5226
  • yossarianHUN
    Mindenképpen HEAT. Azon a szinten egész jó átütése van, és rendesen sebez is, nem úgy, mint a HE.
  • Dagohun74
    A mai napig a legjobb díjazás a WT-ben van. Mégha vesztesz is, de jól szerepeltél rendesen díjaz a játék és nem mész fejjel a falnak.
  • Prince23
    BMP-1-hez milyen lőszertípúst ajánlotok?

HEAT és HE között vacillálok amúgy, te ti biztos jobban tudjátok, melyik lenne az opcionális...
  • Solten

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.10.06. 11:53:39
  • FosTalicskaa
    Igen, mert ha folyamatosan szopsz, kilőnek és állandóan csak a halál van, akkor sincs semmi probléma mert megkaptad a +10 xp-t és a +300 dollárt.
  • Caliph
    rendesen díjazni kéne az egyéni teljesítményt,attól függetlenül hogy win vagy lose a csata és akkor kevésbé lenne fusztárló a bukott csata a botok stb miatt. wotban is
  • FosTalicskaa
    Kár, hogy pénzt meg xp-t meg alig adnak érte. Pedig ez az egyetlen játékmódjuk ami valóban új játékélményt nyújthatna a wot mellett. De hát ezek is csak a 15 vs 15 brainless pvp módba forcolják az embereket. Legalábbis azokat akik fejlődni is akarnak anélkül hogy több száz órát tennének bele egy egy tierbe... A hivatalos fórumon meg azt olvasom, hogy a fejlődés elég lassú még a buffolt állapotokkal is és rengeteg az elégedetlenkedő. Tényleg ennyire lassú vagy csak a hangos kisebbség sírja ki éppen magát?
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.06. 10:48:23
  • ToCsEk
    talán csütörtökön, de nincs dátum
  • Dagohun74
    Ez a PVE buff mikortól lesz? Tegnap nem voltam fent.
  • Pluskast
    Jaj Solten neked soha semmi nem jó :D
  • Prince23
    A Pve piszok jóra sikerült, főleg hardon a legjobb, élvezetes, kihívóbb is. Mintha pvp-t tolnánk. Tényleg le a kalappal, nagyon jó megcsinálták ezt a részt.
  • Solten
    Latom itt is mukodik a noob protection :D

• Angelus1991ster
    Remélem ez a suttyó wg-t kicsit megszivatja az AW. És a WoT-ban csinálnak PvE csatákat.
  • yossarianHUN
    WoWS-ben már megjelentek, szóval csak idő kérdése
  • Solten
    Nyolcadikatol jonnek azok is
  • Angelus1991ster
    És hol vannak a drága arany árusító seggfejek?
  • yossarianHUN
    Figyelj, az már kiderült, hogy tartottak fizetett fórumtrollokat, úgyhogy nem is lepődnék meg.
  • ximix #1283
    Lehet, hogy stikában kivan adva a WG dolgozoknak, hogy napi 2órát AW-ban kell demoralizálni a csatákat
  • yossarianHUN
    Kerüljétek a WHODARESWINS nevű idiótát. Azzal kezdi a meccset, hogy Caps Lock on anyázik a cseten, majd meccs közben városi csiki-csukinál belém lőtt hátulról, csak úgy. Azt hittem csak véletlenül, biztos begurultam elé vagy valami, de a következő lövésével ki is lőtt. Egyébként 0 sebzése volt az egész csatában.
  • FosTalicskaa
    Szóval itt is ultimate szuperspotter van akit 50 méterről sem veszel észre heavy-ben, de az legalább megmutat mindenkinek, aztan ha lesebeztek akkor széttunkol a jobb dps-ű ágyújával?
  • ximix #1280
    Gyorsabbak a tankok ezért kicsit pörgősebb, mint a WoT.
    Nagyon megbosszulja magát ha nem nézi a user térképet és nem ott ténfereg ahol hiányzik pl van két felderítő tankunk elindulnak egy oldalon a másikon meg 4 MBT áll és nézik a semmit majd menekülnek és meghalnak, mert az ellen felderítője érdekes módon tudja, hogy az elején nem játszunk öngyilkos rohamot majd csak akkor ha a nagyfiúk kilövöldözték már magukat és pár kis hp-és MBT vergődik a hálóban.
    Pillanatok alatt csaták mennek el ezen
    - ha nincs a spot a helyén,
    - ha van spot, de senki nem mozdul a célokra
    - ha fel spot-olod az ellenséges felderítőt aki egyben téged is, de senki nem azt lövi és az arty ép körmét festi
    -...
  • bekescsaba
    nekem az a bajom ezzel, hogy valahogy nem tudom úgy átlátni sem a tankokat, sem a szerepüket. Jó mondjuk kb van 10 csatám heavyvel, én csak lightozok.

Kipróbáltam az artyt , na az akkora szar , hogy nincsenek rá szavak.
  • patchaou
    Majd kiderül :) Volt olyan pve csatám, amiben a 4 társam 5 perc alatt kinyíratta magát aztán amikor 9kill után nem tudtam már mit kezdeni 4 enemyvel engem nooboztak XD
  • yossarianHUN
    Na már Arietét is láttam...
  • yossarianHUN
    Nekem ugyanez van. De ez van, a WR-t leszarom, és ez a játék normálisabban jutalmazza az egyéni teljesítményt mint a WoT, ahol a győztes csapat 0 sebzéses paradicsomjai több XP-t kapnak, mint a vesztesnél az, aki lesebzi a HP-ja kétszeresét.
  • bekescsaba
    50 000 csata alatt átéltem ezt azt a WOT-ban, de ilyen szintű szopatásra nem emlékszem.

7 meccs 7 bukó. Megyek PVE-zni,. ott legalább nem baszom fel az agyam.
  • yossarianHUN
    Így fullosan azt kell hogy mondjam, hogy nem is olyan rossz gép ez a Leo 1A5. Az elején rühelltem, de mióta rájöttem, hogy kell vele játszani, egész megkedveltem. Törékeny sniper, úgyhogy mindig a vastagbőrűek mögött kell haladni két lépéssel. Legjobb, ha az ember keres magának egy MBT-70 bolyt, és mögülük osztja az áldást, amíg azok kapják a hideget-meleget.
  • yossarianHUN
    A 2A5-nek jónak kell lennie, ahogy elnézem a saját szintjén a leggyorsabb és legjobban páncélozott MBT. A két kisebb... Meglátjuk.
  • FosTalicskaa
    Ennyire jó a leo2?
  • yossarianHUN
    Látom belátták, hogy lassú a fejlődés. Yayyy, akkor talán így hamarabb lesz Leo 2-m.
  • yossarianHUN
    Ez speciel a játékosok emberi hülyesége miatt van így, arra meg nincs az az überfejlesztő, aki ki tudna találni valami megoldást.
  • Dagohun74
    Na ez jó hír úgy is a PvE részét nyomom.
  • ToCsEk
    jön egy kis balance
    pvp xp buff, lőszerár csökkentés, javítás csökkentés
    pve xp és pénz buff
    prém tank xp, crew xp, commander xp buff
  • lammaer
    A bokor nem ultimat cloak rendszer, attól hogy benne álsz még észrevehetnek, nem tesz totálisan láthatatlanná. Legalábbis a másik játékban igy volt, itt miért lenne másként.

Szintén, az hogy vki észrevesz nem garantálja hogy te is észre fogod venni őt.

Tehát ami történt: bújtál a bnozótban de egy szemfüles ember észrevett, te nem vetted észre őt, ő viszont mutatott téged az egész csapatnak, igy lőttek rád.

Case solved, move along citizen :)
  • FosTalicskaa
    Igen. Az egész internet attól hangos, hogy Dewri ezt is tudta. Ez az ember tud mindent. Dewri a táltos, akiben az ősök hun vére csörgedezik, tök egyedül gondolt arra, hogy ha full copy-paste-t nyomsz egy játékra akkor valószínűleg az elvi hibák is átjönnek a működő feature-kel együtt. wow

Egyébként ha nem lennének artik a játékban, valszeg én személy szerint már rég megvettem volna az EA hozzáférést, de nyilván kell a féreg játékmód is, hiszen a hosszas tesztelés (wot) azt mutatta ki hogy szükség van rá. Remélem a pve-t rendbe rakják és lesz valami új is a piacon. Nem csak ez a bepálott wotféle 15vs15 dögünalom pvp.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.05. 10:24:30
  • Dewri
    Szeretem mikor igazam van. Ez egy wot2, semmi több. Ugyanaz az rng, ugyanaz az előre programozott 15-3 eredmény, ha vért hugyozol, akkor is 15-3, mert csak... Jobb grafika, más tankok, de ez csak pár hónapig lesz elég, ha a játékmenet/élmény marad ilyen trágya, akkor kuka. Bár fene tudja, a wot is egy fos, mégis sokan játsszák...
  • Dewri
    Erre a wargaminges serb féle klasszikus választ fogják idézni: ne játssz vele...:)
  • bekescsaba
    Ki kell próbálnotok a swingfire tankot......

Kilövöd a rakétát, és az egérrel vezeted rá a tankra. Király.

• yossarianHUN

Hát ő sem lopta a napot.
  • bekescsaba
    én ezt a spot rendzsert nem értem. Állok a bokorban, gondolom az volt, és szpotolnak. A pálya másik feléről is, lő rám, de nem látom. Egyszerűen nem értem, ez hogy működik. Mi a bokor itt?