5226
  • yossarianHUN
    Azért van damage bonus, mert messziről lőttél, nem azért, mert be vagy szűkülve. Messziről egyébként se tudsz beszűkülés nélkül lőni, mert nem találsz el semmit. Egyébként sniper bonust-t is ír ki ilyenkor a játék, ami azért sejtet valamit.
  • tutyimutyi2
    mellesleg korábban volt olyan aki azt mondta hogy pvp-ben 5-6k sebzés kell ahhoz hogy 1k xp-t kapjon az ember, nah az ilyenek árulják már el nekem hogy pve-ben 5,1k sebzésre miért csak 1k xp képes adni a játék ennyit is csak úgy hogy van prém accountom
  • tutyimutyi2
    márpedig ha nem szűkültem be teljesen mert mondjuk fedezékbe ér lövök normál sebzés ha viszont teljesen beszűkülök és ott a sárga jelzés akkor ha eltalálom az ellenséges tankot akkor azt írja ki hogy hit: damage bonus, ha pl néhány tank távolságra lövök sárga jelzéssel akkor bejön a plusz sebzés de ha távolabbra lövök jelzés nélkül akkor nem nagyobb a sebzésem vagy ha így jobban tetszik akkor ha jelen van a sárga jelzés akkor többet sebzek lövedékkel mint ami a maximum sebzése illetve a sebzést nem citromsárgával mutatja hanem ugyanúgy narancssárgával.
  • yossarianHUN
    Mert hülyeséget írtak le a tech treeben.

link
    Ahogy a hivatalos oldalon is írják, "Tank Destroyers do get reward bonuses for long-range shots".

De próbáld ki gyakorlatban, és látni fogod, hogy távolról sebzel többet, nem beszűkülés kérdése. Annak eleve nem lenne értelme, mivel alapértelmezésben mindenki teljesen beszűkülve lő, főleg a TD-k, úgyhogy gyakorlatilag minden lövéssel növelt sebzéseket hajigálnának.
  • tutyimutyi2
    a játékban viszont akármeik lav-ra vagy centaurora kattolsz és details mindegyiknél azt írja hogy:
    "Gets a damage bonus while at optimal accuracy"
    illetve ha teljesen beszűkülsz velük akkor a szórás kör 4 "sarkánál" kis sárga vonal jelenik meg ezis jelzi hogy ha lösz akkor megkapod a plusz sebzést.
  • yossarianHUN
    Az AP és a HEAT kötelező. Kemény célpontokra, MBT-kre AP, puhákra meg kifejezetten kell a HEAT, mert ha vékony páncélt lősz nagy átütésű AP-val, be se adja a teljes sebzést. Emellett szerintem a HE már tök fölösleges, csak a helyet foglalja. Egyedül akkor van (minimális) értelme, ha annyira beásott MBT-vel találkozol, hogy nem tudod semmi mással sebezni, de ha ilyenkor leállsz és gondolkodás helyett elkezdesz HE-t dobálni az arcába, akkor már egyébként is régen rossz.
  • yossarianHUN
    Tévedés.
    "Basically a sniper class, they can maintain stealth while moving and gains damage bonus on optimal distance firing."
  • tutyimutyi2
    addig örülj amíg annyival szedi nekem kb 10 percenként esett le 200kb/s-re és mindig megkellet állítanom és újraindítanom

miért van az hogy a dragoon 300-90-el ugyanannyi sebzésre mint amennyit az xm800t-vel lőttem össze feleannyi xp-t adott a játék a tdvel mint a lightal?
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.10.12. 16:54:09
  • JethroHUN
    A letöltési sebesség valami vicc... 19 Gb-t letölteni 1-2Mb/s-sel, komolyan gondolják...
  • Me0w
    Egyaltalan nem, csak mozogni kell. Nem lehet egyhelyben szarni a bokorban 2 oran at, nekem tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Me0w, 2015.10.12. 15:59:38
  • tutyimutyi2
    látom itt is jelen van az a fajta faszság amikor olyanról pattanok amiről elvileg nem kéne pattannom, 187pen vs. 15mm armor
  • tutyimutyi2
    mi a külömbség a high explosive és a high explosive plastic között?
  • FosTalicskaa
    Szerintem ez nem a korrektségről kellene, hogy szóljon. Nem mindenki szeret pvp-zni, valaki azért mert nem tud, valaki már a wot-ból kiábrándulva egyszerűen unja az egészet, egyesek csak le szeretnének ülni egy fárasztó nap után a gép elé és mind1 mi csak legyen valami könnyű kis csata amiben huszassával tépi szét az ellenséges tankcsapatokat... Most őket ugyan miért kell pvp-re kényszeríteni, ha ők is egyre jobb és több tankot szeretnének a garázsukba. Remélem a pve-t a jövőben fejleszteni fogják, több pálya, random elhelyezkedés az enemyk részéről stb, ugyanolyan reward mellett, mert hangulatos kis játékmód....
  • zsömi12
    Üdv mindenkinek ! Mikro net-t használok, többször észreveszem, hogy a ping egyik pillanatban 30 a másikban akár 300 is lehet . Van az a sivatagi pálya ahol egyik oldalt van a kőolaj finomító vagy mi van és a mögé szoktak bemenni a nehéz tankok .Én sokszor járok úgy már útközben fel szpottolnak és el is találnak úgy hogy nem is látok semmit. Ez oké.
    gondoltam én is kipróbálom egy könnyű tankkal bementem egy bucka mögé ahonnan kb. szoktak lőni én is megnézem hogyan látnak mindig engem meg. És csoda történt én BMP1-l vagyok, és az M 60 onnan felderít ahol engem el szoktak találni. És akár hányszor próbálom én hamarabb felderülök mint a nehéz tank. Nem tudom van-e köze a netnek a helyzethez mindenesetre érdekes. Valakinek valamilyen tapasztalata esetleg, vagy ötlete?
  • oneal1
    na igen, de szerintem így korrekt a rendszer! :)

• oneal1
    még nem tartok ott :D

de az 5 ös amcsi tankot nyomom 55% on vagyok és már megvan a zsé a 6 os tankra.

• Dagohun74
    Az arty-k szerintem a leggyengébbek. Velük igen ki van baszintva, ezzel a felspotolodással. Szerintem.
  • FosTalicskaa
    pve-ben azt szoktam látni, hogy az artik állandó spot mellett is alig tudnak sebezni hardon. Akik viszont a fő dmg deaelerek jelenleg, azok a scoutok és a különféle fire support meg egyéb wheeled destroyers járművek... Ha van bmp-1, vagy a lav-300 a csapatodban akkor nagyon oda kell tenni a vasat ha szeretnél sebezni.
  • Me0w
    Az artik azert itt is erosek, elozo korben volt vagy 4 killem Gvosdikaval....
  • tutyimutyi2
    hm így már nem tűnik olyan nagy kibaszásnak a tank collector medál aminek a legmagasabb fokozata hogy legyen 70 darab tankod :D
  • kissssss
    és közben telik a prém acc idő......
  • Hans von Luck
    Én pl. a T-64nél 20-25 AP-t, 5 HE-t és 10 HEAT-et viszek magammal...bázist HE-vel lövöm vissza többnyire ha erősebb tank a célpont...HEAT pedig a vékony páncél ellen hatásos és nem változik az átütése nagyobb távolság esetében sem...
  • Hans von Luck
    Nincs. Itt nem kell garázshelyet venned...bármennyi tankod lehet...ettől függetlenül el lehet őket adni ha valamelyik mégse kell már.
  • Garakx
    már open
  • JethroHUN
    Üdv, kicsit lemaradtam a játékkal kapcsolatban. Még mindig zárt béta vagy már megjelent? Kösz a választ.
  • tutyimutyi2
    volna egy fontos kérdésem mégpedig az hogy itt nincsen olyan hogy elfogyott a garázshely?
  • Garakx
    én csak PVP-zek de azért eddig - tier 3 - iylen 25-30k körül jön.
  • FosTalicskaa
    Kivéve, hogy ha csak pve-zel, mert akkor gondban leszel a körönkéni 10-15k profittal...
  • Garakx
    és pl tier 8at? :D
  • oneal1
    probléma nélkül meg tudod venni mire kifejleszted!
  • Garakx
    Üdv emberek!

A pénz milyen könnyen jön benne? Mert tier 5 jármű már majdnem 2 misi...

• tutyimutyi2
    a td-k nem sebeznek nagyobbat ha messzeb van az enemy hanem egyszerűen csak annyi a dolog nyitja hogy olyan tulajdonsággal rendelkeznek hogy ha teljesen be vagy szűkülve akkor bonus dmg-t kapsz
  • FosTalicskaa
    Nálam 50% AP, 40% HEAT és 10% HE az arány. Bár repesszel még nem lőttem, de sosem lehet tudni...
  • Phara
    Azt hittem nem tart tovább 20 percnél a napi szerver restart...
  • Prince23
    Csak azt érdemes megvenned, ha már annyira szeretnél egy prémtankot magadnak. a többi felejtős...szerintem Inkább játssz +1 körrel többet az egyik kedvenc tankoddal.
    Meg igazából többet ér ha Prémium akkountra váltod át a prémtankra szánt összeget.

Más:

Main battle tanknál kellene nekem egy állandó secondary lőszertípus... HE vagy HEAT?
  • SZULTA
    üdv mindenkinek!

érdeklődnék, hogy itt a premium tankok mennyivel hoznak több kreditet a sima normál tankoknál?Mivel csak az első körig van kinn az 1,25$ szorzó.
    valamint ennek az xp-je hova megy?érdemes venni?ha igen akkor melyiket?mbt70-nel szemezgetek!
    köszi
  • yossarianHUN
    Ez még jobb.
  • yossarianHUN
    A terminátoron a torony (vagy mi a bré az) alatt, középen van egy kis postaláda, amit meglőve teljes sebzést lehet neki okozni. Sajnos csak akkor működik, ha pont veled szemben van, és lehetőleg ne mozogjon, mert akkor elég nehéz beütni, mivel pont a közepét kell eltalálni.

Ennél jobb képem sajnos nincs róla, de nagyjából látszik rajta. Ez egy Ramka 99, de gyakorlatilag ugyanaz a kettő.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.11. 23:58:53
  • ximix #1542
    Én is csak a torony tövét tudom lőni Swing-el a Fermentátoron, de a BMP-3 és a Brendly is ilyen az ERA miatt.
  • ikarus44
    Igen, azzal játszottam.