Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én ide a kültéri veteményesbe már raktak savgombát meg creepvine-t is ,ami kellhet és nem kell visszamenni értük a felszínre,Desert meg leírta mit érdemes még kültéribe rakni
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Amúgy az egyszeművel lementem és megálltan egy ilyen cucc felett lépegetővel ki és pont tudtam annyit fúrni belőle hogy a 2-es mélységi modul is meglegyen rögtön.Annyit még pont kibírt a lépegető mélységi modul nélkül. Közben felfedeztem a kültéri veteményest is és az lenne a kérdésem hogy oda mit érdemes ültetni?
Mi az a Kianit?Hol találok vagy hogy tudok csinálni?A tervrajzoknál még nincsen meg.
Az is új információ hogy az alapnak ilyen fontos szerepe van.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha megfelelő az integritás szintje akkor nem kéne betörnie a víznek, ha mégis, akkor javítsd ki a hibákat.
Ez a tervezett bázis 500 méteren van, a pda-kat gyűjtögetve megadja a jelzést hozzá, ahogy a 250méteren lévőt is jelzi.
Erre a bázisra gondoltam, ahogy látom itt tudnám bescennelni a nagy akváriumot.

Én viszem magammal hőpengét és ha megéhezem csak leverek egy két halat, oszt' jó napot 😉
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.12.31. 06:45:44
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kezdésként a hólyaghal ad sok vizet,kajának meg szinte mindegy,amit el tudsz kapni 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.12.31. 00:21:27
Koosh zone 12-es mentőkabin
Melyik mélyen lévő bázisra gondolsz?
Egy kis segítségért jöttem 😊
Második nekifutásra egész sokáig eljutottam de ahogy nézem a videókat egy pár dolog kimaradt nekem.
Pl nem találtam még meg az akvárium tervrajzát és még nem találtam meg a mélyen fekvő bázis maradványokat.
Valamint az érdekelne hogy ki hogy oldja meg a kaját?Melyik a leghatékonyabb kaja forrás amivel kevés gond van de mégis nagy mennyiségű kaját produkál?
Előre is köszönöm a segítséget!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Első fejezete már játszható is volt,kiváncsi leszek a folytatásra,nekem bejött az a játék,és van neki topikja is!
https://sg.hu/forum/tema/1537796805
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.25. 17:19:47
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
[/url]Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.12.23. 19:32:42
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Én 16 órát öltem bele a játékba és nagyon tetszik. Jelenleg én is a járműfejlesztő modult keresem.
Kérdés: Nikkelércet merre találok milyen mélységben?
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A kiegészítő vagy mi, az a jeges cucc mikor jön kábé? Lehet tudni?
Csinálsz egy oxigén palack, aztán megkapod a fejlettebbet, legyártod azt is, a legnagyobbhoz már kell a módosító állomás.
Térkép: kapod az üzeneteket a mentőkabinokhoz ott lesz a jelük, így azért már tudsz tájékozódni. Legyártasz pár jeladót elnevezed őket megkönnyítve a saját dolgod.
Fegyver: egyébként van, ott a kés meg a vonó ágyú, ha valami nagyon megtámad kisebb tárgyakat feltudsz vele venni és eldobni.
Kerülni kell a támadókat. A csikóhal ha megvan neki mész megjavítod és kész. nem fog senki kergetni, a reapert kerülni kell.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11