Subnautica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem úgy rémlik hogy amit a szekrénybe raksz az MÁSOKNÁL játék közben megjelenik mint a megtalálható dobozokban loot.
Szóval úgymond igy lehet "ajándékot" küldeni más játékosoknak... mint egy időkapszula, csak itt nem az időben utazik a csomag hanem a játékosok közt.

Most mi ezzel a gond? A végén el lehet hagyni a bolygót, ez nyílt titok.

Remélem lesz bátorságod, kitartásod, hogy Te is így cselekedj!
Ezt spoilerbe kellett volna raknod! Van aki szeretné végigvinni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hát gyerekek, elhagytam a bolygót. Nem bírtam megállni. Úgy terveztem, hogy még maradok azt úszkálok, ha már megszüntettem a kórságot, de annyira kíváncsi voltam, hogy nem tudtam megállni. Faszán lett összerakva a vége, megvolt az űrhajózás feeling. Ami érdekesség, hogy voltak az űrhajóban tároló szekrények. Kettő darab. Na most a végén nem zuhanunk vissza, hanem száguldunk egy féreglyukon, de el tudom képzelni, hogy valami barbatrükkel mégis ez lesz a vége, és akkor lehetséges, hogy a DLC-t azzal a készlettel kezdjük, amit beleraktunk a szekrényekbe. Ez a hirtelen támadt elméletem. Természetesen nem raktam bele semmit, mer olyan izgatott voltam, hogy rögtön kilövettem magam. 😄

Kösz mindkettőtöknek.Mostantól szabin vagyok,úgyhogy lesz időm játszani.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Igen de én dönthetek úgy, hogy félek a reaperektől, és kimenekülök a vízből és kertészkedésre adom a fejem. 😛
McFrost
Szerintem a játék attól különleges, hogy a víz alatt van "minden", és én ettől az élménytől nem akarom megfosztani magam, hogy egy 2 buckás szigeten ténferegjek....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Most titokzatos spoileresen beszélgetünk. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azok ilyen térkapuk, a játék végén lesz jelentőségük, mikor 1500 méterről kell visszabaktatni a felszínre, és vissza. Bár én egyetlen térkapunak érzem jelentőségét, több is van, nem használtam ki őket. A szigetre település logikus, én is sokat agyaltam rajta, hiszen túlélési helyzetben biztosan a szigetet választom, de végül mégis a zátony mellett döntöttem, mivel a sziget némiképp a periférián van. De majd egyszer lesz egy olyan végigjátszásom, hogy kitelepülök a szigetre, mert így logikus na. Hehe, a degasi túlélői is ezen lamentálnak, azzal magyarázták hogy inkább egy 300 méter mély barlangba költöztek a sziget helyett, mert hogy sok a vihar. 😄D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.03. 08:09:47
McFrost
Lila kártya is gyártható. A Napsugárt fogadó épületbe be lehet menni a vízből vagy oldalról a partról, oda kell a kártya. Nem tudom milyen kapu, de ilyen idegen boltívet már több helyen találtam.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ahova jön az a szerencsétlen napsugár,azon a szigeten van egy fantasztikus barlang,és benne egy kapu ahova ionkockát kell lerakni,gondolom az már a végjátékhoz kell majd,nem? Találtam egy lila kártyát is a szigeten,az hova kell majd?
Egyébként itt van gumófa sok,szóval majd a kaja meg lesz oldva egy idő után,nem is kell ide hozni élelmiszert,erre a szigetre.Lehet itt épitkezek majd,hehe

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.02. 22:25:54

Ez a cserkésző egy gyáva szar,csak túl nagy a pofája neki,pár késszúrás,és elfut a drága.DD Ezen röhögtem egyet!

Áh mindegy mer ez egy mellékszál a végjáték tekintetében, lehet észre se vettem volna.

Most éppen azon filózom, hogy mért is jó ötlet kikeltetni az Emperor tojásait, azt kiengedni őket a zátonyra. Valahogy nem vagyok képben, hogy ez mennyiben is segíti a fertőzéstől való megszabadulásomat. Mindenesetre örülök, hogy az Emperor hajlandó a párbeszédre és nem kell hőkéssel rámenni a nyakára.
Mikor beleugrok a vízbe,hirtelen elfelejtem hogy 40 fok van,és izzadok mint az állat! Valami realítása van a játéknak!<#idiota>

Na ezt jól elspoilerezted!<#banplz>

Után jártam először meg kell keresni. Egy újabb feladat vár rám.

Amúgy nem tudom hogy tudod, vagy sem, de a játék végén minden szelíd lesz. Szóval akkor már nem fognak bántani ezek a dögök.
Most nem indítom el a játékot, de 100 hogy lehet csinálni a küklopsz modulkészítő kütyüjével.
Apropó, rég játszottam már, hol lehet a tengeralattjáró 1es merülési modulját megtalálni?

Köszi srácok!!! 😉
Le fognak fagyni a golyóink. Előre reszketek. Jó persze a golyók pont nem, mer az univerzális ruha megvédi, de a fejen csak az a légzőmaszk lesz, szal nem fogjuk annyira élvezni a klímát, mint itt a déli vizeken a majd 30 fokos vizet. 😊
:-D Grat. Szerintem neki kell menni, mer szétveri a küklopszot. Persze biztos át lehet robogni mellette, de engem ne terrorizáljon egy ilyen egy barlangjáratban. Most a sea dragonra pályázom. Vissza kell még csattognom a mélybe kianitot bányászgatni, mellékesen szerét ejtem, hogy kinyírjam az egyiket. Már ha ki lehet nyírni.
Kemény vagy Norbi! Ez az! Egyébként ezen a részen ennyire szar a látótávolság a vízben?

Ghost Leviathan hunting . Férfi lettem!!! <#boxer><#nyes><#hawaii>
McFrost
<#eljen>

Caliph
remélem valami olyasmi lesz,hogy mégsem sikerült elugrani a bolygóról és visszazuhanunk az artic régióba aztán teljesen új sztori vár..

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ez az Artic DLC ami jövő év elején jön,az csak új biome lesz,vagy kiegészíti a történetet,nélküle nem lehet majd végigvinni,gondolom a játékot?
Mert brutálisan néz ki az egész ahogy most nézem.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.01. 20:00:09

De cuki!<#eplus2>

Engem védőruhában majdnem 50%-ra lesebez egy csapással, szóval én veszélyesnek nyilvánítottam. Mer ez tényleg meg tud ölni. Pillanatra nem figyelek és kampec. Ráadásul kikap a csikóhalból, tehát ilyen váratlan kis húzásai vannak. Azér egyet tényleg ki kellene nyírni. Csak a tisztesség kedvéért.
McFrost
Mióta meg van az első darab, azóta hegyekben áll ugyanott.
Itt van a kis teleportáló mackósajt:

Most már bátrabb volt, megtámadott, de nem egy vészes sebzésű predator.

Lépegetővel én is próbáltam, de úgy reménytelen. Csáklyával nem tudok rátapadni, vonszol maga után hosszú kötélen, csak úgy tudom sebezni ha rám fordul, elkapja a lépegetőt, és a pofájába fúrhatok. De közben recseg-ropog a lépegető mer azt meg szorítja. Amikor eleget sebeztem rajta, akkor elenged, akkor gyorsan javítok egyet, aztán kezdődik elölről. Lépegetővel reggeltől estig küzdeni lehet, volt hogy rám esteledett, akkor a sötétben elbújtam, kivártam a hajnalt, neki estem megint, estig birkóztunk, még mindig élt, ekkor feladtam. Késsel pillanatok alatt megvan. Most egy sea dragont akarok elkapni, csak annyira a végjáték lázában vagyok hogy egyelőre nem foglalkozom vele. 😊

Ja, a torpedóknak semmi értelme sajnos. Vagy valaki talált értelmet? Egyszerűen semmire nem jók.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.01. 01:00:30
Caliph
Cserkésző fog akkor esik elvileg legnagyobb eséllyel ha fém darabot rágcsál(metal salvage,nemtom mi magyarul,az a fém roncsdarab ami titant ad ha feldolgozod). Dobj neki egy darabot és szépen esik,ELVILEG 😄

És nem is nagyon foglalkozik veled ami van mit rágcsálnia
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.31. 22:03:54

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

McFrost
Felhúztam még egy szintet a bioreaktor miatt, tettem a teraszra egy fűszer kertet, próba képpen 😄
Kb. fél óra alatt találtam 3 cserkésző fogat, eddigi legnagyobb kincs! 😄

Bocs, hogy újra én.

Egyett én is megöltem, de lépegetővel. Valami bug volt és ott úszkált a mentőkabin környékén. Ez már rég történt, talán már több mint egy éve.
Kemény vagy waze! 😄

Talán kipróbálom egy liveom alatt, persze előtte gyakorolni kell...
A második kép durva 😄
McFrost
Az mit jelent? Hiszen a fémet hurcibálják egész nap.

Ja, a fogak: fémmel kell etetni azokat a csukákat ott a zöld susnyásban. Arra kitörik a foguk.
😄 Kellemetlen, mikor ilyesmivel néz szembe az ember. Csikóhalnak van egy önvédelmi bizbasza, anélkül a közelébe ne menj ezeknek.

Közben behatoltam az utolsó bázisba, hát gyerekek levert a víz, innentől nem lehet képeket küldözgetni.
McFrost
Mondjátok, hogy majd úszkálok csak úgy unalmamban és egyszer csak ott lesz fog temető, üveg gyártásához, mert ha keresem, nem találom 😄

Elkezdtem az otthoni fű termesztést:

Ő pedig a teraszomtól cirka 300 méterre portyázott, a dugig rakott Nagelfar (Csikóhal) 2 hpval megúszta:

Olyat még nem öltem, mert két vágás után elteleportál, hiába bénítja meg a puska, így nagyobb macera levágni. De azért majd megpróbálom.

(ja közben megtaláltam a kérdéses bázist, ott volt az orrom előtt, csak takarta egy vulkánhegy 😄) Most már minden tervrajzom megvan, csinálok ioncuccokat, aztán meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.31. 17:56:53
Puska+kés. Puskával arcba kell lőni, utána alá úszni, és nyiszitülni, majd puska megint, és így tovább.
Jah, ez így lehet, mert váratlan sávban bukkant fel. Mentem már hazafelé ebből az irányból, meg is lepődtem, hogy mit keres ez itt.
McFrost
Én konkrétan befostam tegnap, lent a fenéken kutattam, amikor félelmetes hangorkán tört fel mögöttem, gyorsan megfordultam, vele szemben ott figyelt egy ilyen predator forma fickó, teljes rémület, tolatás ezerrel, ekkor elteleportált.

MerlinW
Igen, azonnal kicsit távolabb tőled (minden előlény).

[merlinw.org]

Mi a módszered? Kipróbálom én is, mondjuk előbb a félelmemet kell legyőznöm...
Újraspawnolnak vajon ezek a nagy dögök? Ha kinyirtuk őket?

Szerintem ez állatkínzás. 😄

Közben kikeveredtem a barlangrendszerből. Valójában eltévedtem, kerestem visszafelé a Lost River alien építményt, állítólag abban találok egy-két dolgot, amit nem vettem észre, ionhajtómű tervrajzot, meg azt a kulcsot amit nem találtam meg. Ehelyett kikeveredtem a barlangokból egy széles járaton. Gondoltam megjelölöm, de elfogyott a bója. Ott hagytam a küklopszot és a búvármotoros kütyüvel indultam haza, hogy rezet bányászok. Út közben belefutottam ebbe a szerencsétlen állatba. Most már sajnálom őket. Másodikat öltem meg, és nincsenek sokan, fajuk a kihalás szélére került. Persze ha rajtam múlik akkor ki fognak halni, mer addig el nem megyek a bolygóról, amíg ki nem nyúvasztom az összes veszélyes dögöt. 😄

Caliph
ha berakod akváriumba kikel,és könnyű szkennelni,nem fog bántani. aztán mehet a bioreaktorba 😄

Én legalábbis értelmét nem láttam. Aminek tojása van, az jórészt haszontalan állat, szóval maximum dekorációnak lehet érdekes. De végig kell gondolni. Melyik az a tojásd dobáló állat, amelyiket van értelme tenyészteni?
McFrost
Gondolom, ha akváriumba teszed, kikel a lény, háziállatnak.

Lehet már kérdeztem,de rövid a memóriám ilyen melegben:a lény tojása mire kell majd?