi szinttel a korszamokat is lehetne allitani, mert igy azert kicsit gagyi:D -
Csokis #153 -
PacsutaTibi #152 Felkerült azóta még két videó. Az egyik a másik endurance futam. A harmadik az egy F3as futam. Jónak tűnik, nem szim, de ezt nem is várta senki. Viszont nagy hülyeség hogy ahogy lejár az óra vége az időmérőnek, futamnak....
Az F3ban azt mondta nincs is gumikopás mérő :S
Ott volt Valami Autosport Raceway, ami kitalált lenne? Pályarajz alapján nem ismertem fel. -
#151 Igen, valami hasonlo lehet:)
Foleg ha meg visszapillanto is lenne benne...:) -
#150 jé, kiadják a Grid 2-es cockpit módokat új játékként ? -
CamelX #149 Első blikkre egész ígéretes. Kb. azt hozza amit a 2-estől vártam volna. A cockpit view-ra viszont még mindig azt mondom hogy félmegoldás. -
RYO21 #148 Kis gameplay
-
#147 -
#146 -
#145 Le Mans Prototype... :D