5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
yossarianHUN #1340 T7-ben? -
FosTalicskaa #1339 Mit vártál? A legtöbb ember kezdő. :) -
yossarianHUN #1338 Mit vártál? Már headstart alatt is egy rakás degenerált volt. -
#1337 epénisz, statraverés, carry
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1336 Ahogy látom a játékos állomány itt sem más :/ -
#1335 1MB/s-kel jön a client, valaki tud valami mirrort offline installerhez? Ez így 7 óra... -
FosTalicskaa #1334 Ez az mmo játékoknál már kötelező hogy a startnál elvárják, hogy 3 darab AAA jatek arat költsd rá, majd ha lehet még havonta egy 10k ft-ot ha lehet...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.10.08. 14:00:15 -
#1333 Van itt valamiféle replay cucc mint a wotban? Vagy valahol egy értelmes magyar nyelvű leírás? -
#1332 ez az open beta prémium csomag -
#1331 már lehet belépni mindenkinek, hf -
#1330 Gondoltam szólok, hogy elindult a cucc free accounttal :) -
Lokker #1329 én 1 forintot se költöttem rá... -
tutyimutyi2 #1328 az early acces vásárlásnak vége, most bedobtak egy collector's edition-t 2 excluisive tankal 65$-ért ha esetleg még nem költött volna rá az ember épp eleget.
http://aw.my.com/us/collectors-edition -
#1327 twitteren írták , délután 1kor indul elvileg -
Rammsch31n #1326 hát ez van... na majd ránézek 10-kor, hogy van-e valami, utána meg majd csak este akkor. :) -
#1325 Sajnos ők is hajlamosak amerikai időben gondolkodni, sajna a játékipar már csak ilyen. -
Rammsch31n #1324 lol, hát...érdekes...akkor inkább mondták volna alapból 9.-re. :) -
#1323 10-ig lehet megvenni a founder pack-okat szóval addig sztem nem nyílnak meg a szerverek, de lehet hogy csak este 6-tól lesznek nyitva mint az early access-ben -
Rammsch31n #1322 MIkor kezdődik az Open Beta? Mert 8.-a van, de nem enged be. :"D -
yossarianHUN #1321 Vajon miért van, hogy én a másik Leo 2-t az optikáján AP-val meglőve se tudom sebezni, de az MBT-70 ugyanott 700-at csap belém HE-vel? -
#1320 holnap délelőtt 10ig lehet EA venni még, kíváncsi vagyok este hánykor indul az open :D
remélem szerverek bírni fogják -
yossarianHUN #1319 5 nap, mikor azért ráfeküdtem, más ágat nem is húztam. De elméletileg nemsokára jön a tapasz, ami gyorsítja a fejlődést, meg jóárasítja a lőszer és javítás költségeit.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.07. 19:15:54 -
FosTalicskaa #1318 Ez most tier 6 lenne, jól látom? Mivel EA időszak van gondolom premium account. Mennyi játékidő kellett hozzá? -
#1317 Germán mézes mackó:)
-
#1316 Chif mk5-höz ha jól értelmezem lepattanókat kell gyűjteni, ki mivel szedte össze? -
yossarianHUN #1315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na lássuk ezt a medvét. -
yossarianHUN #1314 Onnan loptam:) -
#1313 itt a többi -
yossarianHUN #1312 A leendő T10 kínai MBT:
Állítólag a kínaiak azt állítják, hogy jobb, mint az Armata. -
yossarianHUN #1311 Ez helyzetfüggő, vékony páncélzatú célpontok ellen a HEAT a jobb, mert többet sebez, kemények ellen és messzebbre az AP, mert nagyobb az átütése, és gyorsabban repül, ergo könnyebb vele eltalálni a mozgó célpontot. Épp ez a szépsége, hogy tudd, hogy melyik helyzetben melyiket érdemes betölteni. -
#1310 Igen úgy értem. De én lehet rosszul csinálom, én mindig egy tölténytípust viszek magammal csatára. Összességében olyan töltények kellenek, amik dominálnak, és többször használjuk. -
markastor84 #1309 Szerintem úgy érti, hogy optimális. -
yossarianHUN #1308 Hogy érted, hogy opcionális? Én úgy szoktam, hogy közel fele-fele arányban töltök APFSDS (vagy az adott tankon lévő megfelelőjét), és HEAT-et. Betöltés közben megnézem milyen tankok lesznek ellenünk, és ha puhábbak, akkor eleve HEAT-tel megyek, ha keményebbek, AP-val. Mondjuk én a Leo ágat húzom, ahol elég magas átütésű ágyúk vannak, úgyhogy általában a HEAT átütése is elég szokott lenni, de mivel annak jóval kisebb a torkolati sebessége, nehezebb vele eltalálni a gyenge pontokat egy vergődő tankon, és a lánc is benyeli néha. -
#1307 ... és a Tank Destroyereknek milyen lőszer az opcionális?
Köszi! -
yossarianHUN #1306 Ha engednék a konteós énemnek, azt mondanám, hogy csak hétvége felé fogják megcsinálni, hogy az újak hamarabb felzárkózhassanak a head start-osokhoz:) -
#1305 igen, ami különös -
yossarianHUN #1304 Jól értem, hogy nem ez fogja hozni a XP/kredit változtatásokat? -
#1303 holnap 11tő4ig nincs szerver -
Angelus1991ster #1302 Ezt én sem értem , hogy miért van ez. Úgy emlékszem, hogy valamikor volt olyan egy rövid ideig, hogy normálisan kapott a top 3 a vesztes csatában. -
yossarianHUN #1301 Szerintem ez itt is megvan, de mindenképp jobban, mint a WoT-ban. Itt ha vesztünk, de úgy érzem hogy kitettem magamért, szinte mindig 1000 XP fölött kapok. WoT-ban lesebezheted akár a HP-d kétszeresét, ha vesztettetek, annyit kapsz, mint a 200 sebzéses Józsika a győztes csapatban.