5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
yossarianHUN #1220 Ha nem így lenne, nem lennének jól páncélozottak. Egyébként a WoT-tal ellentétben itt 10-ből 9 lövés oda megy, ahova szántad, úgyhogy lényegesen egyszerűbb a weakspot lövés. -
#1219 Itt legalább jó esélyed van hogy eltaláld amit szeretnél, nem úgy mint a wotba ahol ha becélzod a tank egy részét jó eséllyel a holdat találod el.
Amúgy meg ha az összes tank simán átlőné egymást tiszta unalmas lenne és semmi értelme nem lenne a páncélnak. -
FosTalicskaa #1218 Jajj ne. Itt is megvan az a tömény idiotizmus, hogy visszapillantó tükrökön keresztül kell levakarni az egyébként jó páncéllal rendelkező tankokról a hp-t... nemá, azt hittem az obsidian jobb lesz ennél :P -
#1217 nem sokról
nem tudom mi alapján csinálták :D, ingame van minden tankról alap adat, meg beforgatott állapotban is de az nem ilyen mint itt a képek :D -
yossarianHUN #1216 Nincs. -
silverchain #1215 Ugye itt nincs arany lőszer? -
#1214 A lényeg ha nem voltál stressen akkor egy új telepítést kell csinálni nem a zárt bétást felülírni
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.02. 22:36:35 -
#1213 Nekem a Dragoon 300-90 is nagyon tetszett, persze azóta wipe volt. -
#1212 van ilyen a többi gépről is? :) -
yossarianHUN #1211 Nekem 1,3 megával jött, de időnként megállt, de ezt semmi se jelezte. Ugyanúgy azt írta hogy jön, csak az tűnt fel, hogy a százalék meg a letöltött méret nem nő. Ilyenkor ki kellett lépnem a teljese launcherből, és újra elindítani. Ezt eljátszotta vagy 4-5-ször mire lejött. -
#1210 Akkor az a teljes játék -
yossarianHUN #1209 Egyébként tud valaki valami általános irányvonalat adni, hogy melyik ágakon érdemes elindulni? Jelenleg a Leopardokat húzom, nem rosszak. Emellett a BMP ágat is elkezdtem, eddig az is tetszik, meg az M60-at is megvettem, de azzal szerintem nem fogok sokat menni, mert lassú az én ízlésemhez, és az Abramsek se izgatnak túlzottan. A Wölflis TD-ket is nézegettem, de papíron nem valami meggyőzők, úgyhogy nem kezdtem bele. Süsünél a Stingrayes könnyű tank ág izgat a legjobban, azok elég pöpecnek tűnnek, de MBT-viszonylatban is kíváncsi lennék, hogy a gyakorlatban melyik ág mit tud. -
#1208 19gigat..:p -
#1207 Mekkorát akar leszedni? -
#1206 a cliens uipdateli magat, de csak 180k-al.. mindenkinel ilyne lassu? vagy toroljem le az egesz klienst inkabb? -
#1205 Fúj de utálom ezt a harckocsit. Szemét egy jószág. -
bekescsaba #1204 Pont töltöm.
Jó látni a wotos arcokat.
Nagyon kíváncsi vagyok. Megmondom őszintén, engem a gumikerekes járművek érdekelnek a legjobban. -
yossarianHUN #1203 Köszke. Akkor úgy látszik amíg meg nem combosodok, szemből marad az optika. -
-
yossarianHUN #1201 Ezt a retek MBT-70-et át lehet lőni bárhol T5 alatt? OF-40-nel egyszerűen nem találtam rajta helyet, ahol be tudtam volna ütni, de még oldalról is alig. -
#1200 freexp az okosok szerint
vagy pvebe próbáld kihúzni
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.02. 18:47:36 -
#1199 de nem vártam ezt a starship et :DDD
valaki átverekedte magát már rajta?
tippet hozzá, lőszer ilyesmi? -
Dewri #1198 Tegyük hozzá, hogy botok elleni missiont toltam... Nyilván ezért...:) -
yossarianHUN #1197 Jól sejtem, hogy az OF-40-en alapértelmezésben érdemes HEAT-et lőni? -
yossarianHUN #1196 Leoval pattogtak rólad? Akkor valamit nagyon faszán csinálhattál:D Nekem úgy tűnik, hogy gyengepont az LFP, az oroszokon legalábbis mindenképp. A T-64-et például szemből rohadt nehéz máshol belőni. -
Dewri #1195 Én inkább úgy láttam a stresszen, hogy itt nem működik a forgatás, mint a wotban. T-64 szemből pattogtak rólam rendesen, kis beforgatással meg elbontanak. Leopard1 ugyanez. Szemből az ellenfél alsó lemeze se tűnik gyenge pontnak, kissé át kell majd szokni a wotos tapasztalatok után... -
#1194 Nekem volt két meghívó kódom az AW-hez, és a profilomban nem találom őket. Lejártak, vagy mifene van? És ahogy látom megújult ez a része a profil meg minden, a régebbi felület sokkal jobb volt.
-
yossarianHUN #1193 Úgy néztem, hogy a Zsámó csak sebességben és álcában érdemlegesen jobb az AMX-nél, annak viszont sokkal jobb az ágyúja, és egyáltalán nem lassú, sőt. 4,6 másodpercenként lehet vele lövöldözni, a T-62-ket úgy bontja le, hogy köpni-nyelni nem tudnak. -
Dagohun74 #1192 Leopard2A5.
Tökmind1 Saját meglátásom szerint T7-8-ig olyan mintha nem lenne páncél. Szóval ami tetszik. -
FosTalicskaa #1191 Akik már régebb óta benne vannak a témában, azok milyen tankokat ajánlanak az újoncoknak? -
#1190 Épp akartam kérdezni, hogy AMX vagy a Zsámó-S? -
#1189 talán pont azért mert megvették? :)
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.02. 08:24:24 -
tutyimutyi2 #1188 értem hogy a head startban azok játszhatnak akik megvették a founder csomagot de azt nem értem hogy aki kulccsal jutott be és egészen mostanáig játszhatott a játékkal annak miért nem engedik a részvételt a head startban? -
yossarianHUN #1187 Kivéve az MBT-70 rajzások ellen. Kapják be. -
yossarianHUN #1186 Ez az AMX 10P 90 nagyon imba. -
#1185 Ha ráviszed az egeret jobb felső sarokban a raw matira akkor, írja hogy napi 100 kopejkát adnak, ha jól értem. -
Angelus1991ster #1184 Májusban vettem alap founder csomagot.
Ez a bázisépítgetés hogyan van? alapból kapsz 500 nyersanyagot, de hogyan tovább?
-
#1183 Bekaka, most kb a 10 csata után miközben garázsban nézelődők egyszer csak felvillan az alsó sor, lenézek és ott virít az objekt155 . -
#1182 pedig kellett volna, úgytudom, hogy a stress-ért járt -
#1181 Csak a stress-en voltál vagy zárton is ? (én csak a stresszen, de nem kaptam )