5226
  • FosTalicskaa
    Mediumon elég sűrűn adja.
  • yossarianHUN
    Ezzel a pályával találkoztatok már? Én most láttam először, de szerintem baromi jó.
  • FosTalicskaa
    Azokkal az ágyúkkal ez 4 lövés. Az nem tul sok. :D
  • yossarianHUN
    Na hetes Leóval PvP-ben 2k sebzéssel már mínuszos voltam prémmel. Jöhetne már az a gazdasági rebalansz.
  • FosTalicskaa
    Úgy látszik a mail.ru-nak túl sok beleszólást engedtek a játékba, vagy időközben rájöttek mégis keleten van a nagy piac. :D
  • yossarianHUN
    Számomra a sima Leo 1 és az OF 40 langyosak voltak, nem rosszak, de nem dobtam tőlük hátast. Az 1A5-öt szerettem, fürge volt, kemény volt a tornya, és jó volt az ágyúja. Na a 2AV már fos volt, de annak legalább a PvE-hez van elég páncélja, csak PvP-ben hugyozzák át. A 2 meg egyszerűen egy foshalom, még PvE-zni is alig lehet vele, mert még a gépágyús botok is szarrá-huggyá lövik szemből.
  • FosTalicskaa
    Most az összes leopard rossz? Egyébként nekem a leo ágyú jobban tetszik mint az orosz. Igaz sarokharcnál a nagyobb alfa jobban kifizetődő, meg az oroszt+amcsit célozni kell, hogy átüthesd, míg a leopardokat elég csak eltalálni, de valamiért mégis sokkal jobb köröket megyek a leo-val, vagyis mennék ha nem lenne minden kör vereség... PVP-ben már 21% a túlélésem. :D (igaz még csak tier 3 elején járok, szóval magasabb szinten pályaismerettel ez még biztos fog változni) A tiétek mennyi?
  • yossarianHUN
    A Terminator és az Extank Founder's Pack-os exkluzív prémek, még minimum egy évig nem fogják árulni őket. A Taifun jelenleg is megvehető a weboldalukon, csomagban, jó rohadt drágán. A PzH 2000 (ha erre gondolsz) 8-as arty a Wölfli ágban. A Bergepanzer nekem se mond semmit, de a neve alapján valami műszaki mentőnek hangzik.
  • yossarianHUN
    C/felhasználók/felhasználónév/mentett játékok/Armored Warfare/user/screenshots.

Jól eldugták.
  • yossarianHUN
    Na ja, csak állítólag az is elég weakspotos, és a PvE tapasztalataim alapján annak is nulla armoros a toronygyűrűje, mint ennek a hetes fostalicskának.
  • yossarianHUN
    Az Abrams vonal, meg az oroszok a jók. A Leo eddig katasztrófa, és a Challengert meg az Arietét is szidják, mint a bokrot.
  • ToCsEk
    majd mikor tier8ba érsz téged nem tud átütni semmi te meg ott ütöd át az orosz szarokat ahol akarod majd megtérül :D
  • bekescsaba
    Ez a FOX egy akkora OP dög, hogy szó sincsen rá...

MOst mentem vele egy 4900 xp-s kört.

Azt nem tudom, hogyan a screenshotot hova menti, így bizonyítani nem tudom.

Lesorozod a tankot, 6 x 100-at belepumpálsz a 30 mm-es félautomata gépágyúból, ráindítasz 2 MILAN 2-es rakétét, 2 x 500 ért, s ezt megcsinálja 9 mp alatt.

Azt kell mondjam, a lightokkal (különösen a rakétásokkal)élvezetes a játék nagyon.

Viszont látok olyan tankokat, amiket a techtreeban nem.

PL: Terminator (tier 6)
    Expendetinal tank (tier 6)
    Taifun II (tier 6)
    PZ 2000 H (tier 6)
    Bergepanzer (tier 6)

Ezeket hogyan lehet megszerezni?
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.10.11. 09:41:44
  • lexlutor
    Csak az oroszok? az abrams vonal is foscsi?
  • yossarianHUN
    Azért elgondolkodtam, hogy ha a szovjet MBT vonalat húznám, akkor mostanra túl lennék két fasza tankon, és lenne egy brutálisan OP T-80-am. Ehelyett a Leopard vonalat húzom, ami eddig kb. egy sündisznó kiszarásához hasonlíthatóan volt élvezetes, és ezzel a Leo 2-vel elértük a teljes nyomorult csődtömegség állapotát. Ez valami nevetséges. De kellett nekem deviánskodni, hogy az Abrams uncsi, az oroszok meg már a könyökömön jönnek ki, meg is kaptam érte a magamét.
  • yossarianHUN
    Kreditre PvP, XP-re PvE. Ilyen egyszerű.
  • ROMOTO
    Szóval a tankágat húzni PvP ben kell, a tankot fejleszteni meg PvE ben, nem nézegettem hogy van-e különbség, ezek szerint van...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.10. 23:04:24
  • Dewri
    Van különbség. Ha megnézed, ez a szép Leo köröd is csak alig mozdította a fő xp vonalat. Ez a sok pont csak a tank fejlesztésére jó, a rendes haladásra gyenge sajnos. Persze inkább megyek én is 400 élvezetes csatát, mint 100 fos kört... Ma is, PvE-ben 10 killes körök, kifulloztam a tankokat, randomban 10ből 8x bukta, ebből 6x én voltam a top sebző. Ugyanaz a vicc, mint a wotban, 15-4 bukta 3x, a többiben a szokásos: nálunk senki nem sebez 1000 fölött, szemben a fél csapat 2000 körül, mindez persze "VÉLETLENÜL", hangsúlyozom, 10ből 8x... Nehéztankok a lista alján, nem találnak el semmit, nézni rossz a játékot, mikor kilőnek és váltogatom a nézeteket... Nem lep meg, pontosan ezt vártam, csak szomorú...

De a PvE nagyon ott van!
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.10. 22:56:01
  • ximix #1482
    A client fix elég volt ?
  • paci600
    Juhú, sikerült! Köszi még1x! ;)
  • paci600
    Megpróbálom. Köszi a segítséget!
  • ximix #1479
    A client fix gondolom nem segít, ha tudnád kb hol vagy mikor áll meg a telepítés akkor csak azt a részt törölnéd a 20 giga telepítőből majd a klienst elindítva az letöltené újra a hiányzó részt (vagy nem)
    vagy megkeresed a torrent fájlokat és azokat elindítva csinálsz egy ellenőrzést ha lehet( legalább egy miki torrent kliens mondjuk kel hozzá)
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.10. 21:45:03
  • kissssss
    jujj ez elég nagy szívás....
  • paci600
    Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? "Failed to install the Armored Warfare game. Error occured during game installation. Installation files may be corrupted." Van remény vmi olyan megoldásra, h ne kelljen újra letölteni?
  • ROMOTO
    Nálam eddig 2x fordult elő hogy egyedül kellett befoglalnom a végén de nem ez a jellemző... sunnyogtam is rendesen mert volt még pár piros tank takarásban, szerencsére az AI nem valami acélos, mert egy konténer elég akadály hogy megállítsa, pedig ottvagyok a túlsó felén
  • FosTalicskaa
    Csapattárs egy 90% hp-s leo 1 menekül a 30 hp-s t62 elöl. Az üldözés vége mi lett? A majom gyerek 5.-re szélesebben vette a kanyart a szikla körül és belefulladt a csatornába. Élmény nézni a meccseket hogy miért kap ki az ember...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.10. 19:13:19
  • patchaou
    Sajna a pve-ben "élő" csapattársak vannak :) Mondjuk a nagyobb része már rájött hogy mi a szitu, remélem pár hét és nem lesznek olyanok, hogy közepes pve csatában 3-4perc után magamra maradok :)

Igen van zene, szerintem még jobb is mint a wotban, de már nálam is le van húzva, csak kíváncsiságból toltam le pár órát zenével.
  • ROMOTO
    Nekem is azért jön be mert pve üzemmódban tolom inkább, leduplázni sztem érdemesebb vele, mert tuti a sebzés stb. van kb.13 tankom, az pont elég arra hogy leduplázzam amennyi időm van rá...
  • yossarianHUN
    Egyáltalán van zene a játékban? Nekem fel se tűnt, hogy bármi is szólna alatta.

Mondjuk lehet, hogy telepítés után csuklóból levettem a zenét, mert WoT-ban is évek óta ki van kapcsolva.
  • patchaou
    Én sem gyűlölöm egyik játékot sem, igazából a játékhoz seggbuta játékosokat gyűlölöm, de olyan szinten, hogy a wotot már csak akkor indítom el, ha épp valami megbízást csinálok. AW-ban még megvan az újdonság varázsa ami ellensúlyozni tudja a játékosok okozta agyfaszt :)
    És valamelyest azért elégedettséggel tölt el, hogy itt is mindig a tabella felső részén végzek sebzés és xp tekintetében :) A zenékkel semmi bajom, ha zenét akarok hallgatni csata közben arra van egy partíciónyi mp3 :) Az mm teljesen rendben van, mármint ami a tankok leosztását illeti, azzal egyébként a wotban sincs bajom, sőt Én jobban élveztem a régi rendszert amikor nem csak 2 tier különbség volt.
    Sajnos az esl és egyéb hasonló témák nem jók arra, hogy elkerülje az ember az átlag játékosokkal való csatát, mivel többnyire adott típusú tankok kellenek fullra felszerelve komoly legénységgel, szóval ezeknél a tankok húzása és fejlesztése nem megoldható, csak a randomban. Én abban bízom, hogy itt aw-ban előbb utóbb lesz olyan mód amiben a csapattársak is botok :)
  • yossarianHUN
    Ja, ez főleg az olajfinomítós pályákon rohadt idegesítő, ott van olyan, hogy azon, ami egy luknak tűnik, csak az egyik oldalról lehet átlőni, a másik csak átlát, de a lövése beleakad. Gondolom nem kell ecsetelnem, mennyire jó, mikor már harmadszorra vernek beléd, te meg lőnél vissza, de a levegő megfogja félúton.

Na meg van az Ariete modell bug, de az legalább vicces:D
  • ROMOTO
    Nem vagyok hardcore hater, nekem mindkettő bejön, ráadásul így hogy kétféle van jobban szórakozom (egyenlőre). Bár kicsit már tickelek a legénység (különösen a commander) szövegére és a pszichedelikus háttérzenére, ezekkel kezdhetnének valamit, mert az audio szerelés alúlmúlja a vizuálisat (kivéve tankok, mert azok is kicsit olyan makettszerűek).
    Egyébként túlpörgik egyesek sírást, ha olyan sok a probléma az mm-el, playerekkel miért nem megy az olyan esl és hasonlókra, nincs csítmod, szar játékosok, szar mm, stb.
  • FosTalicskaa
    És az újabb és újabb op tankot, kinek a kedvéért rakják be? A sok nerfelés mieg mind azért volt, mert éppen utána nem sokkal adtak ki vadonatúj tankágakat, hogy azokkal lehessen tarolni, szóval aki fizet vagy ki van tömve goldal annak kifogástalan játékmenetben legyen része.
    Vajon mikor lettek legyengítve a heavy tankok? Hát nem véletlenül akkor amikor futószalagon kerültek a TD-k a játékba, meg egymást érték a rájuk vonatkozó akciók? (hivatalos szöveg, túl sok a heavy- mintha előtte 2 évig nem lett volna ugyanakkora arányban). Majd mikor a medium tankok kerültek sorra, akkor meg hirtelen a td-ket kellett nerfelni (mert sírtak miatta a játékosok - ja sokan éveken keresztül előtte, de azért mégis belegyártottak 850-1100 dmg-es szarokat a tech treek-be). Majd jöttek az új generációs medek (régiek agyonbuffolva) + light tankok mindent elsöprő tűerőval, kiváló camo-val (persze itt is azért mert sírtak a játékosok, hogy sok a campelés - ja mert a a buzi spotolási és hülye pályatervezésük miatt nem az egész játék az indulástól kezdve erről szólt volna)

Szóval zseniális amit leművelnek. Azt csinálták amit mindig is akartak és ezt úgy, hogy a játékosokat is sikerült beetetniük, hogy valójában ők akarták ezt. Le a kalappal előttük.
  • patchaou
    Már hogyne hallgatná meg? Az összes nerfelés, a könnyített mm, mind azért van mert meghallgatják a játékosokat (a rengeteg sírást). De mivel több a low nekik kedveznek mert belőlük van nagyobb bevétel...
  • mijki
    Kipróbáltam, itt is vannak textura bugok mint WoT-ban :D A semmi felfogta egy csomó lövedékem. :D
  • Rammsch31n
    A wot előbb fog befuccsolni, mint hogy az azt játszók véleményét meghalgassa...
  • Angelus1991ster
    Wargames-nél biztos, hogy odafigyelhetnek. De a Wargaming.net-nél nem.
  • patchaou
    Nagyon is odafigyelnek. De sajnos azokra akik a legtöbben vannak.
  • ToCsEk
    "ezentúl a wargames-nél odafigyelnek arra mit akarnak a playerek"

egy párhuzamos univerzumban esetleg :D
    ha eddig szartak az userekre eztán is fognak, serb meg egy dilletáns orosz pénzes gyökér
    lehet olvasgatni milyen válaszokat ad userek kérdéseére
    off
  • FosTalicskaa
    A WG a legszebb példája annak, hogy mi történik egy nagy céggel, ha vetélytárs nélkül van a piacon. Szerintem ha az aw kiforrja magát (szerintem már most is jó és hangulatos játék) akkor a wot-nak is fejlődnie kell, ha nem akar eltűnni a süllyesztőben. Szóval ki tudja, lehet ezentúl a wargames-nél odafigyelnek arra mit akarnak a playerek és a WoT-ból is 1- 1.5 éven belül jó játék lesz. :D