Armored Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Filmet láttunk róla párat.... meghát ugye tudjuk hogy az új csodaengine alatt fogjuk kerülgetni az artiskúlókat, amikre persze a rendszer kedvesen figyelmeztetett 3 másodperccel a becsapódás előtt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.19. 14:07:59

Hát, végülis az artylover silentstalker oda ment 😊

Szerintem inkább 1-2 WG alkalmazott kaphatott kihagyhatatlan ajánlatot. 😊

Maala
Te ugye még nem játszottál az AW-val?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"azé 15, mert a tank és térképszerkesztőben amit a WOTtól kölcsönöztek nem lehet átírni a játékosok számát)"

Én lassan már azt gondolom, hogy egyik éjszaka egy összekormozott képű banda kommandós felszerelésben kötélen leereszkedett a tetőről és az ablakon keresztül bemászott az irodájukba és ott egy ultimate copypaste-el lemásoltak mindent, majd az utóbbi évi fejlesztési munkálataik kimerültek abban, hogy a wot-os modpackokat beleheggesszék a játékba és betegyék a szintén mirtankovról lehúzott modern tank skineket és modelleket... XD

Jah és igyekezzünk nem meglepődni ha látunk egy malinovkát, csak a fehér házak helyett, modern hangárak lesznek, a hegyen lévő malom helyett meg egy felhőkarcoló. 😛
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.19. 13:24:25

Persze egészségesebb, ezt írtam... csak ugye szórás itt is van, plusz még erre jön rá a randomság az átütésben meg a sebzésben.
De egyekutya ez még belefér, csak ne másolják le a wot féle "kritikus" sebzést, ahol a lánctalp elenyeli a HP sebzést, vagy mondjuk a lövész veszi le mellel a 152-es lövedéket, ezzel megvédve a tankot a károsodástól.

@Lokker: mitől ideális a 15? 😊 A lényeg ahogy talicska is írta, hogy tolják itt a buziszöveget (hosszadalmas tesztelés előzte meg, és úgy választották ki a 15-öt mint ideálisat) holott nyilvánvaló hogy miért 15 😊 (kis szarkazmusal: azé 15, mert a tank és térképszerkesztőben amit a WOTtól kölcsönöztek nem lehet átírni a játékosok számát)

Most nem erről van szó. Egyszerűen csak annyi, hogy még ebben sem mertek újítani... Vajon milyen lett volna 20 vs 20, vagy 30 vs 30, esetleg egy 4 player vs több tucat enemy PVE módban stb...
Bár a wotban is van 7 vs 7 játékmód szóval gyanítom azt még itt is be merik majd vállalni...

Miért, mennyi lenne az ideális? 15-nél több vagy kevesebb?
A 15 fős csapatokat már évek óta tesztelik a wotban, innentől kezdve a legendásan innovatív AW-ben ehhez sem mertek hozzányúlni. Milyen meglepő... őszintén szólva az is érdekes, hogy nem tartották meg a 25%-os random faktort...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.19. 09:40:54

Még nyóc nap, a francba.

angelus1991ster.blogspot.hu

Terawatt
Valamennyi lehet nem árt és az a 10% enyhén szólva egészségesebbnek hangzik mint a 25. FPS játékokban is van szórása a fegyvernek, ott az az "rng". Itt lesz valami PvE content is asszem nem? Rémlik valami ilyesmi😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Question: Is the 15 player team size for random battles final?
Answer: Yes. After multiple rounds of testing and experimenting with various sizes, we have confirmed that the 15 player size is ideal for our needs and the best gameplay.

El se tudom képzelni milyen szignifikáns különbségek lehetttek pl a 2*14 vs 2*15 tesztelésben, ami után a 15 mellett döntöttek. Nyilván ehhez semmi köze a MÁSIK játéknak... 😊

What is the current RNG factor when it comes to damage and penetration? Is it final?
Answer: We are currently running with a +/-10% randomization on shell Penetration and Damage for AP and HE shell types. HEAT shells have a +/-15% randomization for Penetration and Damage to better reflect the additional complexities involved with HEAT shell impacts in real life.

Pedig de utálom a randomot a WOTban, ezek se bírnak megszabadulni tőle. Jó, legalább nem 25%...

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Ezt a lézercsík hülyeséget ugye kivették belőle.

angelus1991ster.blogspot.hu

ToCsEk

ToCsEk

ToCsEk

ToCsEk

Csalóka ez az fv 215b (183). Anno volt még olyan téma a WoT-ban, hogy történelmi csata vagy valami hasonló. Csapatom 80%-a IS7 meg egyéb ilyen jármű volt, az enemynél pedig az összes tank ilyen FV td volt meg 2-3 10-es med városi pályán. Mikor megláttam a leosztást madjnem nyomtam az alt-f4-et, de végül bentmaradtam és legnagyobb meglepetésemre 5 tank veszteséggel simán lehoztuk. Szóval szép a nagy alfa, de a random az mégnagyobb úr...

Egy ilyet nem egyszer szopattam szét ST-I-vel úgy hogy minimális sebzést kaptam tőle.Tudni kell kezelni.A tornyommal nem bírt pedig kaptam az aranyat.
Amúgy ez is igazából a legnagyobb fizető rétegnek az egysésugarúaknak lett berakva hogy 1-2 lövéssel legyen magas sebzésük és sikerélményük mint a fogyatékos artybuziknak.<#whatever>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Terawatt
Régóta már csak videókat nézek WoTból, mert játszani nincs hozzá idegem, így viszont szórakoztató . (Főleg a bajnokságok, de már ott is kezd unalmas lenni, hogy mindig ugyan az a taktika kb)

Aki esetleg nem tudná miről beszéltünk annak itt egy jó kis videó, ami nagyon szépen bemutatja, hogy mire képes a tank és még tán egy kicsit izgalmas is. 😉

BalikaHUN
Ó de kár pedig nincs is nagyobb élvezet annál mint amikor egy ilyen szar full hp-ról kiszed egy lövéssel. Jah de igen amikor a 10-es arty teszi ugyanezt.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Solten
Ugy tunik e jatek fejlesztoi civilizaltak.

Saor Alba

Terawatt
Question: Do you plan to avoid monsters with very large guns, such as the FV215b project with its 183mm cannon?
Answer: Yes. We have no interest in implementing inherently imbalanced vehicles into the game

Nem lesz halálcsillag <#hehe>

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ne felejtsd el, hogy még elég korai szakaszban van a játék, szóval a mögötte lévő szerver park sem lehet úgy felkészítve, hogy bármekkora terhelést elbírjon. Pénz ide vagy oda, azért a meglévő játékosokat is ki kell tudni szolgálni...

Egyébként másnak is csinálja ezt az sg? Nekem naponta 2-3x is összejön és csak ha törlöm a sütikből a duplikált identifiid vagy mit akkor megjavul.
Error 520 Ray ID: 1e12828b50a80aa8 • 2015-05-04 07:32:08 UTC
Web server is returning an unknown error
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.04. 09:37:18

"Könnyen elképzelhető, van egy max limit ami fölé nem engedik menni a játékosok számát"

Csodálkoznék.... money talks 😊

Attól függ meddig tartják kint a founder packokat. Könnyen elképzelhető, hogy van egy max limit ami fölé nem engedik menni a játékosok számát, aztán ha az a bizonyos kvóta betelik akkor korábban is leszedhetik / vagy ha nem fogy annyira, tovább is kint tarthatják ezeket a csomagokat. Szerintem ha érdekel a játék ne várj az utolsó napig, már csak azért sem mert elnézve az árakat még tovább is drágulhat a téma. Pl: akik az első napokban vették meg, már így is 5-10 eurót spóroltak maguknak...

Maala
Hát ezzel inkább SS-t keresd, ne engem. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor jól értem, hogy az early access csomagokat legkésőbb május 27-ig kell megrendelnie annak, aki akarja valamelyiket?
Maala
Utána olvasgattam a fórumon, május 27 lesz early access, igen, de azt nem tudni, hogy addig lesz-e még pl. további alpha teszt. Arról sincs semmi, hogy a béta (ami szerintem gyakorlatilag az early access) meddig fog tartani. De pl. az alpha fórumokat be is zárták, hogy "a készítők analizálhassák a visszajelzéseiteket" (c) SilentStalker.

Hát elvileg ami május 27-én kezdődik az lesz a hivatalos early access, arra lehetett az embereknek bevásárolni magukat. Csak arról nem találtam infót, hogy ez a privát hozzáférés szakasz meddig tart majd...

Maala
hogy érted? Eddig alpha volt, most jön majd a closed beta. Aztán majd egyszer az open beta, es vegul a vegleges. Kerdes, hogy melyik mikor, ezt meg a fejleszto sem tudja kb.

Egyébként arról van valami hír, hogy meddig fog tartani az early access?

Régen minden jobb volt 😊 .... ja, én is kamilláztam a T4-T5ben amikor jöttek szembe a nagyvasak. Ma meg már néha a +1 tier miatt is sír vki 😊

Torzonborz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindegyik ladikhoz jár biztosítás, van amihez csak pár hónapnyi de pl a most bejelentett Hull-hoz LTI jár. Az hogy mennyire lesz nolifer kiderül de EVE-l ellentétben ez B2P játék tehát nincs havidíj, azért nem kell gürizni. Szintezés se lesz tehát xp-t se kell grindelni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez érdekes. Ezt nem tudtam. A béta része kimaradt az életemből, mint ahogy a lelki békém nagy szerencséjére az utóbbi 1 éve is...

A prémiumot úgy értettem, amit valós pénzért veszel. Legalább ahhoz illene hozzácsapni az állandó biztosítást, 2012-ig még úgy volt.
De mindegy is, mert amennyit olvastam róla az jött le, hogy ugyanolyan nolifereknek való cucc lesz mint az EVE csak szebb grafikával. Ők meg hadd szopjanak, ha azt szeretik. 😄

Márpedig úgy volt még bétában és a KVnak nagyobb MMje volt mint a többi tier 5nek azért mert undorítóan OP volt. Emlékszem még hun channelen ( hangulatos chat volt, nem törlődött automatikusan és voltunk benne vagy 50en ha nem többen) még ott vitatkoztam valakivel hogy a 152es jobb választás mint a 107.
Ja és ennél még cudarabb idő is volt a 0.4.5-ös verzióban, ezzel a verzióval indult a zárt béta még 2010 július 8.-án (első nap óta jelen vagyok 😊 ) ebben úgy volt a rendes csata meg a recruit. Az utóbbiban csak tier 1 és 2 játszahott, a rendes battle-ben meg mindent összerakott mindennel kegyetlenül, tier 3at 9-10ekkel is. Vicces volt T-28al menni tier 8+ok ellen menni.

WoT: Nishizumi77

Azt nehezen. Max ha platoonoztál. Egy 5-ös tank csak 9-es szintig harcolt. A 6-os szinttől kaphattál először 10-es ellenfeleket.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.02. 11:10:13

volt rosszabb is, tier 5ös KVval vígan lőttem a Mausokat 152es HEvel 😄

akkortájt még az mm-nél +-3 szint-es móka volt?
Az még egy teljesen más wot volt mint a mai. Én még tisztán emlékszem mennyit anyáztam a köcsög szovjetekre, hogy a német stug3-at 110-es pennel meg 110 dmg-el harcoltatja is4 meg e75 ellen, míg a szovjet ugyanilyen tierű su85 már kapott 175 pent meg 390 dmg-et, ja és majdnem egyforma rof-juk volt. Aztan ugyanez az ágyú ment tovább a 6-oson is a 10-es tankok ellen.

Hát akkor más világot éltünk, sokan ezért adták el mert frusztráló volt tier 8asok ellen menni vele.

szegény béta shermanoknak nem lehetett túl sok esélyük avval a 90 akárhány milis átütéssel 😊
Mutáns M6ot azok kaptak akik fizettek a heavy pre-order csomagért, 25k gold + mutáns M6 90 eur 😊

Mikor átment a játék bétából megjelent-be, első héten szinte csak pre-order tankok meg ajándék Sherman tankok harcoltak nagy tierben, vicces volt

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.02. 08:57:19

Torzonborz
OFF
Aki olyan hülye lesz hogy az LTI nélküli ladikjára nem köt biztosítást az meg is érdemli. 😄
Ja és nincs olyan hogy "prémium" hajó. 😄
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.05.02. 08:41:16

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Láttam...
Veszel egy hajót egy halom pénzért, aztán ha kilövik, buktad... <#csodalk>

Ki akartam próbálni, de amikor olvastam, hogy ha a "prémium" hajót kicsapják alólad ugyanúgy vehetsz másikat, mint simával, mert már az örökös "biztosítás" sem jár hozzá, akkor gyorsan meggondoltam magam. 😊

Star Citizent kéne látnod.... 😊 Na ami ott zajlik, annál szerintem nincs lejjebb....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.02. 01:01:12

Kizárt. Egy tankos játékban elég farmolni, nem kezdek bele egy tök ugyanolyanba, ahol mindössze másképp néznek ki a tankok, de már a megjelenés előtt azt tesztelik, hány bőrt tudnak lehúzni a játékosról.

Nem a "bevásárlós" résszel van a probléma, hanem azzal, hogy naponta emelik az árat, nézzük mennyit hajlandóak fizetni? alapon, már egy BÉTA!!! állapotú játékért is.

Ez az üzletpolitika nem menő.