3340
-
lammaer #2296 Az kiderült már hogy teljesen standalon termék / sztori van, vagy beleillesztették vhogy az eredeti történetbe? Illertve hogy méretben kb mekkora az eredeti sztorihoz képest...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.30. 11:58:02 -
#2295 új sub,+ ice dragon concept
-
lammaer #2294 Ne nyomj rá a play gombra :D -
#2293 #2282 -
#2292 -
#2291 ha a hangmérnökre gondolsz,a kotaku szerint a tweetjei miatt kellett távoznia. -
TokraFan #2290 Ennek az új cuccnak van valami köze ahhoz, hogy kirúgták az egyik kulcsfigurát a cégből? -
lammaer #2289 Hát, visszapörgetve úgy tünik mégsenki se tudja... :( -
Ironman2 #2288 Ez most rá fog települni az alapra,vagy egy különálló játék lesz? Aki az Epic Games oldaláról szerezte be ingyen karácsonykor,az onnan is vegye majd a kieget,vagy lehet a steamról is ha különálló? -
#2287 holnap aktiválódik,és holnap este 7kor live adás is lesz elvileg -
Ironman2 #2286 Rohadt jó! Már ott van amúgy az Epic Games Store-ban is,csak még nem nyilott meg! -
lonvard #2285 uh, zabálni fogom -
#2284 nem tudni,esély van rá -
sata75 #2283 uhh... nem szabad ilyen videókat néznem :)
ez is full magyar lesz? -
#2282 van valaki akivel kommunikálni lehet , küld nekünk pl egy habitatot az űrhajóról,a főszereplő csaj lesz,Robin névvel és valami Sam nevűvel beszél.
a videó spoileres lehet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2281 Van pár videóféle már róla youtubeon,grafika kb ugyanaz,gondolom itt majd bejön még a hideg mint túlélési tényező,meg persze egy teljesen új map és új lények és új sztori. Bár egy két hal úgyanaz,ami arra enged következtetni hogy a bolygó is marad ,kiváncsi leszek a sztorira :D(remélem nem ütik el azzal hogy egy másik mentőkabin ami az északi sarkra esett) -
#2280 az nem derült ki hogy kell e hozzá az alap -
#2279 Tudom láma vagyok, ez most különálló játék vagy DLC lesz, sehol nem láttam, olvastam, hogy kellene hozzá a Subnautica ? -
#2278 fizetős dlc lesz
A early access béta jön 30án,még a cég szerint is egy bugos szar,hiányzó elemekkel,de valószínűleg kell nekik a pénz fejleszteni. 20 dodo lesz kezdetben
30án este 7től livestreamen adják a kezdést
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.01.27. 11:43:17 -
lonvard #2277 Ez nem is a legmélyebb. Van még oxigéned meg 100% az energia. Ha vagány vagy, lemész 8500-ra és meghalsz, mint a Nagy Kékségben a faszi. :D
Egyébként a Below Zero miatt jöttem. Berobbant a hír, hogy 30-án érkezik. Erre nem számítottam. Azt gondoltam reszelik még 1 évet legalább. Most akkor ez egy ingyenes DLC, vagy venni kell? Nem mintha érdekelne, mer mindenképp beszerzem, csak mégis.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.01.27. 08:40:44 -
JohnnyQ83 #2276 Na ki ment le a legmélyebbre? :D
Utoljára szerkesztette: JohnnyQ83, 2019.01.11. 21:03:27 -
#2275 Hát ez tényleg marha jó játék volt. 72 órám ment bele, magam fedeztem fel mindent (egy bizonyos lávaterületen lévő hely bejáratán kívül), térképet sem használtam, szerintem így az igazi. A vége előtti mentés még megvan és még pár dolgot ki kell próbáljak, amikről olvastam a befejezes utan (pl. Nagy akváriummal még nem szórakoztam). -
JohnnyQ83 #2274 Na Így már szerintem meg lesz.De nem egyszer jártam arra és még egyszer sem láttam ezt a lejáratot.
Köszi a segítséget! -
#2273 több bejárat közül az egyik
-
JohnnyQ83 #2272 hát én ezt sosem fogom megtalálni :D -
#2271 jellyshroom cave,ilyen rózsaszín gombák nőnek benne,180m -300 méterig egy barlang,
Grassy Plateaus nál van pl bejárata -
JohnnyQ83 #2270 250 méteren az a bázist merre találom? -
Desert #2269 Tervezett bázis 250 méter, ott találsz sokat vagy az ágyúnál a szigetnél. -
JohnnyQ83 #2268 amúgy a magnetikkel vagyok nagy bajban mert abból nagyon keveset találtam ami gyorsan elfogyott és kéne még belőle bőven.Minden más alapanyagból van már bőven. -
JohnnyQ83 #2267 Azt a helyet még nem találtam meg. -
#2266 Tipp a második bázis helyére:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lent a lost rivernél majd lesz egy rész,ahol egy kék fa van egy tojással a közepén,oda érdemes felrántani a második bázisod,ott nem fogja bántani semmi + van hőforrás energiatermeléshez. Aztán innen érdemes elindulni felfedezni a szinte már endgamehez tartozó részeket :))
én ide a kültéri veteményesbe már raktak savgombát meg creepvine-t is ,ami kellhet és nem kell visszamenni értük a felszínre,Desert meg leírta mit érdemes még kültéribe rakni -
Desert #2265 kültéribe szerintem azon növényeket melyek messze vannak, pl zselénövény, vérhínár, mélytengeri gomba -
JohnnyQ83 #2264 Viszint az 1-essel le lehet menni.Azt hittem minden fejlesztésem meg van de az nem volt meg.
Amúgy az egyszeművel lementem és megálltan egy ilyen cucc felett lépegetővel ki és pont tudtam annyit fúrni belőle hogy a 2-es mélységi modul is meglegyen rögtön.Annyit még pont kibírt a lépegető mélységi modul nélkül. Közben felfedeztem a kültéri veteményest is és az lenne a kérdésem hogy oda mit érdemes ültetni? -
JohnnyQ83 #2263 a lépegető 2 es moduljához már kell.Az egyszeművel tudok lemenni csak odáig. -
Desert #2262 Lépegetővel 2-es mélységi modul 1300 méterig jó. -
JohnnyQ83 #2261 És odáig mivel megyek le ha a mélységi modulhoz is az kell? :D -
Desert #2260 1300 méter körül található, kék színű kristály. -
Madi92 #2259 Úgy jutsz hozzá, ahogy minden új nyersanyaghoz a játékban. Mélyebbre mész. -
JohnnyQ83 #2258 Újabb kérdés :)
Mi az a Kianit?Hol találok vagy hogy tudok csinálni?A tervrajzoknál még nincsen meg. -
JohnnyQ83 #2257 Értem.Ezt a számot eddig nem vettem észre :) de majd megnézem és figyelek rá mostantól.
Az is új információ hogy az alapnak ilyen fontos szerepe van.