Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindenesetre az AW-nél azt ígérték lesznek pve missionok is. A jelenlegi verziójukban nem tudom mennyi van meg ebből, de beígérték.
Másrészt meg a pve-rész itt inkább arra értem, hogy nem ez a bűnunalmas és szénnéjáratott aréna harc legyen, amit előad a wot,wt most meg a aw is.
Én pl inkább az összetettebb missziók felé kacsingatnék, ami ugyan úgy lehetne pvp csak nem abból állna, hogy egy kicsi,aréna pályán kell kilőni a többit.
Nagyon primitív példával élve a cod vs bf-t hoznám fel, ez olyan mintha azt mondod, hogy csak a cod féle megoldás lehet sikeres.
A bf mindig is eléggé más multipalyeres élményt adott, mint a cod, bár jelen esetben én egy jóval eltérőbb játékra gondolnék a wot,aw,wt fajta arénaharcoktól.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A mai MMO-k nagy része ere a sémára épül, eresszünk össze 10/20/30/60 játékost, gyilkolják egymást aztán aki előbb elfogy az vesztett. Kivétel kevés van, mondjuk Pl egy Palnetside2 üde színfolt lehetne a palettán.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Strongholdozást egy jó ötletnek találom, de ebben a műfajban nehéz feltalálni a spanyolviaszt anélkül, hogy ne az alap koncepció ami miatt egyedi sérüljön.
Még a platoonozásra is lusták sokan.
Sztem a többségünknek elég a "van 5 percem, gurulok egy randomot" játék.
Klasszikusabb pve esetleg pvevp rendszert vagy összetettebb csata rendszert ami nem a 15v15 és foglald el 1/2 bázisból állna.
Lenne honnan meríteni vagy újítani
Ezt a fantáziátlan,szánalmas szar játékmenetet hozzák ami wot-ot is jellemzi
Van 3 ilyen játék a piacon és mind a 3 erről az értelmelten foglalósdi,15v15 aréna játékkal tud csak előrukkolni.
A WOTban nekem nem öli meg teljesen a játékot az arty, de idegesit. Jobb lenne nélkülük.
Tegnap is bevágott prokhorovkára VK4502Pvel 3 tier X arty oldalanként, meg 3 scout. Ott még sziklák sincsenek ahova elbújhatnék, a scoutok meg felsottolnak mindent középről. Nem is húztam az időt, full gázzal ( 😊 ) megindultam az ellennek, mert inkább a TDk meg heavyk szedjenek szét, minthogy ott bújkáljak a bozótosban miközben az artik célbalőnek rám.
de nem hiszem hogy hogy a 200effes e100 playerek annyira élveznék az artyt hogy csak azzal nyomják 😄
nem kell félni lesz itt is sok növény, ráadásul új tankok jobb grafika? jobb optimalizálás jobb engine. lesz itt retard mágnes sajnos 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
lexlutor: "nekem annyi jott le a dologbol, h a wotal ellentetben, felismertek h az arty problema ahogy abban megoldottak"
Nem, ha felismerték volna a problémát akkor nem teszik be, vagy legalábbis egy új különálló játékmódként tálalták volna.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 12:32:12
Ha igazán felismernék hogy az arty probléma, akkor minimum egy checkboxot várnék, hogy aki nem akar futófragot játszani annak ne kelljen.
Mert nézzük is csak meg a changeket?
Incoming Artillery Warning; - aha, mennyi ideig is repül a lövedék? Én meg majd félreugrok a maussal a 2 másodperces warningnál. Vagy majd úgy működik hogyha a betöltött arti rámhúzza a célkeresztet akkor majd villog nekem az alarm? Az meg röhög hogy húzgálja az emberekre a célkeresztet azt nézi ahogy szaladgálnak a hangyák 😊
Counter Battery Radar: - és ezzel mi a francot kezdjek amikor tankban ülök? Ja persze, épitsek arra hogy a klikker aki az én oldalamon van az artikra fog lövöldözni? CSapatjáték random emberekkel?
New Camera View - ettől miért jó nekem? Mert ez azt jelent az arti megkapja azt a spéci kis nézetet ami a WOTban csak modként szerepek 😊
General Balance Changes (like the maximum artillery units allowed in a battle) - ma x 3 per oldal - 3 bőven elég hogy a támadókedvű embereknek elvegye a kedvét. Persze ez jobb mint a semmi, de a WOT se nagyon játszható 3 artival / oldal.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 12:26:53
200win8al pontosan teljesen mindegy neki miben ul.
nekem annyi jott le a dologbol, h a wotal ellentetben, felismertek h az arty problema ahogy abban megoldottak.
jelenleg probalkoznak, mit lehetne jobbat kihozni belole.
h mi lesz belole, szerintem senki nem tudja.
de ha te mar most ilyen 1000%ra tudod h szar lesz, senki nem kenyszerit h egy pillanatot is jatszal vele.
" ha nem lesz olyan jármű amit a retardok is tudnak élvezettel használni nem lesz bevétel sem."
Nem véletlen zárta be 3 play4free játékát az EA sem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
jobb lesz mint wotban látod ha céloz a ratty sőt egyhelyben sem maradhatnak minimap mutatja
Ugyanis a WOT-ot is a retardáltak tartják el.A pro játékosok és klánok meg a átlagos játékosok sehol nincsenek pénzköltésben a retardáltak mellett.Némelyik olyan prémjármű parkkal rendelkezik ami több 100000 ft. értékű 250 wn8 teljesítmény mellett plusz napi szinten prémium előfizetéssel játszik.
Ezzel se kell játszani.
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/armored-warfare-artillery-development.html
The changes are:
Incoming Artillery Warning;
Counter Battery Radar
New Camera View
General Balance Changes (like the maximum artillery units allowed in a battle) - ma x 3 per oldal
szoval kar elore parazni meg.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy nincs nekem semmi bajom a másik játékban se a proto tankokkal, el tudok vonatkoztatni egy játékban a realitástól amig a prototipusokat jól balanceolva rakják be a játékba... leszarom hogy egy 1944-es tankkal kell harcolni egy 1954-es ellen, ha megfelelően ki van egyensúlyozva a játék (tehát egy T9es tank kb olyan erős legyen mint egy .másik T9es, füfggetlenül a gyártás évétől)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 10:26:17
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Te jó ég. A tardok már a spájzban vannak.
2. A snipernek rendesen rám kell látnia.
(segítek: #428)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kb olyan, mintha lenne egy boxmeccs, ahol a győztest a nézőtérről lelövi az egyik néző egy távcsöves puskával.
És akkor miért van az hogy amikor nincs arty - mert vannak ilyen csaták is hála az égnek) akkor vhogy bátrabban tör előre mindenki? 😊
Vagy elég ha csak városi pályát ad be a gép (himmelsdorf mondjuk), mégsincs campfest...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.21. 15:31:53
A WOTot szarrá köpködi mindenki emiatt a mod miatt, itt meg gyárilag beteszik. Gondolom itt is úgy gondolkodnak, hogy szarunk a játékélményre, retard pistike is jöjjön csak agyaggalamb lövészetet játszani.