5226
  • yossarianHUN
    Ha nem így lenne, nem lennének jól páncélozottak. Egyébként a WoT-tal ellentétben itt 10-ből 9 lövés oda megy, ahova szántad, úgyhogy lényegesen egyszerűbb a weakspot lövés.
  • BalikaHUN
    Itt legalább jó esélyed van hogy eltaláld amit szeretnél, nem úgy mint a wotba ahol ha becélzod a tank egy részét jó eséllyel a holdat találod el.
    Amúgy meg ha az összes tank simán átlőné egymást tiszta unalmas lenne és semmi értelme nem lenne a páncélnak.
  • FosTalicskaa
    Jajj ne. Itt is megvan az a tömény idiotizmus, hogy visszapillantó tükrökön keresztül kell levakarni az egyébként jó páncéllal rendelkező tankokról a hp-t... nemá, azt hittem az obsidian jobb lesz ennél :P
  • ToCsEk
    nem sokról
    nem tudom mi alapján csinálták :D, ingame van minden tankról alap adat, meg beforgatott állapotban is de az nem ilyen mint itt a képek :D
  • yossarianHUN
    Nincs.
  • silverchain
    Ugye itt nincs arany lőszer?
  • ximix #1214
    A lényeg ha nem voltál stressen akkor egy új telepítést kell csinálni nem a zárt bétást felülírni
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.02. 22:36:35
  • Antimat
    Nekem a Dragoon 300-90 is nagyon tetszett, persze azóta wipe volt.
  • oneal1
    van ilyen a többi gépről is? :)
  • yossarianHUN
    Nekem 1,3 megával jött, de időnként megállt, de ezt semmi se jelezte. Ugyanúgy azt írta hogy jön, csak az tűnt fel, hogy a százalék meg a letöltött méret nem nő. Ilyenkor ki kellett lépnem a teljese launcherből, és újra elindítani. Ezt eljátszotta vagy 4-5-ször mire lejött.
  • Pluskast
    Akkor az a teljes játék
  • yossarianHUN
    Egyébként tud valaki valami általános irányvonalat adni, hogy melyik ágakon érdemes elindulni? Jelenleg a Leopardokat húzom, nem rosszak. Emellett a BMP ágat is elkezdtem, eddig az is tetszik, meg az M60-at is megvettem, de azzal szerintem nem fogok sokat menni, mert lassú az én ízlésemhez, és az Abramsek se izgatnak túlzottan. A Wölflis TD-ket is nézegettem, de papíron nem valami meggyőzők, úgyhogy nem kezdtem bele. Süsünél a Stingrayes könnyű tank ág izgat a legjobban, azok elég pöpecnek tűnnek, de MBT-viszonylatban is kíváncsi lennék, hogy a gyakorlatban melyik ág mit tud.
  • Jockey
    19gigat..:p
  • Pluskast
    Mekkorát akar leszedni?
  • Jockey
    a cliens uipdateli magat, de csak 180k-al.. mindenkinel ilyne lassu? vagy toroljem le az egesz klienst inkabb?
  • Pluskast
    Fúj de utálom ezt a harckocsit. Szemét egy jószág.
  • bekescsaba
    Pont töltöm.

Jó látni a wotos arcokat.

Nagyon kíváncsi vagyok. Megmondom őszintén, engem a gumikerekes járművek érdekelnek a legjobban.
  • yossarianHUN
    Köszke. Akkor úgy látszik amíg meg nem combosodok, szemből marad az optika.
  • ToCsEk

• yossarianHUN
    Ezt a retek MBT-70-et át lehet lőni bárhol T5 alatt? OF-40-nel egyszerűen nem találtam rajta helyet, ahol be tudtam volna ütni, de még oldalról is alig.
  • ToCsEk
    freexp az okosok szerint
    vagy pvebe próbáld kihúzni
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.02. 18:47:36
  • oneal1
    de nem vártam ezt a starship et :DDD

valaki átverekedte magát már rajta?

tippet hozzá, lőszer ilyesmi?
  • Dewri
    Tegyük hozzá, hogy botok elleni missiont toltam... Nyilván ezért...:)
  • yossarianHUN
    Jól sejtem, hogy az OF-40-en alapértelmezésben érdemes HEAT-et lőni?
  • yossarianHUN
    Leoval pattogtak rólad? Akkor valamit nagyon faszán csinálhattál:D Nekem úgy tűnik, hogy gyengepont az LFP, az oroszokon legalábbis mindenképp. A T-64-et például szemből rohadt nehéz máshol belőni.
  • Dewri
    Én inkább úgy láttam a stresszen, hogy itt nem működik a forgatás, mint a wotban. T-64 szemből pattogtak rólam rendesen, kis beforgatással meg elbontanak. Leopard1 ugyanez. Szemből az ellenfél alsó lemeze se tűnik gyenge pontnak, kissé át kell majd szokni a wotos tapasztalatok után...
  • Prince23
    Nekem volt két meghívó kódom az AW-hez, és a profilomban nem találom őket. Lejártak, vagy mifene van? És ahogy látom megújult ez a része a profil meg minden, a régebbi felület sokkal jobb volt.
  • yossarianHUN
    Úgy néztem, hogy a Zsámó csak sebességben és álcában érdemlegesen jobb az AMX-nél, annak viszont sokkal jobb az ágyúja, és egyáltalán nem lassú, sőt. 4,6 másodpercenként lehet vele lövöldözni, a T-62-ket úgy bontja le, hogy köpni-nyelni nem tudnak.
  • Dagohun74
    Leopard2A5.
    Tökmind1 Saját meglátásom szerint T7-8-ig olyan mintha nem lenne páncél. Szóval ami tetszik.
  • FosTalicskaa
    Akik már régebb óta benne vannak a témában, azok milyen tankokat ajánlanak az újoncoknak?
  • Antimat
    Épp akartam kérdezni, hogy AMX vagy a Zsámó-S?
  • oneal1
    talán pont azért mert megvették? :)
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.02. 08:24:24
  • tutyimutyi2
    értem hogy a head startban azok játszhatnak akik megvették a founder csomagot de azt nem értem hogy aki kulccsal jutott be és egészen mostanáig játszhatott a játékkal annak miért nem engedik a részvételt a head startban?
  • yossarianHUN
    Kivéve az MBT-70 rajzások ellen. Kapják be.
  • yossarianHUN
    Ez az AMX 10P 90 nagyon imba.
  • ximix #1185
    Ha ráviszed az egeret jobb felső sarokban a raw matira akkor, írja hogy napi 100 kopejkát adnak, ha jól értem.
  • Angelus1991ster
    Májusban vettem alap founder csomagot.

Ez a bázisépítgetés hogyan van? alapból kapsz 500 nyersanyagot, de hogyan tovább?
  • ximix #1183
    Bekaka, most kb a 10 csata után miközben garázsban nézelődők egyszer csak felvillan az alsó sor, lenézek és ott virít az objekt155 .
  • oneal1
    pedig kellett volna, úgytudom, hogy a stress-ért járt
  • ximix #1181
    Csak a stress-en voltál vagy zárton is ? (én csak a stresszen, de nem kaptam )