Armored Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom sokan "hisztiznek" ezért a vásárold be magad a bétába dologért. Miért? 1001 másik játéknál is meglépték ezt. Gaijin, Wargaming, Blizzard és most itt is. Ingyenes lesz a játék, egy kanyit se kell beledobni és ha open béta lesz akkor meg tolhatod úgy hogy nem fizettél. Nem kényszerítenek itt senkit hogy most kell játszani.
Ha már a nagy semmire is így fejik a népet, mi lesz itt még később?
Ezt a játékot asszem le is írtam ennél a pontnál.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az oldal alján 15, 30 és 70 van a szövegben, itt meg: 14,28, 65.
http://aw.my.com/us/founders-packs
Vajon most melyik az igaz. Gyanítom az amit a fizetés oldalon fognak a népek látni. 😛
Angelus: Egyelőre igen.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.01. 21:53:30
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.01. 21:53:54
angelus1991ster.blogspot.hu
Angelus: Mintha azt olvastam volna, hogy május 27 az első béta teszt ideje. Szóval ha kifizeted az alapcsomagot akkor kb akkortól tudsz majd játszani is.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.01. 21:50:23
angelus1991ster.blogspot.hu
a legdrágább csomagot nézve a zhalo kb 400-as sebzéssel rendelkezik de a páncélja minden irányból NULLA szó szerint az mbt-70 pedig a legutobbi teszt alatt még tier 4-es volt és ott a tierjéhez képest jó páncélja volt illetve kb 500-al több a hp-ja mint a többi mbt tank-nak illetve a másik két tank legutóbbi teszten még nem volt benn.
Nazarov77: mennyien kaptak olyan mutáns M6-ost(majdhogynem 4 éve játszok de összesen talán 2-3 olyan csatám volt amiben láttam ilyet)?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én is Tono álláspontján vagyok, jó kis kuriózum, nem mintha én is gyakran elővenném a prémek többségét, de nem is ver a földhöz, hogy ott vannak a garázsban. Szóval eladni butaságnak tartom.
Persze én a játékban keresett aranyból élek már lassan 3 éve 1 fitying költése nélkül, szóval nálam ez a standard.
Szóval akkor hamarosan open lesz a game? 😛 Jöhetne már egy újabb tesztfázis, végre ráérnék játszani...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.01. 14:43:39
De a mutáns M6 is megállja a helyét főleg azért mert sokan nem tudják, hogy az nem egy szokványos M6 váz hanem bizony 191mm frontja van és pattint rendesen, jó kis meglepetéseket lehet vele okozni, strongholdban vicces tud lenni.
WoT: Nishizumi77
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egyébként ezt a játékot ismeri valaki? Kíváncsi lennék a véleményére...
http://store.steampowered.com/app/286280/
Végülis ha belegondolunk a Medal of Honor se tudja betiltatni a Call of Dutyt, pedig hát egyik olyan mint a másik. Legyen csak konkurencia, az nekünk mindíg jó 😊
Bingo, szóval ők is T10ig mennek, szóval a starter T4-T6 prémtankok gyaníthatóan szub-optimális dolgok lesznek...
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Node mindegy is, vegyetek csak jó sokan mindeféle cuccot hogy menjen jól a játék...
Én kipróbálás után max prém accra költök ha rákattannék, bár egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem látok olyan nagy gameplay változást ami 3-4 évnyi wot után belerángatna egy rendkívül hasonló játékbeli grindbe (egyelőre nekem még mindig csak egy grafikailag ráncfelwart új modellekkel telepakolt WOT a játék, minimális innovációval)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.30. 11:28:56
Számomra az semmit nemér ha van egytankom amiből ugyan kevés van, csak éppen semmire se jó 😊 Mondjuk accot se adok el, az egyetlen account amitől eddigi életenben megszabadultam az 2 eve online karakter volt - hogy soha többé eszembe se jusson visszamenni.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"This is an exclusive vehicle only available for purchase in founders packs and will not be sold for 1 year from release."
Egyre erősebb a gyanúm, hogy ezeket a founder packon kívűl tényleg senki más nem tudja majd megvásárolni, mert egyszerűen nem fogják árulni a release utáni 1. egy évben. Elvégre az exkluzivitásnak valami ilyesmit kellene jelentenie. Annak nincs értelme, hogy egy év után törölnek valamit a garázsodból, mert lejárt a bérleti díj, vagy megtiltsák az eladását.
Acc értéket növelheti az ilyen jármű. Én biztosan nem adnám el, legyen bármilyen kacat.
FosTalicska: Ha megnézed az oldalt ahol hirdetik, ráállsz az exclusive tankra feljön egy kis szöveg.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?8547-Great-news-everyone!-Early-access!
Fogalmam sincs mennyire pontos ennek a hozzászólónak az idézete, vagy ti honnan vettétek az 1 évet, de ez alapján úgy is lehet értelmezni, hogy egy éven keresztül garantáltan csak a founder packot megvásárlóknak lesz ilyen tankja, a többiek csak az 1 év exkluzív idő lejárta után tudják majd megvásárolni maguknak a shopból.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.04.30. 10:40:05
Mondjuk azé mert egy év múlva már szart se fog érni (ha pl ugyanúgy "inflálódnak" majd a tankok mint a pédakép játékban... új tierek plusz az új tankok vhogy mindig erősebbre sikerülnek...)
Nemtom pl hányunknak van meg még a bétasherman amit odaát kaptunk. Én asszem már akkor eladtam amikor eljutottam a játék legelején T5-be 😊 Azóta se nagyon látom csatában azt a járgányt, pedig jó sok lehet a garázsokban.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.30. 10:21:17
Nem tudom, hogy aki megveszi az miért akarná eladni..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
link Tegnap még más is 54.99-nek látta azt ami mostmár 64.99....
És ha jól olvasom az exclusive járművek csak 1 évig lesznek a tieid...
Azért én még emlékszem a WG early accessre, ami ingyenes volt, ingyen kaptuk a goldot is minden nap... és ők a pénzéhesek 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.30. 09:14:15
De tény, a WG T8-asok sztem is rohadtul túl vannak árazva, soha nem adnék ki ennyit értük pedig nem minimálbérből élek 😊 Belegondolva hogy egy prémtank előállítása mennyi befektetés a WGtől (egy XMl meg egy tankmodell), ráadásul ugye semmiféle garancia nincs rá hogy használható is lesz...
De még itt se fektetnék be ennyit addig amig nem próbálhatom ki. Most őszintén, egy kép és egy név elég ahhoz hogy az ember csak úgy bedobja a pénzt a gépbe, mégcsak tesztszerveren se lehet megnézni mire lesznek jók..
(az early accessról meg pont ugyanaz a véleményem mint a "hígszarból készült gumikereskes szállitóeszköz" nevű kollégának. )
hekus: inkább dobtad volna meg +14 euróval és akkor legalább járművet is kaptál volna. Így kb megvetted a semmit. 😛
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.04.29. 22:14:46
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
menet közbe már 65 euro de az még mindig nem sokkal drágább mint egy aaa játék ára
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Mégegy ilyen lassú fejlődésű játékba garantáltan nem kezdek bele, de a verseny jól jönne.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Személy szerint nem gondoltam volna néhány évvel ezelőtt, hogy a WoT 2.0-t nem a WG fogja lefejleszteni. 😊
""- artillery will be rebalanced this year apparently - and by rebalance Storm mentions real rebalance, not nerf, with possible changes to the artillery mechanism. The insider adds that the new mechanism is apparently inspired by the Armored Warfare artillery" "[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.23. 12:37:37