744
  • lac coo
    Jah ,ez vótmá, csak nekem új :DDD
  • lac coo
    A hivatalos közlemény szerint bár az Autosport nem lesz vérbeli szimuláció, de mégis ez a fejezet nyújtja majd a széria eddigi "legautentikusabb" vezetési élményét. Éppen ezért minden autó, melyet vezetünk eltérő tulajdonságokkal rendelkezik és az sem mindegy, éppen melyik ágban indulunk.A bejelentés alapján karrierünk során összesen 22 ország közel 100 pályáját járhatjuk be, ám eddig csak Hockenheim, Sepang, San Francisco, Jarama és Yas Marina lett megnevezve. Az azonban biztos, hogy az Autosport több szakaszt tartalmaz, mint a Race Driver: GRID és GRID 2 együttesen. A karrier mód érdekessége még, hogy nem kell az összes ágban győzedelmeskednünk (túraautó, F-3, muscle, prototípus stb.), összpontosíthatunk csupán egyre, az is elég a sikerhez.
  • Danecay
    Én sem kész tényként írtam az ellenkezőjét! Hogy is tehetném? Minden esetre én neked szurkolok! :)
  • lac coo
    Ezért mondtam, hogy ha valami F1 szerű kezelés lesz benne, dögös játékmenettel, az már jó lesz .

Műszerfal: ok, hogy lusták dolgozni vele, de ez nekem sántít, azért sok mindent lehet mondani rájuk de azt nem, hogy nem foglalkoznak a látvánnyal. amit megcsinálnak, az meg is van csinálva példásan !Akár eső, akár pilóta animáció , füst, por ,bármi .

Én nem hiszem, hogy így adják ki, persze lehet, de nagyon meg fogok lepődni :))
  • Alexease
    A fek hasznalata bonyolitja az autokezelest es sokat lassit rajta, igy ronja a jatekelmeny:)))
  • Danecay
    Tévedtem, mert a pilóta animált kezei is részét képzik a GRID 2-nek is! :) Fellelkesedtem és egy év távlatában újból elindítottam a GRID 2-t. Furcsa megszokni, hogy egy autós játékban nem kell fékezni :) Kíváncsi lennék egy olyan online versenyre ahol a versenyzők minimum egy óra intenzív GRID 2-zés után ülnek át rF-ba, AC-ba, IR-be, vagy bármelyik szimulátorba :)
    Azon töprengek, hogy el merjem e még indítani a GRID 2-t a GRID Autosport megjelenése előtt? Félek, hogy látatlanban elveszi a kedvemet a még ki sem próbált játéktól! :)
  • Alexease
    Raadasul, ez az utolso eresztesuk ezzel az engine-nel, a kovetkezo reszeket (F1, Grid, Dirt) mar kotelezo a NextGen kozolokra optimalizalni.
  • grebber
    Nézd az ő szemszögükből.
    A lehető legkisebb ráfordítással akarják kicsikarni a népből a lehető legtöbb bevételt amit csak lehet. És mivel még nem húzták le a rolót mindig sikerrel járnak!
  • lac coo
    Hat de ez akkor is nagy gagyisag, masra nem, de a kinezetre azert adtak mindig...
  • Danecay
    Persze ne nekem legyen igazam, de eddigi Codemasteres tapasztalásaim alapján, a szinte mindig alpha-beta állapotban bemutogatott játékaik, szemre, érzésre nem változtak végleges állapotuk elértével. Ez elmondható videók, képek alapján, de ugyanúgy az esetlegesen kiadott kipróbálható BETA állapotúnak titulált DEMOK alapján is.
  • lac coo
    Gondolod ilyen gagyira meghagyjak ? Csak nem....
  • Nyiri
    Nem kell szimulator. Arra van egy rakás megoldás. Ha olyan lenne mint a Forza már tökre örülnék. Én néha XBOX One-n tolom az új Forzat és az nagyon jól lavírozik az arcade/szimulator között. Ilyen kéne, hogy legyen.
  • Alexease
    Szerintem is ez a cockpitmegoldas inkabb csak placebo, legyen valami, azert is van elhomalyositva. Kozel van a megjelenes, egy nagy cegnel is ez mar a beta-allapot, ami lenyegeben a "vegleges".
    Ha lehetne tologatni + FOV, akkor jo ez:) De ha a kezeles ertelmesebb lenne mint az eddigiekben, akkor elneznem nekik:)
  • lac coo
    Miert ne valtozhatna, azert a grafikara szoktak adni ....
  • Danecay
    Sajnos a cockpit nézetnek elégge a Grid 2-höz készült cockpit MOD szaga van, látszólag csak egy kormányzó kézpárt animáltak rá. Persze tudom én is, hogy még pre-alpha a játék, de Codemasterséknél ez aligha fog változni a véglegesig főleg grafikus tekintetben. Végülis ezzel sem lenne nagy baj ha kapnánk egy kicsivel autósabb vezetési modellt és ehhez tartozó FFB-t valamint a karrier modnak több értelme lenne mint a rajongok számának hajhászása.
  • lac coo
    A #13 as hszben lévő videóban van motorháztető, kormány mögötti, és rendes fülkenézet is, egyik csak jó lesz :))
  • lac coo
    De több segítség ne legyen mint F1-ben, annál ne legyen már könnyebb ! :DDD
  • lac coo
    En varom, ugye szokasos codi korites, karrier, tuzijatek, csajok... :) Es a versenypalyan marad, ami ugye azert csak a legkozelebb all hozzam.Ha ilyen F1 szeru kezelese lenne, kicsit el lehet fekezni, kicsit meg lehet forgatni, esoben balettozni akkor nekem tetszeni fog :)
    Fulkenezet az jo kerdes, szerintem marad olyan fix mint eddig......Ugye tavaly kivettek, mert a kutya nem hasznalta, most beraktak mert ment a szoveg, hogy milyen egy autos jatek anelkul....de ettol meg ugyan ugy senkit nem erdekel, csak a duma volt.... :)))
  • Alexease
    Az F1 alapjan, ha sikerulne megoldaniuk a kormanyzas/FFB gagyizast, es meg a cockpit-et is lehetne allitani, biztos jo szorakozas lenne. De felo, minden marad a regiben, kicsit tobb segitseggel. A cockpit meg gazos, mert az F1-ben 1 max 2 autot megcsinalni meg OK, de ebben az lenne a lenyeg, hogy tobb tucat autot hajt az ember.

De ha jo lenne a kormany/FFB, meg egy normalisabb motorhazteto nezettel is megbaratkoznek...
  • lac coo
  • Tikal #45
    melyik műfajban? ez egy versenyautós játék nem a Watch Dogs...
  • grebber
    GRID Autosport - a Black Edition, amiből nem mindenki kap

Nem tudom ki hogy van vele de egy fémtoknak vagy akármilyen autos makettnek jobban örülnék mint ilyen szottyadt szaroknak.
  • B0GE5z
    remélem ebben is minden kanyart driftelve kell bevenni
  • PacsutaTibi
  • PacsutaTibi
    Volt!!!! A 24. hozzászólásba.
  • zsomboor
    Hát igen, az nem árt..de én az első részével teljesen meg voltam elégedve, se túl nehéz, se túl könnyű, számomra élvezetes volt. Kormány és ffb-ről nem tudok mit mondani, én ilyeneket csakis billentyűzettel, a kormányt azt meghagyom szimulátorokhoz, pont azért mert számomra furcsa érzés azzal
  • kekeN7
    Egy csomó érdekes válasz itt.

"5) You'll be able to do split screen cups with a friend where you both race for the same team. Not the full career though.

6) No LAN mode at this time"

ééééé sajnos "no pit stops sorry".
  • RYO21
    Nekem is kezd tetszeni. Remélem lesz a PC-s verzióban is split screen.
  • Alexease
    Szimulator nem kell belole, nem is az a cel, arra van mas program, az eladasok miatt sem elonyos.
    De azert egy alap, normalis auto-, kormany- es FFB-kezeles beleferhetne:)
  • kekeN7
    Még nem, köszi! Például az is kiderült, hogy lesz lehetőség versenyhétvégére, szabadezéssel, időmérővel, versenyekkel... egyelőre ez eddig nagyon pozitív.

Mondjuk picit fura, hogy ugyanazt a 3-4 pályát mutogatják, meg pre-alpha footage 2 hónappal a megjelenés előtt, de ők tudják... :)

• zsomboor
    Én is ezt remélem, hogy olyasmi lesz mint az első, azzal még mindig játszok néha offline, mióta Gameranger-en sincs már senki. A kettő meg nagyon gány lett véleményem szerint, ez az ész nélkül folyamatosan keresztbe baromság ez nagyon nem gyere be, sem ettől sem a mostani NFS-ektől.
    Aki meg szimulátort remélt attól vagy most ettől azt nem értettem eddig se, hiszen a GRID egyáltalán nem, előtte meg a TOCA sem volt igazából szimulátornak mondható, nem is az a cél vele, sohase volt.
  • RYO21
    Voltmár?
  • CamelX
    Akkor nem vagyok ezzel egyedül :) első részt hihetetlenül imádtam, míg 2-es gyomron rúgás volt, pedig legalább 5x instal/uninstal. Nem akartam elhinni hogy ezt művelték a folytatással :D Crew mellett akkor még1 várós game!
  • RYO21
    Én arra gondoltam, hogy ők is ugyanazt a húzást csinálták meg mint a modderek. Ezért van elhomályosítva a műszerfal, mert nincsen ténylegesen kidolgozva.
  • kekeN7
    Nekem például ennél jobb hír nem is lehetne, mint hogy egy kipofozott első rész lesz. :)Imádtam, egészen addig nyomtam, ameddig el nem fogyott a multis közösség. Ééés pont ezt vártam volna a folytatástól, hogy azt folytassa, csak új tartalommal... erre itt van. És hangulatra tiszta TOCA Race Driver. Kell ennél több? Nekem ez is elég lenne, csak ne szúrják el.

(Mondjuk a GfWL szarakodás esetleg még miatt hozzánkvághatnák a DiRT3 DLC-ket Steamen, akkor újra lenne valami a szememben a CM )
  • Szabi #30
    naja, szép kis modellek rFactor2-höz és Assetto Corsa-hoz, és már barkácsbelsőt se kell csinálni hozzájuk
  • lac coo
    Az EGO motorral nincs nagy baj, gyors is szep is, mindent tud....Hogy ebbbol mit hasznalnak az mas kerdes.
  • Fpocok
    De lesz. Ezzel is reklámozzák, hogy visszatér a belső nézet :D
  • Fernandooo #27
    Ez így első ránézésre egy termetes Grid modifikáció lesz és kész. Az EGO fölött már rég eljárt az idő, ideje lenne egy teljesen új motort írni, már csak azért is, hogy végre egy normális F1-es játékot össze tudjanak hegeszteni a sok elvetélt próbálkozás után. A Grid 2 teljesen borzalmas lett, pár perc után ment az uninstall. Eleve lehetetlenné tette az egészet az, hogy nincs belső nézet. Ebben sem lesz? Mert ha nem, akkor ez is marad a 16 éven aluliakra belőtt produkció. Egy AAA-kategóriásnak szánt autós játékban nincs belső nézet? :D Kik ezek? :D
  • arty
    grid1 + (grid2 + alldlc) remix + belső