744
-
#144 ahh, sorry rossz helyre ment tenyleg :) -
#143 Ac-ban ? :)))) -
#142 na most bent vagyok egy szerveren a fuven mentem visszafele egy picit, aztan egy ido utan bedobott a pitbe es irta, kovetkezo hasonlo esetnel kivag :) -
#141 csak bejöttem és az LMP-n akadt meg a szemem :D -
RYO21 #140 -
#139 hogy jön ide a politika?:D -
#138 fogalmam sincs mi van benne :))
ez tényleg ilyen próba termék, utolsó cucc a régi EGO verzióra, megnézik mit lép a közönség egy picit "komolyabb" autókezelésre :))) Mindegy alapon ...:) -
#137 Azt majd a kovetkezo mega GRID-be, amit evegen bejelentenek, a NextGen cuccokra, jovoevi megjelenessel:) -
RYO21 #136 Nincs se Le-mans, se SPA? Semmi LMP-s kocsi? -
#135 -
CamelX #134 Grid 2-t fizikát temessék el jó mélyre és gyújtsák is fel, minimum Grid1 alap legyen felturbózva, és engem megvettek :) Bár a cockpit nézet nagyon furcsa. Elsőre azt mondanám "ocsmány, hanyag", persze ez majd kipróbálva dől el... -
#133 Azoknal elvileg jobb lesz azert.... -
PacsutaTibi #132 A C kategória az első 4 kocsira vonatkozik, ott van lentebb az B és A is....
Dirt2-3 is elég jó, nem szim, de jól el lehet vele játszogatni, ha hozná azt a szintet pályán is a Codies meg lennék vele elégedve. -
#131 Ez csak a c kategorias touring lista.....
Jobb fizika jo lenne, nyilvan nem ac, de picit autosabb legyen.Jo lenne mert amugy dogos , elettel teli jatekmenetet tud osszehozni a CM. -
#130 ha lesz Ausztrál V8 Supercars bajnokság, Mercivel, Volvoval és Nissannal akkor mindent megtudok bocsájtani nekik és nyilik a pénztárcám :D
(kell a modell Assetto Corsa-hoz ) -
PacsutaTibi #129 Ezt mindig is tudtuk hogy a régi modelleket felhasználják. De így van ez mindenütt EA, Milestone, Codies. Ezzel nincs is baj, mert ha jobb fizikát raknak alá, még jó is kisülhet belőle. Ezt még gondolom nem a végleges autólsita mert annak eléggé karcsú. Jah, persze formula autók rajta sincsenek a listán. No de nézzük csak jól meg.
Cat C Touring Cars:
CHEVROLET CRUZE TOURING CAR -Grid2
BMW 320 TOURING CAR -Grid1-2
FORD FOCUS ST TOURING CAR -új modell
HONDA CIVIC TOURING CAR -új modell
Super Utes
FORD RACING UTE -Grid2
HOLDEN VE COMMODORE UTE -új modell
Cat B Touring Cars
AUDI RS 5 (CAT B SPECIAL) -új modell (Superstars-os kocsi)
MERCEDES-BENZ C 63 AMG (CAT B SPECIAL) -új modell
Super Tourers
FORD FALCON FG -új modell
HOLDEN VF COMMODORE -új modell
Cat A Touring Cars
PEUGEOT 408 SCB -új modell (Valószínüleg Brazil Stock Car)
ADC PRESTEZA-14 -ezt nemtudom mi lesz
Classic Mini Cup
MINI MIGLIA -új modell
Mini Cup
MINI JOHN COOPER WORKS CHALLENGE -új modell
Classic Touring Car Cup
FORD SIERRA RS500 COSWORTH GROUP A -Grid2
NISSAN 1991 (R32) SKYLINE GT-R GROUP A -Grid2
Amit én még hiányolok és volt az előző részekben, azok a GT-s kocsik. De most visszanézve pár render képet látszik, hogy lesz japán superGT-s Nissan, meg GT3as Merci, Audi R8.
Kapunk végre egy új F3as modellt. Viszont a Grid2be volt A csoportos Merci 190e meg BMW M3 (e30), amit én még beraknék a Classic Touring Car kategóriába. Bár lehet valamit hagyni kell DLCnek is. -
#128 Ez az újságíróknak odalökött, tényleg prealfa cucc már kicsit unalmas :)) -
RYO21 #127 Van egy csomó videója. -
#127 Grid 2 autólista -
#126 Hát ezt nem tudom ,nagyon nem maradt meg bennem a Grid :)
Felőlem lehet ugyan az ... -
#125 de azért az autólista se kéne pontosan ugyanaz legyen.. -
#124 Jajj, hagyjuk ezt, teljesen más játék mint a Grid2 :))
Meg mit rakjon bele? Ladákat, meg Daewookat? A kutyának nem kellene.
Én pl egy fillért nem adtam Grid2-ért, ezért talán fogok, bár előtte próba ! :) -
#123 így kell újra eladni a Grid 2-t és a Grid 2 dlc-ket is -
#122 Ha jól értem FB-n azt mondták, hogy fülkenézetekkel még csak 5%-osan vannak kész ...
Amire nagyon büszkék most, aztán majd meglátjuk mi igaz mi nem, az az AI .
Azt mondják rendesen belenyúltak, elég agresszíven fogják védeni az ívet, és előzni is akarnak .. -
#121 Cat C Touring Cars
CHEVROLET CRUZE TOURING CAR
BMW 320 TOURING CAR
FORD FOCUS ST TOURING CAR
HONDA CIVIC TOURING CAR
Super Utes
FORD RACING UTE
HOLDEN VE COMMODORE UTE
Cat B Touring Cars
AUDI RS 5 (CAT B SPECIAL)
MERCEDES-BENZ C 63 AMG (CAT B SPECIAL)
Super Tourers
FORD FALCON FG
HOLDEN VF COMMODORE
Cat A Touring Cars
PEUGEOT 408 SCB
ADC PRESTEZA-14
Classic Mini Cup
MINI MIGLIA
Mini Cup
MINI JOHN COOPER WORKS CHALLENGE
Classic Touring Car Cup
FORD SIERRA RS500 COSWORTH GROUP A
NISSAN 1991 (R32) SKYLINE GT-R GROUP A
-
#120 Ej ezek a purdély belső nézetek.Nem azért ruházták fel az autokat xy ezer pilogonnal hogy ezt a 4 pixeles beslő szart nézegessük... -
#119 Jarama track 100% játékmenet
Nem rosssz, még lehet a Grid 2-őt sikerül felülmúlnia, nem mintha rossz játék lenne -
#118 -
#117 -
#116 Akkor gyorsan elorendelem!:) -
#115 A felhők viszont rendben vannak (voltak). -
#114 És hányan szeretnének ilyen engine-t, mint az EGO :DD -
RYO21 #113 *7 éve működő engine -
#112 Na látod ezért prealfa ! :)) -
#111 a masodik video már jobb ott érdemes végig nézni a touring versenyt, meg a városit. -
#110 Hihetetlen hogy a visszapillanto tukroket meg mindig hanyagoljak:D -
#109 Ez valami nagyon elszomorito, mintha semmi nem lenne igaz az igeretkebol.
Ha alapesetben ilyen nyomik jatszanak, mint aki ezen a videon iranyitja a jatekot, akkor ertheto... -
#108 Én kiváncsi vagyok rá mi lesz belőle ! :)) -
#107 -
#106 Odairni hogy "Pre-Alpha Code" egy 5 eve mukodo engine-hez azert vicces:)
Ez semmi mas nem lesz, csak a NextGen-ek miatt kifutoban levo engine-nek egy felturbozott, mindentbele-rokabor kiadasa:)