Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a 2 kivételével most mindegyikkel aktívan játszok.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Uristen, most 800 KB/s-el szaguld... Mi a fenet csinaltak a jenki plebszek..!?? <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.27. 10:07:49
WoT: Nishizumi77
Júniusban mi lesz? leállás?
angelus1991ster.blogspot.hu
CURRENT TEST: MAY 27th to JUNE 3rd.
EU Server:
6pm – 9pm CEST on weekdays
5pm – 10pm CEST on weekends
és a bekövetkező sorsa, jól láthatóan egy ütős válasz a War Thunder és a WoT készítőinek? 😄DD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ingyen az, amikor odaadod nekem azt a vucsert, mert te úgyis AWzel 😊
Az oldalon a profil résznél: egy kulcs ikon mutatja, hogy early maccesz hozzáférésed van.
Még egy hét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.20. 20:24:12
Saor Alba
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A játékmenet abszolút WoTos fillingű kiegészítve új dolgokkal mint pl ATGM rakéta stb. Szóval mikor játszottam kb ugyanúgy csináltam a dolgokat mint WoTba és működött, ami pozitívum mert könnyű adaptálódni a játékhoz, csak az eltérő dolgokat kell megtanulgatni.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.20. 07:47:36
Saor Alba
Na jo, nyilvan szamitott a 26 kilo csataszam is meg hogy nem vagyok paradicsom, kellettek nekik az epebb elmeju WOT veteranok.
Saor Alba
Azóta van benne szakasz, igaz, sajnos arty is. De velük (ellenük) meg már nem játszottam. A szerverek azóta meg folyamatosan OFF-ok, csak EA-ra mehetünk be mi is.
Az NDA-t már felemelték amúgy. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vagy itt is volt olyan NDA, hogy levettek tőled némi DNS mintát, hogyha esetleg beszélnél akkor vmi vajákos megátkoz és lerohad a nemesebbik szerved?
Érzésre majd teljesen más lesz a Cryengine, mint a WoT BW motorja. A tankok kisebbek (FOV nagyobb), arcadesebb az egész játék, és a pályatervezőjük is teljesen másmilyen. A program is, és az ember is. A csaták dinamikusabbak, gyorsabbak, nem lesz 2 percnyi üres menet minden csata elején.
Nem lehet azt mondani két Jingles videó alapján (egyik AW, másik WOT), hogy ez ugyanaz a játék, csak más skinnel.
De hamarosan megtudod te is, gondolom.