5226
  • ToCsEk
    lengyelcsodatank YUS
  • Pluskast
    Igen.

• tutyimutyi2
    tegnap este nézegettem a tech tree-t és a shiskinnél jobbra elhúztam és mit látnak szemeim hát azt a ronda lengyel vagy nem tom mien nemzetiségű tankot aminek a a tornya meg az ágyúja olyan mintha lézer fegyver volna
  • Pluskast
    A lila a team killeres. A külső plusz cuccok meg egyes harckocsikon látszanak másokon meg nem. Például a T-72A plusz "köténylemeze" látszik ha felteszed, de a T-64 egyetlen plusz külső komponense sem jelenítődik meg.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.09. 09:40:20
  • markastor84
    Azt jól vettem észre, hogy minél jobban ki van fejlesztve egy tank, annál több legénységi cucc van a toronyra aggatva?

A másik: néha beugrik egy-egy lila játékos. Tudja valaki, hogy ezek kik?
  • Rammsch31n
    alsó tierekkel nagyon vacak, de a tier 3 jó... a tier 4 meg még új tankkal nekem nehéz is. :)
  • lexlutor
    az egy dolog, de h ennyire uti az orosz ellenfelet, az csunya igy t1be benthagyni. ertem h 3 kor alatt at lehet ugrani, de az h gyors, mozgekony, csolehajlas ok, gyorsan tolt megha taras, es meg pontos is. arrol nem is beszelve, h az oroszt csak extrem tavolsagbol nem uti at, es pont egy tarral tuti kivegzi meg szembol is, mig az tud egyet loni kozbe, plussz lomha lassu, gyenge csolehajlas, lassu toltes, gyenge szukules.. pontosan nem latom miben allna itt a balance.. probaltam he-t is az m113 ellen, de semmi kulonbseg, a normal loszerhez kepest.. ertem en h beta, de azert ezt igy ...

kicsit t1 cumi erzesem van...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.09. 06:44:18
  • Prince23
    A bázis fejlesztését fogd fel booster csomagnak. Ha meg van pl, több Free XP-t kapsz csatánként, vagy a crew kicsit gyorsabban fejlódik, de ezek nagyon minimálisak. 24 óránként kapsz 100 rawot, amikből majd fejlesztheted a felhúzott épületeket.

Nekem eddig biztos War Thunder tank alázó az AW, és meg kockáztatom hogy a WoT-ot is hamarosan alázni fogja, hiszen PÁLYATERVEZÉSBEN DÖBBENETESEN megerőszakolta a nagy tank gamet. Pályákban tehát ÉG és FÖLD a két rivális. A tank irányítása itt jóval nehezebb. Kb olyan értelemben, mintha a Battlefield-el játszanék. A Wot meg kis COD féle. :D
  • ROMOTO
    Nyomtam én is kicsit este, a végére rendesen ráuntam, nem tudom hogy a szintis zene meg hangok, vagy az egyforma járgányok+pályák miatt, vagy talán mert alsó tierekben nem nagy szám nyomni, de engem lelohasztott rendesen, nagyon gyorsan elhal a társaság, nem néztem de érzésre nincs 5 perc egy meccs pedig elég nagyok a pályák, jó persze gyorsabbak a gépek, a láthatóság elég érdekes, kilőttek már úgy hogy kigurult egy olajfinomító tartály mögül 20-30 méterre akivel előtte ment az adok-kapok, fullra becélozva vártam, erre felvillan 5 méterrel a beljebb az úton amikor belémlő...jah és tényleg szokatlanul sokat tölt, pedig ssd-n van...nekem is van mentett eredményem 1 tierrel lentebbről

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.09. 02:24:21
  • yossarianHUN
    Az OF-40 gyakorlatilag egy Leo 1, kemény toronnyal. Próbálj vele hulldownba állni minél gyakrabban.
  • Antimat
    Igaz, elég sokat töltöget.
    De mikor kiírja a Victory-t (inkább Defeat-ot) akkor még pár másodpercig lehet osztani a sok noobot :))

Nekem tegnap összejött egy döntetlen, kemény volt, mindkét csapat elfogyott, 1-1 tank maradt a térkép két végében, és lejárt az idő :)

A Leo1-et eléggé megkedveltem, így a végére, vesztes csatára is tud jó xp-t adni,

de ezzel is az van, mint a többi tankkal: olyan nincs, hogy első-másodikra le tudjam duplázni aznap, amelyik szopáson van, annak 8-10 csata is kellhet (ez volt ma a Leo1).
    De legalább meglett a OF40, gondolom az kurva jó tank :)
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.10.09. 00:49:52
  • Rammsch31n
    hű vazze kihúztam a t4-es amcsi starshipet... erre nincs benne csak HE meg HEAT lőszer, meg valami rakéte, leál...
  • FosTalicskaa
    :D

Egyébként csata után 3-5 sec a victory, 10 sec animació, 3-5 megint valami hülyeség, végül garázs, majd 10-15 sec bekerülési idő, 5-10 sec töltés, 30 sec visszaszámlálás és csata. És mindez két csata között... várakozás szimulátor.

Jah és már sikerült kifagyasztani a klienst. Pedig csak lőszert szerettem volna beállítani a pattonba. Egyébként a patton 48 vs t54 eléggé unbalanced az orosz javára... bár mondjuk még csak stock ágyú, de az orosz egy csomót pattint míg fordítva ez alig történik meg...
  • ToCsEk
    If a player is really, really good they might be able to break even at the highest tiers. This is not meant as a monetization element for the game but it is something that is good for the game. With traditional MMO’s everyone rushes to the highest level character and then that is all they would play. Armored Warfare will be healthier because players will need to go back down to lower tiers in order to earn credits. This helps balance the game for new players and veteran players alike. Players should want to experience the lower tier tanks anyway because they are still modern and fun to play. Players can pay to play their tier 10 vehicles all the time, but the Armored Warfare staff would actually prefer players to just drive their lower tier tanks to fund their higher tier vehicles.
  • ximix #1406
    kis mokka kocka
  • yossarianHUN
    "Upgrade your abacus to at least a calculator" - SerB
  • FosTalicskaa
    sokat töööölt
  • yossarianHUN
    A Leo 1A5-tel még simán megkerestem a hatos árát, mire meglett az XP, a hatossal már simán lehet prémmel is mínuszos kört menni. Viszont pár napon belül lesz egy peccs, ami állítólag jelentősen csökkenti a javítási- és lőszerárakat, illetve némileg növeli a csatákért járó XP-t is.
  • lexlutor
    azert ezt az m113at igy berakni t1be....
  • Malarki
    Magasabb tierben lehet még keresni a csatákkal, vagy ott még éppen kijön nullára mint a wotban?
  • yossarianHUN
    Per pillanat a hatos Leo 2AV-t húzom, meg mellette ímmel-ámmal az XM800-at, a Dragoon-t, meg a Bulldogot (hogy a Shishkin ágon is elindulhassak).
  • Rammsch31n
    Nemtom, de remélem fogják SerB-ék a fejüket, mert szerintem elkezdik veszteni a playereket majd, és annyira elkrták a kommunikációt, hogy a kutya se akar vissza menni majd, akár mit is ígérgessenek... én pl.: napok óta be sem léptem, egyedül ez a párizsos str-tankos mód érdekel perpill onnan. :D te hanyas tierrel tolod itt yossarian? :)
  • yossarianHUN
    De az normalizációs százalék, nem átütési százalék. A normalizáció nem tudom pontosan mennyire befolyásolja az átütést.

#1395: Mit tudtak volna szabadalmaztatni, hogy senki más nem csinálhat olyan játékot, amiben 30 tank lövöldözi le egymásról a HP-t?:)
  • yossarianHUN

15-4-re kikaptunk.
  • ximix #1396
    %-kot írnak pl 200mm átütésnél 210mm lesz az Mk1-el ?
    Mk3-mal meg 215mm?
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.08. 21:54:12
  • Rammsch31n
    hmm... kösz :D azért kíváncsi vagyok, hogy télleg, a wot-ot nem zavarja, hogy ennyi mindent elvettek tőlük? :D nem tettek erre is szabadalmat? vagy most már rágják a kalapjukat, hogy elk-rták rendesen? :D
  • yossarianHUN
    Medálok itt is vannak, csak kevesebb, és itt tényleg tenni is kell értük (minimum 80%-os pontosság, legtöbb XP a csapatban, stb.), nem osztogatják őket boldog-boldogtalannak. Egyébként eleinte tényleg baromi a bonyolultnak tűnik a rendszer, de hamar át lehet látni. A retrofitekről írok is pár szót, mert tudom, hogy nekem nagy zavar volt a fejemben, mikor elkezdtem a játékot.

Tehát a retrofitek a WoT-os felszerelések (rammer, venti, stb.) megfelelői. A WoT-tal ellentétben itt nem három hely van minden tankkal, hanem minden tanknak van egy darab univerzális retrofit helye, ezen felül modulként lehet kifejleszteni a többi helyet, amelyek vagy tűzerő, vagy mozgékonyság, vagy páncélzat kategóriákba vannak sorolva (az univerzális helyre bármelyik kategóriában lévő berakható). Nem minden tanknak lehet kifejleszteni mind a három kategóriából retrofit helyet, de olyan is van, hogy egy tankra pl. két darab tűzerő helyet is kihúzhatsz. Mint ebből kitalálható, a retrofiteket ezekbe a kategóriákba sorolva találhatjátok meg, és nomen est omen a tank azon tulajdonságait fejlesztik, amelyik kategóriában vannak. Így például a tűzerő kategóriás retrofitek között van pl. experimental propellant, ami a sebzést növeli, gyroscopic stabilizer, ami a célzási- és töltésidőt, és így tovább. Ezen felül még tudni kell, hogy a játék elején nem választhatsz a kategóriákon belül az összes lehetséges retrofitből, mert alapból csak kategóriánként egy-két darab áll rendelkezésre, a többit (és a meglévők továbbfejlesztett változatát) úgy tudod feloldani, hogy kihúzod a tankot, aminek a moduljai között unlockolható. Ha valamelyikre jobb klikkel rákattintasz, és rámész a "Find schematics"-ra, a játék megmutatja, melyik tanknál lehet feloldani azt. Dióhéjban ennyi.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.08. 21:40:26
  • Rammsch31n
    kicsit zűrzavaros, de wot-hoz képest kva sok műtyűr meg apróságok, meg ilyen dolgok vannak pl.: ez a retrofitek, meg bázis dolog... a wot-ba nincs ekkora "diverzitás", persze valami a wot-ba jobb, pl.: az achievmentek...
  • yossarianHUN
    Persze, az volt a cél, hogy a WoT-ból átcsábított playerek otthonosan mozogjanak. Én se emlékszem sokra, általában addigra már rég ledarálta a másikat valamelyik csapat.
  • Rammsch31n
    kösz... egyébként nagyon wot copy kinézetre meg interfacere... btw. foglalással még nem nyert senki, amiben én voltam. :D
  • yossarianHUN
    Feloldja a proven státuszhoz kötött modulokat, azaz retrofiteket, parancsnokokat, portrékat, pénzjuttatásokat. Már ha vannak ilyenek az adott tankon. A konvertálható XP ugyanaz mint a WoT-os free xp, pénzért free-t (global reputation) tudsz csinálni a proven-es tankjaidon lévő XP-ből.
  • yossarianHUN
    Nem, amíg nem tudom, hogy konkrétan hány mm-t ad az átütéshez, addig nem pocsékolom rá a helyet.
  • yossarianHUN
    Fos, a jelenlegi MBT ágak szégyenei, mind a Challenger, mind az Ariete. Legalábbis nekem eddig egybehangzóan ezt mondták, akiknek megvoltak. Csupa weakspot mind a kettő, hatalmas, teljes sebzést adó optikák és búvónyílások a tornyon, papírvékony kémlelő a testen a torony alatt, stb. Egy előnyük van, hogy állítólag ezt az ágat lehet a leghamarabb kihúzni.
  • Rammsch31n
    és ez a proven mikor eléred az 50%-ot mit takar pontosan? Illetve van egy féle xp- amit arannyal tudok konvertálni, az csak arra jó semmi másra nem, hogy szórjam a casht? :D
  • ximix #1386
    Ctrl+ egér klikkel oda pakolod ahol nincs útba a hit log
    -----------------------------------------
    lexlutor #1382
    Ui settings-ben a csuszkát huzigálod
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.08. 21:08:03
  • ximix #1385
    Az mrs retrofitet próbáltad már leon ?
  • Jockey
    west european MBT-rol tudunk valamit? ne feltetlen akarnam elsonek kihuzni a mindeki altal huzott agat, ez erdekesnek tunne, de sokat nem tudok roluk mennyire jo tankok? Chall es Ariete?
  • Malarki
    Ja hogy ez benne van alapból a játékban? A WoT alapján ilyeneket nem is mertem feltételezni :D De akkor köszi.
  • lexlutor
    Hogy lehet a terkepet felnagyitani?
  • yossarianHUN
    Beállításokban UI settings, és van két alapértelmezésben bejelölt négyzet, "hide incoming damage", és "hide outgoing damage", ezek elől kell kivenni a pipát.