5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#1260 -Parancsnokok- -
bekescsaba #1259 Van a NATO 3-as light, egy géppuskával. Na a múltkor véletlenül HE lőszert málháztam rá.......
HÁT. A T62-be szenből szorta a 5-8 HP-kat, igaz ez nem sok, de 45-öt beleküldtem, plussz csak úgy villantak fel a piros modulsérülést jelző ribbonok. -
bekescsaba #1258 Ha valaki gondolkodna prém tankon, akkor az amx-et vegye.
HEAT lőszerrel valami elmebeteg sebzése van azon a szinten.
Ha felszereled a propallent kiegészítőt (% 5 damage, meg van még egy, ami ad 3 %-ot), lazaán lövi a 400-akat, 4,8 mp-ként. -
yossarianHUN #1257 Ezzel a Leo 1A5-tel sürgősen csinálniuk kéne valamit, mert irtó gyenge a saját szintjén. Mikor T-72 meg MBT-70 falkák nyüzsögnek mindenütt, ez a szerencsétlen csak boxzsáknak jó, de még egy Chieftain is bármikor kibelezi. Az oroszok kemények, és irdatlan nagyot sebeznek, a Chieftain jó hulldownban, elmebeteg mennyiségű HP-ja van, és csak egy paraszthajszállal rosszabb az ágyúja célzási ideje és pontossága mint a Leo-é. Az M60A3 meg kb. ugyanaz mint a Leo, csak van páncélzata. -
#1256 sehol ez már nem early acces meg alpha test
ez már open béta, 8.tól bárki játszhat -
#1255 PvE-n biztos elég 3 pro gamer. :D Pvp-re kevés, ergo defeat.
MÁS:
am nekem volna két meghívó kódom, de nem látom, találom őket. Hol keressem? -
yossarianHUN #1254 Én is lightozni készülök, ahogy elnézem elég durván OP-k. Tegnap úgy szedte szét egy BMD-1 kb 300 méterről az OF-40-emet, hogy közben fel se spottolódott. A fedezék mögé se volt időm visszavergődni. -
yossarianHUN #1253 Alapból 3 parancsnokod van, ezeket tudod csereberélni a tankokban, és mindegyikre olyan képességeket húzol ki, ami neked tetszik. Tehát érdemes egy MBT-s, egy lightos, meg mondjuk egy TD-s parancsnokot fenntartani, amikre az adott osztálynak megfelelő képességeket húzod. A többi legénységi tag nem átvihető, fixen egy tankhoz vannak rendelve. -
#1252 szerintem még nagyon korai volna ebbe így beletörődni, most a start miatt hatványozottan több hülye van ráadásul ne felejsük el hogy most hétvége van......
egy ideig szerintem ezzel számolni kell, sokaknak új a játék. Elég egy csapatban 3 jó játékos és szerintem lehozzák a kört simán -
bekescsaba #1251 ezt érzem én is.
Semmi értelme a Nato ágon heavyvel nyomni. A lightozás nagyon jó.
Apropó, ez hogy van?
1 parancsnok megy végig az egész ágon a legénységgel együtt? -
yossarianHUN #1250 Egyébként most már megkérdezem, én sok szopóágat megéltem már 5 éves WoT pályafutásom alatt, de érzi még úgy valaki, hogy ebben a játékban képtelenség nyerni? Folyamatosan elhullik a csapatom, sorozatosan ilyen 15-3/4 vereségeket kapok, pedig általában annyit sebzek, mint a jobbak a győztes csapatban. 40% felé közelít a WR-em, de OF-40-nel szerintem 30 felé. Egyszerűen fel nem foghatom. 3 napja egy kezemen meg tudom számolni, naponta hány csatát nyerek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.04. 16:27:49 -
yossarianHUN #1249 Ne aggódj, ez T7-ig így lesz. Én most fogom megvenni a táposabb Leót, de már előre készítem a Xanaxot. Főleg, hogy gyanúm szerint 10-ből 9-szer gazdagék MBT-70 hordái közé fog bedobni az MM. -
bekescsaba #1248 ezt mégis hogyan gondolták??? T62 vs Leopard..a ruszki szarok annyira OP-ék, össze teszem a 2 kezem, hogy nem volt III Világháború, mert az oroszok felszántották volna egész europát. A játékkészítők szerint) -
bekescsaba #1247 ez egy akkora szar ez a Leopard....
9 meccs, nincs meg a dupla. -
#1246 igen, ösztönzés hogy húzzál mást is -
bekescsaba #1245 Most jól értelmeztem? Vannak olyan felszerelések, amit csak akkor vehetek meg, ha egy, vagy több tankkal eli szintet értem el?
Ez mekkora hülyeség már....
Nem tudom feltenni a Leo-ra a spail linert, mert nincsen elit BMP1-esem.... -
bekescsaba #1244 3308 sebzésre adott 245 000 creditet az amx10P90.
A he lőszere valami iszonyatosan nagyot sebez. -
#1243 Gyors, mint allat gyorsan tolt, de aprokat csipeget, pancel meg nulla. Profiljat fenyevekrol eszreveszik. Nem gyozott meg. De talan jobb mint az ajandek Ojjektum 155, az ugy mozog mint egy terhes rinocerosz es evek alatt szukul a celkeresztje. -
#1242 ahha -
#1241 Srácok, mennyire optimalizálatlan a játék a wothoz képest? :D -
#1240 Igen, kicsit elkalandoztam :) -
yossarianHUN #1239 Nekem annak tűnik. Az OF-40-et tegnap délután óta nyüstölöm, és még csak kb. a 40%-a van meg a Leo 1A5-höz szükséges XP-nek, pedig általában a top 3 sebzőben bent szoktam lenni. -
#1238 Prémmel is lassú? -
yossarianHUN #1237 Mármint 70 centis? :D Ja, a 2A5 ütősnek tűnik, de ahogy elnézem, beletelik még pár emberöltőbe, mire meglesz. Kicsit túl lassúra lőtték be a fejlődést, ha engem kérdeztek. -
#1236 A top Leo 7 méteres torony front se kutya:) -
yossarianHUN #1235 Azt még el is nézném, ha tudom, hogy a magasabb szintűek faszák lesznek, de mivel itt sokkal lassabb a fejlődés mint a WoT-ban, így egy hetet minimum el fogok tölteni a társaságában, és kitépem az összes hajam a széttuningolt T-72-esek ellen. Itt sajnos nem lehet összeszorított foggal, egy nagy lendülettel átszaladni egy tankon, mint ahogy a WoT-ban az elég magas tierig lehetséges. -
FosTalicskaa #1234 Biztos a mail.ru segített a különféle nemzetek tankjainak balanszolásában :D -
yossarianHUN #1233 Bár ez a Leo is már előre rettenetesnek tűnik. Nem is értem, mit keres T5-ben. Gyakorlatilag egy OF-40 egy tierrel feljebb. Páncélzata nincs, álcázása nincs, mozgékonysága mehh. De legalább van jó célzásideje meg pontossága. Ja, hogy az oroszok viszont másfélszer akkorát sebeznek? Ehh... -
yossarianHUN #1232 Na majd meglessük. Bár egyelőre a Leo 1A5 is elérhetetlennek tűnik ezek mellett a 3 perces meccsek mellett. Vagy mi darálunk le mindenkit, vagy ők minket, és ez utóbbi valamiért sokkal gyakoribb. -
yossarianHUN #1231 Legénységi XP-t, meg asszem jobb a global reputation (wotos free XP) szorzójuk is. A Zhalo nem csapatszállító, hanem TD:) Egyébként nem tudom milyen, nem tűnik rossznak, gyors és jól rejtőzködik, de én az AMX 10P 90-et vettem, és nem bántam meg. Az is gyors, és brutális daráló ágyúja van. -
#1230 Vlmi skilles gamer a tier 5 ös FOX-tól nagyon odavolt, nem emlékszem de vlmi 4-5k dpm körüli sebzés, a rakétái rohadt gyorsan töltenek, a menetdinamika-látótáv-álca brutál, perrsze 0 páncél de a kerekei nyelik a skúlót, akármivel lövik. -
FosTalicskaa #1229 XP? Mármint legénységnek xp, hogy gyorsabban fejlődjenek, ilyen kiképző tank féle? Ez a ZHalo mennyire használható premium? Mert ilyen csapatszállítót nehezen tudok elképzelni a tankok között, mint számottevő tűzerő... agyaggalambot meg nem nagy élmény játszani. -
yossarianHUN #1228 Több pénzt, meg XP-t. -
FosTalicskaa #1227 Miért, mire jó egy prémium tank? Itt is több pénzt hoz körönként? -
#1226 Az Mk.1-es retrofitek miatt szinte minden ágat érdemes elvinni tier4-ig. :S CBL ami kell/jó ha van MBT-nek a Leo1-ből jön, a Gyrostabhoz meg sajnos patkánykodni is kell. -
yossarianHUN #1225 LINK
Egyébként szerintem megéri. Kezdőlöket prém, meg egy kis zsebpénz, amiből kijön egy fasza T4 prém.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.03. 01:29:49 -
bekescsaba #1224 megéri? Mit ad a 13 euros csomag? -
#1223 okt.8.-ától mindenki játszhat, most csak azok akik vettek Funder's packs-et, támogatói csomagot.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.03. 00:40:27 -
bekescsaba #1222 valami csomagot akar velem megvetetni -
bekescsaba #1221 akkor ez most nem ingyenes?