5226
  • yossarianHUN
    Komolyan a játékosok 60%-a PTS, KAZNA, OM, IDEAL, SKILL, stb. Mikor tegnap megkérdeztem egy PTS-es ürgét, hogy ennyire tele van-e a tökük az elit klánoknak a WoT-tal, az volt a válasz, hogy már nagyon régóta.
  • patchaou
    Amikor csak forog jobbra-balra a tank akkor tényleg nincs motorhang, vagy csak nálam van valami gebasz?
  • ximix #1458
    Érdekes ez a WG "nevelés" miszerint csak a nyertes csata jó csata és úgy is díjazza ezzel stressz helyzetet idéz elő a legtöbb játékosnál, itt meg pont nem számít, hogy nyersz vagy vesztesz, mert volt olyan csatám ahol vesztesen is több xp-t kaptam, mint a nyertes oldalon a legjobb. Ennek ellenére ezt az éveken át tartó "nevelést" nehéz levetkőzni. ( a csapat bénaság az más tészta)
  • yossarianHUN
    Jó tanács: ha valaki olyan helyzetben kerül mint én, hogy 330 körüli pennel kell MBT-70-ekkel pofozkodnia, lőjétek az LFP-jének a két szélét, a lánctalpak mellett. Ott gyengébb mint középen.
  • ROMOTO
    Hülyék randomban, attól még jó kis kör volt
  • yossarianHUN
    Úgy látom mostanra kiismerték az emberek (ahogy én is) a küldetéseket, így már többnyire sétagalopp.
  • Rammsch31n
    értem, fú egyébként Hard PvE-ben ha hülyéket kap az ember szop rendesen.... :D
  • Nickel77
    Sziasztok. Erre tudtok valami megoldást?
  • yossarianHUN

Oké, ezentúl 90%-ban PvE küldikkel húzom a Leót. Baromi jól hozza az XP-t, és még élvezetesebb is, mint randomban szopni a degenerált csapattársakkal.
  • yossarianHUN
    Hard PvE-ben szokott.

Egyébként nem befolyásolja a lámpa a spottolódást, és azt ígérték, hogy később meg lesz csinálva mind az éjjellátó, mind a hőképes rendszer.
  • FosTalicskaa
    Hihetetlen, már jópár csatán túl vagyok és eddig szépen fut a játék minden high-on . Az utolsó csata kezdetén, valami sivatagos pályán meg hirtelen leesett az fps 2-3-ra. Kilépve a garázsba szintén mintha akadt volna, aztán inkább nyomtam egy alt-f4-et. Másnak is volt hasonló?
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.09. 21:19:13
  • patchaou
    Ja :) Nekem az az ágyúcsövet is megjelenítő belső nézet hiányzik, mint ami a wot xbox verziójában és a batlefieldekben van :)
  • Rammsch31n
    na erre a pályára be se rakott még :(
  • ROMOTO
    Be is tenne ha befolyásolná, nem sok értelme lenne az egész spot rendszernek, gondolom csak némi látvány cicoma.
  • FosTalicskaa
    Ha te tankban lennél parancsnok: Harctéren, az éjszaka közepén. Be mernéd kapcsolni a lámpákat? :D

romoto: Pedig mekkora feeling lenne már egy éjjellátóval pásztázni a távolt... Az alien vs predator játékban is olyan jó volt a predator nézet, hogy úgy vittem végig azt a kampányt, hogy nem váltottam vissza 1x sem a normál látásra. :D

Pedig egy ilyen nézet... olyan egyedülálló élményt nyújthatna. :)
  • patchaou
    Azt spottolódást befolyásolja a lámpa?
  • ROMOTO
    Nem ismeri az éjjellátó technológiát a játék, fényszóróznak helyette, az jobban mutat, meg meghittebb hangulatot varázsol, tábotrtűz,kandalló stb.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.09. 18:55:00
  • yossarianHUN
    Mi van velük?:D
  • FosTalicskaa
    Jól néz ki. De könyörgöm, a lámpák! why
  • yossarianHUN
    Hűha, a két, WG által évek óta megvalósíthatatlannak deklarált fícsör egy képen; éjszakai csaták, és időjárási effektek.
  • Tono34
    Nem tudjátok valaki(k) készítenek a játékhoz magyarítást?
  • Jockey
    szép
  • ToCsEk

50hpval úsztam meg, kurva jó mikor low hpval csapatod neki csattog a tank össze vissza
  • kissssss
    " ez kicsit olyan overkill :D "

tudom meredeken hangzik :) csak ha azok a fránya rossz tapasztalatok nem lennének, akkor én se "kiáltanék farkast".

( nektek legyen igazatok :)
  • ROMOTO
    Nálam detto, itt sokkal több a kempelés, aki rushol szétszedik, én szinte mindig elhalálozok mert elfelejtem hogy másképp kell nyomulni, sokkal meghatározóbb a látótáv, azt kihasználva kell a határán lövöldözni, legalábbis alsó tierben úgylátom ez a nyerő.
  • FosTalicskaa
    Nekem egyébként a túléléssel vannak komoly problémáim. Sajnos elszoktam az utóbbi időben a tankos taktikai kempeléstől + a pve-be sem kell nagyyon foglalkoznod fedezékekkel, meg taktikával így pvp-ben is rusholok mint a hülyegyerek. Ironikus módon az egyetlen csata amit tuleltem t1-ben az egy full 3-as szintu utkozet volt, mellesleg akkor sebeztem valami 1200+-t is... ami a legtöbb volt eddig pvp-ben :D
  • markastor84
    Köszi.
  • Rammsch31n
    nekem az egyik commanderemnek már meg van az összes skillje, most van neki 32k következő szint, ami nincs 999999 exp... x"""D
  • Rammsch31n
    ezt a szaros starshipet akkor is eladom, ronda is meg szar is, hiába van rakétája.... :"D
  • ROMOTO
    Jah, nekem mindenesetre 3 szinten kb. 5 perce már 9 járgány áll a garázsban, nem oszt-nem szoroz ha ingyen van a garázs...
  • FosTalicskaa
    A wg-nek a jelenlegi pénzéhes, szarunk a playerekre nagyívben arculatához legalább 2 év kellett. Szóval ha az AW is hasonló sikersztorit jár be mint a WoT, akkor is legalább ugyanennyi idő kell a mail.ru-nak hogy a fejükbeszálljon a siker és ugyanúgy elkezdjék szopatni a népeket...

kezdés után 2 nappal nem kellene már most a több évre szóló készletek felhalmozásán gondolkodni, ez kicsit olyan overkill :D
  • ROMOTO
    Lehet hogy most amíg még lehet be kellene tárazni garázshelyekből és minden szir-szarból bevásárolni.
  • kissssss
    " nem gold buzik mint máshol"

azért erre ne vegyél mérget, fogadni mernék hogy ez a későbbiekben változni fog, szerintem mindenki tartsa csak meg a tankját mert később már nem biztos hogy lesz lehetőség ujjúbb ingyen slot-ot beszerezni.
    (csak egy rossz megérzés)
  • ToCsEk
    szimplán minden commandernek mások a skilljei, büntetés nincs
    de ha belépsz a játékban és nézegeted őket rájössz könnyen mindenre
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.09. 13:09:31
  • FosTalicskaa
    Zseniális, akkor ezután sem adom el őket. :)

A commanderes témára visszatérve, pedig azt írtad, hogy egy egy tankágra érdemes tartani egy commandert. Akkor itt is van competence érték ami büntet, ha mbt-s embert teszek pl light vagy td tankba? Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy minden commandernek mások a skilljei és lehet a látótávolságnövelő embert az ésszerűség miatt inkább light, míg a reload skilles embert pl közelharci tankokba érdemes rakni?
  • ROMOTO
    Huhh, ezekről nem is tudtam, nagy + ezért az AW-nak, csak maradjon is így...pont azon rágódtam hogy 9 garázshely nem lesz elég...
  • Pluskast
    Én most tier ötös szinten vagyok és per pill csak MBt-t fejlesztek, de ami a garázsomban van az egy T-64, egy Chieftan Mk5 meg egy Leo 1A5, plusz két prém jármű (Zao és Objekt 155). Minden más előző hk-t eladtam. Nem a hely miatt hanem mert egész egyszerűen nem tetszettek. Az OF-40 speciel nekem egy rémálom volt. Sérülékeny és keveset sebez. Az első MBT amit meg fogok tartani az a T72A. Az zárt bétában nekem nagyon bejött.
  • ToCsEk
    végtelen slot van, nem gold buzik mint máshol, annyi tankod lehet amennyi a játékban van INGYEN
    commandereket cserélheted tankokban, szerintem minden tank linera elég egy, bár lehet több is ha akarsz tankonkénti commandert mefelelő skillekkel,
    tankonkénti crew van, nem vihető tovább, minden tankra más,de ha eladsz egy tankot és később vissza veszed akkor ugyan úgy meg marad az addigi legénységi xp rajtuk

semmi nem elég :(
  • FosTalicskaa
    Ti amugy eladjatok a tankokat? Mert egyelore gyujtok.
    +Hogy lehet legénységet áttenni másik tankba? Meg mintha ugyanaz a commander lenne az összes tankomban. Gondolom ez valami feature lehet. Őt például hogy tudom leváltani? Mert találtam egy menüpontot erre, 4 darab emberrel, de azokon felül nincs más? meg itt is van ilyen wot féle competence vagy ugyanaz a commander jó mindenhova?
  • Pluskast
    Én inkább ezt a szépséget szeretném a játékban látni