5226
  • bekescsaba
    12 699 sebzés a rókával. Egyedül maradtam Hardon, 11 killem lett, miután a csapatunkat lemászorlta egy marék bot.

20 mp-en múlott, annyi kellet volna, hogy befoglaljak, de ezekkel a Terminatorokkal nem tudok mit kezdeni. Nyelik a MILAN 2-es rakétákat.
    Ellőttem a kezdő lőszeremet, ellőttem a PVE csomagot, és így csak 6 skúlom maradt.

Jó ez az élet, lőszer feltöltő csomag játék közben.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.10.11. 22:51:27
  • yossarianHUN
    Nem, a lőszertípusok ugyanúgy vannak, mint a többi járműnél, csak a TD-k sebzése nő a távolság függvényében.
  • ROMOTO
    Nem az van hogy td-ken javarészt heat meg egyéb robbanó lőszer van, ott ugye tökmindegy a táv, vagy ez valami bónusz a játékban a td-knél?

Malarki
    bmp nem lassab mint az mbt-k sőt gyorsabb, ami gáz hogy az elcseszett konstrukciója miatt 0 lövegsüllyedése van, legalábbis a 3 asnak, meg ahogy nézem felette sem lesz jobb egy darabig.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.11. 22:33:34
  • yossarianHUN
    Tudtátok, hogy a TD-k sebzése nő a távolsággal?
  • Malarki
    Attól függ melyik járgányra gondolsz, a kezdő ruszki BMP vagy mi elég lomha jószág.
  • ikarus44
    Köszönöm! (ne haragudj ha egy kicsit noob volt a kérdés, de még csak 2 csatát játszottam, és még nem szoktam meg az interfészt)
  • yossarianHUN
    Azt jelzi, melyik irányból mennyire vagy álcázva. Minél jobban látszik a csík, annál jobb az álcázás.
  • Phara
    Bal oldalt a sarokban a tank képe körül vannak ilyen szürke csíkocskák körben amik villognak mozgás/forgás közben.Azt tudjátok micsoda?
  • ROMOTO
    FoV csúszkát állítgasd, az talán segít.
  • ikarus44
    Üdv mindenkinek!
    Ma kezdtem el a játékot, de azt egyből észrevettem, hogy a tankom nagyon lomhán mozog. Ezt esetleg tudom valahol állítani valahogy? Vagy a fejlesztések javítanak annyit a tankok mozgékonyságán ahogy a videókban is lehet látni?
  • Kronos79
    Igen. Még a spot is lekerül rólad és azokról is, akik a közeledben vannak.
  • ROMOTO
    Nerfet neki... én is elindultam még az elején a foxért de lassan haladok, napi duplákkal jövőre összehozom
  • bekescsaba
    7980 damage a Fox al- Álom ez a tank.
  • Phara
    A füst gránáttól a körvonalam se látszik az ellennél?
  • FosTalicskaa
    Egyelőre csak a LAV-300-at láttam akcióban, de eszméletlen mennyiségű dmg-et ki tudnak tolni magukból. Jó camo + jó ágyú, szerintem...
  • Malarki
    Igen :D

A kerekes TD-ket próbálta valaki? Nem sok pénzem van, nem akarom feleslegesen elkölteni.
  • bekescsaba
    Rajtam kívül senki sem húz rakétás lightokat?

Csak én vagyoK ilyen perverz?

• FosTalicskaa
    Ha gondolod, tolhatjuk együtt. Pont most vettem meg az OF-40-et (tier 4). Bár én inkább most pve hangulatban vagyok. Ha érdekel keress rá a nevemre, pont ugyanez mint a fúrumon. Már ha így működik, még nem igazán láttam azokat a funkciókat a menüben. :D
  • tutyimutyi2
    volna valakinek kedve tier3-4 szakaszhoz?(kb 6k xp a négyesig)
  • yossarianHUN
    PvP-ben nagyon jól kell teljesíteni ahhoz, hogy annyi XP-t kapj, mint egy hard PvE-vel. Mikor a Leo 2AV-t húztam, sikerese hard PvP-kért akár 3-4000 XP-t is kaptam, ehhez PvP-ben kell 4-5000 sebzés, és jó pár kill, ami a 2 perc alatt elhulló csapatok, és a folyamatos 15-2 arányú vereségek mellett kemény dió. PvE-vel sokkal könnyebb fixen hozni egy jó XP szintet.
  • tutyimutyi2
    Miért van az hogy az amx-10p he lövedéke ha nem hatol át akkor 2-3 sebzéseket tudtam vele osztani lövedékenként az xm800t-vel viszont ugyan olyan he lövedékkel nincsen ien 2-3 sebzés hanem csak akkor sebez ha valami gyengepontot találok el?
    A pve egy kis düh levezetésre jó wot-os/aw-s paradicsom teamek után de szerintem pénzt is és xp-t is jobban hoz a pvp.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.10.11. 16:37:07
  • ToCsEk
  • oneal1
    ha xp-re megyek, tehát a pénz hozam nem lényeg akkor pvp vagy pve a jobb választás?
    köszi!
  • Lokker
    nem hiszem, több csatám is full t3 volt vele. ritkán dobott össze t2-vel
  • FosTalicskaa
    Saját tapasztalatom az, hogy az obj.155-öt sokkal nehezebb kisebb szintű tankal átlőni. Ja és mióta tier 3-al vagyok azóta még obj.155-t sem láttam. Lehet van valami tier limitjük, amivel inkább lelefé sorsolja őket?
  • ToCsEk
    t54 meg t62 ugyan azt tudja ráadásul magasabb alfával
  • FosTalicskaa
    Már bánom, hogy nem vettem részt az EA-ban. Azok az obj.155-ök akkora mészárlásokat tudnak rendezni ilyen 2-es szintuek ellen. Igazi pedotank. :D

Remélem még visszadobják valamikor.
  • ToCsEk
    befosok döntetlen :D

képen látszik kill lófasz xpt ad, legalábbis kb annyit mint a spot, spot dmg meg dmg adja ahogy azt kell
  • FosTalicskaa
    Nem tudom, nem láttam. Annyit viszont igen, hogy a scoutok voltak elöl és kivételesen egyszer tették azt amit kell, felderítettek. Pl: az utolsó előtti az annyi xp-t kapott mint én, azon nem is csodálkoztam, de hogy egy mbt is ott lett volna... Mind1, remélem a kill nem számít különösen az xp szerzésbe, mert akkor gyorsan el fog fajulni a játék frag stealbe, ha ez így működik és híre is megy. :D

Ami viszont nagyon nem tetszik az a spot rendszer. Az hogy felderítők a jó camoval, nyílt terepen, sehol egy fedezék, 80-al száguldoznak és lövöldöznek mindenkire kapáslövésekkel, és fel sem spotolódnak az nagyon értelmetlen így. Legalább kényszerítenék rá a népeket, hogy keressen jó megfigyelőhelyeket, de így... nyugodtan megtehet büntetlenül bármit, mert őt védi az álca bónusza.
  • tutyimutyi2
    de ha neked már ez sok xp akkor gondolj bele hogy pl war thunderben asszem 11 millió xp-m van amihez arany kéne ráadásul ott még csak nincs is olyan hogy free xp
  • Lucifer001
    Köszi a válaszokat . Gondolom prémium tank xp je , és az elit tankok xp je tolja fel nekem is a " felhalmozott xp t " .
    De viszont gold nélkül egyértelműen nem lehet átkonvertálni free xp re . Legalább legénységre vagy valami . ... Bár a legénység képzésnek más rendszere van .
    Alakult már magyar okosító portál ? 1-2 "you tubos" értelmesen elmagyarázza , de szeretek bele olvasgatni a dolgok mélyére . Kezd megtetszeni ez a játék
  • ximix #1509
    Az első az egy nyertes, de nincs meg a secondary a másodiknál meg full szerintem az az objectives lesz az ?

--------------------------------------------------------------------------------
    FosTalicskaa #1505

Az lehet hogy az ő 5 spot-ját lőtte is valaki amit neki számolt spot damage-nek ?
  • tutyimutyi2
    ottan az első érték azt úgy képzeld el mint a wotban az elit tankokkal szerzett xp amit aranyért át tudsz váltani free xp-re

#1502 ximix amiket leírtál a napi első plusz pénz illetve a 25% illetve 50% plusz pénz és xp a nehézségért ezeket tudom, de ha bent vagy menetben akkor kiadja a másodlagos feladatott és annak a megcsinálásáért mit ad vagy mit csinál a játék?
  • ToCsEk
    2. a free xp annyit tudok
  • ToCsEk
    lehet nem kampelt hátul a sarokban
    ment előre, többet lőtték ami lepattant, több spot dmg
    hirtelen ennyi
  • FosTalicskaa

Valaki aki régebb óta benne van, magyarázza már el, hogy a 3. a listában hogy kaphatott közel 100-al több xp-t mint én? Ez a jutalmazás rendszer kezd kicsit kaotikussá válni számomra...
  • ximix #1504
    Azt hiszem félre értelmeztem a kérdést

• Lucifer001
    Sziasztok

Először is elnézést kérnék ROMOTO fórumozótól , mert az ő fórum képét linkelném vissza .

Szóval a képen látható 10.203 free XP ???????
    Arra rájöttem , hogy goldal lehetne átváltani . De a fő kérdésem , hogy esetleg ennek szaporodását nem tudnám másképp hasznosítani ? Mint a WOT ban az elit tankoknál a legénység felgyorsítása pl .
    Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2015.10.11. 14:33:58
  • ximix #1502
    Easy-n semmi, medium-on +25% xp és pénz, hard-on +50% xp és pénz.............. + ezeken felül van a napi jutalom amit egyszer kaphatsz naponta.
  • tutyimutyi2
    PVE-ben mire jó ha megcsinálom a másodlagost?
    régebben adott egy kis plusz pénzt meg xp-t mostanra viszont már nem ír ki vele kapcsolatosan semmi jutalmat.