3340
  • Caliph
    amikor leraksz egy építeni kívánt elemet a sarokban kiír egy számot(asszem bal felső), minden egyes lerakott elemmel csökken,ha minuszba fordul akkor random helyeken lyukak keletkeznek a bázison folyamatosan és folyik be a víz. 2 dologgal javíthatod az integritást: vagy alapot raksz le,vagy fal megerősítést raksz fel többcélú terem oldalaira,ekkor nőni fog az a szám,ha átfordul pozitívba akkor már nem fog új lyuk keletkezni,de a meglévőket meg kell javítani akkor is.
  • Desert
    Tegyél már be egy képet róla.
    Ha megfelelő az integritás szintje akkor nem kéne betörnie a víznek, ha mégis, akkor javítsd ki a hibákat.
  • JohnnyQ83
    De hogy?Mert kb körbe raktam már merevítéssel majdnem mindenhol.
  • Desert
    Mert csökken az integritás, összetöri a nyomás, kell megerősítés egy másik elemen.
  • JohnnyQ83
    Az miért van hogy ha építek a bázishoz egy üvegbura termet akkor mindig szarrá megy és megtelik vízzel?
  • Desert
    Tápanyagrúd nem készíthető sajnos, csak gyűjteni lehet egy párat.
    Ez a tervezett bázis 500 méteren van, a pda-kat gyűjtögetve megadja a jelzést hozzá, ahogy a 250méteren lévőt is jelzi.
  • JohnnyQ83
    Tápanyagrudat lehet csinálni? :)

Erre a bázisra gondoltam, ahogy látom itt tudnám bescennelni a nagy akváriumot.
  • LeonSilver
    Nekem a vítisztító mellett egy reaktor megy - sosincs energiaproblémám :D :D
    Én viszem magammal hőpengét és ha megéhezem csak leverek egy két halat, oszt' jó napot ;)
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.12.31. 06:45:44
  • Caliph
    sztem a legegyszerűbb a lámpásfa,sokat terem jól be lehet zabálni belőle és nem kell foglalkozni az újraültetéssel,amint felnőtt a fa terem is. Persze ha kalandozni mész és nincs küklopsz beépített lámpásfákkal,akkor a tartósított holdhal a legjobb,főleg ha már van akváriumod és tudod tenyészteni őket,és van víztisztító ami ontja a sót és a vizet,csak győzd energiával.
    Kezdésként a hólyaghal ad sok vizet,kajának meg szinte mindegy,amit el tudsz kapni :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.12.31. 00:21:27
  • Desert
    Kaja: tápanyagrúd vagy tartósított holdhal
    Koosh zone 12-es mentőkabin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy vonalban található meg a 2 roncsdarab melynek közepén van a mentőkabin.

Melyik mélyen lévő bázisra gondolsz?
  • JohnnyQ83
    Üdvőzlet mindenkinek!

Egy kis segítségért jöttem :)
    Második nekifutásra egész sokáig eljutottam de ahogy nézem a videókat egy pár dolog kimaradt nekem.
    Pl nem találtam még meg az akvárium tervrajzát és még nem találtam meg a mélyen fekvő bázis maradványokat.
    Valamint az érdekelne hogy ki hogy oldja meg a kaját?Melyik a leghatékonyabb kaja forrás amivel kevés gond van de mégis nagy mennyiségű kaját produkál?
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Desert
    Van azért a szigeten egy pár dinnye.

A sziget szélén menj körbe úgy, hogy lásd az Aurora hátulját teljesen.

Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.12.28. 01:33:22
  • Caliph
    nemtom máshol lesz e még...esetleg csalj be magadnak egy magot,ezért kár lenne elkezdeni újra..
  • Caliph
    kint sincs még
  • Barni1746
    A below zero dlc fizetős? Mennyibe kerül?
  • Barni1746
    Hello! Kéne egy kis segítség. Survivalban játszottan, elmentem a szigetre, és elfelejtettem magot szedni a márványdinnyéből, és megettem. Barátom szólt, hogy nem kellett volna. Visszamentem a szigetre, és nem találtam márványdinnyét. Mit csináljak? Eléggé szegény halakban az alap biome nekem. Sok a víz problémám. Segítsetek pls.
  • GaBika6
    Ez erősen SPOILER volt...
  • Desert
    Ha sikerült kikelteni a kicsiket, ők adják meg az enzimet amitől meggyógyulsz, utána kell menned az ágyúhoz.
  • ladikom
    Mindent megcsináltam, csak a bolygó védelmét nem tudom kikapcsolni. Tudnátok segíteni?
  • Ironman2
    Akkor már most kezd el követni a Breathedge-t,mert az is ugyanilyen játék,csak ott az ürbe mész ki gyűjtögetni,nem a viz alá.Némi idióta ruszki humorral megfűszerezve.
    Első fejezete már játszható is volt,kiváncsi leszek a folytatásra,nekem bejött az a játék,és van neki topikja is!

https://sg.hu/forum/tema/1537796805

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.12.25. 17:19:47
  • GaBika6
    Most, hogy kivittem a játékot azt kell mondjam nagyon jó volt és várom a folytatást... Aki még nem próbálta mindenképpen vigye végig, mert megéri. A történet szuper és bár én sosem szerettem a gyűjtögetős craftolós játékokat, ennek ellenére ez a játék mégis beszippantott. Gratuláció a fejlesztőnek és le a kalappal... Nem is értem miért nem ismertem a játékot korábban...
  • Desert
    Pár képből álló sorozat.
  • GaBika6
    Én nem látok a spoilerben semmit...
  • Desert
    Gyártás és selejtezés
  • Desert
    Lépegető fúró és csáklyázó karját most épp a mélyebben lévő GrandReef biome-ban találtam meg, nem messze a tenger taposó útvonalától.

Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.12.23. 19:32:42
  • Giovanni #2231
    Köszi, meglesem :)
  • ladikom
    Időkapszula lelőhely :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Véletlenül belebotlottam a 4-es mentőkabinba, ami a víz tetején lebeg fejjel lefele. Pontosan alatta a homokban találtam egy időkapszulát. Totálisan spontán volt, nagyon örülök.

Én 16 órát öltem bele a játékba és nagyon tetszik. Jelenleg én is a járműfejlesztő modult keresem.

Kérdés: Nikkelércet merre találok milyen mélységben?
  • Desert
    pl: 6-os mentőkabin melletti nagyobb roncsban megtalálod a fejlesztő modult lézervágó legyen nálad
  • Giovanni #2228
    Lehet rosszul írtam. Szóval :) A lépegető megvan, le van gyártva. A két karnak megvan a terve, viszont az a járműfejlesztő modul nincs meg, amit a dokkba raknék, úgy tudom ott lehet legyártani a karokat.
  • MarkBlade
    Ahol a hajókat építed ott kell.
  • Giovanni #2226
    Nekem is most lett meg :) Már megvannak a karok is, csak azt a modult nem találom amivel kifejleszthetném...
  • LeonSilver

• MerlinW
    Elvileg március előtt.
  • MarkBlade
    Még nincs dátum https://unknownworlds.com/subnautica/subnautica-below-zero/
  • LeonSilver
    Megcsináltam a lépegetőt - fergeteges :D

A kiegészítő vagy mi, az a jeges cucc mikor jön kábé? Lehet tudni?
  • Desert
    Nem igazán értelek.
    Csinálsz egy oxigén palack, aztán megkapod a fejlettebbet, legyártod azt is, a legnagyobbhoz már kell a módosító állomás.
    Térkép: kapod az üzeneteket a mentőkabinokhoz ott lesz a jelük, így azért már tudsz tájékozódni. Legyártasz pár jeladót elnevezed őket megkönnyítve a saját dolgod.
    Fegyver: egyébként van, ott a kés meg a vonó ágyú, ha valami nagyon megtámad kisebb tárgyakat feltudsz vele venni és eldobni.
    Kerülni kell a támadókat. A csikóhal ha megvan neki mész megjavítod és kész. nem fog senki kergetni, a reapert kerülni kell.
  • Ironman2
    Én már tudtam craftolni iránytűt,és megvan a jelölő is,amivel jeleket tudok lerakni objektumokhoz,és roncsokhoz.Egyébként a térkép mod nem mindent mutat elsőre,mert a nem bejárt területeket nem mutatja,de ha ugy akarja az ember kikapcsolhatja rajta a roncsokat...stb dolgokat hogy ne jelezze.
  • Ironman2
    Az Aurórába? Pont az a legjobb része a játéknak.Sok poroltó kell oda,meg eü csomag.Azok a rohadt kis dögök támadnak rendesen.Vonóágyúval haza lehet őket vágni rendesen.
  • LeonSilver
    23 óra 39 percem van a játékban és fogalmam sem volt, hogy be lehet menni a roncshalmazba :D IMÁDOM!
  • Trucker39
    Köszönöm, megtaláltam.

Mint kiderült ez még sem az én játékom. Tegnap és ma nagyjából 10 órát töltöttem a játékban. Nem hinném, hogy a játék hátralévő részét 20 óra alatt tudnám teljesíteni. A lényeg: Sajnos elfecsérelt idő volt. Nagy része azzal telt, hogy semmit nem találtam és úszkáltam össze-vissza. Ezt néha megfűszerezte az, hogy kb 15-20 percenként megölt valami állat, vagy belefulladt az emberke a vízbe. Idáig tartott sajnos a türelmem. Számomra legkevésbé sem szórakoztató, hogy navigáció, térkép, fegyver nélkül úszkáljak egy láthatólag ellenséges környezetben.
    Tegnap még jobban viseltem a dolgot, de ma rendkívüli mértékben megemelte a vérnyomásomat a játék, ami már kihat az egészségi állapotomra is. Így jobbnak látom, ha gyorsan búcsút is veszek ettől a világtól.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!