Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Kapott már valaki Béta meghívót?Én már nagyon rég feliratkoztam de semmi...
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Mondjuk ahogy halad a haditechnika, lassan a valós életbeli háború lesz annyira automatizált hogy UNALMAS lesz belőle játékot csinálni.

De amit senki sem említett meg, hogy lesznek feladatok amiket végre kell hajtani. Pl pusztítsd el azt, védd meg amazt. Már ez is egy előrelépés, nem annyi van öld meg az összes ellenséget.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
egyszerűen kellenek bele ezek a dolgok
fogd fel úgy, hogy a szűkülési idő = az ágyú kezelő és a célzó vagy parancsnok közt a kommunikálással, na
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.04. 14:46:49
Én nem azt irtam hogy nem kell semmi más de maga a módszer működhet egy II. világháborús tanknál, de ne már egy M1A1 v. T-80 asnál.
De ahogy érzed nem kell egyből eret vágni. <#awink>#awink>
Milyen király lenne ha a Wotba a tizes FV td-nek nem kéne szűkülnie, megáll, egyből bamm 1800+ sebzés.
Isu, tüzér, minden ilyen nagyot lövő ágyú kicsit túlzásba esne, nem ?
https://www.youtube.com/watch?v=LUzSfGc2VqY
Itt a példa szóval nem állnak meg egy egy lövésért, és nem hinném kevésbé lenne pörgősebb egy csata. De ez az én meglátásom. <#awink>#awink>
Ez csak egy szimpla absztrakció, hogy mégse simán csak egy tankos counterstrike legyen....
Ahol szerintem tarolni lehet az a játékmenet. Pl célzás, support tankok (mondjuk javító tank), új játékmódok, klántartalom. Sok konkrét ötletem nincs, nem vagyok nagyon kreatív, de hát nem is én vagyok a fejlesztő.
Amire sztem nagyon vigyázni kell, hogy ne keverejenek a tankok mellé mást. Az összfegyvernem szépen hangzik, de láttuk már hogy se a tüzérség, se a légierő összerakása a tankokkal nem jó a tankereknek.

És a 2. világháborús tankokban milyen fantázia van? Ahogy elnézem kapunk egy nagyon hasonló játékot, aminek gyorsabb lesz a játékmenete.
A célzókör szűkülése meg elfogadható. Bár a "modern" korban a legyet is el tudnánk találni a holdon, de a játék szempontjából hatalmas hiba lenne ha minden lövés pontos lenne. (lásd: WT:GF 1 lövés 1 halál és nem buli hanem idegesítő mikor már sokadjára ez történik)
Félre ne értsetek, szimpatizálok mind a két játékkal, de véget kell vetni az egyeduralomnak. Egy kis versengés jót tenne szerintem. És lehet, hogy az lesz.
A havo k beépítése legutóbb a wt megjelenésénél került szóba, de nem ment át a játékosok fele így hallgattak róla. Jelenleg úgy áll, hogy hamarosan érkezik szóval talán ez a kezdet. <#gun>#gun>
Hajrá lehet a hivatalos fórumon leírni hogy SZERINTED hogy kell kinézzen.
ha ebbe a játékba nem lesz, LEHET áttérek
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
angelus1991ster.blogspot.hu

WoT: Nishizumi77