5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Dewri #1620 Na ja. Annál a wargaming terméknél már pár száz csata elég volt, hogy elegem legyen az egészből. A wotnál még több ezret bírtam...
Itt is csak a PvE miatt játszom, ha néha benézek PvP-be, rögtön úgy érzem, hogy a wotba kerültem, egy fos kör után (tehát rögtön az elsőnél...) megyek vissza és végigmészárolok 4 easy missiont, hogy megnyugodjak... -
FosTalicskaa #1619 Nálam már összejött egy 15-0-ás győzelem is. A vicces része pedig az, hogy nem villámháború volt, hanem hosszas utcai harc, amiben különös mód az enemy nemcsak hogy nem tudott tőlünk kilőni senkit, de még sebezni is alig bírtak... -
ikarus44 #1618 Heló Dewri!
Meguntad a WoWs-et? :) -
yossarianHUN #1617 Nincsenek 15-3 bukták? Váo, nekem csak azok vannak:D
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.12. 22:53:40 -
yossarianHUN #1616 Na igen, csak ezeket megint annyi esélyed van beverni, mint a kupolát:) -
Dewri #1615 Én most tartok a Lav 300-nál, közben megvan a Sheridan, a T-72, az M60. Mindezt PvE-ben, simán lehet haladni és győzni főleg, abszolút élvezetesek a meccsek. Talán majd tier5-től le fog lassulni a haladás, de ennyit bőven megér, nekem legalábbis. Végre tankos játékot játszom és nem vagyok sík ideg, vannak killek, nincsenek 15-3 bukták, stb...:) -
#1614 igen?:D ez valami urban legend tuti :D
mondjuk amilyen sebességgel jönnek a patchek, bejelentik előre aztán nem is azok jönnek :D
persze nem baj javítsák a bugokat
xm1hez visszatérve, tegnap néztem unalmamban orzanel streamjét épp xm1el vadult tényleg vadállat, de facetankolt másik xm1el és simán belőtte a pirossal jelölt részeket, másik player persze nembirta átütni xd
-
#1613 A 100k credites parancsnok megéri? Nem nagyon van választék amúgy. A csaj az gondolom vmi könnyű járműbe tdb való. -
kissssss #1612 és kész is.... patton48-at fullra kifejlesztettem de egy darab győzelmem nem volt még vele, azért komolyan ennyire segghülyék ne legyenek már az emberek mert merem állítani a játékosok 80%-a wot vagy war thunder szökevény(mint jó magam is,ki nem?), azért az alapokat illendő lett volna már megtanulni az előző játékokból.....
pl: nem mutatjuk a seggünket az ellenfél felé, ha foglalják a bázisunkat tőlünk 100méterre akkor nem campelünk tovább, ha az előttünk levő tolatna akkor nem akadályozzuk, stb,stb.....
(facepalm) -
yossarianHUN #1611 De siess, mert veteránok szerint az XM1 hamarosan nerfelve lesz:) -
Malarki #1610 Ok, köszi, szóval van remény :D -
yossarianHUN #1609 Az M60 egy fos. Az M60A3 már egy fokkal jobb, az XM-1 meg pofátlanul OP. A teste erősebb, mint az Abramseké, szemből az egyetlen belőhető pontja a parancsnoki kupola, de annak a magassága kb. egy szelet pizzáéval egyezik meg, úgyhogy 20 méternél távolabbról gyakorlatilag képtelenség belőni. Az Abramsek meg megint görények, még a Leo 2 legjobb, 440 penes APDS-ével sem tudom a mai napig sem, hol kéne lőni őket. A toronygyűrűt 10-ből egyszer beadja, vagy lőheted a kupolát, amit 5-ből 2-szer bead, akkor is 150 körüli sebzéssel. Én meg ülök abban a visszataszító foskupacban, amit még Hasszán is szétk*r szemből a Kalasnyikovjával. -
#1608 WG licenc és egyébként is közös a szerverparkjuk -
Malarki #1607 Az amcsik amúgy mikortól lesznek jók? :D Még csak az M60-nál járok, de hát szerintem a Pattonal együtt szemétre való hulladék. Még a T62 is jobb, a Leo meg kilométerekkel lekörözi nálam. -
yossarianHUN #1606 Ha MBT-t akarsz, akkor orosz vagy amerikai ág. A többi magától értetődik, mert más járműtípusból nem nagyon vannak még különböző ágak. Max felderítőkből tudsz válogatni a BMP, a BMD, és vegyes AFV ágból, ezek közül a BMP-n kívül mindkettő jó. -
kissssss #1605 patton48-al már 3 órája játszok de eddig egyetlen egy nyertes csatám nem volt pedig már a fejlesztet ágyút is beleraktam..... már nem tudom mit kellene csinálnom ahhoz hogy a csapat ne olvadjon el az első két percben. -
ikarus44 #1604 Harmadik csatám: Majdnem 900 dmg 5 kill, és egy lehozott meccs a BMP-1-el. Azt hiszem szeretni fogom a játékot. :) -
#1603 Akkor újrafogalmazom a kérdést mert látom mindkét frakciónál vegyesen vannak a nemzetek tankjai. Mit érdemes fejleszteni? -
yossarianHUN #1602 Akkor tájékozódj kicsit a T4+ tankokról, mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le. Bár tudom, hogy ez nem az erősséged. -
FosTalicskaa #1601 Ezt magyarra fordítom, hogy a kedves fórumozó társaim is megértsék. Yossarian, minden ágat elkezdett már húzni az amcsi és az orosz kivételével. -
yossarianHUN #1600 Mindkettő. És minden más szar:D -
#1599 Ebben a játékban mi az OP, orosz vagy amerikai? -
#1598 holnap 10től 2ig szerver off -
FosTalicskaa #1597 Az ágyú felett van egy lemez, amit ha eltaláltak akkor nem számolt rá átütésvizsgálatot, hanem automatikusan adta a dmg-et. De a periszkópja is hasonló volt. Talán még mindig megvannak azok a youtube videók ahol egy MS-1 periszkópon keresztül pontja le róla az összes hp-t... -
tutyimutyi2 #1596 az IS-4 páncéljavítása alatt arra gondolsz hogy sikeresen elérték hogy az oldala vastagabb legyen mint az eleje? -
tutyimutyi2 #1595 Mit tudnék kezdeni azzal hogy míg a wot közepes grafon 60-70 fps-el fut addig az aw low grafon 20-30 fps illetve egyes pályákon lemeg 10-20-ra. :P -
FosTalicskaa #1594 Hajrá. A wg-nek is 3-4 évébe került mire valamennyire javították az IS-4 páncélját. De elvégre ez az obsidian, szerintem ők megoldják ezt fele annyi idő alatt is. :D -
yossarianHUN #1593 Már írtam hivatalos fórumra, de egyébként kismillió topik él már, amiben a Leo 2 páncélja miatt panaszkodnak. A parancsnoki kupolák, a toronygyűrű, és az LFP is bugos. A botok meg szerintem autoaim mintára a tank mértani közepére céloznak, ami a Leo 2 esetében speciel pont a toronygyűrű. -
tutyimutyi2 #1592 nemtom te mit csinálsz de a kis gépágyus tankok pont a nehezeket nem tudják átlőni ott ahol akarják már kis szinten is ott az xm800t 72-es pen az met-ket a leot leszámítva csak seggből bírom átütni -
#1591 :)
https://aw.my.com/en/forum/forumdisplay.php?92-Bug-Reports
(amúgy érdekes gondolom nem a toronygyűrűre programozták, hanem ő választja a lehetséges zöld (átüthető) célpontok közül az MI látja az összes gyenge pontodat még ha az bug is, gondolom)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.12. 19:01:07 -
yossarianHUN #1590 Hogy még direkt az arcába nyomjam a bugos toronygyűrűmet? Az hiányzik:D -
yossarianHUN #1589 PvP-ben azért sebeznek a gépágyúk, mert HE-vel töltik meg őket. A Leót viszont páncéltörővel is szétszedik PvE-ben, mert olyan bugos a páncélzata, mint az állat. -
yossarianHUN #1588 Sajnos a sima Wízel is:) Meg a sima Warrior, sima Bradley, sima Terminator, sima minden. -
bekescsaba #1587 Így 150 csata után most volt az első olyan PVP csatám, ahol 3 ellenfél ellen lehoztam a meccset. Na ez amúgy nem lenne nagy szám, de ami miatt mégis az, hogy tudatosan cserkésztem be őket, tudtam merre kerüljek, hogyan vadásszam le őket, az első csata, ahol tökéletesen átláttam a pálya adottságait, és nem csak ültem, hogy elém sétáljanak.
A wothoz hasonlítva pár dolog zavar ebben a játékban.
1, A wotban eleinte zavart, hogy csak 2 pályát dob be a kezdőknek. Na itt meg vagy 10-et, így annyi esélyem sincsen, hogy viszonylag hamar betanuljak egy pályát, és valami tudatos dolgot csináljak rajta. A wotban legalább mire kipróbáltam az összes tier 1,2,3-at, már volt fogalmam, merre hány méter azon a 2 pályán.
2, Nagyon szegregáltak a PVP csaták. Azaz minden heavy megy a városba, olajfinomítóba, apátságba, a széleken meg genyáznak egymással a lightok, és a TD-k. Jóformán csak a végjátékban van esélyem heavyre lőni. S mindíg ez a forgatókönyv. Ha valamelyik csapat megnyeri a papírtankok csatáját, az istenért sem menne be a városba hátbatámadni az ellen nehéz tankjait.
3., Eleinte tetszett a felszerelések nagy száma, és variálhatósága, az viszont zavar, hogy ugyanarra a tankra más - más felszerelés kell PVP-re, és PVE-re. Meg kéne oldani az ingyen cserét, ha már megvettem mindkettőt, had cserélgethessem már ingyen egy azon tankon.
4., Van egy felesleges ág, az arty. Semmi haszna, nem sebez, ki lehet mozogni, pont a hevyket nem tudja támadni (okok: lásd fent 2-es pont), aki meg azt írja, hogy lightot lőtt vele, az hazudik. :-)
5., A PVE kiegyensúlyozatlansága. Egyszerűen a lightok, rakétás támogató tankok minden sebzést leszednek a heavyk elől. Kerülnek, felderítenek, hátbaszúrnak, szinte minimális mozgásteret engedve ilyenkor a nehezeknek.
6., Túl sok a fedezék,a domb. Minden pályán vannak halál katlanok, oda most már senki sem megy, ezeket megkerülni nagyon nehéz, így legtöbbször arról szól a harc a szárnyakon, hogy ki lő pontosan, ki ugrik hamarabb vissza a fedezék mögé.
7, Nagyon pontosak az ágyúk. Itt nem lehet arra számolni, hogy futkározok, mire rám szűkülnek, már máshol vagyok.
8., A nehézgépuskák dominanciája. Gyakorlatilag a játékban szereplő tankok kb 20 %-át nem ütik át szemből, minden mást igen. Iszonyatos dpm-el rendelkeznek, a kedvencem a NATO tier 7-es menyét, 7800-as dpm-el. S amíg tölt, rakétázgat. Ellenben a heavyk meg......
Szóval el kéne érni, hogy jobban keveredjenek a tankok, átlőhetőbb pályák kellenének.
Én így látom most, aztán 2000 csata után lehet, én cáfolom majd ezeket a mondatokat.
-
Hans von Luck #1586 Az egy Super Wízel. Leókat eszik reggelire -
FosTalicskaa #1585 Sajnos az aw-t ilyen bolondbiztos játéknak lőtték be. Pvp-ben is kis szar gépfegyveres tankok össze vissza lövik át az mbt-ket szemből is, mindenhonnan. Remélem ezeket fixálják. Botok ellen nem idegesítő, mert azok vannak olyan bénák, hogy ezt ne tudják hatékonyan kihasználni, de emberek ellen ez hatalmas szívás... Gyakorlatilag egy az egyben wot szindróma. A light+medeknek ott a jó dps, camo, míg a heavyknek a csigatempó és a reflektorfényekkel kivilágított tank, szintén zéró páncéllal. -
Hans von Luck #1584 Teljesen egyetértek veled, sajnos pl. Chieftain-nel gyakran kell HESH-t köpködni ha szembejön egy keményebb tank (pl.Leo 2 AV, MBT-70) ...igyekszem a gyenge pontokat belőni vele (parancsnoki torony, torony és a test közötti csatlakozás), PVE-ben is szoktam használni(ott tesztelem)
Tutyi: a HE ugye a robbanó, a HEP ( high-explosive plastic) és HESH (high-explosive squash head) gyakorlatilag ugyanaz. Utóbbiaknál úgy tudom nagyobb az esély hogy modult és személyzetet sebezd/üsd ki...még vastagabb páncél esetén is...ellentétben a WoT-al itt tényleg működik a HESH.
Utoljára szerkesztette: Hans von Luck, 2015.10.12. 18:35:47 -
#1583 Miért tolatsz ? mosd fel vele a pályát majd nem legénykedik :) -
yossarianHUN #1582 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ezt csinálja a Leo 2-vel egy szutyok kis gépágyús Weasel bot szemből. -
yossarianHUN #1581 Ez én voltam, csak kicsit más számokkal, azt mondtam, hogy egy hard PvE-nek megfelelő 3-4k XP-hez PvP-ben 5-6k sebzést kell kinyomni. 5-6k sebzésért biztos nem kapsz 1k XP-t.