Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mi a helyzet a játékkal? Fejlődik, halad?

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.03.31. 21:19:57
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Egyébként egyelőre elég meddő dolog szidni/dícsérni egy olyan játékot ami még el sem indult, nem lehet tudni semmit a működéséről azt leszámítva, hogy copy-paste-el emelik át a wot legalapvetőbb megoldásait. Ha az elvi hibákat kihagyják a nagy másolásból, akkor már játszható játék lesz szerintem...
Az artikkal viszont nagyon kritikus vagyok, kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki az ellenük való védekezéshez. És itt nem csak passzív védekezésre gondolok...
1. tobb mint valoszinu a pr reszleg nem kuld el majd a q.... anyadba ha van valami eszreveteled (az orosz kulturaban a vevonek meg mindig kuss van ugye)
2. Reszben nem a ruszki jatekosallomany eszrevetelei alapjan fejlesztik a jatekot.
Egyelore a devek se tunnek deviansnak.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.08. 13:08:18
Saor Alba
Itt is találsz rá példát. Temették a játékot még a videók előtt, de hirtelen ezek az emberek vagy eltűntek vagy megváltozott a véleményük. Fura.
Érdemben lehetetlen hozzászólnom az MM-hez. Így papíron jól hangzik csak ki is kéne próbálni hogy mennyire életképes. Én inkább azt remélem hogy az artyknak nem lesz egetverő sebzésük.
A devek hozzáállása jó, de szerintem ha beindul az igazi fürdőskurva effektus, akkor ember legyen a talpán aki folyamatosan kedves lesz majd a közönséghez, meg meghallgat mindenkit, meg reagál... főleg amikor egymásnak ellentmondó sirámok lesznek majd... (lásd a másik játékban.. jajajajaja goldlőszert miért csak goldért lehet venni.. paytowin. Ok, megcsináljuk hogy a free playerek is veheseenek.... jajajajaj most meg mindenki azzal lő, nem jó....). Sokszor tiszta "szegény ember szamara" jellegű sztorikat lehetne írni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.08. 10:21:58
Mennyire jo hogy a devek nem ruszkik es valamilyen civilizaltabb orszagbol valok 😊
Saor Alba
Amennyire szeretem annyira utálom a wotot, hála az mmnek és a kukába való enginnek. Nagy reményeim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban
Bétáról nincs info , mikor jön ki?
De ha már ennyire elszaporodtak a tankos mmorpg-s játékok, akkor egy Command and Conquer világában játszódó tankos mmorpg is jöhetne már.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 11:37:36
angelus1991ster.blogspot.hu
Ahogy elnéztem a progress videóban elég részletesek is a pályák ami plusz pont. Artyra kíváncsi leszek, mert kövezzetek meg, de jó dolog. Nem fog mindenki campelni.
"- Új -" Game Show - ahol a játéké a főszerep
A nagy sikerű WOT Show után hamarosan egy új magazinműsor a SimSport TV műsorán!
Jelentkezz stábtagnak!
Ha napi rendszerességgel játszol a plakáton látható játékokkal, folyamatosan figyelemmel kíséred az újításokat és az alábbi feltételeknek megfelelsz akkor ne habozz jelentkezz akár most!
- ha elmúltál 16 éves
- jó kommunikáció képességgel rendelkezel várjuk jelentkezésedet a [email protected] email címre.
Ha nem szeretsz szerepelni de otthon vagy a videó, kép, weblap szerkesztésben, akkor is ragadj billentyűt és legyél a stáb tagja.
SimSport TV - Az életünk része!
ömlik ám a videó😄
jó kis videó látszik a techtree is
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.02.21. 22:14:05
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.21. 19:22:38
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Saor Alba
illetve mé van az hogy elit a jármű xp is megvan rá meg minden féle feltétel ami kell de nem engedi kifejleszteni a következő járművet m113->bmd-1
Így WoTtal játszva eszembe jutott még egy nagy előnye AW-nak... A mocskos fizika nem lassít le gyökminuszegyre, ha rámész egy meredekebb részre...
Tulképp. a túl magas ramdmg-en kívül nincs is gáz az alfával sztem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 17:00:58
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.02.20. 16:50:41
Saor Alba