5226
  • bekescsaba
    Én a NATO light ágat húzom, most vagyok a Foxnál.

Igazából most tapasztalom ezeket a járművet. Eszméletlen brutális. Van egy 6 lövéses (salvo) ágyúja, 100-as pen 100 damage, és 6,7 mp alatt tölti be. Ez a pen elég az összes könnyen páncélozott tank ellen, és a nehéz tankokat is szétbontja hátulról. 4 kereke van, úgy éreztem, hogy mind a két tengely külön kormányozható, valami iszonyatos mozgékonyságot biztosít a tanknak, de szokni kell, furcsa irányítani a lánctalpasok után.

Van hozzá Milan 2-es rakéta (nem biztos, hogy jól emlékszem de talán 800 körüli pen és 700 kürüli sebzés, vagy fordítva). Nézzétek el nekem, sietve írom.

Na ez HEAT rakéta, és azt hiszem tier 7-ben már megjelennek a páncélmodósítók (reaktív, kerámia), és akár 1,5 szeres páncélvédelmet is adhatnak mondjuk HEAT ellen, így a az egyik LEo variáns 700 körüli toronyvédelme máris 1000 felett lesz. Tehát nem olyan brutális érték ez.

Azt nem tudom, hogy irányított rakéta-e, vagy sem, mert még nincsen kifejlesztve.

Az elődje a swingfire (tier4) két darab irányított swingfire rakétát tüzelt. Más fegyverzete nincs. Ez elég kellemetlen tud lenni, mivel fullosan, legénységi perkekkel, és modulozással 14-re vihető a két rakétának a betöltési ideje. A két rakéta indítása között 2 mp telik el, de indíthatsz egyet is. Ha egy maradt, rá lehet tölteni.

Lövés előtt meg kell állni, 2,5 mp a tűzkész tétel, aztán lehet lőni. A kilőtt rakétát az egér célzókörével mozgatott sniper nézetben.
    Nem lehet elkanyarodni a rakéta elől (vagy én vagyok kurva jó).

A rakétának ugyanúgy van átütési indikátora, tehát úgy kellene rajta tartania célon, hogy végig zöld legyen, mert ha nem üt át, nem sebez.

Mivel nincs tornya, így ha egy pixel is kilátszik a tankodból, már tudsz snipernézetből rakétát indítani, azaz úgy kell elképzelni, mintha - végtelen ágyúsúlyedése lenne.

Nagyon jó camo, és látótáv jellemzi a swingfire-t, de nem túl mobilis.

Miért nem OP az irányított rakéta? Nos jelzést kapsz, ha rád állt. 200 m/s a sebessége, így van időd bebújni a fedezék mögé.

Ez a valóságban úgy működik, hogy állsz a fedezék mögött. Kigurulsz lőni, kapd a rakéta indító jelzést, visszagurulsz kényelmesen (500 métert cirka 3 mp alatt tesz meg a rakéta), a kő mögé, és a rakéta a kőbe csapódik. Nyilt terepen nincs előle menekvés, de a két rakéta 2 x 260-at sebez, aztán 14 mp töltés. Egy AMX 10P 90 prém 4-es TD 4,6 mp ként lő a nyílt terepen beléd 420-akat. A swingfire alkalmatlan a közelharcra. mert függőlegesen lövi fel a rakétát, aztán vezeted célra. Valamint nincsen más fegyverzete. Ergo csak PVE-zni jó, de ott mocskos brutális.

Ezzel szakít a FOX a 30 mm-es automata ágyúval.

Remélem segítettem.

• Malarki
    Ilyen sebzésszámlálót honnan lehet szerválni?
  • yossarianHUN
    Ja és akinek gondja akadna az orosz heavyk tornyának beütésével szemből, a T-72/T-72A-nak szemből nézve jobb oldalt, a torony tetejét érdemes próbálgatni, látni fogjátok, hogy egy tenyérnyi területen bezöldül a célkereszt. Nehéz beütni, de nem nehezebb mint a parancsnoki kupolát, és ha sikerül, előbbivel ellentétben ez a teljes sebzést beadja. T-80-nál pont fordítva, annak az az oldal autobounce, a parancsnoki kupola tövét viszont elég könnyű teljes sebzéssel beverni.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.08. 20:45:20
  • yossarianHUN
    Jelenleg MBT-k közül szerintem az Abrams ág a legjobb, már az XM1 is gyakorlatilag sebezhetelen szemből az öt centi magas kupoláját leszámítva, de az Abrams-eken se találtam még soha fogást. Mondjuk ezzel a fos átütésű ágyúval nem is csoda.
  • yossarianHUN
    Nekem pont azt mondták, hogy a hetesnek szarabb a páncélzata mint a hatosnak, mert több weak spot van rajta. Úgyhogy már készítem a morfiumot, mert ezt a hatost is mindenki mindenhonnan áthugyozza, ha nem tudod hulldownba tenni, de a jelenlegi pályák nem nagyon támogatják a rendes hulldownt. Ha igen, akkor csak a T-80-ak hugyozzák szét, de azok durván. Úgy átcsapják a tornyát, hogy öröm nézni.
  • FosTalicskaa
    Egyébként mi a jobb? Keleti blokk vagy nato? Ahogy elnezem 2 arms dealer van csak...
  • FosTalicskaa
    Ezek is ugyanazt fogjak eljatszani mint a wg. Beraknak egy csomo op premium tankot, majd szepen lenerfelik oket a fenebe, balanszolas cimszo alatt, amikor mar eleg sok jatekost megfejtek vele...

Type59-el is mi volt mar regebben. Hordakban ozonlottek el a randomot, legazoltak mindenkit, szinte serules nélkül, most meg egy tier 6-nak is free-frag :)
  • ToCsEk
    bátor ámbár botor aki bármilyen leoval frontvonalban harcol :D
    nah jó 7-8assal már lehet okosok szerint
  • yossarianHUN
    Exkluzív prémium. Ne aggódj, én már a saját szintemen lévő MBT-ket se tudom átlőni, a nagyobbakról nem is beszélve.
  • yossarianHUN
    T4-ben imba, de nehogymár átcsapkodjon egy T6 MBT-t 230 pennel. Ész megáll. Mondjuk a Leo hasát minden átcsapja, és az egész teste egy nagy has, meg taknyos zsepi oldalpáncél.
  • ximix #1370
    Az a vacak amire nemrég valaki imba jelzőt emlegetett ?
    Én csíkban haladok, egy kivételével (T62 30% )megvan az összes T1,T2,T3 full-ra
  • Rammsch31n
    srácok, az obj 430-as milyen jószág? nem bírom átlőni... prémium?
  • yossarianHUN
    Az csak a gyakorlás, a küldetéseknél választhatsz könnyűt, közepeset, vagy nehezet. Már ha van hozzá elég nagy tankod.
  • Malarki
    Jó ez a pvp, 8 meccs, 8 vereség :D Értem én hogy sok a kezdő, na de ez akkor is durva.
  • Rammsch31n
    elvileg van egy jobbra-balra nyíl, ami mellé nem traininget ír, hanem mission-t
  • FosTalicskaa
    Jájj. Az első két csata: futok a team után mint a hülyegyerek, megeresztek egy-két lövést aztán már el is fogyott az enemy... A pve-nél meg lehet en nem veszek észre valamit, de ugyanarra a finomitos palyara rak, ugyanazzal az objective-el, ugyanazokra a helyekre spawnoló enemy-vel... ez igy furcsa
  • Rammsch31n
    lol lehet saját bázist építeni ami enged xp-ből meg árakból... most vettem észre :D
  • Rammsch31n
    van persze... nem sok 3-as szintig... kb 3... 4-esnél biztos több lesz... most csináltam 7 killt a 3-as prém objekttel xD
  • foxbat88fx
    van PVE misszió????????? :D
  • Rammsch31n
    Én az M60-nál járok jelenleg, egy t4-et szeretnék megcsinálni, hogy magasabb PvE missziókba is mehessek. :)
  • Malarki
    Aki már előrébb tart írhatna pár sort az ágakról vagy csoportokról vagy mik vannak itt. Melyiket érdemes elkezdni, melyik hulladék, melyik játszható, ilyenek.
    Amúgy én MalarkiHUN néven vagyok bent, aki akar felvehet barátnak, bár én csak most kezdtem.
  • yossarianHUN
    Raktározol? Lehet hogy nekem is azt kéne.

Más: Na ez a ciki, nem a faláb. Mégpedig hogy ennek a szutyvadéknak még egy vacak kis T4 prém is áthugyozza a frontját.
  • ToCsEk
    én 1hétig most pénzt gyűjtök a vészesebb időkre objectel
  • yossarianHUN
    Ja és kinek van MBT 70-je (vagy bármilyen T6 MBT-je)? Összeállhatnánk egy SG-s szakaszba, nehogy már csak én szívjak egyfolytában
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.08. 18:23:24
  • yossarianHUN
    Na ki melyik ágat húzza? Osszátok meg a tudást:)
  • Sunsetjoy
    Köszi a választ.
  • yossarianHUN
    Már nem lesz wipe, minden megmarad.
  • Sunsetjoy
    Sziasztok, egy kérdés. Open beta végén lesz wipe, vagyis nullázás?
    Mert akkor annyit törődök vele eleinte :)
  • Rammsch31n
    pff randomba ez olyan, mint a Wot, PvE élvezhetőbb, a nehezebb féle..... :"D
  • ximix #1351
    Van féklámpa is egyes vasakon- space, index is lehetne vagy tolatóradar a sípolós fajtából:)
  • ToCsEk
    már láttam is object 430ast :D
    valaki nem szarozott megvette a legnagyobb packot xd
  • yossarianHUN
    Úgy látom ma is képtelenség nyerni, de még sebezni is. Tegnap este már egész jól ment a Leoval, meg is lepődtem, hogy valami nem stimmel a játékban. Mára visszaállt a papírforma, mindenki áthugyoz mindenhonnan, a csapatom meg két perc alatt elhullik.
  • bgabor911
    Nyilvánvalóan ugyanaz a játékosállomány aki annó otthagyta a WoT-ot a War Thunder kedvéért, most pedig a War Thundert ennek a kedvéért.
    Két-két és fél év és ezt is itthagyják a következő kedvéért.
  • yossarianHUN
    Napi 8 órában játszani, meg pénzért váltani az XP-t.
  • ToCsEk
    H betű pedig az első világítás :D
  • FosTalicskaa
    Az hasznos. Harctéren segít elrejtőzni ha minden mozdulat előtt kivilágítod az egész tankot a megfelelő helyeken...
  • FosTalicskaa
    Valamit viszont mégis tudhat ha ilyen rövid idő alatt elérte a tier7-et.
  • yossarianHUN
    Most vettem észre, hogy rükvercnél kigyullad a tolatólámpa a tankon xd
  • patchaou
    Remélem a pve mellé idővel bekerül egy olyan mód is ahova melléd is botokat rak..
  • patchaou
    Nem vártam mást, de azért reméltem hogy egy kicsit jobb lesz. Amint meglátnak egy pirosat megállnak és addig lőnek amíg az ellen szét nem szedi őket... utána meg nooboz mert nem tudod egyedül lenyomni azt a 3-at ami kettőjüket fél perc alatt szétkapta...