744
-
#105 -
Csokis #104 Grid Autosport: Del Jarama track videó! -
#103 Megmondom mit.
IndyCar Dallarát, Superspeedway konfigurációval(!), F1 pályán. -
#102 http://www.racedepartment.com/grid-autosport-yet-another-arcade-racer-nope/ -
#101 -
#100 Jó az EGO, nagyon, tud az mindent .
Azzal nem lesz baj, inkább az a kérdés mit mernek most bevállalni ?! :D -
#99 Jól hangzik! Bár kicsit érdekes, hogy egy elvileg utolsó felvonásos engine-re épülő, rókabőr játékhoz külön ilyen dolgokat fejlestenek. Kíváncsi leszek, hogy vajon tényleg véglegesen szakítanak e az EGO engine-el vagy netán PC-n ismét fogunk vele találkozni, netalántán az új motor is, már ha lesz ilyen, szintén az EGO egy továbbfejlesztett változata lesz e? Minden esetre bíztató, hogy a Grid2 ész nélküli, minden megfontoltságot nélkülöző játékmenete helyett, a sérüléseknek köszönhetően éppen az ellenkezőjére ösztönöz. Na de majd meglátjuk ha kint lesz :) -
#98 http://blog.codemasters.com/grid/05/the-damage-of-grid-autosport/ -
#97 Nem a Codies pártját akarom fogni mert nyilván vannak dolgok amik vitathatatlanok, de ők talán egyedüliként, már ami az autós műfajt és a PC-s szférát érinti, nem a mostani tendencia szerinti, 1/4 vagy 1/2 játékokat dobnak ki teljes áron amiket a beígért megjelenést követően évekkel mérhető csúszással sem adnak ki. -
#96 Gépigény:
Codemasters Blog
Autosport_system_specs
GRID
GRID Autosport PC System Requirements
By Ben Walke @BenWalke · On May 1, 2014
Thinking of picking GRID Autosport up on PC? Want to know the minimum and recommended system specs? Wondering if your graphics card will be supported?
Good news! We’ve put a lot of effort into the optimisation of our PC version of GRID Autosport and even on lower spec machines you’ll see some great performance.
Minimum:
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Memory: 2GB RAM
Graphics: Intel HD3000 or AMD HD2000 Series or NVIDIA Geforce 8000 Series
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 15GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcard
Recommended:
OS: Windows Vista 64 bit, Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit
Processor: Intel Core i7 or AMD FX Series
Memory: 4GB RAM
Graphics: Intel HD5200 or AMD HD7000 Series or NVIDIA GTX600 Series minimum 1GB RAM
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcard
Supported Graphics Cards
Intel HD3000 Series, HD4000 Series, HD5000 Series
AMD Radeon HD2000 Series, HD3000 Series, HD4000 Series, HD5000 Series, HD6000 Series, HD7000 Series, R7 Series, R9 Series
NVIDIA GeForce 8000 Series, 9000 Series, GTX200 Series, GTX400 Series, GTX500 Series, GTX600 Series, GTX700 Series
AMD Fusion A8 or higher
-
#95 Amiota a MAC-nek x86-os az alapja, somindent atpakolnak ra, egyszerubb az elet;) -
#94 Egy picit off, de azért annyira mégsem: A nagy várakozás közben újra beüzemeltem a jó öreg GRID-et, és eszembe jutott, hogy konzolra jelent meg hozzá DLC, így hülyeségből rákerestem. Nem kicsit néztem, mikor megláttam a ModDB-s linket a PC-s verzióhoz, ráadásul nem valami mókolt szar, hanem egyenesen a Mac-es verzióból származik. Csak bemásolod, és megy is. Az milyen már, hogy még a Mac-es verzióba is képesek voltak betenni, de a PC már nem ment? Egy egyszerű srác meg lazán átrakja? És azért nem kis apróság, mert bár csak 1 új pályát ad (Bathurst), de 18 új gépet. Egyszerűbb volt szarni rá, tény. Meg lelőni a szervereket. GRID Autosporttal kapcsolatban is megy a duma, hogy "TERMÉSZETESEN cockpit nézettel, mert nem is anélkül nem is létezhet autóverseny, hát hogyan mááár". Khm. A Steames DiRT2, DiRT3 (gondolok itt a gfwl-ra, de vonatkozik a dlc-kre is) sem lesz már soha normálisan megcsinálva. De azért vedd meg a legújabb játékunkat 15.000-ért, paraszt. Bocs, csak ennyi off, szánalmasan szar brigád ez a Codemasters. (Azért várós az Autosport, ez meg elég sokat elmond a műfaj felhozataláról.) -
#93 Az nem lehet , hogy jó warez védelem ? Ha nem csak simán kicserélődik ,felülíródik néhány file, hanem kicsomagolja, beépíti ezer helyre, akkor az elég cumi, ha mondjuk két hetente tolnak rá egy "javítást " :D
Értem amit mondasz, de eddig akkor miért nem hagyta úgy senki ? :D -
#92 Mert nem tart semmeddig a PC-vel fogalkozni: az eredeti texturakat nem butitjak le, hanem egyszeruen bemasoljak, es mar kesz is van:DDDD
De promo szovegnek tokeletes, legalabbis annak, aki erre bukik;P -
#91 Mondjuk ez is igaz, igen, nagy választék nincs .... -
#90 Mert akkor ki más tenné? Egy piac van pc-n ahol kb mindenki szarik bele van 2 féle autos cucc azt jóvan. Majd hülyék lennének nem ott teret nyerni maguknak.
Ez nem fps amiből évente jön 567millió db. -
#89 Ebbol az egeszbol egy dolog izgat : miert foglalkozik egy ekkora ceg kulon, pluszban a PC-vel ?
Amugy ha nen csak a szokasos kamu dumak ezek, nagyon tepernek, lehet erzekenyen erintette oket, higy a Grid2 a kutyanak sem tetszett. :)) -
#88 Grid Autosport - 5 gigabájtnyi plusz textúra PC-n -
#87 Én mindig bízom benne, hogy az ta pici plusszt hozzárakják ( vagy épp kihagyják a scriptek közül :))), ami kell ahhoz, hogy ne gyufásdoboz legyen az autó.
Az F1 elment nálam, vízben kopottan kifejezetten jó. Csak az F1, annak bármi jó, mert az felőlem bármilyen lehet igazából :)) -
#86 En is megnezem majd, termeszetesen:P
Ennel a foldhoz csapasnal a kamera is ratesz egy lapattal, az biztos.
De ismerve a Codies cuccait (foleg az F1 alapjan), elofordulhat hogy szet van scriptelve az egesz.
Majd kiderul. Nem vesztek semit ha kuka. Talan/valszeg ez is megtalalja a celkozonseget, es a Codiesnek ugy is az az elsodleges (bevetel).
Ez valszeg egy jol osszelapatolt cucc lesz, egy utolso eresztes a regi engine-bol, a regi gepekre. Beletolnak mindent (funkciok+tartalom), uj nevvel, meg kiaruljak utoljara a cuccokat, kifacsarjak az utolso lehgetoseget is:) -
#85 Sokat én sem várok, de megnézem majd :) Amúgy a többi videón nem látszik ez a fura dolog, szerintem mivel az eleje ér le előbb, ott hozzácsapja a hátulját a földhöz, azért látszik úgy mintha lehúzná valami :)
Olyan nagyon nem néz ki rossznak, a többi videón szépen arrébb dobja a kerékvető, stb . Meglássuk :) -
#84 Korabban is volt gravity-cheat az auto, script, nehezseg es egyeb beallitasok kozott, ez is boven kinez annak. Eleve az egesz auto es felfuggesztes mozgas "gyanus", valszeg ez egy kompenzacio, hogy hasznalhato maradjon leerkezes utan:)
En nem rugozok rajta, nem hianyzik a progi, van sok mas. Az eddigiek alapjan, ezt vakon nem veszem meg, az tuti:) De valszeg kiprobalas utan sem:)
A Grid2-ot leteszteltem, de meg ingyen sem kellett, meg az ISO-t is toroltem:D -
#83 Jah, vagom, az szerintem csak az idetlen kameramozgas miatt latszik ugy, mintha valami odacsapna hirtelen a foldhoz. :)Azert ezt mar otven eve tudja a Codies , csak nem rontjak el . :)))) Aztan persze itt barmi elofordulhat :) -
#82 Őőőőő az mi amikor az elején az Audival megy vagy mivel és ugrat?????? és repülés közben mintha megnőne a gravitáció??? K. fáradt vagyok de kurva vicces:D -
Nyiri #81 Nagyon szívesen :D -
#80 GRID Autosport - két pályát is bemutattak -
#79 Az EGO engine-ről sok mindent lehet mondani csak azt nem, hogy csúnya! Különösen igaz ez ha kimondottan PC-re vetítjük a dolgot, mert ilyen értelemben példaértékűnek mondható, már ha csak kimondottan a grafikára szorítkozunk. Nyilván a cockpit kidolgozásról, ami a végleges változatot illeti, csak találgatni tudunk, és az eddig leírtak csak eszmefuttatások. -
#78 Köszi Emese drága ! :D -
Nyiri #77 Nagyon úgy tűnik hogy Forza koppintás akar lenni csak fos grafikával :P -
#76 Az autók belsejével nem akarnak valamit kezdeni ? -
#75 -
#74 Ez nem a cockpit nézet, van olyan is amiben látszik a kormány ahogy szokás... Csak nincs kidolgozva a műszerfal, valszeg külső nézetes modell, hatszögletű minden, homályosítva van, hogy aztán az olyan marad-e nem tudom :DD
Amúgy szeretem ezt a nézetet, kormány az van nálam, igazából nem kell kettő :)) -
#73 Kicsit onboard kamera jellege van, jo lenne kicsit tologatni a poziciot:) -
#72 Nem kötelező az ! :DD -
PacsutaTibi #71 Csak azt a felette lévő cuccokat lehessen kikapcsolni mind...
Meg ezt a visszavonósdit sem szeretem ami itt bal alul van... Régen mit össze kellett szenvedni egy-egy pl. 3. helyért. Itt meg ha kicsúsztál csak vissztekersz és folytatod a hiba előttről... Sokkal lerövidíti a játék végijátszásának idejét. -
#70 Nyomvonal az lesz dögivel, az biztos, oda-vissza, erre-arra ...:)
De az nem baj ....A négy kis téglalap talán a gumikat jelöli, ha az ,akkor jó jel, talán kopni is tud vagy valami ... -
PacsutaTibi #69 Az első és 16. helyen is Nikolaos Szabó honfitársunk van?
Ezt a gáz elvevősdit nem szeretem...
(AC-be legalább ki lehet lőni...)
" A karrier mód érdekessége még, hogy nem kell az összes ágban győzedelmeskednünk (túraautó, F-3, muscle, prototípus stb.), összpontosíthatunk csupán egyre, az is elég a sikerhez."
Így hírtelen jó sok pályának tűnik. Mondjuk egy ilyen utcai városi pályán mint a San Francisco több tíz nyomvonal is kialakítható. -
-
#67 Ismerős valahonnan :) -
#66 Apró info, pályaelhagyásnál elveszi a gázt egy időre a játék büntetésként .