Subnautica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a helyet még nem találtam meg.
Caliph
Tipp a második bázis helyére:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lent a lost rivernél majd lesz egy rész,ahol egy kék fa van egy tojással a közepén,oda érdemes felrántani a második bázisod,ott nem fogja bántani semmi + van hőforrás energiatermeléshez. Aztán innen érdemes elindulni felfedezni a szinte már endgamehez tartozó részeket 😊)

én ide a kültéri veteményesbe már raktak savgombát meg creepvine-t is ,ami kellhet és nem kell visszamenni értük a felszínre,Desert meg leírta mit érdemes még kültéribe rakni

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

kültéribe szerintem azon növényeket melyek messze vannak, pl zselénövény, vérhínár, mélytengeri gomba
Viszint az 1-essel le lehet menni.Azt hittem minden fejlesztésem meg van de az nem volt meg.
Amúgy az egyszeművel lementem és megálltan egy ilyen cucc felett lépegetővel ki és pont tudtam annyit fúrni belőle hogy a 2-es mélységi modul is meglegyen rögtön.Annyit még pont kibírt a lépegető mélységi modul nélkül. Közben felfedeztem a kültéri veteményest is és az lenne a kérdésem hogy oda mit érdemes ültetni?
a lépegető 2 es moduljához már kell.Az egyszeművel tudok lemenni csak odáig.
Lépegetővel 2-es mélységi modul 1300 méterig jó.
És odáig mivel megyek le ha a mélységi modulhoz is az kell? 😄
1300 méter körül található, kék színű kristály.
Úgy jutsz hozzá, ahogy minden új nyersanyaghoz a játékban. Mélyebbre mész.
Újabb kérdés 😊
Mi az a Kianit?Hol találok vagy hogy tudok csinálni?A tervrajzoknál még nincsen meg.
Értem.Ezt a számot eddig nem vettem észre 😊 de majd megnézem és figyelek rá mostantól.
Az is új információ hogy az alapnak ilyen fontos szerepe van.
Caliph
amikor leraksz egy építeni kívánt elemet a sarokban kiír egy számot(asszem bal felső), minden egyes lerakott elemmel csökken,ha minuszba fordul akkor random helyeken lyukak keletkeznek a bázison folyamatosan és folyik be a víz. 2 dologgal javíthatod az integritást: vagy alapot raksz le,vagy fal megerősítést raksz fel többcélú terem oldalaira,ekkor nőni fog az a szám,ha átfordul pozitívba akkor már nem fog új lyuk keletkezni,de a meglévőket meg kell javítani akkor is.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tegyél már be egy képet róla.
Ha megfelelő az integritás szintje akkor nem kéne betörnie a víznek, ha mégis, akkor javítsd ki a hibákat.
De hogy?Mert kb körbe raktam már merevítéssel majdnem mindenhol.
Mert csökken az integritás, összetöri a nyomás, kell megerősítés egy másik elemen.
Az miért van hogy ha építek a bázishoz egy üvegbura termet akkor mindig szarrá megy és megtelik vízzel?
Tápanyagrúd nem készíthető sajnos, csak gyűjteni lehet egy párat.
Ez a tervezett bázis 500 méteren van, a pda-kat gyűjtögetve megadja a jelzést hozzá, ahogy a 250méteren lévőt is jelzi.
Tápanyagrudat lehet csinálni? 😊

Erre a bázisra gondoltam, ahogy látom itt tudnám bescennelni a nagy akváriumot.
LeonSilver
Nekem a vítisztító mellett egy reaktor megy - sosincs energiaproblémám 😄 😄
Én viszem magammal hőpengét és ha megéhezem csak leverek egy két halat, oszt' jó napot 😉
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.12.31. 06:45:44

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Caliph
sztem a legegyszerűbb a lámpásfa,sokat terem jól be lehet zabálni belőle és nem kell foglalkozni az újraültetéssel,amint felnőtt a fa terem is. Persze ha kalandozni mész és nincs küklopsz beépített lámpásfákkal,akkor a tartósított holdhal a legjobb,főleg ha már van akváriumod és tudod tenyészteni őket,és van víztisztító ami ontja a sót és a vizet,csak győzd energiával.
Kezdésként a hólyaghal ad sok vizet,kajának meg szinte mindegy,amit el tudsz kapni 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.12.31. 00:21:27

Kaja: tápanyagrúd vagy tartósított holdhal
Koosh zone 12-es mentőkabin
Egy vonalban található meg a 2 roncsdarab melynek közepén van a mentőkabin.

Melyik mélyen lévő bázisra gondolsz?
Üdvőzlet mindenkinek!

Egy kis segítségért jöttem 😊
Második nekifutásra egész sokáig eljutottam de ahogy nézem a videókat egy pár dolog kimaradt nekem.
Pl nem találtam még meg az akvárium tervrajzát és még nem találtam meg a mélyen fekvő bázis maradványokat.
Valamint az érdekelne hogy ki hogy oldja meg a kaját?Melyik a leghatékonyabb kaja forrás amivel kevés gond van de mégis nagy mennyiségű kaját produkál?
Előre is köszönöm a segítséget!
Van azért a szigeten egy pár dinnye.

A sziget szélén menj körbe úgy, hogy lásd az Aurora hátulját teljesen.

Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.12.28. 01:33:22
Caliph
nemtom máshol lesz e még...esetleg csalj be magadnak egy magot,ezért kár lenne elkezdeni újra..

Caliph
kint sincs még

A below zero dlc fizetős? Mennyibe kerül?
Hello! Kéne egy kis segítség. Survivalban játszottan, elmentem a szigetre, és elfelejtettem magot szedni a márványdinnyéből, és megettem. Barátom szólt, hogy nem kellett volna. Visszamentem a szigetre, és nem találtam márványdinnyét. Mit csináljak? Eléggé szegény halakban az alap biome nekem. Sok a víz problémám. Segítsetek pls.
GaBika6
Ez erősen SPOILER volt...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ha sikerült kikelteni a kicsiket, ők adják meg az enzimet amitől meggyógyulsz, utána kell menned az ágyúhoz.
Mindent megcsináltam, csak a bolygó védelmét nem tudom kikapcsolni. Tudnátok segíteni?
Akkor már most kezd el követni a Breathedge-t,mert az is ugyanilyen játék,csak ott az ürbe mész ki gyűjtögetni,nem a viz alá.Némi idióta ruszki humorral megfűszerezve.
Első fejezete már játszható is volt,kiváncsi leszek a folytatásra,nekem bejött az a játék,és van neki topikja is!

https://sg.hu/forum/tema/1537796805

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.25. 17:19:47

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

GaBika6
Most, hogy kivittem a játékot azt kell mondjam nagyon jó volt és várom a folytatást... Aki még nem próbálta mindenképpen vigye végig, mert megéri. A történet szuper és bár én sosem szerettem a gyűjtögetős craftolós játékokat, ennek ellenére ez a játék mégis beszippantott. Gratuláció a fejlesztőnek és le a kalappal... <#worship> Nem is értem miért nem ismertem a játékot korábban...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Pár képből álló sorozat.
GaBika6
Én nem látok a spoilerben semmit...

Gyártás és selejtezés

Lépegető fúró és csáklyázó karját most épp a mélyebben lévő GrandReef biome-ban találtam meg, nem messze a tenger taposó útvonalától.
[/url]

Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.12.23. 19:32:42
Giovanni
Köszi, meglesem 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Időkapszula lelőhely :
Véletlenül belebotlottam a 4-es mentőkabinba, ami a víz tetején lebeg fejjel lefele. Pontosan alatta a homokban találtam egy időkapszulát. Totálisan spontán volt, nagyon örülök.

Én 16 órát öltem bele a játékba és nagyon tetszik. Jelenleg én is a járműfejlesztő modult keresem.

Kérdés: Nikkelércet merre találok milyen mélységben?
pl: 6-os mentőkabin melletti nagyobb roncsban megtalálod a fejlesztő modult lézervágó legyen nálad
Giovanni
Lehet rosszul írtam. Szóval 😊 A lépegető megvan, le van gyártva. A két karnak megvan a terve, viszont az a járműfejlesztő modul nincs meg, amit a dokkba raknék, úgy tudom ott lehet legyártani a karokat.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

MarkBlade
Ahol a hajókat építed ott kell.
Giovanni
Nekem is most lett meg 😊 Már megvannak a karok is, csak azt a modult nem találom amivel kifejleszthetném...

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MerlinW
Elvileg március előtt.

[merlinw.org]

MarkBlade
LeonSilver
Megcsináltam a lépegetőt - fergeteges 😄

A kiegészítő vagy mi, az a jeges cucc mikor jön kábé? Lehet tudni?

Nem igazán értelek.
Csinálsz egy oxigén palack, aztán megkapod a fejlettebbet, legyártod azt is, a legnagyobbhoz már kell a módosító állomás.
Térkép: kapod az üzeneteket a mentőkabinokhoz ott lesz a jelük, így azért már tudsz tájékozódni. Legyártasz pár jeladót elnevezed őket megkönnyítve a saját dolgod.
Fegyver: egyébként van, ott a kés meg a vonó ágyú, ha valami nagyon megtámad kisebb tárgyakat feltudsz vele venni és eldobni.
Kerülni kell a támadókat. A csikóhal ha megvan neki mész megjavítod és kész. nem fog senki kergetni, a reapert kerülni kell.
Én már tudtam craftolni iránytűt,és megvan a jelölő is,amivel jeleket tudok lerakni objektumokhoz,és roncsokhoz.Egyébként a térkép mod nem mindent mutat elsőre,mert a nem bejárt területeket nem mutatja,de ha ugy akarja az ember kikapcsolhatja rajta a roncsokat...stb dolgokat hogy ne jelezze.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az Aurórába? Pont az a legjobb része a játéknak.Sok poroltó kell oda,meg eü csomag.Azok a rohadt kis dögök támadnak rendesen.Vonóágyúval haza lehet őket vágni rendesen.

LeonSilver
23 óra 39 percem van a játékban és fogalmam sem volt, hogy be lehet menni a roncshalmazba 😄 IMÁDOM!